מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,582 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לרכב יש טסט לעוד חודש מסרק הגה דורש החלפה חוץ מזה קצת מוזנחת אבל במצב נסיעה מורכב על הרכב רדיו דיסק שיינתן איתו מחיר קצת ניתן למיקוח , אפשרות החלפה על סמארטפון מעניין 054-5552787
הודעה אחרונה מאת raptor, -
- 4 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם, הרכב של אבא שלי, לאחר כמעט 4 שנים עם הרכב לאור שדרוג ל-6 החדשה ולפני שהרכב מוכנס לטרייד אין הוא מציע אותו למכירה. הפרטים היבשים: הרכב נמצא בבאר שבע. הרכב עבר טסט לפני מספר ימים, ככה שיש טסט לעוד שנה וחודש (יוני 14). יד - 02 ברישיון, פרטי. ק"מ - 180,000. מחיר: 46,000 ש"ח סופי בהחלט! הרכב שמור מכנית וויזואלית, עובר טיפולים סדירים בזמן, ובאמת שנמצא במצב מעולה, לא נראה לי שקיים כזה רכב במחיר הנ"ל. רכב מפנק, בעל ריפודי עור בגוון קרם, גלגלי מגנזיום, מערכת מקורית, בקרת שיוט, תא מטען ענק, חיישני רוורס, שליטה על המערכת מההגה ועוד שלל פינוקים. על מנת לסנן סוחרים או אנשים לא רציניים אני אטפל בסינון הטלפוני הראשוני, אנחנו לא מסתירים שום דבר, כל הפרטים הרלו…
הודעה אחרונה מאת נהג_חדש, -
אמפרזה GT 1999
מאת Maor T- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
למכירה: אמפרזה טורבו 1999, מנוע מחוזק, צנרת 3׳, דאון פייפ, אפ פייפ, משאבת דלק, גאנטים של לנסו חדשים עם צמיגים R1R (פחות מחודש על האוטו) ועוד המון תוספות... צבע כללי מלפני 3 חודשים. טיפול כל 5000 ק״מ. האוטו במצב מצויין לא צריך לעשות כלום!!! מתודלק רק 98. לרציניים בלבד לא מעוניין בהחלפה. 48,000 ש״ח. 054-5389404 לתמונות- חל איסור מוחלט על פרסום כל סוגי הקישורים במודעות המכירה. כל מידע רלוונטי ותמונות צריכים להופיע בגוף ההודעה!
הודעה אחרונה מאת Maor T, -
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
למכירת משאית איווקו דגם 50C18, ארגז סגור 4.5*2.2 הרכב יד ראשונה, עם 180000 ק"מ. נמצא באיזור כפר סבא. טלפון לפרטים: 0535322314. מחיר 55,000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת shahar2708, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מפרסם בשביל חבר, בלי הודעות פרטיות בבקשה ! אני מצטט: "הבייבי שלי למכירה כל המעוניין אלה הפרטים: יד רביעית, טסט עד 19/9, 194אלף ק״מ, הרכב במצב חדש באמת חדש עשיתי הכל ולא תהיה בעייה לשלוש שנים הקרובות לפחות. הפונטו לא מתחממת בכלל!! והיא נמכרת בגלל שאין לי צורך בה והיא יושבת בחנייה כבר חודשיים יש גם אפשרות להשאיר את הביטוח עד לסוף השנה המחיר 10,000 ש״ח ולא שקל פחות פלאפון: 0509736226
