מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,582 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר ! שברולט קורסיקה 2200 שנת 95 מצב חיצוני ופנימי מצויין יד שניה כולל טסט לעוד 3 חודשים . לפני כמה ימים הלך פקום ראש . מחיר ברזל 2800 שח נייד:050-6780700 לבקש את אהרון
הודעה אחרונה מאת natan5, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פיאט פונטו S60 98 ידנית 94 אלף ק"מ מתועד בטסטים רכב פיקס אין בעיה אחת ברכב לא נוגע שמן מים שמן קסטרול 10W40 ומים ירוקים פרסטון צמיגים חדשים מתחילת השנה, טסט עד סוף השנה הוחלפו הנורות בלוח השעונים אחרי ראש מנוע + מד חום חיצוני אחרי טיפול 10 אלף מלא עבר כיוון היגוי ופרונט שמור ומטופח , מגיע לכל מקום רק לשים דלק ולנסוע אני לא מסתיר "פאקים" וכדומה ומספר הכל- ישנן מכות חניה, עניין קוסמטי, יש צורך להחליף בקלית ימנית אחורית עקב חור (גם לא קריטי) להביא בוכנות לבגאז' ווישר אחורי שגנבו. 4 אלף מ-צ-י-א-ה נמכר בצער רב אך ורק עקב צורך דחוף בכסף ללימודים, בנתיים עובר לאופניים. בתוספת תשלום של 1000 שקל: מערכת USB סאב ומגבר עם חיווט והרכבה, דמוי קסנון +לד חניה …
הודעה אחרונה מאת Dragon_wars, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מהדגמים הראשונים והנחשקים!!! האופנוע לשיפוץ קל וללא טסט, רשיונות על שמי כמובן. שלדה נקייה לגמרי ללא מכות/סדקים/שברים/שקיעות וכ"ו. מנוע+גיר במצב מצויין. פלסטיקה חדשה לגמרי עדיין באריזות למעט מיכל דלק וחופה שנמצאים במצב שלם ומצוין(החופה חדשה) אך זקוקים לצבע. בתחום המכני חסרים לאופנוע קרבורטורים ואגזוז. כמעט כל השאר קיים אם על האופנוע ואם בארגזים. יינתנו המון חלקי חילוף עם האופנוע. 10K ש"ח 0576923999 או בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
- 3 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
חיפושית שנת 63!! ברשותי כבר יותר מ 10 שנים. זקוקה ל TLC כללי, כולל צמיגים, רענון כללי של מנוע+גיר, בלמים וכ"ו. ללא טסט. מנוע+גיר במצב טוב מאד. הרכב עם חלודות שטחיות פה ושם יחד עם זאת ללא רקבונות! הקונה יקבל עם הרכב המון חלקים כולל חלונות POP UP ברכב מורכבים פגושים של שנה מתקדמת יותר+מושבים קדמיים לא מקוריים. התמונות עדכניות! הרכב נמצא באזור רחובות. 12K ש"ח בפרטי או בטלפון 0576923999
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הרכב של אחות של חברה שלי למכירה, היא נהגת יחידה, הרכב חונה קבוע בחנייה מקורה. אלפא רומיאו, מיטו מדגם דסטנקטיב 135 כ"ס 3 דלתות אוטומטית צבע- "לבן אלגנט" קילומטרז'- 22,000 טסט עד 3.2012 הרכב עדין באחריות יצרן ועדין בשירות אלפא וי אי פי בחינם יד ראשונה, פרטי. מחיר- 128,000 ₪ מחיר כולל- מערכת מולטימדיה של פיוניר מדגם P3200BT וכולל תוכנת IGO עם עדכון מפות בחינם, חיישני רברס, וקודן. תוספות של הדגם- משענת יד קדמית, מערכת בקרת אקלים, שליטה על הרדיו מההגה, אופציית של העברת הילוכים מההגה, חלונות אחוריים כהים, אגזוז אובאלי, מסגרת כרום בפנסים, פס אלומיניום בדלתות. 050-9676766 שירלי
