מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,581 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
בהזדמנות 10000 ש"ח. 0523867115 מיכה
הודעה אחרונה מאת mustang, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה הונדה סיוויק 93 ידנית הרכב שמור ומטופל אצלי 4 שנים. הרכב אחרי טיימינג וטיפול. מחיר 7000 ש''ח. לפרטים נוספים נא לפנות בפרטי.
הודעה אחרונה מאת blind29, -
- 0 תגובות
- 9.1 אלף צפיות
הונדה סיוויק 2002 , נהג יחיד, הרכב עם טסט לשנה, מטופל שמור ומושקע. מטופל בחברה מ2002.רכב מלוקק! יד 2, 155000 ק"מ, דגם ES המפואר. יש לרכב דאבל דין DVD+מצלמת רוורס+GPS+מגבר וקומפוננטים,מגנזיום 15 עם צמיגים במצב חדש,חלונות כהים עם 5 שנות אחריות,פנסי אנגל אייז+קסנון,תאורת לדים בכל הרכב,חלון גג,ABS,אזעקה ומרימי שמשות ציפוי קרבון בחלקי הרכב ועוד המון תוספות שרק מי שמגיע לראות יבין. השבוע עבר החלפת משולשים , תפוחי הגה, גומיות מסרק הגה, אטם ראש מנוע חדש. אין מה להשקיע באוטו. דורש על האוטו 35000 ש"ח. המחירון הוא 31500 ש"ח. זה המחיר למי שמתאים שיתקשר. יש אפשרות לקנות את הרכב גם בלי תוספות והמחיר בהתאם. כל הדברים המקוריים ברכב קיימים בנוסף. אני מצפת. 0504365536…
הודעה אחרונה מאת cmods, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה הגולף של אמא מדובר בדגם טרנדליין צבע כחול מטאלי עם גיר DSG. מדובר באוטו שמור מאד, מטופל בזמן (המצמדים כבר הוחלפו) ולא היתה שום תקלה חוץ מהמצמדים. הקילומטרז' כמובן נמוך משמעותית מהממוצע. תאריך עליה לכביש אוקטובר 09. הטרייד אין מציע בעבורו 78 אלף שקל ולכן אנחנו מבקשים עליה 79 אלף שקל, לא גמיש, לבוא ולקחת! נא להתקשר ל-גדי 0547-238998
הודעה אחרונה מאת hagaii, -
- 0 תגובות
- 855 צפיות
אחרי שהייתה אצלי 6 שנים (בבעלותי מ-2007), אני מוכר את הקסארה. ככתוב בכותרת, מדובר בקסארה MK2, משנת 2002, תי"ה ידנית, 1,400 סמ"ק (בנזין). אני היד השלישית של הרכב. היד הראשונה הייתה השכרה של אלדן והיד השניה היה בחור חביב מירושלים. בתקופתו אצלי האוטו נסע מעט ובעיקר מרחקים עירוניים קצרים ולכן מד האוץ עומד על 132,000 ק"מ (עובד וגר בכפ"ס). לרכב יש טסט עד ינואר 2014. יש תיעוד, קבלות וחשבוניות על הטיפולים השונים שנעשו לרכב מאז שקניתי אותו. הרכב במצב מקורי מלבד רדיו MP3 שהותקן בו ושמשה קדמית שהוחלפה עקב סדק. בסה"כ, בהתחשב בגילו, הוא במצב טוב מאוד. מבחינה קוסמטית חיצונית, לרכב יש פגיעות חניה קלות (מעולם לא עבר תאונה או משהו דומה). מבחינה קוסמטית פנימית, חסרה…
הודעה אחרונה מאת Monopusto, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 924 צפיות
אני מוכר את הרכב שלי: פיג'ו 206 מנוע 1400 אוטומטית עם 158000 ק"מ, הרכב עבר טסט לפני שבוע,ויש טסט לעוד שנה. המחיר שאני רוצה 12000 הרכב שמור מבחינה מכנית ברמות שאי אפשר לתאר כל הטיפולים נרשמו ותועדו. לאחרונה החלפתי משאבות בלם אחוריות. שופץ גיר לפני 33000 ק"מ. חלק מהטיפולים שהרכב עבר לאחרונה: החלפת טרמוסטט החלפת רדיטור [שלמה] מים ירוקים. החלפת סטרטר אלטרנטור החלפת אטם מכסה שסתומים החלפת מוטות ייצוב קדמיים תיקון אטם משאבת הגה כח החלפת צלחות בילום קדמיים + רפידות החלפת 2 משולשים קדמיים החלפת סטרטר באחריות שיפוץ משאבת הגה כוח + החלפת רצועת הגה כח ומילוי שמן הגה החלפת מגבים קדמיים החלפת משאבות ברקס אחורי…