הודעה אחרונה מאת yoyoav, -
- 1 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לצערי אני נאלץ להיפרד מהרכב עקב תחילת לימודים בקרוב. פרטים: שנת 2005, כסופה. יד 5 (04 בעלים קודמים). 144 אלף קילומטר, נהג יחיד. ללא תאונות בכלל, אף פעם לא שלדה ולא קצה שלדה מתחייב בבדיקה. טסט עד 09/13 הרכב מטופל באהבה רבה שמור כמו חדש כל דבר קטן שצריך לתקן אני לא מחכה וישר הולך לאיציק VR. מתודלק אך ורק 98, עם קבלות מהיום הראשון שהרכב אצלי !!! יש ספר רק עם כל הטיפולים והשיפורים שנעשו ברכב. מצבר חדש בן חודש עם אחריות לעוד שנה, משולשים,גומיות צריה,ותפוחים חדשים לפני חודש יש קבלות על הכול, הרכב עבר כיוון פרונט אצל "ש.ג דן מעבדות רכב". שטיחים חדשים של סיאט ספורט הוזמנו מגרמניה, שעון גדישה של אוטו גייג', האוטו נוסע מדהים ובריא בלי שום נורות או תקלות.…
הודעה אחרונה מאת igalkr11, -
- 0 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
גולף GTI 2011 ידנית 3 דלתות צבע לבן 45000 ק"מ ניפוח עדין של הכנפיים מקדימה (אפשר להנמיך בלי בעיה גם עם גאנט 18) צביעה של הגרילים בטמבון מקדימה דיפיוזר אחורי בצבע שחור מבריק כיסוי מראות בשחור מבריק השחרת חלונות כול האוטו תוכנה של APR סטייג 1 קלאץ מחוזק הרכב מאוד שמור ומושקע יחיאל 0507851991 לא בה"פ החלפה על S3 2009-12 ידנית 3 דלתות
הודעה אחרונה מאת a3 t, -
- 0 תגובות
- 736 צפיות
מפרסם בשביל אחותי הונדה סיוויק שנת 94 אוטומטית מנוע עבר אוברול כולל עם חלקים מקוריים של הונדה לפני שבוע האוטו קיבל גיר חדש +שמן מקורי של הונדה (עדיין יש אחריות) בולמים חדשים מפני שנה כולל קפיצים 2 כריות אוויר ,בקרת שיוט,חלונות חשמל,מראות חשמליות,אזעקת ביפר יש לרכב גלגלי מגנזיום ,פנסי JDM . יש אופצייה לקנות את הרכב עם המערכת רכב שמור ומלוקק מציאה למי שמחפש הרבה רכב במחיר נמוך המחיר הוא 12000 ש"ח, מי שהמחיר לא נראה לו שלא התקשר. 052-9765847
הודעה אחרונה מאת lancer94, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה הסובארית שלי ! סובארו אימפרזה טורבו GT הדגם המפואר 2 כריות אוויר , סאן רוף ואי בי אס שנת 2000 צבע לבן יד 05 ברשיון ק״מ 130.000 הרכב מלוקק ושמור בקנאות הכל חדש ועובד כאילו יצא עכשיו מהחברה !!! טיפולים כל 4,000 ק"מ ואפילו לפני. אפשרות החלפה ברכב משפחתי רשימת תוספות : בלוק מנוע : STI 2.0L קראנק : STI 2.0L מיסבי קראנק : ACL Racing בוכנות מחוזקות : CP-Pistons טלטלים מחוזקים : Eagle מיסבי טלטל : ACL Racing ברגי טלטל : ARP ברגי ראש : ARP קפיצי שסטומים : Brian Crower קאמשאפטים : Crower STAGE 3 פורטינגים : פליטה + יניקה STAGE 5 הדרסים : GT Spec דוד בניה עצמית שקט מאוד צנרת פליטה : 3 אינצ' לא זבל סיני פלאגים : NG…
