מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,583 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יונדאי אקסנט, 1999, ידנית, 5 דלתות, לבנה האוטו במצב מצוין מבחינה מכאנית ומטופל כל 10,000 ק"מ. מזגן מקפיא, 4 צמיגים הוחלפו לפני שנה. קילומטרז' נמוך. נמכר עקב שדרוג לרכב חדש יותר טסט סוף אוקטובר 2012 מחיר 7,400 ש"ח ליאור 052-5475475
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- 0 תגובות
- 828 צפיות
למכירה סיטרואן ZX 3 דלתות שנת 96 מנוע 1400 ידנית. הרכב בצבע לבן עם 190K ק"מ, יד 2 מאחות (עבר במשפחה). הרכב שמור ומטופל, נוסע מעולה, חיצונית יש כמה מכות והטסט נגמר עוד חודש. מחירון 4500 ש"ח, דורשים עליו 4K ש"ח אבל קיימת גמישות בגבול הטעם הטוב אך ורק לאנשים רציניים בלבד. המודעה היא עבור ידידה שלי ולכן נא לא לפנות אליי לגבי הרכב. ניתן ליצור קשר עם בעלת הרכב, הלן, בטלפון 0507132223.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
למכירה פולו 16V שנת 99 ' 225 אלף ק"מ, יד 11 . הרכב נמאצ ליד נהריה במושב אושרת,רכב מושקע בהמון כסף רכב שמקבל מלא אהבה וחום ולא נקרע מעולם אצלי, לא ילד מתלהב אחד שמבין ברכב,הרכב חונה תחת גג מקורה בלבד, עובר ניקיון פעמיים לשבוע. הרכב במבצ הכי טוב שתוכלו למצוא מכל הפולו בארץ! מנוע מעולה כנ"ל גם הגיר, כל המעוניין לשאול שאלות/מחיר ועוד מוזמן להתקשר..(לא הודעה פרטית) ולא בשבת בבקשה. אלי: 0506-888-086 תמונות: קליקליק.
הודעה אחרונה מאת אבי וקנין, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נהג יחיד עבר טסט השבוע צמיגים חדשים עבר ישור קוו וחידוש במוסך מורשה פנים במצב תצוגה דגם מפואר כסוף gls בולמי בולשטיין מערכת סאונד מוגברת יד 5 236000 קמ צבע כסוף נמכר באזור השרון 0544666057
הודעה אחרונה מאת MONTERO, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחיר: המחירון לא רלוונטי עבור הרכב הזה, השקעתי ברכב הזה ים זמן וכסף והוא במצב מוזיאוני כרגע ולאחר מה שראיתי ביד 2 אין אפילו אחת שמתקרבת לרכב הזה. אני דורש 120.000, אגורה לא פחות ! אני לא מפרק כלום מהרכב והוא ימכר כך ואם לא אז הוא ישאר אצלי. צבע:שחור ק"מ:58,122 בדיוק שנה:2008 טסט:עד מרץ 2013 צמיגים:יוקוהומה AD08 225.40.18 תוספות שלא מורכות על הרכב כרגע וימסרו עם הרכב: DOWN PIPE APR / APR CARBONIO ספילטר קרבון של OSIR שעולה קרוב 500 $ קפיצי הנמכה של אייבך חדשים בקופסא משאבת דלק וולברו בקופסא חדשה יש ברכב צ'יפ של GIAC שנקנה בחול ואין אפשרות לעלות STAGE בארץֱ! חלונות כהים בלייזר משתנה(לא השחמה) 40% ביום 100% בלילה ע…
הודעה אחרונה מאת ג'וני43, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מאזדה 3 מודל 2008 יד2 ליסינג לשעבר הרכב עבר רק 54,000 ק"מ מטופל בחברה ב50,000 ק"מ עבר טיפול גדול+ברקסים ויש לו גאנטים של מנוע 2.0 שנת 2011 גאנטים יקרים מאוד נקנו משומשים ב5000K בעל הרכב בחור פדנט ולא מזניח שום דבר,מעוניין בהחלפה על שירוקו 09-10 בלבד 054-9096009
הודעה אחרונה מאת raptor, -
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
הטרנספורטר שלנו יוצאת למכירה, רכב ואן שמור מאוד עם קמ' נמוך 52,000, צבע ירוק זית (מיטאלי) ונשטף במשך כל חייו ידנית ע"י כפפה, מטופל בזמן לפני מועד הקמ' ,ז"א כל שנה הרכב נכנס לטיפול גדול/קטן במידת הצורך, תמיד ביקר במוסכי צמפיון ובפרט במוסך צמפיון" העוגן " נתניה , בטיפול האחרון הוחלף מצבר חדש ברקסים מקדימה וכל הפילטרים כולל פילטר סולר מקורי והרכב נועל צמיגים מישלין בני שנה וחצי . תוספות : מעלון לנכים . מערכת נהיגה (נכה נוסע). דלת צד חשמלית. דיוידי +מסך גדול. 5 מושבים -2 מקדימה וספסל מאחור. מזגן אחורי . כל אביזרי הנכים ניתנים להורדה במידה ולא צריכים אותם. לפרטים נוספים דניאל-0544483844
