מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,582 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
למכירה פיאט 500 אספנות גג נפתח הרכב מודל 1970 במצב מעולה ! טסט לשנה ,ברקסים חדשים , פנים הרכב שמור ביותר הרכב מצויד עם מנוע 126 בנפח 650 סמ"ק ולכן נוסע מדהים לפרטים נוספים ערן 0549729721
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה סוזוקי בורגמן 650 קטנוע מנהלים חזק ביותר מודל 2003 טסט לשנה האופנוע אחרי טיפול גדול ,מצבר חדש צביעה מיוחדת שחור מט משענת גב ,אזעקה . ערן 0549729721
- 0 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
למכירה הונדה גולד ווין אספנות, יבוא אישי, אופנוע אספנות מודל 1978, יד ראשונה עם 23000 מייל בלבד, מקורי לחלוטין כולל צבע מקורי זיוויד ופריינג מלא ,מערכת סטראו ,האופנוע אחרי טיפול ,מצבר חדש . מחיר 40000 ש"ח בלבד! ערן 0549729721
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה MGF קבריולט דגם VVC מודל 1998 המצוידת במנוע מרכזי בנפח 1800 סמ"ק הרכב מקורי לחלוטין ובמצב חדש!!!!! לפרטים נוספים ערן 0549729721
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה פולקסווגן שירוקו שנת 2009, יד שניה, פרטי, 64,000 ק"מ, 160 כ"ס, תיבה DSG 7 הילוכים, צבע לבן. חדשה לגמרי, ללא מכות או תיקוני צבע, שמורה במיוחד. עברה טיפול 60,000 (בצ'מפיון כמובן). מערכת מולטימדיה מקורית + BT. מחיר: 110,000 ש"ח. טל': 050-3203620 (אוריאל)
הודעה אחרונה מאת Oriel, -
- 9 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
אחרי תקופה מאוד מהנה, הגיע הזמן לעבור הלאה. יד רביעית (03). אצלי יותר מ-3 שנים! צבע כסף. שאסי נקי. טסט לשנה שלמה. 232 אלף ק"מ. נכון - קמ קצת גבוה, אבל הרכב שמור ונוסע יפה! אחרי טיימינג לפי הספר (כולל מותחן רצועת אביזרים והרצועה עצמה, וכולל פולי מנוע ומשאבת מים. כמובן שהוחלפו כל הגלגלות והמותחנים למקוריים!). תבררו כמה זה עולה מטופל בחלקים איכותיים (שמן מנוע: ELF/VALVOLINE סינטטי מלא. טיפול אחרון עם רויאל פרפל סינטטי מלא. כמובן פילטרים מקוריים). נוזל קרור וולבוליין. שמן גיר ELF TRZ. טסט לשנה שלמה! מצבר חדש וולטה! הוחלפו לאחרונה: בולמים אחוריים (מקוריים), פילטר אויר, רדיאטור וולאו מקורי, שסתום מזגן, קלאץ' וולאו מקורי, רפידות קדימה מקוריות T…
הודעה אחרונה מאת aa123, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה 2001 audi tt quattro הרכב ירד מהכביש כשהיה עם 120 אלף קילומטר, יד 1 דברים חסרים ברכב, טמבון קדמי + פנסים + ראדיטור + למדה + דיפון גג + סלון כל השאר קיים ובמצב מצויין. בעל הרכב מעוניין למכור את הרכב כיחידה אחת. הרכב מניע בנגיעה. המחיר לכל הרכב הינו 23 אלף שח, ישנה גמישות קלה לרציינים בלבד. לפרטים 0545884818
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אוטו שמור, גיר DSG אחרי טיפול והשחרת חלונות מקורי 200 כוחות סוס. לפרטים 0544569671
הודעה אחרונה מאת IlanWRX, -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
