מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,582 נושאים בפורום הזה
-
סובארו BRZ
מאת Discover- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר שאינו רשום בפורום - כל פנייה בנוגע לרכב (שאלות, הצעות, טענות וכו') יש לעשות טלפונית בלבד! למכירה סובארו BRZ עליה לכביש : דצמבר 2012 צבע: שחור מטאלי יד: ראשונה (00) קמ: 3000 האוטו חדש לגמרי, ללא שריטה סה"כ 3000 קמ כ 3 חודשים על הכביש. אחריות ל 3 שנים, הרכב ללא שיפורים מכל סוג שהם. הרכב עם חבילת אבזור של סובארו בסך 12 אלף שח הכולל מסך מגע עם מערכת ניווט אייגו מקורית, מצלמת רוורס חיישניי רוורס מקוריים (משוקעים בטמבון ולא בולטים כמו ההתקנות הרגילות בארץ) קיפול מראות ומרימי חלונות בסגירת הרכב ועוד. הנעה ללא מפתח, בי-קסנון מקורי כל תוספת שקיימת יש ברכב מלבד ריפודיי עור. מתחייב על כל בורג באוטו כמו שציינתי האוטו חדש ונמכר מאילוץ ולא מ…
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום חברים, מדובר ברכב של חבר שאני מפרסם עבורו אז לא להשאיר הודעות פרטיות. כמו בכותרת, מדובר בSTI 2002 במצב חדש, מהאחרונות מסוגה במצב הזה. רכב שלא עבר מעולם התעללויות, או ילדים משחיטים. רכב שננהג ומטופל באהבה גדולה ובחומרים הטובים ביותר ואצל האנשים המקצועיים ביותר. נתונים טכניים: שנת 2002, יד 04 ברשיון, הרכב עבר 174000 ק"מ, שלדה נקיה, התחייבות מלאה על כל בורג בכל בדיקה. הרכב מטופל אצל דורון (למי שמכיר, ולמי שלא, ממולץ להכיר). ב168000 הוחלף ברכב שורט-בלוק. הוחלף למקורי שהוזמן מסובארו בלי משחקים ושטויות. כמו כל האטמים חדשים מקוריים. במסגרת ההחלפה הוחלפו כל תושבות המנוע (הכל מקורי כמובן), קלאץ וגלגל תנופה. פלאגים אירדיום BKR7EIX. מבחינת נוזלים - רק מוטול…
הודעה אחרונה מאת Gidi, -
למכירה - XSI 94
מאת tu3s- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יצרן: פיג'ו דגם: 106 - XSI ידני 1.4 נפח: 1,400 שנה: 1994 יד: 8 ת. הילוכים: ידנית טסט עד: 15-09-2013 מזגן: יש מחיר: 9,000 ₪ טלפון : 052-7554662
הודעה אחרונה מאת tu3s, -
- 0 תגובות
- 739 צפיות
ג'אסטי אדומה שנת 92 מנוע 1000סמ"ק ידנית עם 191,000 אלף ק"מ מטופלת באהבה אבל זקוקה כעת לשיפוץ ראש מנוע טסט לחצי שנה , נעשה לפני כשבועיים בו נרכשו 2 צמיגים חדשים מקדימה +כיוון פרונט (נסעו פחות מ 70 קמ!!!) לפני הטסט בוצע טיפול עשרת אלפים בו הוחלפו שמן,פילטר שמן , פילטר אוויר ,פילטר דלק ,פלטינה,שמן גיר. בטסט הקודם (לפני חצי שנה ) הוחלפו דיסקים מקדימה מצבר בן פחות משנה ,קרבורטור טופל אצל בעל מקצוע לפני 4-5 חודשים מזגן עובד תקין! צריכת דלק ממוצעת של 15 קמ לליטר כאמור יש לבצע ראש מנוע 3000 ש"ח 0507650504
הודעה אחרונה מאת AMOS, -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
