מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,582 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הגרוטאה שבתמונה, מצב מכני טוב, קוסמטי לא משהו, טסט עד סוף פברואר, עובר טסט בלי בעיה, לפני טסט אחרון הוחלפו צינורית בלם ותפוחי פרונט. הרכב 2X4, צמיגים 235X75, כל הארבעה במצב חדש, מוגבה מקורי, משרד הביטחון לשעבר, נוסע בשטח יופי טופי, הרכב משמש אותי על בסיס יום יומי, בבעלותי משנת 2004. בזמנו רכשתי לרכב גיר ידני 5 הילוכים עם גלגל תנופה, קלאץ' וכו' לצורך הסבה שעדיין לא יצאה לפועל. הם וכל שאר החלקים שברשותי ימסרו כמובן עם הרכב. מעוניין להחליף במכונית בלבד, לא טוסטוס, לא טרקטורון, לא תלת-ברווז ולא סוזוקי בלנו או משפחתומטית 1600 יפנית. גרוטאות אמריקאיות תמיד יתקבלו בברכה אך גם גרוטאות מתוצרת אחרת ישקלו (גרוטאה = מתחת שנת 2000, כמה שרחוק יותר - יותר טוב, טוחן דלק, ערך שו…
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 5 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
** מפרסם בשביל חבר, לא לפנות בה"פ **. גולף GTI סימן 4 שנת 4, 175K ק"מ. תוספות : טורבו K03S [הורכב אצל איציק ג'י דאב לפני כשבועיים]. קיט אינטרקולר. [הורכב בסדנת היי בוסט בנצרת]. משאבת דלק וולברו 255 ליטר לשעה. אינלט. פורק פורג'. פלגים אירדיום דרגת קור 7. צי'פ אבסולוט. ברכב יש צנרת 2.75 שהורכבה ב E&A אצל הבעלים הקודמים. לאחרונה נוסף דוד אמצעי והותקן דוד אחורי של רימוס. ג'נטים 16. גג נפתח. מגני רוח קדמיים מקוריים [קליפסים ולא הדבקה]. שעון גדישה ומערכת שמע די טובה. הרכב נקנה לפני כחודשיים ומיד עבר טיפול אצל איציק ג'י דאב. נמכר עקב רצון לשדרג ל GTI 06 -08 כך שיש אפשרות להחלפה. [ישנן עוד תוספות שלא עולות לי לראש, אני פשוט …
הודעה אחרונה מאת Sameer_tuning, -
- 4 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מכירה ZX 16V מקורית קופה 95 , מנוע RFY אחרי אוברול, משאבת דלק, צמיגים חדשים 205/45/16 ברישיון, בולמים קוני קפיצים אייבך 30MM נמכרת בצער רב עקב חובות... אפשרות החלפה על רכב פשוט יותר (106XSI/RALLY,205FOREVER ועוד... ) 052-6727438
הודעה אחרונה מאת jeep cj, -
- 0 תגובות
- 955 צפיות
במצב טוב ללא תאונות החלפה ברכב אמריקאי טורבו או 4X4 בפרטי תודה
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 1 תגובות
- 12.4 אלף צפיות
מדובר ברכב של בן דוד שלי. ניסאן סילביה SX200 S14 יד 04, אוטו' , מנוע SR 20 DET מנוע מחוזק. (הנעה אחורית למביני עניין) קויילאוברים HKS מסדרת הייפר מקס(לא הספיק להרכיב עדיין את הקדמיים רק האחורי מורכב בשלב זה), קיט טמבון וחצאיות(שתכליתו עבור האינטרקולר חזית המוגדל) ויש עוד הרבה חלקים בצד כולל טמבון מקורי וסעפת טורבורלית. יש כמה רג'קטים קטנים לרכב , השילדה נקייה לחלוטין, טסט לשנה. לרציניים בלבד. מפרט מכאני +-: אינטרקולר חזית ענק. טורבו GT30/71 פורק וויסגייט HKS בוכנות ARIAS טלטלים EAGLE אטם של APEXI ראש ובלוק עברו שטח, כולל גומיות שסתומים מקוריות חדשות מיסבי טלטל חדשים של KING מיסבים ראשיים חדשים של KING, WASHERS חדשים של ACL , סט ברגי רא…