הודעה אחרונה מאת qil, -
- 5 תגובות
- 4 אלף צפיות
למכירה/החלפה: פולקסוואגן ווריאנט שנת 1965' עם רשיונות מוסדרים הרכב ללא מנוע, מצב הפח סביר (אין רקבונות/חורים). הרכב הוא מסוג "אוטו לחם" ללא חלונות אחוריים מה שהופך אותו לנדיר (תסופק תעודת מקוריות ממוזיאון VW בגרמניה), ע"מ להמחיש כמה קיבלתי הצעה של 800$ לחלונות האחוריים בלבד (רק כדי לחתוך ולהעביר אותם), הנה המחיר בהם החלונות נסחרים באמת. מה שמייחד את הרכב עוד יותר הוא שיש לו כסאות אחוריים (יש כסאות אך אין חלונות). הנה לינק לדיון בנושא הרכבים הללו: http://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=389465 יש לי הרבה חלקים חדשים (NOS) וחלקים משומשים שרכשתי עבור הרכב. הנה תמונות של הרכב: http://s771.photobucket.com/albums/xx355/funkynaor/VW3/ כל חלקי הרכ…
הודעה אחרונה מאת FunkyP, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הקטנה למכירה לטובת מעבר לידני. מנוע 1600 יד:02. ק"מ:105000 צבע כחול במצב טוב,ספר טיפולים מלא כולל מהידיים הקודמות,פנים הרכב כמו חדש. טסט מועבר בימים אלה אז לשנה שלמה. סאן-רוף תקין,פנסי ערפל,מעט ניקלים,וקומפוננט איכותי. לירן 052-4440282.
הודעה אחרונה מאת lavi liran, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר , לא פנות אליי בפרטי . למכירה אלפא רומיאו 145 מנוע 1.6 בוקסר בציר 95: מבחינה מכנית : הרכב עבר טיפול כללי הכולל : פילטר שמן. פילטר דלק. פילטר אוויר. שמנים. נוזל קירור. פלאגים ועוד. מבחינה חיצונית : צבע לבן. פחחות וצבע במצב טוב מאוד ושמור לגילו . הכל מקורי . סלון ופנים : דשבורט במצב חדש ללא סדקים וקרקושים . כל הפנים במצב שמור . מושבים נוחים מאוד . תוספות : דוד זרימה חופשית עדין הנותן אפקט מושלם של סאונד בין המנוע בוקסר לסאונד הפליטה . רבעיית ג'אנטים במצב חדש . מגבר קראנץ' . סאב אינפיניטי. קומפוננט JBL. חבילה הנותנת צליל איכותי ונקי. ה…
הודעה אחרונה מאת stas_S, -
gti6 למכירה
מאת or_18d- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 4 אלף צפיות
למכירה GTI6 אני בטוח שרבים ממכם מכירים את הרכב, מי שלא מוזמן להתקשר ולברר. 0526300980 - אור 30.000 גמיש לרציניים בלבד, בלי לבלבל בפלאפון לגבי המחיר.
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יד שניה 12 אלף ק"מ טסט עד 05-13 יש על הקטנוע אזעקה וואריטור מלוסי הורכב ב8 אלף קמ מחירון 10400 דורש 8500 אפשרות החלפה על רכב מסחרי או טנדר הצעות בה"פ
הודעה אחרונה מאת raptor, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
אופנוע חדש אחריות לעוד שנה וחצי נסע 5500 קילןמטר מחירון 24500 דורש 22 גמיש לרצינים טסט לחצי שנה הדוש הכי מוצלח יפה וחזק בקטגוריה . בפרטי בלבד.