למכירה!! MX5 שנת 2005 1800 ידנית!!! מנוע מצויין!!גיר מצויין!!!4 מגנזיום מצויין!! סלון מצויין!!!קבריולט הכל תקין!!! לרכב פגיעה בחזית+פח חזית מגן וטמבון!!! הרכב כבר הורד מהכביש על פי התקנות בצורה מסודרת!!! אבל כל כל היתר שלם ושווה כל שקל!!! מי שמעוניין את כל הרכב כולו בלבד לחלקים מוזמן לצלצל 14000 שקלים בלבד!!! אם אני מפרק לחלקים ויש לי האפשרות אני מקבל את זה רק על המכלולים המכניים. הרכב שחור עצבני!!!!! צלצלו 0546-478606 אורן בבקשה בלי ברבורים-----תודה אורן
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה קולט 96' ידנית,לאחר צבע ופחחות ככללי,יש לרכב סאנרוף הרכב יד 6. מנוע בריא,ג'אנטים 15. טלפון - 0523577879 רמי קראדי בתמונה חסר בטמבון האחורי את הפנס ערפל,יש את הפנס הוא לא הורכב עקב הפחחות. **לא לשלוח לי הודעות פרטיות זה לא הרכב שלי מפרסם בשביל חבר**
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
רנו מגאן קופה צהובה! (ניתן לראות את הרכב במודיעין) 1600 אוטומט, * רמת גימור RT * חישוקי מגנזיום מקוריים, סנרוף ללא נזילות (לא עובד כרגע), מראות חשמליות. דיבורית BT. יד שלישית 202,000 ק"מ טסט עד מאי ללא תאונות. מנוע ורדיאטור הוחלפו לפני כחצי שנה (גיר הוחלף בבעלות הקודמת). מחיר מבוקש: 17K ש"ח גמיש - אבל כמו גומי שכבר עמד כמה שעות בשמש (המחירון 18.5K) ליאור / רוני 054-4661909 (הרכב של אחי, נמכר עקב מעבר לעיר הגדולה ונטולת החנייה)
הודעה אחרונה מאת lior218, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר אז בבקשה בלי הודעות פרטיות גולף דגם קומפורטליין שנת 2002 יד 3 קמ 150 אלף מנוע 2.0 אוטומט המחיר הוא מחירון 26800, מחירון לוי יצחק והמחיר גמיש לרצינים. רכב שמור מאור ונראה מעולה, עם תוספות של ריפודי עור, ניקלים בידיות ורדיו דיסק. הטלפון הוא 0524028210, ניתן להיתקשר כל יום כולל סופש , רק שיהיה בשעות סבירות בהצלחה. תמונה : Uploaded with ImageShack.us
הודעה אחרונה מאת amirxt, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הרכב מסודר מזגן !!!בודי יפה סרנים רחבים דנה 30 קדימה דנה 44 אחורה הרכב עם ברזנט צמיגים חדשים 32 גנטים ניקל בולמי מונרו הרכב מוגבהה ויש בודי ליפט הרכב לפירוק בלבד אפשרות לרכוש חלפים מהרכב 050-2606162 ליאור
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 0 תגובות
- 825 צפיות
הרכב שלם אפשרות לרכוש חלפים או את הרכב שלם 15000 ש"ח 050-2606162 ליאור
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
סרנים דנה 60 אחורי דנה 70 נעול פגושים מיוחדים כננת קידמית צמיגים 37 050-2606162 ליאור
- 0 תגובות
- 828 צפיות
2 צמיגים חדשים, תפוחי הגה, בולמים חדשים, רצועות מנוע חדשות.(חודש אחרון) מנוע הוחלף לפני שנה. 217000 ק"מ חימום /קירור עובד. 6500 ש"ח ניתן לדבר על המחיר טסט לשנה. בוצע לפני שבועיים אמיר 052-8-322-442 מהוד השרון יד שלישית משמש נסיעה לקניון וחזרה
הודעה אחרונה מאת vogel, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
