מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,583 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
רכב שמור עם ק"מ נמוך. מפרסם עבור אבי. טלפון - 050-934-3670 ויטלי. 43,000 שקל.
הודעה אחרונה מאת Haze, -
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
למכירה : סוזוקי בלנו אוטומטית שנת ייצור 1998 ק"מ 142,500 יד שניה. אצלנו כ - 5 שנים. הרכב של אשתי, נסעה איתו לעבודה וחזור - רכב שני בבית. טסט עד אוקטובר 2013 צבע כחול מטאלי כהה. דגם GLX מצב מכני מעולה: - הוחלפה רצועת תזמון לפני חודש כולל מותחנים. - הוחלף החודש אטם מכסה שסתומים. - אלטרנטור חדש כמעט. - רביעיית צמיגים בני חצי שנה. - הוחלפו חיישנים סוררים בשנה האחרונה. - מצבר חדש בן חודש. - טיפול לפני כחודשיים ( פילטרים , שמנים, פלאגים). ללא נזילות שמן, לא מתחממת - רק להניע ולנסוע. רכב מאוד חסכוני 1:13-12.5 זריז וכיפי לנהיגה. מצב חיצוני לא משהו, כיאה לרכב בן 15 שנה. קילופים בגג, מכסה מנוע, ותא מטען. ללא תאונות. עוברת טסט…
הודעה אחרונה מאת gt94, -
- 0 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
למכירה מרצדס SLK230 שנת 98 שמור מאוד 113,000 ק"מ ,גיר אוטומט יד 5,גג נפתח חשמלי,מושבי עור ,בקרת שיוט, 4 כריות אויר,מזגן ,כיוון מראות חשמלי פרטים נוספים בטל 0546700330 איציק
הודעה אחרונה מאת itzikm10, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה הונדה קופה שנת 94 ידני מנוע ZC חדש אם שטר מכר גיר במצב חדש עברה צביעה מקצועית לשחור מט סלון פנים שמור ולא שבור הכל חדש מזגן חזק יותר מהמקורי יד 5 לעוד פרטים 0545731466 http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=3b5a323c11c1afa0a93273115 aee1a873ad&Code=b8dd60943448fd98b5d463be291367b8 מחיר 22000 גמיש מאט
הודעה אחרונה מאת הונדה_אצבק, -
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הרכב טופל כל השנים במוסך מורשה וננהג כל השנים ע״י אשה מבוגרת ובתה-הכל מגובה במסמכים.הרכב יד ראשונה לא ננהג בפראות ואני בספק עם עבר את 4000 סל״ד.הרכב נוסע חזק ורענן אך דורש מעט השקעה קוסמטית.לרכב יש 196000 ק״מ.טיימינג נעשה ב180000 כולל טיפול ע״ס 4000 ש״ח.ישנה קבלה ממוסך מורשה.רוב הנסועה בוצעה בנסיעה יומיומית מדרום הארץ למרכז וחזרה בכבישים בינעירוניים.הצעות תתקבלנה בברכה בהודעה פרטית אלי. בהצלחה
הודעה אחרונה מאת yonix250, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פולקסווגן פולו 2010, DSG 1.4. יד ראשונה, 38,000 ק"מ במצב מצוין וללא תאונות. 72,000 ש"ח מתן 050-7772895
הודעה אחרונה מאת מתן, -
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, אני מפרסם בשביל שכן שלא יהיה לו את האנרדטה הזו בבית.הרכב רנו סיניק במצב טוב,נסע עד לפני חודשיים. הוחלף גיר ,הבודי במצב טוב, לפי מה שידוע לי ללא תאונות ,הרכב צבע לבן, מנוע סוחב יפה למרות הקלומטר הגבוהה. אני חושב שהרכב מודל 2001 או 2002 לא בטוח בזה. יש הרבה מה להוציא ממנה,הפנים והחוץ במצב טוב. אני לא יודע כמה לדרוש עליה פשוט תציעו. שמי נועם, אני דתי אז בבקשה לא בשבת. טלפון :0527380308 תודה דיברתי עם הבחר והמחיר שנראה לנו הוגן זה 4000 ש"ח וגמישים. אין הרבה מה לעשות לרכב בכדי שיסע,צריך לעשות כיוון פנסים טסט,וזהו.