הודעה אחרונה מאת tu3s, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חזרה להיות אקטואלית. מיאטה שנת 2007 יד 4 117,000 ק"מ נקיה מתאונות גג במצב מושלם! הכל עובד והכל תקין! אין צורך ביישור קו טסט לשנה מדהימה! קוילאוברים KW + אנירולים מערכת פליטה מלאה בריאן גודוין מערכת יניקה MAZDASPEED ניהול מנוע סנייפר בלמים מחוררים מחורצים EBC YELLOWSTUFF גאנטים עם ציפויי פלסטידיפ ידית בילוכים MOMO ועוד הרבה נגיעות מיוחדות. חובה לראות, במצב מדהים טלפון - 0522-210292 שחר תמונות:
הודעה אחרונה מאת BLUE-R, -
- 0 תגובות
- 835 צפיות
הונדה סיויק שנת 2006 צורה חדשה נפח 1800 סמ"ק אוטומטית, יד שנייה פרטית מטופלת במוסך מורשה. 116000 ק"מ. 0525565721 צמיגים של מישלין, ידיות בצבע כרום, ספי דלתות מכרום, נורות SMD בלוחית רישוי
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- 0 תגובות
- 773 צפיות
אני מוכר את הפיאט בראבה שלי. אני מאזור הצפון. מנוע 1.6 גיר ידני שנת 1996 יד 3, 02 ברשיון הרכב. קילומטראז׳ 131 אלף, אמיתי. טסט עד 02/14 ברכב נעשה טיפול שמנים ופילטרים לא מזמן הוחלפו בולמים למונרו לפני שבועיים וכריות בולם חדשות. הוחלף סטרטר לדגם עם kw גדול יותר. כל הפרונט חדש, משולשים, קצוות מוט מייצב. 4 צמיגים חדשים, ועוד כמה דברים. המנוע והגיר מקוריים ובמצב מעולה. לפרטים נוספים, ומחיר תתקשרו 0509016602
הודעה אחרונה מאת invandar, -
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אחרי כמעט 4 שנים עם הרכב הגיע הזמן להתקדם הלאה. שירוקו 1.4 ליטר ידנית, 160 כ"ס. עלתה לכביש אוגוסט 2009 ומאז אצלי - יד 1 מלבד כל התוספות הסטנדרטיות שמגיעות עם השירוקו יש גם: - מערכת עם GPS מובנה (מסך מגע) - חיישני חניה עם תצוגה אופטית (OPS) - קרוז קונטרול הרכב ננהג על ידי בלבד, עשה עד היום 111000 ק"מ. (אני נוסע כל יום מחיפה לתל אביב וחזרה) 0506782627 אמיר ועכשיו גם תמונות
הודעה אחרונה מאת אמיר ט, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רנו מגאן 2 - 2008, דגם ביזנס, 2 חלונות חשמל, 6 כריות אוויר, נעילה מרכזית, מערכת MP3, חיישני רוורס. 90,000 ק"מ, כל הטיפולים במוסך מורשה (כולל היסטוריית טיפולים מלאה). בוצע החלפת טיימינג. צבע אפור מטאלי, רכב יפהפה ושמור במיוחד. הרכב באחריות חברה על כל המכלולים לעוד שנתיים. נרכש מליסינג ונמכר עקב מעבר לרכב קטן יותר. יש אפשרות להחלפה. אפשר להשיג אותי בטלפון 054-8072023. אלעד.