פאסאט שנת 94 יד 2 (01 ברשיון) במצב מצויין. קילומטראז'- 204500 (לא הרבה לשנתון). הרכב שמור מאד ומוכר אותו בגלל צורך באוטומט אחרת לא הייתי מוכר. הרכב על טסט השבוע, בלי קומבינות ובלי כלום, במכה ראשונה, אז יש טסט עד 12/13. הרכב נקנה מלפני שנה וקצת ועבר ישור קו רציני במוסכים המומלצים בפורום, הוחלף ברכב בשנה האחרונה: ריפודים עם תפירה אישית, משולשים, תושבות בולמים קדמיים, תושבות מנוע, תפוחי פרונט, 2 מיסבי גלגל אחורי,טרמוסטט, פלאשינג מנוע, רדיאטור, רצועת טיימינג, מותח תיזמון, רצועת מנוע, רצועת הגה כוח, רפידות קדמי, אטם מכסה שסתומים,2 חיבורי מיים למנוע, חיישן טמפרטורה, אטם קרטר שמן, יוניט רוורס ועוד כמה דברים קטנים. יש קבלות על הכול! כל החלקים מקוריים או תחליפי איכותי …
הודעה אחרונה מאת longo, -
- 0 תגובות
- 922 צפיות
צולם בנתניה, מוגש כשירות לציבור:
הודעה אחרונה מאת Derish, -
Audi A6 שנת 95
מאת שביט- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
**הרכב לא שלי** חבר מהעבודה מוכר אאודי A6, עם בעיה בגיר, די יקרה לתיקון ככה הבנתי ממנו. הרכב שנת 95, מנוע 2 ליטר. הרכב נמצא בקיבוץ שניר (גליל עליון) והבעלים נמצא במהלך השבוע בתל אביב. ביקשתי ממנו לפרסם את הרכב כי אני מאמין שלכל רכב יש את הקונה שיסכים לקנות אותו, עם הבעיות. לבעלים קוראים ארז, טלפון 054-3137229 בהצלחה
הודעה אחרונה מאת שביט, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה וולוו S70 יד2 245000 אלף ק"מ הרכב שנת 99 הרכב מאוד מאוד מפנק כמו שוולוו יודעים יש לרכב טסט עד מרץ 2013 . בעיות שיש ברכב 1 צריך להחליף 2 צמיגים קדמיים 2 המצבר לא טוב וצריך להחליפו גם המחיר לרכב הוא 7500 אלף ש"ח יש גמישות קלה עקב התיקונים חוץ מיזה זה בובה של רכב הטלפון שלי הוא 0546781102 תודה ולהיתראות
הודעה אחרונה מאת ETAVZ3, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
קליאו בי 2 במצב מעולה שמורה מאוד ומטופלת. עברה טיפול 10,000 לפני חודש וטיפול פוליש וקס. הצבע במצב חדש בלי שום קילופים אך עם קצת שריטות קטנות. קליאו מבציר 2002 ידנית,הילוכים עוברים חלק ובמצב מכני מעולה. 4 כריות אוויר,ABS,חלונות חשמל קדמיים,הגה כח שנותן הרבה פידבק. 60 כ"ס שמספקים לאוטו מספיק זירות וכח , גם בעירוני וגם בכבישים מהירים. פנים האוטו שמור מאוד ובמצב נדיר. אני מאיזור נס ציונה (ליד ראשון) דורש 10,500 גמיש מעט. יוסי-0548896707 נא להתקשר אחרי 3 בצהריים
הודעה אחרונה מאת yosi_S, -
- 1 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
למכירה, המכונית הכי מדוברת בתקשורת ניסן ז350 קבריו אוטומטית יד 4, 110,000 ק"מ מצופה בשחור מט + ציפוי קארבון בתוך הרכב ג'אנטים משודרגים + צמיגים אחוריים חדשים קסנון, חימום בכיסאות, כיוון חשמלי, פנים שחור, כסאות בצבע חרדל כהה מערכת מולטימדיה, די.וי.די, טלויזיה, דיסק, בלוטות', מצלמת רוורס + חיישנים. הרכב מטופל כראוי ומצוי במצב מצויין הפרט החשוב ביותר לפי הבאז בחדשות כרגע - אינו נגרר המחיר 130,000 ש"ח אני מסנן לקוחות פוטנציאלים עבור הבעלים אין מבחר גדול לרכב מסוג זה בארץ אז בבקשה פניות רציניות בלבד. מי שמעוניין להציע מחיר נמוך משמעותית - נא לחסוך הזמן, תודה. קישור לתר'ד המדובר - מי שצריך תמונות נוספות יקבל בהמשך: http://www…