סיוויק 2005 , יד -3 , 125,000 ק"מ , צבע לבן , סדאן , 1,600 סמ"ק , רכב שמור מאוד ומטופל , ללא תאונות ( בהתחייבות ) , 4 חלונות חשמל , נעילה מרכזית+מרימי שמשות , ABS , רכב מאוד מטופל ושמור , לא נדרשת כל השקעה . קוסמטית מושלם מלבד שריטות בפגושים . מחיר מבוקש - 36,000 ש"ח 054-3101166 חגי
הודעה אחרונה מאת Classic Addition IL, -
CLIO RSI 1994
מאת sh1506- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לצערי הרב הרכב ששירת אותי ב 4 שנים האחרונות הוחלף. הגיע הזמן קצת לגוון. ולכן בעקבות כך הוא מוצע למכירה לשבועיים חודש הקרובים. קצת פרטים. שנת 1994, מנוע 1800 סמ"ק, 110 כוחות סוס על 950 קילו רכב. (קארט חוקי לכביש) 183000 ק"מ אמיתיים. אני יד 5 נראה לי אם זה משנה משהו. הצבע הוא בורדו אדום. הרכב שבסמלון שלי. הרכב מקורי לגמריי בלי שטויות חוץ מדבר אחד שזה פילטר פתוח שהבעלים הקודמים התקין לפניי. לצערי לא מצאתי מערכת יניקה מקורית להחליף אותו בה. לרכב אזעקת ביפר של רב בריח (MVP625) לבינתיים, אך ללא מערכת שמע. המערכת הועברה לרכב השני והאזעקה יכול להיות שתעבור לרכב של חבר, תלוי בסיבוכיות הפירוק שלה. נגמר לרכב הטסט ב10/02/13. הטסט כבר שולם אך לא נעשה עדיין…
הודעה אחרונה מאת sh1506, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
דגם MXU 400 4X4 מודל 2010. טסט עד 3/2014. טרקטורון שמור ומטופל, ללא מכות וללא שברים בפלסטיקה. הכל עובד והכל תקין. כולל 4X4 חשמלי והילוך כוח (LOW). יש הכנה לכננת. יש קשת ותיק קשת. מחירון 20,000, מחיר מבוקש 18,000. אפשרות החלפה באופנוע דו"ש עם רשיונות וטסט בלבד. טלפון בה"פ.
הודעה אחרונה מאת RBRB, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
למכירה פורד סיירה שנת 90 עם 89 אלף קילומטר מנוע N7A 2000RS ברישיון. מצערות של R1, מערכת ניהול מנוע מגה-סקוירט, ויש עוד מלא תוספות. סט קוילאוברים קדימה ואחורה, כסאות של ריקרו במצב מצויין, הגה ספארקו נשלף ועוד. הרכב מושקע בהמון אהבה וכסף. אני החזרתי אותו לכביש לא מזמן, ואני מוכר אותו בצער כי אני סטודנט בלי שקל. אני מאיזור המרכז. פרטים נוספים ינתנו בטלפון. 0543088428 - צורי. תמונות:
הודעה אחרונה מאת zoriel.haviv, -
- 8 תגובות
- 11.3 אלף צפיות
127 שנת 87, ברזילאית (בעולם ניקראת פיאט 147), מנוע 1050, יד שלישית (שני בעלים קודמים), ראש מנוע וסעפת יניקה של דגם 70HP, קרבורטור וובר כפול מיכני 34 ממ (ירד מהלוטוס, אבל גם לפיאט 147 70HP יש וובר כפול מיכני 34 ממ), גיר חמישה הילוכים, אגזוז משופר אך חוקי למהדרין, זוג כיסאות של איביזה קופרה 2007 (כמדומני) במצב מעולה. הרכב מטופל באדיקות, נמצא בשימוש יום-יומי, אמין לחלוטין. ללא רעשים נילוים, חריקות וכו'. ללא חלודות או ריקבונות רחמנה ליצלן. עבר צביעה ראשונה בחייו לפני כשנה. צורך כ 15 קמ לליטר בנסיעה מתונה. גריל חדש מברזיל, כל הפלסטיקים קיימים ובמצב סביר בהחלט, סמלים של אברט. רדיאטור חדש ועוד חלקים ימסרו לקונה המאושר. 15,000 שח או למרבה במחיר. ספי 057-3868964
הודעה אחרונה מאת ספי, -
