מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,582 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האוטו של אחי למכירה! הרכב במצב מצויין - אין הרבה במצבו מהשנתון והדגם (שני סרנים חיים) היילקס 4X4 1997 מנוע מקורי אטמוספרי (דיזל 2.4) - סוס עבודה וחסכוני יד 3 שמור, אהוב ומטופל אחרי טיפול גדול 4 צמיגים איכותיים חדשים נעילת דיפרנציאל אחורית, חשמלית מקורית טסט לשנה מחיר 36,000 ש"ח. אדם - 0578114117
הודעה אחרונה מאת Elad_y, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
למכירה: רנו קנגו שנת 2008 מנוע 1500 (1461) טורבו דיזל DCI הצורה החדשה! היה בבעלות אלדן ונקנה ביוני 2010 למטרות פרטיות. הרכב מטופל באופן קבוע מתוחזק ושמור! עשה 132,000! רכב חזק ונוח! ללא תאונות! טסט עד 1.2012 בוצע טיימינג ב 100,000 ק"מ! בוצע טיפול גדול עם החלפת פילטר סולר ב 110,000 ק"מ. בוצע טיפול ב 131,000 ק"מ. עשו ברקסים ב 125,000. הרכב משמש אותי ואת הבן (24) לנסיעות מנתניה וצריפין. פרטים נוספים בהודעה פרטית או בטלפון 052-3-6789-14 ידידה
הודעה אחרונה מאת Drx, -
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
רנו טווינגו 95 שהלך לה ראש מנוע. הורדתי אותה מהכביש בצער כי חברת הביטוח לא רצתה להחזיר לי את תשלום הביטוח היחסי. הרכב בצבע ירוק זית. ישנם 4 צמיגים כחדשים, מצבר בן חצי שנה שלא נעשה בו שימוש כמעט, מדחס תקין, פלסטיקה ופח שלמים, וכל שאר החלקים (חוץ מהמנוע) טובים. מחיר נדרש לכל הרכב 1500 שקלים. אפשרי לקנות גם בחלקים.
הודעה אחרונה מאת moti14, -
- 2 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
למכירה רנו קליאו RSI מנוע 1800. שנת ייצור 1995. יד 2, (בעלים קודמים 01) 109K אמיתיים הכל תקין ועובד! - חלונות, סאן רוף וכו'... הרכב מקורי לחלוטין, ללא שיפורים. תוספות: לוח שעונים של 'ויליאמס' - שלושה שעוני VDO: חום שמן, לחץ שמן וטעינה. פנסי 'אנגל אייז' עם תקן - עוברים טסט. רביעיית צמיגי YOKO A DRIVE. הרכב אינו דורש שום יישור קו או השקעה נוספת. לא עבר שום תאונה. עם הרכב יימסר מוט מייצב ייעודי. לפרטים: ניר 0544666092
הודעה אחרונה מאת nirk, -
- 0 תגובות
- 787 צפיות
רנו סניק, שנת 2006, יד שלישית (בעלים קודמים 02) נפח מנוע 1600, גיר אוטומטי 82,000 ק"מ כולל תא אחסון מרכזי שניתן להזזה ורדיו-דיסק מקורי נשלט מההגה (מאחורי הההגה..) טופל אך ורק במוסכי היבואן (נרכש מטרייד אין קרסו) ללא תאונות. חיישני רוורס. אצלנו שנה וחצי, בהן חנתה רוב הזמן בחניה מקורה. הרוכש בעל הילדים המאושרים, יזכה גם ביחידת AUX שנרכשה ומעולם לא הותקנה, כדי להנות מהרדיו דיסק המקורי והשליטה המקורית, אך לאפשר חיבור AUX חיצוני. מחיר מבוקש: 40,000 - גמיש כל עוד לא תוקפים באיראן. (יכול להיות שנשארו לי תלוש אחד או שניים לטיפולים) טסט עוד 10 חודשים. לפרטים בה"פ או 050-3502808
הודעה אחרונה מאת gorenziv, -
- 1 תגובות
- 4 אלף צפיות
היי. שנת 2003. יד 2 פרטית נקנתה ממובגרת בת 80. טופלה ברשת מוסכי חיים לוי מורשה רנו. 1400 16V אוטומט. מזגן,נעילה מרכזית,חלונות חשמל,כריות אויר,ABS ,אימובילייזר ואזעקה מקורית. מקורית ויוצאת דופן!!!! 155000 ק"מ. יפייפייה ושמורה בטירוף!!!! תא מטען 500 ליטר ענקי@@@ 0546-478606
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יד-1 פרטי קמ- 4500 שנה-2012 מאיזור הצפון. נמכר עקב רצון לרכוש קרוסאובר כמובן הרכב חדש לחלוטין , אחריון מלאה מהיבואן ל3 שנים מחירון 95400 גמיש מעט במחיר . 0534318101 או בהודעות בפרטי איגור.