הודעה אחרונה מאת fhagay, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה - שברולט מליבו 2011, יד ראשונה פרטית (אני היחיד שנהג ברכב מהרגע שיצא מהחברה) עלתה לכביש בחודש יוני - כלומר טסט ביוני 2013, אחריות יצרן מלאה עד יוני 2014 2400 סמ"ק, 6 הילוכים 54,000 ק"מ צבע כחול כהה מטאלי תוספות - חישוקי מגנזיום, בקרת שיוט, שליטה על הרדיו מההגה, מחשב דרך, בקרת לחץ אויר בצמיגים, ועוד הרכב נקנה עם הטבה שכוללת 4 טיפולים ב-UMI (שלושה כבר נעשו, הטבה זו עוברת עם הרכב לקונה, כלומר טיפול נוסף חינם) מלבד טיפולים שגרתיים הרכב "לא ראה מוסך", לא היו תקלות כלל. לא היו תאונות ולא בוצעו תיקונים כלשהם. קיימת שריטה בדלת אחורית-ימנית (שמעולם לא תוקנה), מלבד זה הרכב כחדש. הרכב חסכוני - בסביבות 14 ק"מ לליטר בנסיעה רגועה בבינעירוני, …
הודעה אחרונה מאת אורי79, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום. אני מוכר Audi A1 Sportback (חמש דלתות) עם מנוע TFSI 1.4, חבילת Style ותיבת הילוכים DSG S-Tronic. עלתה לכביש באמצע יולי, עברה 3,200 ק"מ בלבד. מתודלקת 98 בלבד (עם קבלות), עוברת שטיפות ידניות וחונה בחניה מוצלת קבועה. נהג יחיד, לא מעשן. המחיר שאני מבקש הוא 158,000, מחירון לוי יצחק, ואני כמעט ולא גמיש כלל. מיותר לציין שהיא כמו חדשה. היא מאוד מפנקת והאיכות בפנים פשוט יוצאת מן הכלל. חבילת ה Style כוללת פנסי LED קדמיים ואחוריים שדולקים 24/7, פנסי קסנון, סאנרוף פנורמי, תאורת LED פנימית (לבנה), חיישני רוורס, מסך במרכז, מערכת 8 (ולא 6) רמקולים ועוד. 'נסיעות מבחן' ינתנו לרציניים בלבד. פנו אלי בהודעה פרטית או בטלפון מספר 052-807-4466, שון. יום טוב .
הודעה אחרונה מאת Notepad, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האופנוע של אבא שלי!!! יד 3, שמור ברמות, נראה באמת כאילו ייצא אתמול מהחברה כל הפרטים בטלפון 0527467465 ** לא לפנות בהודעות פרטיות רק בפלאפון
הודעה אחרונה מאת OranKimhi, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לא יודע אם היא מקורית או לא. מוגש כשירות לציבור, אין לי קשר לבעל הרכב.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
רנו קנגו 2003
מאת לירוי1- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה רנו קנגו שנת 2003 מנוע 1900 דיזל. האוטו יש שלישית עם טסט לשנה, 2 דלתות צד, הוחלף מנוע לפני כשנה . מצבר חדש, משאבת מים חדשה, סלילי חימום חדשים, סטארטר , יש חישבוניות מעל ל10000 שח בשנה האחרונה. האוטו בצבע כחול וצריך קצת קוסמטיקה חיצונית נימצא בקריות מחירון מעל 18000 שח דורש רק 12000 וגמיש לרצינים אפשרות החלפה 0504070969 תמונות של האוטו לפני שהצבע בו השתנה יש אפשרות החלפה ברכב אספנות
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מדובר ברכב שמור עד מאוד, 114k אמיתיים. בדיקה פעם בשבוע של מים ושמן, בתכ׳לס בקושי פעם בחודש יוצא לי להוסיף כמה טיפות של מים. כרגע מחכה לחידוש תוכנית הגריטה אבל באמת שאני מעדיף להעביר את הרכב לאדם שישמר אותו. בהחלט פלטפורמה טובה להתחלה של פרוייקט אספנות. נעילה ״מרכזית״ לשתי הדלתות הקדמיות משלט. פנים הרכב שמור, המושבים האחוריים זכו לשינוי מרענן קל. הצעות מחיר החל מ3k (עלות הגריטה) יתקבלו בה״פ.