הודעה אחרונה מאת GOLF GTI MK4, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הרכב של אשתי 2006 אוטומט יד 3 206000 ק"מ צבע לבן במצב מצוין טסט לשנה צמיגי שטח/כביש +מגן גחון מעוניין גם בהחלפה על רכב זול יותר מחירון יד 2 54100 שח מבקש 39000 עם גמישות קלה ערן 054-8013801
הודעה אחרונה מאת eran mizrahi, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יד שלישית טסט לשנה!!!! מזגן מקפיא 112000 ק"מ!!!!!! מציאה 050-2606162
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 2 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
למכירה הבובה שלי בצער רב עקב תחילת לימודים. סיטרואן C2 VTS שנת 2008 בצבע שחור. 125 כ"ס מקוריים,הרכב זריז מאוד. היחידה בארץ שהיא שנת 2008! כל השאר הם שנת 2007,ומעט מאוד שחורות...לקח לי המון זמן למצוא. הרכב פשוט מדהים. חיצונית במצב חדש,פנימית במצב חדש,לא צריך לתקן שום דבר,אין שפשופי חנייה,רכב פשוט חדש. אחרי טיימינג מלא משאבת מים החלפת כל השמנים המסננים וגם נוזל קירור,הרכב חדש לחלוטין. הרכב עשה רק 56 אלף ק"מ,יד 02 ברישיון. כמו כן,הרכבתי לרכב קפיצי הנמכה של KW. ג'אנטים מגנזיום קוטר 16 עם צמיגים חדש בקוטר 195\45\16 מאושרים ברישיון כי זאת המידה המקורית של הרכב. דפיוזר אחורי מדהים שייבאתי מאיטליה. תמונות: …
הודעה אחרונה מאת 106devil, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הרכב נדיר רכב לא שלי מפרסם בשביל חבר לא לפנות אלי ! באמת שמורה עם תוספות מכל טוב רק לרציניים בבקשה ! 0528289771
הודעה אחרונה מאת leibraz, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סוזוקי סוויפט 2007 GLX. (דגם מפואר) יד שניה- (פרטיות) 55200 ק"מ טסט עד 2.2013 נקיה מתאונות! שמורה מאוד! מטופלת בזמן, במורשה ובפדנטיות רבה! בטיפול האחרון (הראשון אצלי), לפני כ10,000 ק"מ עברה יישור קו. הוחלף שמן מנוע לרוייאל פרפל (5W30 סינטטי מלא). שמן גיר. (מקורי) נוזל בלמים. נוזל קירור. פילטר אויר. (כמובן מקורי) פילטר שמן. (גם מקורי) פילטר מזגן. (ושוב, מקורי) לפני פחות משנה הוחלפה רביעיית צמיגים (ל- continental primum contact) לפני כ8 חודשים הוחלף מצבר (שנפ) תוספות מקוריות: חישוקי מגנזיום. פנסי ערפל. 6 כריות אויר. שליטה על מערכת הסטריאו מההגה. גלגל הגה מצופה עור. תוספות לא מקוריות: קודן. דיבורית BT מעולה של …
הודעה אחרונה מאת drivemaster, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מוכר את הפאג'רו שלי, שנת 2008 (הצורה החדשה) דגם קצר 3 דלתות, צבע שחור נקי ומבריק ושמור, הרכב במצב תצוגה פנימי וחיצוני , הכל שמור ומקורי, תוספות מקוריות: פנסי קסנון- מדרכות צד- פנסי ערפל- ריפודי עור- חימום כיסאות- כיסא נהג חשמלי- גג נפתח ענק- מערכת MP3 עם צ'נג'ר 6 דיסקים מובנה, ספוילר אחורי- כיסוי גלגל אחורי מלא- בקרת שיוט- שליטה על הכל מההגה כולל המערכת- מחשב דרך מלא- ועוד... הרכב שמור ומטופל באהבה, ללא תקלות בכלל, נסיעה נעימה ושקטה, מנוע בזנין שקט ולא כמו בדיזל כמו טרקטור. רכב זריז וחזק מאוד, מנוע בנזין 3800 סמ"ק, 250 כ"ס , V6 . אני יד 3, הרכב נסע 116.000 KM, ואצלי הוא משמש כרכב שני בבית ונוסע רק פעמיים בשבוע ונח הרבה בבית, רכב מפואר ומפנק שווה…