הודעה אחרונה מאת shonik23, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבר קנה משפחתית (206XS) ומוכר את הראלי. -ראלי 1300 מקורית , שנת 96 , יד 8 220000ק"מ. -הגה כוח -פילטר פתוח+צנרת. -לאחר טיפול מקיף של טיימינג , פלאגים , מסנן שמן , וחיישן למדה חדש. תוספות: -נעילה מרכזית. -חלונות חשמל. -ג'אנטים של ראלי דור שני + צמיגים מאושרים ברישיון . מתחייב על מנוע , גיר ושלדה תקינים ! מי שמחפש 106 במחיר נמוך שיקנה XS . אני יודע מה יש לי בידיים . 052-9740939 מעוז .
הודעה אחרונה מאת tu3s, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מפרסם עבור חבר. הרכב הוא פיזו שנת 2007 יד שנייה Xline ידני 1.6. צבע הרכב שחור. טסט עד - 12-2012 קילומטראז' - 104,000 נהג יחיד, טיפולים כל 10,000 קילומטר, הרכב כולל סאן רוף וגאנטים של לנסו 17". רכב מושקע בכל טוב, מערכת + DVD. ליצירת קשר - דן. טלפון - 050-2646933 42.000 ש"ח יש על מה לדבר.
הודעה אחרונה מאת gilzz, -
- 0 תגובות
- 865 צפיות
אני מוכר את הטנדר על מנת להשתדרג. שיפוץ משאבת סולר לפני כחודשיים ראש מנוע -חדש- בן 4 חודשים צריכת דלק 1:10-11, תוסף כל ארבעה תדלוקים של ליקווימולי מערכת מים רק עם נוזל יעודי ארבעה צמיגים הוחלפו לטסט במאי. הרכב לא חף מבעיות, אך רובן קוסמטיות. יש מכות בפח, אין שלדה (לא עבר תאונות עד כמה שידוע לי) ידית דלת "אמבטיה" מצריכה תיקון פלסטיקה שבורה בקבינה מזגן לא מקרר, כנראה חסר גז. הוספתי בידוד רעש עצמאית, יחסית שקט לשאר הטנדרים. אני מבקש 15,000. לא גמיש בטלפון. מי שרציני יבוא ויראה. 0544962382 אורי.
הודעה אחרונה מאת urban.racer, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה סובארו אימפרזה גראנד ליאונה שנת 2001 (דגם ה30 שנה!) רכב מצוין במצב מצוין ללא תקלות. ג'אנטים מגנזיום + 4 צמיגים חדשים! + מצבר חדש! רכב שמור, מטופל , לא רואה מוסך! מחיר מבוקש: 19000 לפרטים : 0546262021 אם אני לא זמין אז שלחו sms
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
פולקסוואגן פולו צבע לבן שנת 98 1.6 אוטומט יד ראשונה 86000 ק"מ. מחיר מחירון. לפנות אלי בה"פ.
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברשותי פורד קונקט 2005 ידנית כמובן הרכב גמע 285 ציריות חדשות וטיפול (כמובן חלפים מקוריים ) רכב מפנק מאוד גדול מרחב פנימי עצום סוחב לא רע יחסית לגודל חסכוני מאוד . הרכב יעבור החודש טסט ,מערכת כולל הכול ,למי שמחפש רכב מסחרי עם הרגשה של רכב משפחתי שירת אותי נאמנה מחפש החלפה בלבד לא מעוניין להתעסק במכירה קניה מחפש רכב מעניין אפשרות לצרפתייה כגון GTI-6 או משהו בסגנון רכב בסדר גודל של אותו מחיר של הקונקט . בפרטי בלבד, קישור לתמונות : חל איסור על פרסום קישורים מכל סוג במודעות המכירה. כל מידע נוסף או תמונות יש לצרף כחלק מגוף ההודעה!