הודעה אחרונה מאת odedos, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 804 צפיות
הרכב מושקע ושמור ביותר. 3 ידיים אוהבות ומשקיעות מערכת פליטה מלאה של סופרספרינט, ייעודית לרכב מוסיפה 15 כ"ס לפי סופרספרינט. במציאות היא משנה לגמרי את התנהגות המנוע, המנוע נושם הרבה יותר טוב בקצה הסל"ד ומושך חזק עד המנתק גם בהילוך חמישי. בנוסף, שיא המומנט מגיע מוקדם יותר באיזור ה3500 סל"ד. יניקת אויר קר של סימוטה. בולמים בילשטיין B8 עם קפיצים אייבך ספורטליין. מונמכת 50 מ"מ קדימה אחורה. אנטירול 22 מ"מ של 206RC גיר קצר של ראלי (עדיין באחריות) . שילוב מושלם עם מערכת הפליטה אשר מורגש בעיקר ביציאה מסיבובים ותאוצת ביניים. היסטוריית טיפולים מלאה מהיום הראשון. טופל במוסך היבואן עד לפני שנתיים ומאז רק במוסך גבע. ברקסים חדשים קדימה אחורה (…
הודעה אחרונה מאת punto_gt, -
- 4 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
עקב סיבות אישיות, המילאנו מועמדת למכירה, אין בליבי לתאר לכם את הצער שאני מרגיש ברגעים אלה. האוטו מושקע ברמה הכי גבוה שיש, הן מבחינה חיצונית, פנימית והן מהבחינה המכאנית. הסיפור של האוטו הוא שהיו נסיונות לייבא את האוטו לארץ ע"י בעל הרכב אך הרכב נתקע במכס והוחזר להאנגר בקפריסין שם ישב 10 שנים, עד שבתחילת שנות ה-2000 בעל הרכב מצא עולה חדש שבא מרוסיה שיכל להביא לו את הרכב, 3 שנים הרכב היה על שמו של העולה, ואז הועברה הבעלות לשמו של הבעלים המקורי. הרכב ישב הרבה זמן בגלל שהבעלים לא מצא כמה חלקים חשובים (משאבות בלם מרכזי וABS ועוד), ובסוף נמכר לי, במצב לא טוב, ואני עבדתי על הרכב בסביבות החצי שנה עד שחזרה לכביש אחרי המון דם יזע ודמעות. הרכב כאמור שנת 1987, הדגם הכי מפואר (P…
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה ג'יפ טנדר גלדיאטור 1976 מדהים ביופיו מפלצת של ממש ! רמה של חו"ל ! חיצונית כמעט מושלם עבר פחחות צבע לפני כ 12 שנה אבל עדיין נראה מעולה ! ציעה מטורפת וייחודית הטנדר מוגבה סרנים דנה 60 הכול עובד פיקס כולל 4X4 צמיגים 37" על ג'אנטים 16.5 קוטר 10"רוחב!!! נראה פשוט מפחיד! 3 מקומות ישיבה! גיר רגיל 4 הילוכים! ארגז מצופה באלומיניום יוקרתי ! עם ארגז כלים מובנה ! הרכב ימכר עוד עוד מלאי עצום של חקי חילוף ! אך ורק לרציניים בלבד !!!! המס' של הבעלים : 0528497863 מאיר לא לשלוח ה"פ הרכב לא שלי!