- 5 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
נתחיל בקילומטרז': 238,000. למרות זאת, לא לטעות - מדובר באחת הקליאו השמורות שיש. עד 200K האוטו טופל במורשה, מאז במוסך שאפט התותחים - יש תיעוד להכל בקבלות! יש ראש שקט לטיימינג לשנתיים (או 90,000 ק"מ). עשתה טיימינג כולל פולי ומותחנים של רצועת אביזרים - כלומר בלי חיפופים! כמובן חלקים מקוריים! כל מה שצריך להיות מוחלף מטופל בזמן. החלפתי קלאץ' לוולאו מקורי, רדיאטור וולאו מקורי, בולמי זעזועים אחוריים, ברקסים אחורה OEM (עולה המון בקליאו), הברקסים מקדימה גם במצב מעולה. הרכב נוסע חזק ומרגישים שיש 172 כ"ס!! מטופל בשמנים איכותיים (רויאל פרפל או וולבוליין במנוע, ELF בגיר). צמיגים R1R במצב מצוין. טסט לשנה וחודש! האוטו יד רביעית (03) - אצלי 4 שנים. המחיר: …
הודעה אחרונה מאת aa123, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
שלום חברים, הגיע הזמן להתקדם, אני מוכר את האיביזה שלי, כל מה שצריך לדעת כולל הדברים הטובים והלא טובים - למטה, לא חסכתי אף פרט. שנת 2011, עלה לכביש בסוף אוגוסט. 30,000 ק"מ בדיוק לפני יומיים טופלה במוסך ספטון בפתח תקווה (בשני הטיפולים 15/30) אכלה 4 ליטר שמן ב 30,000 ק"מ, מסוג Castrol Edge APR Stage 1, K&N Inbox Filter אפשרות לרדיו Blaupunkt + Morell Dotech + Edisson Amp + Kicker 12" Sub הרכב לא עשה בעיות כלל, והפגין אמינות מדהימה. הרכב עבר פוליש בערך ב 20K. כולל עלוקה + קודן (זה מה שהביטוח שלי דרש) נהגים : אני ובת הזוג שלי שנאצלה להתמודד עם הטרוף שלי. צמיגים קדמיים חדשים, עשו 6000 ק"מ - Maxxis MA - Z1 אחוריים מקוריים (BridgeSt…
הודעה אחרונה מאת eitama, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה VW POLO גיר אוטומטי. 75 כ"ס, האצ'בק. רמת גימור Comfortline. טופל במוסך מורשה "אלירז" אשקלון במשך כל ימי חייו, ספר טיפולים מלא. מצב מכאני מצויין. הוחלף אלטרנטור לחדש לפני שנה וחצי ויוניט ברקס החודש, מצבר לפני 3 חודשים. בקושי נסעתי בו (16500 ק"מ ב - 4 שנים), עבר טיפול שנתי במוסך מורשה החודש. טסט לשנה ק"מ 131,500. יד שנייה. 01 ברשיון. מחיר מחירון: 17,200 דורש: 17,200, גמיש קצת. אזור מכירה: אשקלון טלפון: 535שבע31שש050 אלעד הטלפון פורסם בנוסח הזה להמנע מקבלת שיחות ספאמ
הודעה אחרונה מאת D1winner, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה ביואיק להקרוס CXL (הדגם המפואר), ינואר 2010, כל התוספות. צבע כחול כהה, ריפודים בהירים. 150000 ק"מ, יד ראשונה, מטופלת. 110000 ש"ח (בגלל הק"מ גבוה). 052-4387878 יואל
