Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה GTI MK5 2008

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיר: המחירון לא רלוונטי עבור הרכב הזה, השקעתי ברכב הזה ים זמן וכסף והוא במצב מוזיאוני כרגע ולאחר מה שראיתי ביד 2 אין אפילו אחת שמתקרבת לרכב הזה.

אני דורש 120.000, אגורה לא פחות !

אני לא מפרק כלום מהרכב והוא ימכר כך ואם לא אז הוא ישאר אצלי.

צבע:שחור

ק"מ:58,122 בדיוק

שנה:2008

טסט:עד מרץ 2013

צמיגים:יוקוהומה AD08 225.40.18

תוספות שלא מורכות על הרכב כרגע וימסרו עם הרכב:

DOWN PIPE APR / APR CARBONIO

ספילטר קרבון של OSIR שעולה קרוב 500 $

קפיצי הנמכה של אייבך חדשים בקופסא

משאבת דלק וולברו בקופסא חדשה

יש ברכב צ'יפ של GIAC שנקנה בחול ואין אפשרות לעלות STAGE בארץֱ!

חלונות כהים בלייזר משתנה(לא השחמה) 40% ביום 100% בלילה עוברים טסט חלון אחורי מושחר 100% מדבקה בעבודה מעולה הכל עלה בסביבות ה3000 ואין עוד גולף בארץ שעשתה כזה דבר.

יש ברכב וולנטיין 1 וצ'יטה C50I בעברית

כל תוספת על הרכב הגיעה מגרמניה שום דבר ברכב לא סיני והכול יושב אחד לאחד הרשימה ארוכה ואפרט רק בטלפון

כמו כן הרכב עבר שבוע שעבר דיטיילנינג מקיף בעלות של 1200 שקל.

אני מתחייב בבדיקה על כל בורג.

הרכב עבר היום (21.9.12)בדיקה מקיפה במוסך אאודי פולקסווגן באשדוד ונמצא תקין 100%.

הרכב מטופל במוסך אאודי בבני ברק ולא בפולקסווגן עקב הכרותי עם מנהל המוסך ויש בו רק חלקים מקוריים ושמן של קסטרול.

לא צריך לעשות שום טיפול לרכב בעתיד הקרוב

הרכב הזה אינו מגיע לשום מפגש ,אינו עושה מרוצים או תחרויות ובחיים לא עבר התעללות, ואני יוצא איתו פעם בשבת בבוקר לכביש נס הרים

טלפון -0525747059 לא להתקשר בחסום תמונות ישלחו לפי דרישה

הרכב אינו מפורסם באף מקום או אתר חוץ מכאן

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

• תוכן חדש...