הודעה אחרונה מאת Tito, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר: נפרד בצער עקב קבלת רכב מהעבודה מטופל למופת בפליקס ולאחרונה אצל מוסך רון מצב מכאני מצויין, מנוע מדונדש, גיר חלק שמור מבחוץ ומבפנים 160,000 ק"מ יד 4, אצלי כבר 5 שנים שימש כרכב עיקרי על הקו ת"א-נתניה למשך מספר שנים מתאים כרכב עיקרי וכרכב משני לזוג או משפחה מחיר 25,000 לפרטים - יובל 054-227-1393
הודעה אחרונה מאת babayaga, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הרכב משמש את אימי. שמור מאוד מאוד מלוקק ומטופל!!! יד ראשונה כמובן. עדיין באחריות יצרן. 25,000 קילומטר טיפול 30,000 לא ייעלה לכם כסף. יש שובר לטיפול במתנה. שאלות אפשר בפרטי. אפשר גם לתפוס את אבא שלי בפלאפון( שורה תחתונה הוא יודע יותר ממני) 0527467465
הודעה אחרונה מאת OranKimhi, -
- 0 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
הרכב אצלי כבר מעל ל 6 שנים מושקע על האוטו בעיקר במכניקה במעל ל 120,000 שח בכל הזמן שהרכב בבעלותי מנוע חדש מיבוא טורבו- טורבונטיקס תומך 350 כוחות סוס קיט הנמכה של קוני ספורט צהוב וקפיצי אייבך 4 גאנטים יקרים של חברת רייסינג שעולים 10,000 שח חיישני רוורס אגזוז מיוחד מוכר את האוטו כי יש לי תינוקת ואני עובר לרכב משפחתי לא יקר בליסינג וואת שאר הכסף אני צריך להזרים לעסק שלי לפרסום לרציניים בלבד שיודעים להעריך איכות ויודעים מה זה פיאט קופה טורבו ( בייבי פרארי ) מוכן גם החלפה לאוטו לא יקר אם תוסיף לי כסף כי אני צריך את המזומן לעסק שלי לפרטים נוספים : 054-5988888 אני זמין כל יום מ 11 בבוקר ועד 22.00 בלילה
הודעה אחרונה מאת MRISRAEL, -
- 0 תגובות
- 833 צפיות
מפרסם עבור חבר מדובר באימפרזה שנת 2006 מנוע 1600 אוטומטית. האוטו יד ראשונה בצבע כחול שמור, ללא תאונות, ולא נראה כמו קופסאת שימורים שסמי דרס אותה ב 431. יש טסט לכמעט שנה, מטופלת בקפדנות, רואה מוסך מטיפול לטיפול. האוטו נמצא ביבנה. המחירון הוא באזור ה 36 אלף, בעל הרכב דורש 34 ויש אופצית גמישות לזריזים משום שעל הפרק עומדת רכישה אחרת ולכן מי שרוצה להרוויח רכב שמור ומטופל, יד ראשונה שירים טלפון. המספר: 0526503557
הודעה אחרונה מאת Shotdown, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שני רכבים למכירה: C5 שנת 02 ,מנוע 2.0 ,יד 03, 250K, טסט 06/13 גיר לאחר שיפוץ מנוע מצויין למרות הק"מ ,שמורה חיצונית ופנימית ,רכב נוח ומפנק הכל עובד ברכב. מגאן שנת 01 ,מנוע 1.6 ,יד 02 ,150K טסט 07/13 מנוע חדש עם קבלות,גיר מצויין,הכל עובד ברכב ,נוסע חלק חסכוני יחסית בדלק. C5 מחיר: 11500 מגאן מחיר: 9500 0544779444 דודו
הודעה אחרונה מאת dudu g, -
- 0 תגובות
- 890 צפיות
פרטים כללים על הרכב: מודל 2002 (עלתה לכביש ב-2001), יד 3 (02 ברישיון), 181 קילומטר על השעון, ידנית. הדגם המפואר עם 110 כ"ס במקור, ללא סאנרוף. הרכב מקורי, ללא שיפורים. טסט עד חודש מאי. צמיגים חדשים - T1R מאחור, S-Drive מקדימה. מידה מאושרת ברישיון 205-45-16. הרכב עבר ישור קו בעלות של 6 אלף שקל (במוסך גבע). הוחלפו כל המכלולים ברכב, החל מגיר מייבוא ועד לברקסים. לפני שבוע הרכב עבר טיפול 10K. הרכב לא מזיע, לא מעשן. הרכב ללא תאונות שלדה, הוחלפו ברכב כנף ופנס קדמי אצל הבעלים הקודם (רב סרן בצה"ל). תוספות: פנסים קדמיים אינג'ל איז גאנטים של פיג'ו 307 מידה 16, מאושרים ברישיון אזעקת ביפר (MVP625) אגזוז …