הודעה אחרונה מאת 7172277, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
Audi A5 S-line עלייה לכביש 10\2010 יבוא אישי מגרמניה. מנוע 2.0T גיר Sטרוניק 7 הילוכים רציף. יצא מהחברה עם כל התוספות המקוריות האפשריות. חבילת לקצ'ורי ברמת אבזור וגימור הגבוהה ביותר. חבילת S-line מלאה. כיסאות R8 עור מלא כולל חימום\קירור. חבילת מולטימדיה AUDI CONCERT כולל מסך מובנה. מגנזיום 19 אינץ' של S5 מקוריים עם צמיגי RUN-FLAT. גג פנורמי. חלונות שחורים כולל שמשה אחורית מקורי מהחברה. הרכב יד ראשונה, טסט לשנה שלמה. 27 אלף קילומטר. מטופל במוסך מורשה. אין שני או דומה לו בארץ. תוספות שלא ניתן להשיג\להזמין בארץ. לרציניים בלבד שמבינים באיזה רכב מדובר ויודעים להעריך! חזי - 0526676751
הודעה אחרונה מאת tu3s, -
- 0 תגובות
- 963 צפיות
רנו קליאו 3 יד ראשונה במצב חדש. מד אוץ: 17000ק"מ. בעלות פרטית,צבע כסף, תיבת הילוכים ידנית, נפח מנוע 1200. מחיר מחירון נכון להיום 56000 ש"ח לפנות בטלפון: 046000074 0543045145 0544556274
הודעה אחרונה מאת krupnik_870, -
- 1 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הרכב יד שניה עם 70K ק"מ. צבע אדום עם פסים לבנים. 175 כ"ס, ידנית כמובן. ללא תאונות ומכות למיניהן. לא עבר תיקון פחחות מעולם. שמור במצב מדהים! תוספות: מושבי עור, דיבורית BT, פנים משודרג בהזמנה אישית.חיישני רוורס מקוריים. מצורפות תמונות להתרשמות. הרכב לא שלי, לכן אין מה לשלוח הודעות פרטיות. לפרטים צרו קשר עם יונתן: 054-9992183
הודעה אחרונה מאת madmax, -
- 1 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
למנהל פורום מכירה, אודה לך אם תוכל להחזיר את כותרת המודעה לכותרת אותה רשמתי ולה התכוונתי כיוון שאני אוהב את הדגם.. אגב רשמתי בכותרת המקורית מה אני מוכר ושזו לא בר רפאלי.. היה רשום כך: למכירה: ההזדמנות שלכם להגשים חלום, מאזדה מיאטה MX5 שנת 2003 במידה והכותרת כ"כ מפריעה לך ונראת לך לא מתאימה מסיבה לא ברורה, אפשר לשנות ל: למכירה: מאזדה מיאטה שנת 2003 אוטומט יפה ושמורה (: וכמובן למחוק הודעה זו, תודה ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת tuval, -
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לצערי הרב, ללגאסי המשפחתית שלנו ששירתה את כל בני המשפחה מאז שנת 95 אין יותר שימוש. אבא שלי החליט למכור אותה, לי אין מקום או זמן בשביל לשמור אותה. פרטים: - שנת 1991 - יד 2 - רמת גימור GL - מנוע 1800 (עבר שיפוץ לפני כ 40 אלף ק"מ) - גיר אוטומט (עבר שיפוץ לפני כ 30 אלף ק"מ) - קרבורטור (טופל אצל צביקה) - כ 330 אלף ק"מ - צבע לבן - נמצאת בחיפה - מחיר 5000 שקל - שלדה נקייה (האוטו עבר בחייו רק מכות פח קלות שאופייניות לכל אוטו, ותוקנו בצורה מקצועית) - פלאפון: 050-2485448 האוטו שמור מאוד ונוסע מצויין, את רוב חייו בילה בחניה המקורה שלנו.
הודעה אחרונה מאת Simply Nuts, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר. ק"מ נמוך. AWD. 4 צמיגי פיירלי חדשים. במצב מצויין. נמכר עקב קבלת רכב מהעבודה. ויקטור 058-5553313
הודעה אחרונה מאת elyashiv, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם , כאמור בכותרת, אני מוכר יאריס t sport במצב מדהים מדהים מדהים!!! יד שלישית, 112k ק״ מ. ספר טיפולים, באמת רכב אהוב . מעולם לא צרך יותר דלק מ15.5 קמ לליטר. אמינות מושלמת, שווה לראות. צבע אדום, תמונות בקרוב. מחיר: 45.000 054-6564446 לירון עריכה: מצורפות תמונות. הכי יפה והכי שמורה שאפשר... נ.ב לא עקבתי אחרי המחירון, המחיר העדכני הוא 42.500. טלפון נוסף : 0505-365506
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש המון תוספות ... אני יפרט עליהם בטלפון והמחיר כולל את כל התוספות 45 אלף לא שקל מתחת . יד שניה 93 אלף קילומטר שנת 2007 אחרי כל הטיפולים הרצינים והיקרים אצל מוסך גבע , המון תוספות מרעננה בן 0546335046 נ.ב אפשר למצוא תמונות ופרוייקט יישור קו על הרכב פה בפורום
הודעה אחרונה מאת smallars, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 972 צפיות
הפורסטר למכירה עלה לכביש דצמבר 2008 אוט' הדגם המפואר ביותר X-S עדיין יש 150סוסים , 2000 סמ"ק יד שניה פרטי נהגת , יד ראשונה מפרטי רופא למיטב הזיכרון לא ראה שטח 110K ק"מ צמיגים בני שנה , טיימינג וכל הקשור בו לפני מספר חודשים מטופל רק אצל סובארו , נקיה מתאונות !! מצב מצויין מבקשים ורוצים 116K בש"ח 054-5429511 הטלפון של המוכרת לא שלי!! אחות של החתן אז להתנהג יפה דיר באלאק!!