הודעה אחרונה מאת noamh23, -
- 2 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
סיבת המכירה:בת זוגתי החליטה שהיא רוצה לנהוג, לאחר מספר סיבובים ברכב הגענו למסקנה שידני לא בשבילה. שנת 99, גיר ידני, 114 כ"ס, רק 155K ק"מ, אצלי כ-3.3 שנים נסעה 40KKm. טסט עד 28.4.14 (עברה טסט במכה ראשונה, בלי קומבינות ושטויות). הרכב יד 4, כאשר יד 1 הייתה של נכה, יד שנייה אצל אבא של זוגתו של חבר מאד טוב, שהעביר אותה לזוגתו (ניתן בקלות להשוות ת.ז של היד ה2 ו-3), וזוגתו לא הסתדרה עם הגיד הידני אז אני קפצתי על המציאה (הייתה אצלהם מספר חודשים בלבד). מטופלת אצלי בחלקים מקוריים בלבד (יש חשבוניות קניה) ובשמנים איכותיים (LM) אצל חבר מכונאי שעבר בכלמוביל 8 שנים. ברכב השתמשו כל השנים רק במים ירוקים (המים ברדיאטור ירוקים בלי בוצה וכו'). הרכב לא התחמם אף פעם! ולא צרך א…
הודעה אחרונה מאת Paprika-Metuka, -
- 0 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לפי דעתי זה היחידי בארץ, סה"כ לא מכרו ברבה כאלה בעולם. היה ביצור בין השנים 1995-1997 רכב מאוד שונה ומיוחד - ג'יפון שני מושבים. אם מישהו יקנה כזה רכב הוא חייב להיות חבר בפורום
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה שברולט קרוז 2010 מנוע 1600 יד 1 צבע אפור עכבר ק"מ 61,000 הרכב עבר טיפולים שוטפים, גלגלים חדשים, ללא תאונות, ללא שריטות, נראה כמו חדש מבפנים ומחוץ חיבור AUX טסט עד ינואר 2014 מחיר - 70K לפרטים נוספים נא לשלוח הודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת דרור ע, -
- 0 תגובות
- 773 צפיות
למכירה פורד אסקורט 1995 נעילה מרכזית, חלונות חשמל, רדיו חדש, צמיגים וגאנטים חדשים, בולמים חדשים, משולשים, ציריות וזרועות הגה חדשים, חיישני רוורס, אחרי טיפול גדול, טסט לשנה, ועוד המון. חסכוני בדלק לאומת שנתו, ליטר ל12ק"מ. רכב מצוין, מטופל וזריז, יד נמוכה 01 ברישיון, ק"מ נמוך, שמור ומושקע. במצב מצוין, נוסע בלי שום בעיה, ללא אף נזילה, מזגן מעולה, הושקע המון בזמן אחרון. נמכר עקב קניית רכב חדש, טיפה גמיש לרציניים. 0549414212
הודעה אחרונה מאת blind29, -
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
לאחר מפגש לא מתוכנן עם שועל הרכב נשאר עם טמבון קדמי ופנס קידמי ימני שבורים. מפאת קוצר זמן (זוג סטודנטים בתקופת מבחנים) הרכב יימכר כמו שהוא במחיר מצחיק. סיטרואן zx שנת 97, מצב מכני מעולה. 160k ק"מ, לאחר טיפול כולל ניקוי רדיאטור ומצבר חדש. טסט עד מאי מוזל (מוקפא כבר חודשיים בערך עקב אי שימוש) 2000 ש"ח (החלקים לא אמורים לעלות יותר ממאות בודדות של שקלים בכל פירוקיה) תמונות יועלו בהמשך. 054 חמש חמש 66890
הודעה אחרונה מאת live4cars, -
- 0 תגובות
- 776 צפיות
יד ראשונה היתה ליסינג נהג יחיד , אני יד שניה. הרכב עשה 167,000 ק"מ , שמור ומטופל דגם קרקורי צבע כסף. מחיר נדרש 68,000 ש"ח. אבי 050-5071385.
הודעה אחרונה מאת bennavi, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כמו בכותרת : גיר -ידני שנת - 2000 ק"מ- 108000 אלף יד - 3 טסט - 10/13 צבע- לבן הרכב לאחר טיפול 10 וקלאץ חדש נמכר עקב השתדרגות לחדש יותר מחיר - 10 אלף ולא נתון למיקוח למי שרוצה בברכה למי שמחפש מציאות יש המון ביד 2 מזגן מעולה חסכוני מאוד . בפרטי בלבד . אפשרות החלפה פתוח להצעות .
הודעה אחרונה מאת 7172277, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
למכירה, מיצובישי סופר לנסר GLXI, מנוע 1.6, מזגן תקין,מצבר חדש, 4 צמיגים חדשים, מטופל במוסך מורשה,200אלף קילומטר, שנתון 1995, אוטומט, טסט לשנה, גלגלי מגנזיום. מחיר הוא 8000 ש"ח. גמיש מעט במחיר. נמצא בקרית אתא מספר: אברהם - 0523499248, לא בשבת.