הודעה אחרונה מאת T-Corolla, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
מפרסם בשביל בן משפחה מזדה 6 שנת 2003, טסט לשנה, יד שלישית, 200km במצב מעולה החלפה על גיפ או טנדר 4x4 דן -0505852555
הודעה אחרונה מאת -מוטי-, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה מאזדה 6 שנת 08,יד שנייה,115,127 ק"מ נסיעות בעיקר בין עירוניות. רכב מושקע ומטופח עובר את כל הטיפולים והרישומים בזמן,מצבר חדש,צמיגים אחוריים חדשים. פרטים בפלא גמיש- 0525414244
הודעה אחרונה מאת =pure=, -
- 0 תגובות
- 764 צפיות
שלום! למכירה פולו קלאסיק 2001 ידנית, מנוע 1600 סמ"ק. הרכב נמצא באזור ה100K ק"מ, על המנוע באזור ה50K. הרכב יד 2 (01 ברשיון), מצב מכאני טוב מאוד-עבר טסט לפני שבוע והכנה לחורף במוסך רון. הכל עובד למעט האזעקה שצריך לתקן. חיצונית ישנם מכות קלות ובנוסף סדקים בפגוש הקדמי. ללא פגיעות שלדה כמובן. ברכב מערכת 4 רמקולית+דיבורית בלוטות'. לפרטים: 0546348034 (מפרסם בשביל חבר).
הודעה אחרונה מאת adamd1, -
- 0 תגובות
- 722 צפיות
היי, מפרסם בשביל קרוב משפחה: טויוטה קורולה 2007 . 196,200 ק"מ. 1600 סמ"ק יד שניה, ראשונה ליסינג. צבע אפור ליסינג 4 חלונות חשמליים, חלונות אחוריים כהים, רדיו דיסק. מתחייב בבדיקה מנוע+גיר+שילדה. מחיר גמיש. מצב מכאני מצויין. מטופל בקביעות. ללא תאונות. טסט לשנה (1/2014). את האוטו ניתן לראות בקביעות בבאר שבע ומידי סופ"ש ברחבי הארץ (המשפחה מפוזרת מבאר שבע ועד טבריה). 40,000 ש"ח גמיש לפרטים : מתן 052-9185951
הודעה אחרונה מאת elad tzadok, -
וולקן למכירה
מאת Chiefos- 6 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
הוולקן שלי נמכרת עכב חוסר שימוש, שנת 93, ידנית, 260K ק״מ. עברה לאחרונה טיפול 10K בגבע, כולל משולשים. רפידות וצלחות קדמיות כמעט חדשות. טסט עד יוני 2013. כל הפלסטיקה והפנים תקינים לגמרי, כמו חדש. סרק אחורי לא חורק בכלל. בעיות: רדיאטור קצת נוזל. סנכרון בכניסה להילוך שלישי, חורק אבל נכנס. מזגן חסר גז. מוכר עכב חוסר שימוש והבעיות הנ״ל. מחיר 6K ש״ח, אחרת יעמוד עד הגריטה הקרובה. ליצור קשר בטלפון: 058-5015012 יורי תמונות:
הודעה אחרונה מאת Chiefos, -
- 0 תגובות
- 892 צפיות
שלום לכם אני נכה צה"ל עקב החלפה לחדש צריך למכור . הרכב טויוטה קורולה GLI 2009 ,תאריך עלייה לכביש 5/09 .מחירון הרכב 83,000. הרכב מטופל במוסך מורשה טויוטה עם קבלות,קילומטראג' נמוך 54,000 ק"מ.אני בן 29 הנהג היחיד ברכב,נוסע במהירות סבירה. מבקש על הרכב מחיר סופי של 79,600 ש"ח. צבע הרכב כסף מטאלי. שמי גל, טלפון 050-7239860
הודעה אחרונה מאת galoram, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, ההורים שלי מוכרים את הלאון השניה שלהם, הקודמת הייתה זהה לחלוטין למעט השנתון והצבע אז מה יש לנו : צבע לבן יד שלישית - שניה וראשונה היו פרטיות גם. 149K ק"מ אוטומטית, מנוע 1800 אטמוספרי. שמורה מאוד, לא בקנאות, אף אחד לא ליקק אותה בחצר, אבל שטפו אותה וטיפחו אותה שתהיה שמורה. תת דגם סיגנו. תוספות : 4 צמיגים חדשים מסוג Marshall united directional, רדיו Sony עם Bluetooth, מגבים חדשים מקדימה ואחורה טסט במאי 2013 טופלה במוסך סגול מורשה סיאט / VW בכרמיאל מחירון : 32500 נבדק בערב ה 8.1.13 ניתן לראות את הרכב במרכז ובצפון.