הודעה אחרונה מאת יוסי1234, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הרכב שלם טורבו לא תקין אפשרות לרכוש חלפים 050-2606162
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה פולקסווגן גולף דור שלישי 1.8 CL דגם מפואר אוטומט אחרי טיפול 10,000 יד:4 שנה:1998 ק"מ:122,000 אמיתי אמיתי הרכב נקנה לפני חודשיים מאיש מבוגר הרכב עבר כ122,000 ק"מ האוטו במצב מעולה, הרכב מגיע עם מגנזיום מערכת בשווי 3500 ש"ח וקסנון. מציאה. מחיר:16,000 ש"ח גמיש איתמר-רחובות 050-5777895
הודעה אחרונה מאת matroox, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
מנוע 380 מצב מצויין אפשרות החלפה ברכב חזק/מהיר msd, ראדיאטור אלומיניום, גג חדש (חשמלי) הרכב יבוא אישי 050-2606162 ליאור
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
דגם: פולקסווגן פולו קלאסיק. שנת ייצור: 1998. יד שלישית. ק"מ: 168,000 מנוע: 1.6 ל', בנזין, 100 כ"ס. גיר ידני. טסט לשנה (עד אוגוסט 2013). צריכת דלק ממוצעת: 15 ק"מ לליטר. נקי מתאונות, שמור בקנאות ובמצב מצוין, בשימוש נהג יחיד ולא מעשן. טופל רק במוסך רון. מחיר: 11,000. לפרטים - הודעה פרטית, או 09-9732232 בשעות הצהריים\אחה"צ.
הודעה אחרונה מאת Yotamz, -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
טוב , מדובר ברכב נדיר בנוף ארצנו שייך לאבא שלי , רכב 2008 גיר רגיל 6 הילוכים כחדש ללא שום שיפורים הרכב עם 225 כס . שום תאונה ו 95000 ק״מ יד שניה אגב . המחיר 90000 שח טלפון 0543085947 , אחד הרכבים הקיצוניים שראיתי.
הודעה אחרונה מאת betihut, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 743 צפיות
חברים, אני מפרסם את האוטו עבור מכרים מאזור כפר סבא. הרכב יד ראשונה פרטית (0 בעלים קודמים) מנכה עם זכויות (לכן מוחלף אם זה מעניין מישהו) בלי שינויים של נכה ברכב! (לא כזה נכה) צבע כסף 1.6 ספורט קומפורט הדגם נקרא אני חושב (בלי סאנרוף, שליטה על המערכת מההגה) 63,000 ק"מ אמיתיים, רובם מחוץ לעיר. מטופל בזמן במוסך מזדה (עדי עד רעננה אם אני לא טועה, הכל מתועד!) ממש כחדש (יש ריח של חדש בפנים ) חיצונית - יש מכה קלה בדלת ושריטה בטמבון. ממש לא רציני, ולא עבר פחחות. האוטו נראה ממש טוב, גם הצבע! יצא לי לנהוג לא מזמן - הרכב מרגיש כחדש. טסט לשנה. אזעקה, דיבורית BT עם צג, וחיישן רוורס. המחירון 71 אאל"ט, בטרייד אין הציעו 60 והמשפחה דורשת 65, אני מניח שיתפשרו…
הודעה אחרונה מאת Eily, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה רנו קליאו B שנת 2000 מנוע 1.4 דגם RT צבע לבן ללא מכות מתחייב על גיר ושילדה אבללללל הרכב צריך לעובר ראש מנוע וטיימינג הראש אחרי חרטיה והורכב כבר רק צריך לעשות טיימינג ברכב הוחלפו זוג בולמים חדשים ומוטות מיצבים שעשו בקושי 5000 מטר ברכב יש מזגן והכול תקין טסט עד חודש 10 2013 אני דורש 2500 ש"ח לרצינים בלבד
הודעה אחרונה מאת F-F-F, -
- 10 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
אז כמו שאפשר להבין מהכותרת, אני מוכר את הרכב. סיאט איביזה 20VT שנת 2001. יד 5 (04 ברשיון) 165,000 ק"מ. השלדה נקייה מכל פגיעה. מטופל כל 7,500 ק"מ במוסך רון. יש קבלות על כל הטיפולים בתקופה שהרכב אצלי. יש סאנרוף, צנרת 2.75 עם דוד אחורי מקורי של קופרה (לצורך השקט הנפשי והפיזי ), משאבת דלק וולברו, ותוכנת ניהול אפסולוט. החודש הוחלפו הטיימינג ומשאבת מים. מוכר עקב מעבר לרכב אוטומטי וקטן . אני נמצא באיזור המרכז. ניתן לפנות בה"פ או בטלפון : 052-9710205 (טלפון של יד2, שמפנה אליי).