הודעה אחרונה מאת yoyoav, -
- 0 תגובות
- 806 צפיות
חבר מוכר פונטו גרנדה שנת 2008, 1,400 סמ"ק, 120K ק"מ, גיר רובוטי. תוספות: דיבורית BT, כחלק מטיפול 90,000 עבר החלפת קלאץ, זרוע רובוט וטיימינג (הכל במוסך מורשה) אין ולא יהיו הוצאות בזמן הקרוב, מוכר רק בגלל קבלת רכב מהעבודה. מחיר מבוקש: 41,000 ש"ח. פלאפון: 052-4702107
הודעה אחרונה מאת גיא .ב, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. למכירה- סובארו אווטבאק שנת 1998 בבעלותי 3 שנים. מנוע 2500 סמ"ק אימתני. יד 3 פרטית. מזגן ,הגה כוח,נעילה מרכזית,ABS ,כריות אויר,2 גגות שמש חשמליים,חימום בכיסאות,4X4 קבוע,מראות חשמל,ועוד ועוד..הכל תקין הכל עובד!!לרכב היסטורייה מודפסת.לרכב 255000 ק"מ עבר ב-252000 ק"מ טיימינג,וטיפול.הרכב בשימוש יומיומי אך הטסט נגמר בינואר ולא עשיתי עדיין מכיוון אני כבר מתנייד ברכב אחר.אני גמיש לרציניים ולא קשקשנים.המחירון של הרכב 25500 ש"ח אני דורש לאור הנתונים 17000 שקלים. רנו מגאן שנת 2006 1.6 אוטומטית דגם ביזנס.כריות אויר,נעילה מרכזית,חלונות חשמל,ABS ועוד.מרווחת ונוחה בצורה יוצאת דופן תא מטען ענקי!!וכמובן בטיחותית מאד.לרכב 190000 ק"מ ב-190000 ק"מ עברה טיימינג ו…
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בס"ד. למכירה או כל הצעה אחרת. וולבו 940 שנת 1996 יד 3 . מנוע 2000 HPT . 250000 ק"מ מצב מעולה!!!!! 4 צמיגים חדשים,מלוטשת וחדה!!! מצבר חדש!!! נסיעה מדהימה וחלקה חייתית יוצאת דופן. 4 חלונות חשמל ABS כריותל אויר נעילה מרכזית אזעקה ועוד ועוד. מניעה בנגיעה החלפת הילוכים לא מורגשת כלל מנוע גמיש בקיצור מצב מעולה!!! הרכב בשימוש יומיומי אך הטסט נגמר בינואר. אין טוב ממראה עיניים ...התמונה מדברת בעד עצמה.... תימסר תמורת מחיר גמיש אלא אם כם ישנה הצעה אחרת אשמח לשמוע בטלפון בבקשה. 054-5119056 יום טוב.הרכב יפייפה!!!!!
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שנת 1994 223000 ק"מ מצב מכני מעולה יחסית לשנתון. אין נזילות במנוע הכול נקי ומטופל בזמן. טיימינג וקלאץ' הוחלפו לפני שנה וחצי. יד ראשונה, רק אבא ואני נסענו עליה(00 ברישיון) יש טסט לעוד חודש בערך אז מוכרים אותה ב2000 יש אפשרות להעביר את הטסט לפני העברת בעלות(הקונה משלם)... 2000 ש"ח. הרכב בנהריה 0556601982
הודעה אחרונה מאת GOLD777, -
מאזדה 3 1.6 מודל 2009 יד 00 ברישיון ק"מ 40,000 אוטומטי צבע שפניה מדובר בצורה הישנה בעלים אדם נכה מבוגר שלא נוסע הרבה מטופל במוסך מורשה כלל ספר טיפולים האוטו עם טסט סיבת מכירה עקב צורך ברכב קטן יותר וזול לא מדובר ברכב של סוכר אלה פרטית אני מכיר את בעל הרכב אבא של חבר
הודעה אחרונה מאת lishaina, -
- 1 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר. סיטרואן C5 שנת 2002 . המנוע החזק יותר -מנוע 2000 עם 138 כ"ס. רמת הגימור היא ה SX . בין הפינוקים יש 6 כריות אוויר,שביחס לשנה זה המון,ו ABS כמובן. 160000 קילומטר,טיפולים בזמן,הכל תקין,ללא תאונות,הרכב באמת נראה מדהים ביחס לשנתון. הרכב באמת מפנק. הרכב יד רביעית,יד שלישית הייתה במשפחה. טסט עד יולי 13 המחירון 18000,הוא דורש 11000,יש על מה לדבר לרציניים. ניתן לראות את הרכב באזור התעשייה חולון מ 6 בבוקר עד כמעט 10 בערב , אין מה ליצור קשר איתי בפרטי לשאלות על הרכב,אני לא יודע עליו יותר חוץ ממה שציינתי,אל תתביישו להתקשר. הבהרות: -פרסמתי עוד רכב,אני לא סוחר או משהו,הרכב הנ"ל הוא כעזרה לחבר למכור והקודם הוא של אבי. -במקום שהרכב נמצא בשעות שצ…
הודעה אחרונה מאת Or05230, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר. פורד פוקוס, שנת 2001, גיר ידני(!). יד שנייה, עברה 140 אלף ק''מ. קלאצ' חדש, צמיגים ומצבר. 18,000 ש''ח. 0544707919.