הודעה אחרונה מאת eitama, -
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם. כמו בכותרת,הרכב הינו Audi A3 Sportback 2.0TSI הכולל חבילת Ambition. יד:4,כל יד מוסיפה (כולן פרטיות כמובן). מנוע:2.0TSi (לא TFSI !!!) גיר: DSG צבע:אפור כהה מטאלי. קילומטרז׳:76,000 טסט/מועד עלייה לכביש:ספטמבר 2008 עלה לכביש טסט עד ספטמבר 2013. כולל חבילת איבזור Ambition. בחודש האחרון הוחלפה משאבת מים אשר עולה קרוב לחמש אלף. 4 צמיגים Toyo t1r,בנוסף נעשה טיפול מקיף לרכב. תוספות: קסנון מקורי,Rns-E עם ניווט של Navingo.מכשיר DVD חיצוני לניגון סרטים. מושבי אלקנטרה בהירים,Cheta (שמצריך עדכון),השחרה עדינה בכל הרכב. מערכת Bose מקורית עם סאב מובנה,ג׳אנט של TTS,מצלמת רוורס מקורית,בקרת שיוט. הגה שלוש צלעות,סט נורות קסנון חדשות של…
הודעה אחרונה מאת SargaroS, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קדילק 99, שמורה כחדשה, ללא רג'קט, מנוע 4.6, 25000 שקל, פתוח להחלפה. הרכב שייך לבעל מוסך, ולכן מטופל בקפידה. סהר 050-5-960231 או אלי בה"פ
הודעה אחרונה מאת ספי, -
- 0 תגובות
- 880 צפיות
אנחנו מוכרים את המאזדה 3 שלנו. מצבה המכאני והחיצוני מעולה. מחירון מבוקש : 37,000 ש"ח. מעוניינים בהחלפה עם מאזדה 2 / סוזוקי סוויפט בתוספת תשלום. לפרטים : 058-7590782
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 2 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
WV Passat 1.8TSI Ultimate שנת 08 קצת על הרכב- יד ראשונה מרואה חשבון מבוגר, את רוב הק"מ עשתה בנסיעות בינעירוניות. רכב גרמני מפנק, מטופל בחברה ומתועד, דגם מפואר עם 160 כ"ס וכל התוספות של פולסווגן. מערכת מולטימדיה מובנת עם דיבורית בלוטוס, GPS מובנה, חיבור USB ורדיו כמובן, בנוסף יש ברכב מערכת חניה אוטומטית עם חישניי רוורס וחיישנים לקדימה של הרכב. גנטים מגנזיום. טסט עד אפריל 2013. 150K ק'מ מחיר- 91,500 טלפון- 0542325234 אביב. (לא לשלוח הודעות פרטיות!)
הודעה אחרונה מאת SmartCoupe, -
- 8 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
למכירה: מרצדס c230 קומפרסור ספורט קופה 193 כ"ס יד 2 142 אלף ק"מ שמורה מאוד ללא תאונות מטופלת במורשה הרבה תוספות לפרטים : 0546651112 לירון
הודעה אחרונה מאת liron_levi, -
- 0 תגובות
- 972 צפיות
מפרסם עבור חבר טוב, אז בבקשה בלי הודעות פרטיות. סיאט איביזה קופרה, שנת 2008. עברה 85,000 ק״מ, יד שנייה, ללא שום שיפורים, לא צ׳יפ ולא פילטר. אחת השמורות בארץ, מאזור חיפה. הרכב בצבע שחור. 70,000 ש״ח, 0577363681, לירן.
הודעה אחרונה מאת JEP, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
110000 ק"מ טסט עד 2013\6 יד 03 ברשיון (בפועל 02 - לאחר הקניה הוספתי את אבא שלי לרשיון בשביל ביטוח עובד מדינה) איביזה מיוחדת נדירה ביופייה, שמורה בקנאות ומטופלת במוסך מורשה. 4 צמיגים חדשים ספורטיביים (Marangoni 205/45 ZR 16) נדבקים לכביש, כל התוספות המקוריות (פנסי ערפל, ג'אנטים, סנרוף, בקרת אקלים דיגיטלית), חיישני רוורס + מצלמה, סאונד ברמה גבוהה. פרטים נוספים בטלפון. רכב נדיר כל הקודם זוכה... 55,000 ש"ח. דניאל 054-2336795 אזור ירושלים.
