Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיביק 97

invent
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הרבה כאן מכירים את הרכב, אתם יכולים לשאול אותם עליה. כמעט שנתיים איתה, דוד שלי היה הבעלים הקודמים שלה ככה שאני יודע בדיוק מי נסע עליה ב12 שנים האחרונות, לפניו קנתה אותו מהחברה סטודנטית.

הונדה סיוויק סדאן 97 יד שלישית ברישיון 220 אלף קמ׳ מקורי לחלוטין טופלה באדיקות ובמסירות מהרגע שיצאה מהמפעל, מושקעת ושמורה.

מושקעת בשנה של משכורות ובשעות מתחת ובתוך.

מורכב באוטו מוט פיתול אחורי מקורי (בין הראשונים שעשו את זה, סתכלו היסטורית הודעות), קפיצי הנמכה ויטק (מונמך בצורה זהה) פנסי ערפל בהזמנה, מנוע משומן בשמן סינטטי מלא בתקופה שהיא אצלי, עברה פרויקט בלוח השעונים, תאורת לד עדינה בתא כפפות עם הפתיחה, תאורת לד עדינה מתחת למאפרה עם הדלקת אורות, השחרה איכותית בכל החלונות, השחרה פנימית בפנסים הקדמיים, חידוש פנסים אחוריים, הסבה לפלטת לדים לאור בתא מטען ובתא נוסעים, אורות איתות שקופים איתות אמריקאי בפנסים הקדמיים, ברקסים קדמיים חדשים. אפשרות למערכת וגאנטים ביביאס עם טויו טי1אר טריים בתוספת תשלום.

לריצניים, מחיר 20 עם מערכת וגאנטים 18 בלי.

3yz0wiuzrwyg.jpeg

odw5zytcmijl.jpeg

u3zm3njmyntk.jpeg

lzmndmdee0k0.jpg

נמכרת רק מכיוון שאני בצבא ולא משתלם לי להחזיק אותה, זה גם למה אני לא אהיה זמין ואבא שלי יתעסק במכירה.

050-621-0044 משה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...