הודעה אחרונה מאת JEP, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חזר להיות רלוונטי, אנשים שלא יודעים מה הם רוצים מעצמם גרמו לי להוריד את המודעה לעניין - הונדה ג'אז דגם LS עם תיבת הילוכים רציפה CVT נמכר עקב קנית רכב חדש. צבע - אפור מטאלי. טסט עד נובמבר 2013. הרכב עלה לכביש בנובמבר 2008, הרכב נקנה ישירות מהסוכנות, הרכב יד ראשונה פרטית ( 00 ברישיון) הרכב עבר 69,000 ק"מ, נהג יחיד - אבא שלי (רישיון על שמו) הרכב חונה מאז ומתמיד בחניה תת קרקעית מקורה כמובן. שמור מאוד, טיפולים במורשה בזמן, יש ספר. תוספות לרכב: ג'אנטים מגנזיום מתוצרת אוסטריה (לא זבל סיני) - מידות 185/55/15 משענת יד איכותית (לא מקורית) צמיגים T1R בני שנה במצב טוב מאוד - מידות 185/55/15 פילטר אוויר פתוח של SIMOTA דוד אחורי של REMUS חלונות אחו…
הודעה אחרונה מאת matanff, -
למכירה ג'אסטי 92
מאת AMOS- 1 תגובות
- 962 צפיות
ג'אסטי אדומה שנת 92 מנוע 1000סמ"ק ידנית עם 191,000 אלף ק"מ מטופלת באהבה אבל זקוקה כעת לשיפוץ ראש מנוע טסט לחצי שנה , נעשה לפני כשבועיים בו נרכשו 2 צמיגים חדשים מקדימה +כיוון פרונט (נסעו פחות מ 70 קמ!!!) לפני הטסט בוצע טיפול עשרת אלפים בו הוחלפו שמן,פילטר שמן , פילטר אוויר ,פילטר דלק ,פלטינה,שמן גיר. בטסט הקודם (לפני חצי שנה ) הוחלפו דיסקים מקדימה מצבר בן פחות משנה ,קרבורטור טופל אצל בעל מקצוע לפני 4-5 חודשים מזגן עובד תקין! צריכת דלק ממוצעת של 15 קמ לליטר כאמור יש לבצע ראש מנוע 2500ש"ח 0507650504
הודעה אחרונה מאת AMOS, -
- 3 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
בציר מרץ 2009. 225 כ"ס. 55152 ק"מ נכון להיום. ללא תאונות. בחיפה. נ.ב. האופנוע שם (WR250X) גם למכירה (אני עובר לחו"ל) אם מישהו מעוניין (אפשר עסקת חבילה). שרון 0544415715
הודעה אחרונה מאת Mosho, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 35.6 אלף צפיות
המרצדס שלי למכירה. אחרי 7 שנים שהיא אצלי החלטתי למכור אותה. קצת פרטים: דגם 230E, W123, שנת ייצור 1983. מנוע בנפח 2300 סמ"ק. גיר אוטומטי. מזגן. חלונות חשמל. חישוקים קלים. מערכת רדיו-דיסק עם 4 רמקולים. מנעול רב בריח. חגורות בטיחות גם מאחור (הותקנו בג.ד.א). הרכב אצלי כ-7 שנים, קניתי אותו במצב מצויין, והשקעתי בו עשרות אלפי שקלים, זמן, ואהבה רבים. הרכב במצב מכני וחיצוני מצויין, תקין, אמין ומשמש אותי יום יום. מתוחזק ברמה מתוקתקת. בשנת 2010 הוחלף המנוע למנוע מייבוא. כל המערכות עובדות ותקינות לחלוטין למעט הנ"ל: 1. סגר תא כפפות שבור. 2. נעילה מרכזית (ואקום) עובדת כשהרכב מונע בלבד. 3. איתות ימין לא תמיד מפסיק בסיום סיבוב קצר של ההגה. 4. האנטנה נשברה לי הש…