הודעה אחרונה מאת CaspoN, -
- 1 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
כאמור הרכב של אבא למכירה : מרצדס בנץ 320 שנת 1996 מנוע 3200 הרכב רשום 02 ברישיון (אנחנו יד שלישית) אבל בפועל אנחנו יד שניה כי הבעלים המקורי של הרכב מכר אותו למגרש שבו הוא עמד בדיוק שבוע לפני שאנו לקחת אותו הרכב במצב פנימי וחיצוני מצויין למעט כמה שריטות בפגוש אחורי (שריטות לא רציניות) הרכב ננהג בחצי שנה שהוא אצלנו על ידי אבא שלי מהבית לעבודה וחזרה ופעם בחודש נסיעה בינעירונית למרכז וחזרה המחיר הנדרש הוא 40,000 אלף גמיש במקצת אבל לא מסטיק באמת רכב מפנק כמו שמרצדס יודעים לעשות ניתן להתקשר אליי 0503920616 שמי אליק אם איני עונה נא לשלוח SMS ואני אחזור עריכה : כמו כן מעוניינים להחליף על טנדר או ג'יפ 4X4 סגנון טרופר או טויוטה היילקס תמונה…
הודעה אחרונה מאת Alik_A6, -
- 1 תגובות
- 4 אלף צפיות
אז למספר ימים בודדים בלבד אני מעמיד את הA1 למכירה. האוטו עלה לכביש במאי 2011, יד ראשונה נרכש על ידיינו מאודי. 20,000 קילומטר, שמור ומטופל באהבה, האוטו ננהג על ידי אימי ואני. האוטו שחור עם ה"קומפטישן קיט המלא" - גאנטים 17, חצאיות, דיפיוזר ואגזוז כרום כפול, 2 ספולירים. קישור לנושא שפתחתי לאחר טיפול צבע ודייטלינג: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=435430 האוטו מקורי, ועבר טיפול 15 אלף. מחירון לוי יצחק האו 114,100 לפני השקלול של הקומפטישן קיט. מחיר מבוקש 119,000. בפרטיות או בפלאפון: 050 8 ארבע שש שש 006 רז.
הודעה אחרונה מאת shandor, -
- 0 תגובות
- 861 צפיות
למכירה קרייזלר מודל 2005 מנוע 3300 סמ"ק אוטומט. 7 מקומות - הדרם המפואר והמפנק . יד 2 . מערכת חיישני רוורס. צמיגים חדשים. לרכב יש 261000 ק"מ ( מתוכם רק 11000 על מנוע חדש שהוחלף מיבוא ) . לוח שעונים מפואר מעץ. מחיר - 45000 ש"ח בלבד. רככ מעולה למשפחה גדולה. מורן - 050-6554972
הודעה אחרונה מאת MGB ROADSTER, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה פיג'ו 306 98' 1.6 גיר רגיל 150,000 ק"מ צבע אפור כסף שמור ומטופל. טסט עד 10/13 צמיגים כמעטו חדשים של clebber מזגן מעולה מקרר ומחמם יד 2 ו3 עברו במשפחה. דורש 7000שח. 0545858615 גיא
הודעה אחרונה מאת guy858, -
309 GTinjection
מאת stivi- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
חזר להיות אקטואלי. פיג'ו 309 GTInjection אולי היחידה בארץ, שנת 90. הרכב נרכש כפרויקט שיקום והושקע בו זמן וכסף , אם כי יש לומר לזכות הבעלים הקודם (והקודם...והקודם... וכך הלאה) שהבסיס היה טוב והרכב נשמר היטב לאורך השנים. הבעלים הקודם השתמש בו ביומיום. כל המכלולים המכאניים הם GTI במקור (מנוע + גיר + פרונט + צמיגים) כלומר כך הרכב יצא מהמפעל, לא מוסב ולא בטיח. מנוע 1.6 מחוזק (קראנק + טלטלים של 1.9 GTI). מצב מכני מצויין, לאחר טיפול גדול ואיכותי + 4 בולמים חדשים + רדיאטור חדש + מצבר חדש. טסט לחצי שנה. לא מאבד מים ולא שמן. שלדה נקייה לגמרי - באחריות. מערכת pioneer פרימייר מתקדמת שקיבלתי בירושה מהבעלים הקודם. פנים הרכב במצב סביר עד טוב. אבזור : ח"ח + נ"מ + ה"כ …
הודעה אחרונה מאת stivi,
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,952 אורחים (הצג רשימה מלאה)