הודעה אחרונה מאת yoelbe, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, לקסוס IS250 שנת 2007. יד 2 69000 ק"מ בלבד. צבע אפור כהה. מערכת מולטימדיה עם GPS, בלוטות' וכו' אינטגרלית מסך מגע 8 אינץ'. 15000 שקל אופציה. ברקסים - קדמיים ואחוריים של ISF - ברמבו 6 בוכנות מקדימה צלחות 350 מ"מ, ברמבו 2 בוכנות צלחות 340 מ"מ מאחור כולל רפידות ספוטיביות. 6000$ בחו"ל! ג'נטים 18 אינץ' של ENKEI - מאוד קלים - מאושר ברשיון על-ידי לקסוס עם מידות צמיגים כמו של חבילת איבזור F SPORT - 225/40/18 מקדימה ו255/40/18 מאחורה. מתלים - KW V3 מוטות פיתול משודרגים של CUSCO. דיפרנציאל מוגבל החלקה מכני! סטראט באר קידמי ואחורי. הרכב היה עם ויניל שחור מט - כרגע חזר לצבע המקורי לאחר טיפול מקיף ללכה וכו' - נראה חדש יותר מחדש. למי שכאמת רוצה …
הודעה אחרונה מאת johnc, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה ניסאן פרימרה שנת 96 האוטו עשה 200K צבע כחול לפרטים: 0525154449
הודעה אחרונה מאת OMRI12, -
- 0 תגובות
- 757 צפיות
מפרסם עבור חבר: למכירה בהזדמנות פיזו 306 מודל 1997, יד שניה, מנוע 1.4 ליטר, גיר רגיל. בבעלות נוכחית למעלה מ-12 שנה, נמכרת עקב חוסר שימוש. במצב נסיעה, מטופלת ואמינה, מזגן עובד. 5,000 ש"ח גמיש לרציניים. טסט עד 3/2013 הרכב שייך לחבר לעבודה, פניות בפרטי.
הודעה אחרונה מאת yariv26, -
- 0 תגובות
- 918 צפיות
קצת פרטים: יד: 3 ק״מ: 240000 צבע: שחור ועכשיו קצת מההשקעות האחרונות שנעשו ברכב... אז מדחס המזגן הוחלף בחדש. משם עברנו למצבר חדש, אחרי זה לאחר התייעצות עם המוסך נוסף קולר שמן לגיר לטובת קירור טוב יותר בארצינו החמה. משם התחיל להתחמם האוטו אז עשינו משאבת מים, לדברי המוסך זאת הבעיה! מה נתווכח?? ואם כבר עושים משאבת מים מה לא נעשה טיימינג??? נעשה!!! אבל זה לא הסוף כי אחרי שהתחמם האוטו ביגלל המשאבה שהזכרתי זה פגע בראש במנוע והומלץ לעשות גם ראש מנוע ואני כמובן כמו ילד טוב ממשיך בעיקבות המוסך וגם זה עכשיו חדש! בקיצור, המון המון כסף הושקע ברכב ומה שניקרא עכשיו נישאר רק להנות! אבל לאישה כבר הספיק עם רכב ״ישן״ והגיע הזמן לפנק אותה במודל חדש יותר. יש לציין שהכל מתועד בספר…
הודעה אחרונה מאת dvx2006, -
- 0 תגובות
- 772 צפיות
למכירה, פיג'ו 106 שנת 96, ידנית, 1400. 0542363011 רונאל עריכה: דגם קופה 3 דלתות שחכתי להזכיר.
הודעה אחרונה מאת Rule2k, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה אודי A3 שנת 2001 1.8 אוטומת 126 אלף קילומטר יד 3 לעוד פרטים 052-2223019 - רועי
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה, סיאט איביזה 5 דל' מנוע 1600 שנת 97. הרכב נמכר עקב טיסה לחו"ל. ק"מ : 198000. מחיר גמיש, אין בעיה בכלל. מנוע וגיר במצב טוב, ללא תקלות ונזילות כלשהן ! הוחלפו לאחרונה משאבת מים חדשה, רצועת טיימינג הרכב מטופל במוסך של גרמניות מידי טיפול או תקלה. טלפון ליצור קשר : 0543098812
הודעה אחרונה מאת Subaru4Ever, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
218 אלף ק"מ. מחיר גמיש. 052-9768768
הודעה אחרונה מאת elitkh, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טויוטוה קורולה GLi 2006. 138000 ק"מ יד ראשונה - פרטית. מטופל במורשה. הרכב במצב מצויין - לא עבר טיפול יוצא דופן כל משך חייו, רק טיפולים שוטפים. בה"פ.
הודעה אחרונה מאת OfirGS,