הודעה אחרונה מאת ישה, -
במוו 318TI קומפקט
מאת Ziv- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כאמור בכותרת. אין לי שמץ אם מקורית או לא. נצפתה בנמל, אין לי עוד פרטים. למי שלא יודע: מנוע 1900, 140 כ"ס, 9.9 שנ' 0-100 (10.8 לאוט') עד למהירות של 210 קמ"ש. תמונות שלה עם הטלפון בפנים:
הודעה אחרונה מאת Ziv, -
למכירה תומקאר
מאת DORSHR1- 0 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
תומקאר במצב מעולה, פלוס דלתות, מצבר חדש, שמור ביותר. הרשיון הוא T1! התומקאר שנת 1999, אין לו בעיות (כמובן שיש אבל בתדירות של כמו כל הטרקטורונים חבר שלי עוד לא נתקע בבעיות). מנוע קולר, נעשה אוברול למנוע. מבקש 22000 ש"ח, גמיש אך לא יותר מידי. מוכר בשביל חבר אפשר גם לפנות אליי למי שרוצה בפרטי אך עדיף להתקשר: 0542343639- אלמוג 0577732334- אבי
הודעה אחרונה מאת DORSHR1, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מפרסם עבור חבר, למכירה סובארו DL, שנת 1992, מנוע 1600 סמ"ק, ידני, עם 195,000 ק"מ, נמצא באזור חיפה-קריות. לעוד פרטים - בנימין 054-4410474
הודעה אחרונה מאת epiphone, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מוכר את הפיאט המדהימה שלי. מדובר בפונטו איבו, שנת 2010 בצבע בורדו משגע. הרכב יד 2, פרטי לחלוטין מיומו הראשון. מנוע 1400 עם תיבה ידנית. צריכת דלק טובה מאוד שנעה בין ל-12.5 עד ל-1 ל-15. הרכב מצויד בטכנולוגיית ה-Stop and Start שמדוממת את המנוע כאשר הרכב עומד לחסכון בדלק (ניתן לבטל בלחיצת כפתור). כמו כן רשימת האבזור עשירה וכוללת מערכת מובנית באיכות גבוה, שליטה מההגה, מחשב דרך, חלונות חשמליים ונעילה מרכזית בכל האוטו, מושבים מעולים ומהודרים וכמובן מגיע עם 2 שלטי נוחות מקוריים. הרכב נקי לחלוטין מתאונות והשלדה נקייה לחלוטין. ישנם דפיקות קלות של "חניות ת"א", לא משהו בולט או קריטי וכמובן שניתן לתקן (אני העדפתי שלא להתעסק). הרכב באחריות יצרן לע…
הודעה אחרונה מאת Lexus12, -
- 0 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מיני קופר שמורה בדגם מיוחד, 01 בעלים ברשיון. 135 אלף ק"מ (נמוך מהממוצע) - תיבת הילוכים: S-טרוניק טסט עד: 05-2013 צבע יצרן מקורי שמור, אחרי טיפול גדול, ברקסים חדשים, מצבר חדש, טיפול גיר - הוחלפו שמן, מחזירי שמן, בוצע סנכרון וועדכון תוכנה לגיר. ק"מ ויד נמוכים. מצב פנימי כמו חדש (אחרי ניקוי אצל יבגני דיטייל) פוליש וקס וגלייז אצל יבגני גם כן. הרכב מיועד למי שרוצה קצת יותר ממיני רגילה. הרכב יצא מהחברה בהזמנה מיוחדת עם תוספות מיוחדות שלא מגיעות בדגם הרגיל: פנסי קסנון מקוריים, מסך ניווט מובנה GPS, שליטה מההגה, ספי דלתות אלומיניום, גג נפתח פנורמי כפול, הרכב מגיע עם מדבקות מקוריות. ועוד... לרציניים בלבד הרכב שנת 2002 מרגיש כמו 2006 לפחות. אין תקלה אח…