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה... יצרן: דייהו (Daewoo) דגם: נובירה תת-דגם: SX נפח מנוע: 1600 סמ"ק שנת דגם: 2001 ק"מ נסועה עד עתה: 142,000 תיבת הילוכים: אוטומטית יד: ראשונה (על שם אבי) צבע: לבן טסט עד: אוגוסט 2013 תוספות: דיבורית bluetooth מסוג Parrot 3100; מראה קמורה רחבה על המראה המקורית. תאונה: לפני שנתיים מעך לי מישהו פנימה את הפח בשתי דלתות בצד ימין - הדלתות הוחלפו (על חשבונו... תביעות קטנות). מחיר מחירון לוי-יצחק: 13,000 ש"ח (משוקלל). מחיר מחירון יד-2: 10,000 ש"ח (משוקלל; כן, באמת יש פער של 3,000 ש"ח). מחיר מבוקש: בוא נאמר, המחירון הנמוך. את/ה תוכל/י לחשוב שקנית ב-3,000 פחות מהמחירון ואני אוכל לחשוב שמכרתי במחיר המחירון בדיוק. הוגן, לא? שמורה, בסך הכל, …
הודעה אחרונה מאת einpoklum, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אוקיי אז הרכב למכירה: הרכב לא מניע, צריך להחליף מנוע ויש עוד תקלת חשמל (כנראה המחשב הלך אבל לא בטוח כל מוסך אומר משהו אחר) לא שווה לי כלכלית לתקן את את הרכב, לרכב יש טסט לעוד 10-8 חודשים בערך (לא זוכר במדויק) , 2 צמיגים חדשים , משאבת ברקסים משופצת, מד אוץ מראה על בסביבות 145 אלף, יד רביעית (היה של גיסי יד לפני) , ידנית, הרכב בצבע לבן, מבחינה חיצונית הוא סבבה לגמריי, כמובן שיש פה ושם מכות, אבל הן ממש קטנות, לפני שאני מוריד את הרכב מהכביש , אם יש מישהו שמעוניין להיכנס להרפתקה שישלח לי הודעה בפרטי.
הודעה אחרונה מאת MX-5, -
- 1 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום. הגיע הרגע להעמיד את הפונטו למכירה לטובת קניית רכב חדש יותר. בכל מקרה, קצת פרטים: פונטו 99 דור ראשון, דגם XTZ עם 75 כ"ס ומנוע 1250 סמ"ק. הדגם נחשב מאובזר יותר מאחרים עם 2 כריות אוויר, ABS ופגושים בצבע הרכב (בניגוד לרוב הפונטו מהשנתונים הנ"ל עם פגושים שחורים מכוערים ) מגיע עם 2 רמקולים אחוריים של פיוניר ורדיו דיסק עם AUX, USB וMP3 (וקורא כרטיסי זכרון כאלו ואחרים). מטופל אך ורק בפראפלו, נוזל הקירור הייעודי של פיאט. יד 5 (05 ברישיון) אצלי חודשיים - שלושה. מי שזה יוצר אצלו ספקות מוזמן לקרוא את סיבת המכירה. טסט עד דצמבר. ק"מ 137,000 הרכב נמצא בראשון לציון. __________________ מחיר מבוקש: 6500 פנייה בה"פ לפרטים. קצת תמונות:
הודעה אחרונה מאת SuperBamba, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
פיאט פונטו שנת 96׳ , s55 , מצב מצוין , ללא תאונות , מזגן עובד. ה קילומטרז׳ עומד כרגע על 130k ק״מ בערך, מה שמוכיח שהרכב לא נסע הרבה. טסט עד פברואר 2014. יש רדיו דיסק של קנווד ברכב, עם חיבור aux , חסכוני מאוד ועלות תיקונים נמוכה. דורש מחיר מחירון , 3400 ש״ח , גמיש. 0523724492 - גלעד , מראש העין. (עדיף סמסים)