הודעה אחרונה מאת vip2000, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה רכב הכי מיוחד יפה ונדיר במינו בארץ! ממש רמה של חוץ לארץ! הרכב מסוג פולגסווגן קאדי שנת 1986 מנוע 1.6 קרבורטור מקורי ! נוסע מעולה להפליא! מזגן חדש ומקפיא ! גיר 5 הילוכים! (במקור מגיע 4) הרככב עבר פחחות וצבע ברמה הכי גבוה בארץ בסכום שהשתיקה יפה לו הרכב חיצונית פשוט מושלם רמה של חו"ל תוספות מיוחדות ומקוריות כמו גבה פניסי חזית "איקס" טמבון קידמי של גולף קבריולט דלת אחורית מקורית עם כיתוב VOLKSWAGEN הייחודי של קאדי! החלקה של טמבון אחורי (נראה כמו מקורי!) ג'אנטים חדשים 15X8 ! צמיגים חדשים כמעט ולא נסעו 195/45/15 ! קואילאוברים מקדימה של WEITEC ניתנים להגבהה והנמכה של הרכב בולמי פוקס אוויר מאוחרה עם סרן הפוך אשר מנמיך את הקאדי ב…
הודעה אחרונה מאת vip2000, -
- 0 תגובות
- 825 צפיות
הרכב במצד חדש אחרי טיפול גדול , ריפודי עור גגש שמש כפול צמיגים חדשים העברת הילוכים מגלגל ההגה . תוכנה של apr, כוסית חדשה. יש קבלות להכל . הרכב עבר 43.000 קילומטר 01 ברישיונות . 5 דלתות צבע אדום נדיר ללא תאונות בשום צורה שהיא . מיותר לציין שלא עישנו שתו אכלו ברכב. מחליף עקב רצון לידנית .! מחיר - מחירון גמיש . מעדיף החלפה לידנית גודשת . ידנית בלבד. רז 0526681110
הודעה אחרונה מאת leibraz, -
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
למכירה גולף GTI שנת 99, כיסאות ריקארו צנרת משופרת,טורבו הייבריד בן שלושה חודשים,אינלט סיליקון חדש, פילטר פתוח,ג'אנטים 17 צמיגים חדשים קדימה (225,40,17),אחרי טיפול גדול כולל טיימינג פלאגים אירידיום. קבלות יש על הכל תןספות בהמון כסף חום ואהבה ,טסט לשנה . יד רביעית(03) 155 אלף קילומטר(נמוך מאוד) מחיר 48 אלף שקל לא גמיש בכלל!!! אלי -054-2552070
הודעה אחרונה מאת PUNTOGT3, -
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הרכב במצב מעולה, שמור מבפנים ומבחוץ, מכה קלה בכנף ימין (קנינו ככה את האוטו), מערכת של LG וארבעה רמקולים, מזגן עובד. טסט עד אפריל 2013. הרכב באיזור חיפה והקריות, ניתן לתאם ולבוא לראות בשעות הצהריים המאוחרות והערב (עד אחה"צ האוטו עם אשתי בעבודה) . המחיר: 5500 ש"ח. 050-8882686 ליאור
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה בגלל גיוס קרוב, חבל עליה! הרכב שנת 98, יד 3 , מנוע 1.6 אוטומט , גירסת סופר בלנו , עם 2 כריות אוויר ו ABS - תקינים לחלוטין. כל הקונסולה נצבעה בלבן, מוגבהת מאחורה, מטופלת, מתאים לצעירים, חסכוני בדלק, 1-14 בין עירוני. אופציה לאזעקת ביפר סופר אמין,בולמים חדשים- מרגישה מעולה על הכביש! צמיגים חצי שנה, מצבר חדש, ברקסים חדשים, אחרי טיפול 10 אלף, ריפוד מושבים חדש אוחז. זמין עד 12 בלילה , בבקרים רק ב SMS,גמיש! קצת מידע טכני - נפתח מכסה שסתומים להערכת מצב בוצה במנוע, המנוע נקי כמו ביום הראשון שלו, עקב שימוש בפלאש לניקוי בזמן טיפולים. קומפרסיה בצילינדרים - 195 , יצרן ממליץ על 199 עם אחוז סטיה של 5, המנוע מתפקד כמו שעון שווויצרי! בהזדמנות, לחוץ למכו…
הודעה אחרונה מאת liornet, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הרכב: אודי אי 4 1.8 טורבו 150 כ"ס שנת 2002 מולטיטרוניק . הרכב אצלי שנתיים טופל במוסך רון הרכב שמור טסט עד 9/2013 עבר 193000 ק"מ רשיון יד 04 חבילת מנהלים אני נהנה מהרכב מאוד לצערי נאלץ למכור עקב עזיבה לחו"ל תודה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת dk87, -
- 0 תגובות
- 858 צפיות
137,000 קילומטר שמור מאד מרופא טסט עד ספטמבר 2013 גיר ומנוע במצב נדיר, ראיתם פעם AL4 בלי מכות ובלי החלקות ?!?! פה יש אחד כזה ! 0503055131 - פלאפון
הודעה אחרונה מאת מודלה מודלה,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,791 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yd b-4
- רפי לין
- Night Driver
- EliC25
- אריה שאג
- sperial
- ariel000
- itamar_by
- yoav911gt2
- איתי29
- Chmimo
- levy