הודעה אחרונה מאת gal158, -
- 2 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכל החברים, לגרל הזדמנות לרכוש רכב אחר, אח שלי מוכר את ה-XS הכי שמורה בארץ. 206 XS שנת 2003 לבנה עם 123,000 ק"מ מתועדים במורשה. 4 כריות אויר וכל מה שמגיע בסטנדרט. אין סנרוף - אין מה שיתקלקל. הרכב מטופל בכל ימיו במוסכים מורשים של פיג'ו ונוסע נהדר. מטופל ברמה הכי גבוהה שיש בשמנים הכי טובים שיש ובחלקים הכי איכותיים שנמצאים בשוק. הרכב נרכש בשנה שעברה מלובינסקי טרייד - על כן את כל הריג'קטים שנתנו להם הם תיקנו. דברים שהתגלו מאוחר יותר הוחלפו על ידינו או באחריות שלהם. דברים שהוחלפו בשנה האחרונה: דוד אגזוז מרכזי (ייבוא של חלק ולא ייצור מקומי), זוג משולשים קדמיים, מסרק הגה שדפק ושופץ באחריות, צמיגים של GOODYEAR, מגנזיום מקורי וחדש שנרכש בהזמנ…
הודעה אחרונה מאת מלטבשי, -
- 6 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
סיטרואן קסרה שנת 2000 יד 3 160K אוטומט צבע ירוק. מצב מעולה, אמינה בצורה בלתי רגילה, שירתה את חברה שלי נאמנה כשנתיים ללא כל בעיה מיוחדת. ללא תאונות משמעותיות במהלך חייו כמובן. טופלה בזמן במוסך מתמחה ברכבים צרפתיים מאוד מוכר פה בפורום. רכב אמין במחיר מצחיק עם: נעילה מרכזית בשלט, חיישני רוורס, דיבורית בלוטוס, כסאות וריפודים במצב חדש ועוד. המחיר הנדרש והוא מחיר למכור ולא להתמקח 7K אסף- 0525801932
הודעה אחרונה מאת אסף199, -
- 0 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר. אדלי 300 (הדגם החדש של הונדה EX) שמור מאוד, מעט שעות נסיעה. שלדה נקייה. צמיגים חדשים בעלי חתך נמוך. גוף שחור על שחור. מגיני ידיים של UFO. מניע בנגיעה. מהיכרות עם הבחור שמוכר ועם הכלי אכן מדובר בכלי שמור מאוד, שננהג ונשמר בהמון אהבה. הבחור מוכר לטובת טיסה לחו"ל, אחרת היה משאיר את הכלי. המחיר הוא 11,000 ש"ח. פתוח להידברות. 0502258706 אלי. הכלי נמצא בחיפה. אפשר לפנות גם אליי בה"פ אם יש שאלות, אני אנסה לברר למיטב יכולתי, אבל זה עלול לקחת זמן מפיאת הפרשי שעות (אני בקנדה) אז אני ממליץ ליצור קשר ישירות עם הבחור.
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ניתנת ההזדמנות להמכר עצמאית לפני שנכנסת לטרייד אין למכירה לאון טורבו ספורט אפ 185 כ"ס סטנדרטית לחלוטין, 4 צמיגים חדשים, טסט לשנה מאתמול. שנת 2007 יד 4 עם 88K ק"מ. אחרי טיפול שמנים ופילטרים. מחיר:55 אלף ש"ח, תתחדשו. 054-2250552
הודעה אחרונה מאת AlexDaniel, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יונדאי אקסנט, 1999, ידנית, 5 דלתות, לבנה האוטו במצב מצוין מבחינה מכאנית ומטופל כל 10,000 ק"מ. מזגן מקפיא, 4 צמיגים הוחלפו לפני שנה. קילומטרז' נמוך. נמכר עקב שדרוג לרכב חדש יותר טסט סוף אוקטובר 2012 מחיר 7,400 ש"ח ליאור 052-5475475
הודעה אחרונה מאת ravivhaik,