הודעה אחרונה מאת qazim, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בס"ד. מגאן שנת 2006 יד 3 פרטית.יד 1 הייתה צמודה לנהג יחיד בחברת אופרייט ליס 10 חודשים!!!לא מופיע החכר ברשיון!!! טסט 4 חודשים. מטופלת מקורית ושמורה מאד בצורה יוצאת דופן. 194000 ק"מ. עברה טיפול במוסך מנור פתח תקווה ב-180000 ק"מ כולל טיימינג-הטיפול הבא עוד 10000 ק"מ. מזגן נעילה מרכזית חלונות חשמל 6 כריות אויר מחשב דרך דגם buisness כמובן גם ABS . אחת הבטוחות בקטגורייה-מרווחת ו ע נ ק י ת!!! נסיעה רכה ונעימה בצורה יוצאת דופן. המחירון של הרכב 28500 שקלים. אני דורש 17500 בלבד כאשר מי שמעוניין ניתן לשלם 5500 שקלים במזומן+12 צ"קים של 1000 שקלים כל אחד. בנוסף מי שמעוניין תמורת 1250 שקלים בחודש הרכב נשאר בבעלותי+כל ההוצאות עליי--השכרה!!! צלצלו אליי בכייף…
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
פיאט אונו 60S שנת 93 יד 1 (00 בעלים קודמים) מצב מכני מצויין ופנימי מצויין לא היתה מעורבת בתאונות ולא סובלת מחלודה (יש דפיקות פח שטחיות עקב סכסוך שכנים) טסט עד סוף ספטמבר. הרכב אחרי טיפול , צמיגים חדשים , מצבר וסטארטר. אפשרות החלפה על רכב גדול יותר , עדיפות ל 4X4 הרכב נמצא בקריות 0544890044
הודעה אחרונה מאת igalr, -
- 4 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
למכירה מאזדה 6 שנת 2008 דגם לקצ'ורי(הדגם המפואר) מנוע 2000 הרכב יד 2 עם 109,500 ק"מ, הרכב עם טסט עד 5.2013 מה שאומר שיש עוד חצי שנה. מאזור נהריה שבצפון במושב אשרת. הרכב מטופל באהבה אצל איש משפחה לא ילד,פנסיונר. הרכב משמש אותי לנסיעות פרטיות ולא נסיעות משפחה.הרכב גם בקושי נוסע. הרכב שלי מתנקה אחת לשבוע לפחות וחונה תחת חניה מקורה בלבד!! טופל בזמן ולא נחסך מהרכב שקל.באמת שלבוא לראות ולקחת. מי שרוצה לדעת מחיר ורציני שיתקשר. אלי וקנין- 0506888086. (לא בשבת בבקשה,אם אני לא עונה תשאירו הודעה SMS ואחזור אליכם.) תמונות:
הודעה אחרונה מאת avikkllk, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם! צץ לו דבר חדש על הפרק ואיתו התקבלו החלטות קשות. הפיאט שלי למכירה: פיאט פונטו ספייס שנת 2001 טיפטרוניק ק״מ 131,000 רקע: הרכב נקנה לפני שנה ו4 חודשים רכב שמטופל בחברה(שמשון יהוד) יש ספר טיפולים מסודר שניתן לראות כל טיפול ברכב. טסט עד חודש 11,הרכב טופל באופן מסור ואהוב. תוספות: מערכת קומפוננט Morel virtus 602 דגם חדש 2013 סאב hertz es300 תיבה מקורית מגבר jbl 1004 רדיו דיסק clarion cz500 המערכת יושבת על בניות בבניה עצמית בדלתות! על הרכב: טמבון hgt קדמי כולל החלקה ובנייה אישית כולל ליפ תחתון חצאיות של hgt אנג׳ל אייז כולל קסנון גאנטים רחבים מידה 15 צמיגי Toyo t1r הגג צבוע בצבע שחור פנורמי והוחלקה האנטנה ספויילר ק…
הודעה אחרונה מאת tomerzhr, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
KIA RIO ידנית טורבו-דיזל 110 כ''ס מנוע 1.5 CRDI שנת 2009 יד3 טסט עד 05/2014 ללא תאונות בהתחייבות מצב מדהים 169,000 ק''מ ספר טיפולים מלא 36,500 ש''ח [email protected]
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
- 0 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