הודעה אחרונה מאת SPLiT, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כמו בכותרת, שכן שלי מוכר את האיגניס ספורט שלו. שנת 2005, יד ראשונה(!!!, הוא קנה אותה חדשה מהיבואן). 96K ק"מ על השעון. לעוד פרטים, אולג - 0545206841. אעלה תמונות כשאצלם אותה.
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה. הונדה סיויק 5 דלתות בגימור ספורט ק"מ עומד על קרוב ל32K טסט עד 24.03.2013 יד ראשונה כמובן מהחברה עברה כבר 2 טיפולים ככה שיש שקט בזמן הקרוב. ללא תאונה שיפשופים , מכות ,וכו' מתחייב על הכל בבדיקה. רמת גימור ספורט שכוללת : גלגלי מגנזיום מקוריים של הונדה + צמיגים במידה 225.45.17 של מישלין פיילוט. גג פנורמי מלא כל הגג + 2 וילונות חשמליים פנימיים (ולא חצי גג כמו ברוב המכוניות היום) בקרת שיוט מקורית בגלגל הגה שליטה על המערכת מגלגל ההגה + שינוי נתונים על צג המהירות. חיישני רוורס אחורים מקוריים של הונדה. המחירון עומד היום על 108K אבקש להיות ריאלי 052-8741178 או בהו"פ
הודעה אחרונה מאת umardekar, -
- 0 תגובות
- 823 צפיות
למכירה איסוזו טרופר מודל99 דגם ארוך- צבע כסף דגם 7 מקומות יד 2 פרטית דיזל- ידנית 290,000 קמ מטופל במוסךUMI המרכזי בלבד (יש היסטוריה טיפליםUMI מהיום הראשון ועד היום) הרכב ניראה במצב מצוין ונוסע מצוין. הרכב נימצא באזור המרכז (בת-ים) תמונות ניתן ליראות ביד 2. לא בהודעות הרכב לא שלי- מפרסם בישביל חבר. גמיש במחיר. 0524784242 -מיכאל
הודעה אחרונה מאת רז לוי, -
- 1 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
למכירה פונטיאק פיירבירד 1978 לשיפוץ מנוע V8 5700 לפרטים 0502057825 ( לא בפרטי )
הודעה אחרונה מאת orm7, -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
למכירה שברולט בל אייר 1955 לפני שיפוץ עם מלאי חלקים חדשים לפרטים 0502057825 (לא בפרטי)
הודעה אחרונה מאת orm7, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למכירה אלפא ספיידר 1973 משופצת במצב מצוין עם טסט לפרטים 0502057825 (לא בפרטי)
הודעה אחרונה מאת orm7, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה מיאטה שנת 2007 יד:3 127,000 קילומטר צבע שחור שילדה נקייה במצב מעולה חיצונית ומכנית טסט לשנה. מטופלת ומלוקקת. שימשה לנסיעות בין עירוניות נמכרת בצער עקב קבלת רכב חברה רכב מדהים! לפרטים: נועה - 0507333024 (לא בה"פ, הרכב לא שלי)
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני יודע שהשרשור נועד רק למכוניות אבל אין פה שרשור למכירת אוטובוס קראוון אז אני מפרסם פה. (מפרסם עבור חבר) למכירה אוטובוס מרצדס 405 עם טסט . האוטובוס רשום כסדנא ניידת ולכן ניתן לנהוג עליו עם רשיון משאית עד 15 טון . מלבד כסא הנהג ולוח השעונים, האוטובוס ריק ומוכן לבנית קראוון. אם חלמתם לבנות לכם בית חלומות נייד\קראוון לסופ"ש זה הדמנות מצויינת . מי שמעונין ורציני יכול לפנות אלי במסר פרטי ולקבל דרכי יצירת קשר עם בעל האוטובוס.
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
סיוויק 1997
מאת ניטרו מאן- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
אין הרבה מה להרחיב רכב שמור! מטופל כמו שעון שווצרי! ללא תאונות קמ נמוך 154000 יד 3 0545818964 לאון יענה בכייף על כל שאלה , מערכת יוקרתית בניות פיבר , כולל פודים לטייוטרים
הודעה אחרונה מאת ניטרו מאן,