הודעה אחרונה מאת 7172277, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פיאט בראבה שנת 1997, ידנית, נפח 1600, 16 שסתומים, 105 כ"ס, יד 2, 172,000 ק"מ, טסט לשנה 28/7/13, חלונות חשמל, הגה כוח, נעילה מרכזית. שמורה מכאנית ומטופלת. נמכרת עקב מעבר לאוטומט. מחיר: 5000 ש"ח 050-75-76-007 יותם מאיזור נתניה
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה טויוטה קורולה במצב מעולה שנת 1994 , טסט ל 10 חודשים. 4 צמיגים חדשים, לאחר טיפול גדול יד 3 אבזור: 2 חלונות חשמל מערכת מעולה של אלפיין נעילה מרכזית השחמה של החלונות אחוריים (מעולה למשפחה עם ילדים) הגה מעור (תפירה ידנית בהזמנה) דיבורתי בלוטוס חדשה. הרכב באמת במצב מעולה, מוכר אך ורק על מנת להתקדם , שירת אותי למשך כל תקופתי כסטודנט פשוט תדלק וסע מחירון 11800 , מבקש 11000 ישראל 0528454390 הרכב באמת במצב מעולה
הודעה אחרונה מאת IsraelR, -
- 0 תגובות
- 836 צפיות
חבר לעבודה מוכר את האופנוע שלו- הפרטים היבשים: סוזוקי V-STORM בנפח 650 סמ"ק, משנת 2006; צבע כחול. החבר הוא היד הרביעית של האופנוע. נכון לעכשיו, האופנוע עבר 104,000 ק"מ ומועד הרישוי השנתי (טסט) שלו חל בדצמבר. המחיר המבוקש הוא 29,000 ש"ח. האופנוע טופל בידיים אוהבות ששמרו עליו- מאוד- מאז שנקנה, לפני כשנה וחצי; טיפולים תקופתיים בדיוק בזמן ולפי הספר (לפי הוראות היצרן). בנוסף, לאופנוע הוחלפו צמיגים לפני כחודש והוא מצוייד במגן מנוע, ארגז אחורי גדול, צופרים משופרים, משקף חדש ומגיני ידייים. חשוב לציין שבמהלך הזמן הזה האופנוע גמע בעיקר מרחקים בינעירוניים (חולון- כפ"ס במהלך השבוע, טיולים ארוכים בסופ"שים). האופנוע נמכר בצער עקב שינוי משפחתי ומעבר לכלי…
הודעה אחרונה מאת Monopusto, -
- 0 תגובות
- 781 צפיות
מפרסם בשביל חבר,נא לא לשלוח ה"פ: כאמור מדובר בפוקוס 2001,יד שניה פרטית ושמורה,צבע אפור,גיר אוטומטי,שעברה 120,000 ק"מ. מחירון 16,500,המוכר מבקש 15,000 אך יהיה מוכן להתגמש עוד קצת. הרכב נמצא בקרית ים ואפשר להתקשר ולתאם: קובי: 0544626854
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
הרבה כאן מכירים את הרכב, אתם יכולים לשאול אותם עליה. כמעט שנתיים איתה, דוד שלי היה הבעלים הקודמים שלה ככה שאני יודע בדיוק מי נסע עליה ב12 שנים האחרונות, לפניו קנתה אותו מהחברה סטודנטית. הונדה סיוויק סדאן 97 יד שלישית ברישיון 220 אלף קמ׳ מקורי לחלוטין טופלה באדיקות ובמסירות מהרגע שיצאה מהמפעל, מושקעת ושמורה. מושקעת בשנה של משכורות ובשעות מתחת ובתוך. מורכב באוטו מוט פיתול אחורי מקורי (בין הראשונים שעשו את זה, סתכלו היסטורית הודעות), קפיצי הנמכה ויטק (מונמך בצורה זהה) פנסי ערפל בהזמנה, מנוע משומן בשמן סינטטי מלא בתקופה שהיא אצלי, עברה פרויקט בלוח השעונים, תאורת לד עדינה בתא כפפות עם הפתיחה, תאורת לד עדינה מתחת למאפרה עם הדלקת אורות, השחרה איכותית בכל החלונות, השחרה פני…
הודעה אחרונה מאת invent, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
דגם: גולף דור 6 החדשה גיר: אוטומט DSG שבעה הילוכים שנתון: 2009 קילומטרז: סביבות 50000 נפח: 1600 יד: ראשונה גימור: גנריישן (מחשב דרך מורחב, גג שמש, גלגלי מגנזיום, חלונות אחוריים מוכהים, שליטה מלאה מההגה על המערכת שמע, ריפודים יחודיים) תוספות: בלוטוס מקורי מובנה במערכת TOUCH מחיר: לוי יצחק (89000~) יצירת קשר: גיא 0528549917 המערכת לא נותנת לי לפרסם תמונות. אתכם הסליחה. תמונות יועברו למי שיבקש.
