Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפרסם בשביל חבר.

סיטרואן C5 שנת 2002 .

המנוע החזק יותר -מנוע 2000 עם 138 כ"ס.

רמת הגימור היא ה SX .

בין הפינוקים יש 6 כריות אוויר,שביחס לשנה זה המון,ו ABS כמובן.

160000 קילומטר,טיפולים בזמן,הכל תקין,ללא תאונות,הרכב באמת נראה מדהים ביחס לשנתון.

הרכב באמת מפנק.

הרכב יד רביעית,יד שלישית הייתה במשפחה.

טסט עד יולי 13

המחירון 18000,הוא דורש 11000,יש על מה לדבר לרציניים.

ניתן לראות את הרכב באזור התעשייה חולון מ 6 בבוקר עד כמעט 10 בערב , אין מה ליצור קשר איתי בפרטי לשאלות על הרכב,אני לא יודע עליו יותר חוץ ממה שציינתי,אל תתביישו להתקשר.

הבהרות:

-פרסמתי עוד רכב,אני לא סוחר או משהו,הרכב הנ"ל הוא כעזרה לחבר למכור והקודם הוא של אבי.

-במקום שהרכב נמצא בשעות שציינתי יש גם סוכנות רכב צמודה,אני מתחייב שלרכב ולבן אדם שמוכר אותו אין שום קשר לסוכנות בשום צורה שהיא.

-שכחתי לצלם את פנים הרכב,הוא נקי לגמריי,ממש חדש,אם לדעתכם הרכב נקי מבחוץ אז הפנים הרבה יותר.

טלפון: 0509619909

5149f57b7b188.jpg

5149f57b92d52.jpg

Miata ND2

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...