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ג'אסטי אדומה שנת 92 מנוע 1000סמ"ק ידנית עם 191,000 אלף ק"מ מטופלת באהבה אבל זקוקה כעת לשיפוץ ראש מנוע טסט לחצי שנה , נעשה לפני כשבועיים בו נרכשו 2 צמיגים חדשים מקדימה +כיוון פרונט (נסעו פחות מ 70 קמ!!!) לפני הטסט בוצע טיפול עשרת אלפים בו הוחלפו שמן,פילטר שמן , פילטר אוויר ,פילטר דלק ,פלטינה,שמן גיר. בטסט הקודם (לפני חצי שנה ) הוחלפו דיסקים מקדימה מצבר בן פחות משנה ,קרבורטור טופל אצל בעל מקצוע לפני 4-5 חודשים מזגן עובד תקין! צריכת דלק ממוצעת של 15 קמ לליטר כאמור יש לבצע ראש מנוע 2500ש"ח 0507650504
הודעה אחרונה מאת AMOS, -
- 0 תגובות
- 983 צפיות
למכירה פולקסווגן גולף ג'נריישן ( סאן רוף גלגלי מגנזיום מושבי ריקארו וכו' ) שנת 2003 מנוע 2000 יד 2 פרטית עם 122000 ק"מ הרכב מטופל בקפידה וללא תאונות מנהגת יחידה פרטים נוספים ב 0502057825
הודעה אחרונה מאת orm7, -
- 4 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
למכירה - סיטרואן C2-VTS שנת 2007. ידנית, מנוע 1600 125 כ"ס. מאובזרת מאוד - חיישני אור וגשם,חישוקי 16' קלים מקוריים, בקרת אקלים אלקטרונית, הגה מצופה עור, דוושת וידית הילוכים אלומיניום, פנסי ערפל,מושבים תומכים, הגה מתכוונן למרחק וגובה,ועוד. לרכב רביעיית צמיגי T1R בני כחצי שנה. ברכב מותקנת מערכת שמע הכוללת USB ודיבורית BLUETOOTH כולל מתאם לשליטה מההגה - אוכל להשאיר בתוספת מחיר או להחזיר את המקורית. שמורה ומטופלת רק במורשה מיום ההוצאה מהסוכנות של היד הראשונה - ואני המשכתי. יש קלסר עם -כל- מה שנעשה לרכב וקבלות. 130K ק"מ, צריכת דלק אמיתית של 1-12.5 (נמדד לאורך זמן) מתודלקת 95, בבעלותי מעל לשנתיים. אוטו כייפי ביותר שמשמש אותי ביום יום, מחליף אותו רק בגלל הצורך ב…
הודעה אחרונה מאת dodno1, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום חברים קרובת משפחה שלי מוכרת את הרכב המדהים והאהוב שלה מדובר ב-a3 ספורטבק 5 דלתות יד ראשונה פרטית לחלוטין לרכב יש 37,000 ק"מ מטופל במורשה בלבד עם היסטוריה מלאה הרכב בצבע לבן ללא מכות,מעיכות,שיפשופים כלל!!! כמובן נקי לחלוטין מכול פגיעה לרכב יש חבילת "שארפ" מקורית מהחברה שכוללת: גג פנורמי,ג'אנטים מגנזיום מקוריים לדים וקסנונים מקוריים,דיבורית בלוטוס מקורית,בקרת אקלים דיגיטלית,שליטה מלאה מההגה ועוד.... הרכב ננהג על ידי בחורה לא צעירה נהגת יחידה!!! דורשת מחירון לוי יצחק וגמישה מעט לרצניים הבחורה לא מחפשת להתעשר כי מחירון יד 2 מופיע 25,000 יותר מלוי יצחק הבחורה עסוקה מאוד לכן אני מפרסם את הנייד שלי בכדי לסנן אנשים לא רצניים 0572462237 תומר תמונות בק…
הודעה אחרונה מאת DJ_BITON_BIT,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,940 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- שחר 1
- FROGIE
- fatboy1340
- לב טוב
- אורי מ.
- פול-טנק
- matan-d
- Coresh
- orankohn
- nglancer
- דוד דרעי
- stx