הודעה אחרונה מאת gkatz, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
איסוזו איפון 4*4 אוטומט + ארגז מקורי, מנוע 3100 טורבו דיזל מצב מצויין, מיגון תחתון מלא, לוקרים חשמליים, צמיגי שטח, מגן חזירים+ גגון+ וו גרירה, מוגבה, דיפרנציאל אחורי מוגבל החלקה, אזעקה+קודנית רב בריח. לאחר טיפול 10 אלף כולל ברקסים, ניקוי רדיאטור, משאבת מים. היסטוריית טיפולים מלאה, לאחר טיפול לגיר ( שמנים + פילטרים + חיישן מהירות ). מצב מצויין, השילוב המושלם לרכב עבודה/ שטח. 0522-765-629 מאיר.
הודעה אחרונה מאת moshedj2005, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
צרן:ניסאן דגם:אלמרה - Perfect אוט' 1.8 נפח:1,800 שנה:2001 יד:2 ת.הילוכים:אוטומט סוג מנוע:בנזין ק"מ:153,133 צבע הרכב:אפור עכבר מזגן:יש בעלות קודמת:פרטית בעלות נוכחית:פרטית מוכן להחלפה:לא 19,000 ₪ רכב מפרטי במצב מצוין, נמכר עקב רכישת רכב חדש. ללא תאונות, קילומטרז מאוד נמוך!!!! גמיש במחיר לרציניים. אור, 052-9181547.
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 4 אלף צפיות
פיג'ו 306 XSI 16V, אצלי כשמונה שנים. עשתה 230 אלף ק"מ, בדיוק חצי מהם אצלי. לפני כארבע שנים הוחלפו קאמשפטים לשל GTI6 כחלק מהסבה מלאה שהייתה אמורה לעבור. לפני כשנתיים עברה פחחות צבע קומפלט (נצבעה בצבע כסף בהיר מיוחד) מצבר חדש הוחלף לפני כשלושה חודשים מדחס מזגן חדש הוחלף בקיץ האחרון משאבת דלק חדשה הוחלפה לפני כחודשיים עוד בחבילה: מערכת בלימה של ספארקו - דיסק קדמי מחורר-מחורר, רפידות קדימה ואחורה מסדרת T51 סט קומפלט של צינורות בלימה שזורים של גודרידג' סטראט ברייס ייעודי של ספארקו סט קומפלט של בולמי קוני מהסדרה הצהובה (מתכווננים) משולשים משופרים עם בושינגים של פאוורפלקס קיט ביטול היגוי אחורי של פאוורפלקס תאורת אנג'ל אייס קדמית אזעקת ביפר …
הודעה אחרונה מאת Yaron Edry, -
- 11 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
פיאג'יו Xevo 250 שנת 2010 יד שנייה 13600 ק"מ בלבד, באחריות עד יוני מצב מצויין אזעקה מנעול דיסק מנעול שרשרת וקסדה מלאה במתנה לקונה למכירה או החלפה בטרקטורון ערן 052-3878577
הודעה אחרונה מאת eran_k, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
למכירה גיפ מרצדס ML350 שנת 2006, יד 2 בבעלותי מ2007. הרכב ניקנה עם 7 אלף ק"מ, ככה שאת רוב הקילומטר הוא עבר אצלי. רכב פרטי אשר ניקנה בארץ ושימש את האישה לנסיעות בתוך העיר, לא השתוללו עם הרכב. לרכב יש סלון עור של הדגם ספורט, קיט ניקל מהחברה, מערכת מולטימדיה קומנד מקורית מרצדס בשווי 30 אלף, וו גרירה נישלף מאושר ברישיון בשווי 7 אלף, פנסי לדים אחורים מושחרים וכו.. צמיגים של הרכב במצב מצויין, הרכב עומד נכון להיום על 81 אלף ק"מ.. הרכב לא עבר שום תאונה או תיקוני צבע !! המחירון שלו 172,000 ש"ח ועם שיקלול של ק"מ וידיים הינו 178,000 ש"ח הכל על פי מחירון לוי יצחק. אני דורש על הרכב 160,000 ש"ח כידיי ליסגור, הרכב חונה בפתח תיקווה וניתן לתאם איתי ולבוא ולהתרשם. פלאפו…