למכירה: סיאט לאון קופרה שנת ייצור 2011, עליה לכביש 03-2011. יד שניה (01 ברישיון) 53000 ק"מ ללא תאונות, רכב יפה ושמור בצורה פנאטית, מי שמכיר אותי יודע לאיזה יחס הרכב זוכה. הרכב בבעלותי שנה וחצי. טיפולים כל 7.5K ק"מ ברקסים חדשים קדימה (צלחות + רפידות) TRW ברקסים חדשים אחורה (רפידות בלבד) TRW כוסית דלק הוחלפה לפני 10K ק"מ תוספות: תוכנה (צ'יפ) של GIAC עם שלט דאון פייפ ATP קוטר 3" קיט יניקה של Neuspeed עם פילטר סימוטה חדש קוייל-אוברים V-maxx xtreme עם כיוון קשיחות וגובה (בני חצי שנה בלבד) סט אנטי-רולים Whiteline (בני 3 חודשים) ג'אנטים 18" נדירים ביופיהם LENSO (רפליקה של BBS LM) צמיגים Yokohama S-Drive במצב מעולה אזעקת ביפר מערכת מע…
הודעה אחרונה מאת iwalup, -
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר : יונדאי סונטה יד שלישית, שנת 2001, דגם GLS מנוע 2500 סמ"ק V6 (דגם אמריקאי) עם 170 כוחות סוס נסיעה מדהימה של רכב מנהלים. 160,000 ק"מ בלבד. גג נפתח (סאן-רוף), קרוז קונטרול, מגנזיום. הרכב צבע לבן. דרושה קוסמטיקה קלה בצבע בכנף אחת. מצב מיכני מעולה. רדיאטור חדש. טסט ביולי 2013. צריכת דלק ממוצעת בעיר 1:7 ק"מ צריכת דלק ממוצעת מחוץ לעיר : 1:11 ק"מ צריכת דלק ממוצעת(משולב) : 1:9 ק"מ 7500 ש"ח מחיר סופי (מחירון 16 אלף) טלפון : 052-7584222 איציק כל הקודם זוכה.
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מוכר את הרכב שלי. במצב מעולה. שברולט מאליבו 2008, יד 2. 71.000 ק"מ. יד 1 היה בליסינג של אוויס אצל סמנכל נטוויז'ן. ללא שום בעיות או תקלות. ללא תאונות, מכות, שריטות. מטופל מהיום הראשון במוסך מורשה. תמיד נקי ומטופח. כיסא נהג חשמלי, אורות אוטומטיים. פנימית וחיצונית נראה כחדש. מחיר: 60.000
הודעה אחרונה מאת vo364, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם ! מוצעת למכירה פורד אסקורד MK4, קבריולט ! מנוע 1.3, גיר ידני 5 הילוכים, שנת 86' - מכאנית מ-ע-ו-ל-ה. הרכב לאחר צבע חדש ! צמיגים חדשים ורענון מלא לקראת הטסט ! המחיר המבוקש: 8K ₪ . יצירת קשר - ארז \ 052-6555653 . הרכב של חבר ולכן כדאי להתקשר אליו ולא לשלוח לי ה.פ
הודעה אחרונה מאת Vertigo., -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
קטנוע מנהלים מרשים מאוד, חזק ואיכותי, מפנק ומאובזר. בצבע כחול כהה, תא אחסון גדול מאוד מתחת למושב שמספיק ל-2 קסדות שלמות ואפילו קצת מעבר. שנת ייצור 2007, יד 3, 58,000 ק"מ,במצב יפה מאוד, מגיע עם אימובלייזר מקורי מהחברה ובתוספת אזעקה. מחיר מבוקש 13,500 ש"ח. מעט גמיש. נא לפנות בפרטי.
הודעה אחרונה מאת shaihar, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חייבת להימכר פורד גרנדה, 1977 - יד ראשונה בנפח 4,700 סמ"ק. נדירה!! הרכב במצב גוף,פנים ומכני טוב והיא במצב נסיעה. צרו קשר בפרטי
הודעה אחרונה מאת רוצהלהיותאבא, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה, פורד ECOLINE 1996, 8 צילינדר מפוארת ביותר ובמצב טוב. חייבת להמכר - צרו קשר בפרטי
הודעה אחרונה מאת רוצהלהיותאבא,