הודעה אחרונה מאת roy_balas, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לרגל הצעה שקיבלתי לרכישת קטנוע חדש הנני מציע את הבורגמן האהוב שלי למכירה. מדובר בבורגמן 200 משנת 2007,אני יד שניה פרטית ורכשתי אותו כשהיה כמעט חדש והוא אצלי 4 שנים + חודש.. הקטנוע בצבע שחור,ללא שום תאונה,תמיד חונה בחניה מקורה (גם בעבודה וגם בבית),31,500 ק"מ,טסט לכמעט שנה,סבל+ארגז גדול+אזעקת רב בריח עם שלט וביפר. לא רבים מכירים את הדגם ולדעתי מדובר בחבילה הכי טובה בשוק.. קטנוע מרווח עם תא מטען ענק מתחת לכסא (2 קסדות מלאות+פאוץ בינוני),2 תאי כפפות,מושב נמוך יחסית לתחושת ביטחון ומשקל קל, המנוע חד בוכנתי-17 כ"ס,הזרקת דלק וממיר קטליטי וסוחב יוצא מן הכלל. הקטנוע במצב מצויין,המחירון 13,600 ואני מבקש 11,000 ש"ח. אם אינני עונה ניתן להשאיר הודעה בתא הקולי …
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה רנו קליאו 1200 ידנית במצב חדש 28,000 ק"מ, עלתה לכביש באוגוסט 2011. תוספות: חיישני רוורס,קודן וחלונות חשמל אחוריים. 50,000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת adarbaratz, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
פורד פיאסטה יד ראשונה 1997 נפח מנוע 1300 קילומטרז' 350 אלף גיר ידני צבע אפור מזגן תקין הרכב עבר טיפול לפני שבועיים קלאץ' טיפול 10 אלף יש קבלות על החלקים שהוחלפו מחיר:4000ש"ח גמיש טיפה 0542030439 אזור מכירה צפון
הודעה אחרונה מאת yura18, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
206 דגם XS 1600 ידנית 110 כוחות סוס יד-4 240000 ק"מ נמכרת עקב קבלת רכב חדש. מרימי חלונות בנעילה מזגן טסט עד 2/13 מחיר 16.000 גמיש 0507546560 טל
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 906 צפיות
הרכב הוא של מכר ותיק שלי, פדנט שאין כמוהו, שהתפרנס מהרכב היטב שנים רבות, ואין הוכחה טובה יותר לרמת שביעות הרצון שלו מאשר העובדה שקנה דוקאטו כזו חדשה. כל התיקונים בוצעו במוסכי פיאט מורשים, ורוב החלקים שהותקנו, גם שלא היה חייב לעשות זאת, היו מקוריים. 730,000 ק"מ, עברה אוברול מלא מלא בערך ב500,000ק"מ, אין צריכת שמן ואין נזילות שמן טסט לשנה בינוני גבוה רצפה והפרדה בין תא הנהג לתא המטען היסטוריית טיפולים מלאה מחדש, כולל כל גומיה קטנה שהוחלפה מחיר המחירון ביד 2 הוא 11,000 ש"ח. לאור ההשקעות הרבות והמתועדות, הוא מבקש יותר, אבל בסופו של דבר הרכב יימכר לאדם שבאמת ירצה אותו - במחיר הגיוני. (מתנצל שהתמונות "על העוקם" - במקור הן דווקא ישרות לחלוטין. אם מישהו יכול…
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
- 0 תגובות
- 756 צפיות
טסט לשנה, מצב מעולה, קצת נגיעות בפח ובפגושים. 160000 ק"מ, יד 4 עם ספר היינס. 4000 ש"ח אפשרות החלפה במסחרית או דו גלגלי
הודעה אחרונה מאת SubaMan,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,898 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- quzzaa
- Chmimo
- yoni162
- יובל .מ.
- matan_mil
- WideFocus
- פינדר
- ariel000
- Night Driver
- ניצן ניסן
- איתי29
- yd b-4