הודעה אחרונה מאת talroze, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, חבר מוכר את הג'אז שלו, הוא היד הראשונה של הרכב. "הונדה ג'אז (טרנד) 1.2 ידני עליה לכביש מאי 2011, קילומטראז' 30,000. רכב מדהים, במצב מצוין, שמור בקנאות, נמכר בצער רב עקב קבלת רכב ליסינג. עבר טסט וטיפול בחודש מאי, כל הטיפולים נעשו במוסך מורשה "מאיר"." לפרטים: 0502353427 דימה
הודעה אחרונה מאת noogie, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, חייבת להימכר! לרגל קבלת מהעבודה. סיטרואן C4 , שנת 2007, 132,000 ק"מ, מנוע 1.6, גיר אוטומט/טיפטרוניק, יד שנייה (ראשונה ליסינג), שמורה מאוד ומטופלת אך ורק במוסכי היבואן, ארבעה צמיגי FALKEN ZE-912 חדשים, טסט עד יולי 2014. מחיר: 31,000 וגמיש. הרבה אוטו בקצת כסף פרטים נוספים בפרטי או במייל: [email protected]
הודעה אחרונה מאת ג'יפתח, -
- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
למכירה אאודי S3 ספורטבק נדירה ומלוקקת עם תוספות רבות. STAGE 2+ APR קוילאוברים של KW Street Comfort, מערכת מולטימדיה +ניווט DVD דיבורית וחיישנים רמקולים של רוקפורד ושני מגברים + סאב של קיקר , אלדקס קונטרול ניהול ל - 4*4, שעון גדישה ופוד מקורי, דאונפייפ של מילטק וממיר ספורטיבי (עובר טסט בקלות) קרבוניו של APR. מטופל כל 5000 ק''מ, 370HP גג פנורמי עם 2 גגות, קסנון ולדים מקוריים ,סלון עור מלא שחור ולבן. צמיגים חדשים TOYO R1R הרכב מונמך ובמצב תצוגה. לקונה ימסרו כל החקלים המקוריים. טסט עד סוף ינואר 2014 לרציניים ומבינים ב-ל-ב-ד ! נא לא לפנות בה"פ, הרכב לא שלי, פרטים רק בפלאפון : 0543322211
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פונטו שנת 2000 130000 קילומטר בערך. לאחר המון טיפולים,ראש מנוע,משאבה מסויימת ששכחתי את שמה,צמיגים חדשים ומצבר חדש וטסט לקצת פחות משנה. ככה שיש שקט להרבה זמן. החימום לא עובד דגם S60 ידני 1.3 מחירון בערך 7000 דורש 6500 עם גמישות מסויימת. הרכב לא שלי,לא לשאול בפרטי ולא להתבייש להתקשר ולשאול שאלות על הרכב,בבקשה: 054-450-1320-ישראל. הרכב באזור רמת גן,נמכר עקב שדרוג,בבקשה לא לשאול כלום בפרטי
הודעה אחרונה מאת Or05230, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למכירה פג'ו 107 . עלייה לכביש 7/2012 עברה 7000 ק"מ . צבע שחור. גיר: ידני. רמת גימור: ACTIVE . הרכב לא שייך אלי, נא להתקשר 0584580526 מיכאל .
הודעה אחרונה מאת יבגני, -
למכירה mx-3 93
מאת Guest ישליישלי- 4 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
מוכר את הרכב לאחר 3 שניים משותפות. אז ככה מאזדה Mx-3 שנת 93 יד 10 אוו 11 ( למי שחשוב ) אני לא זוכר. ק"מ 265000 בערך. במצב מכני טוב+, מנוע נקי ועובד מעולה לא אוכל שמן ולא כלום. לאחרונה עכב חוסר שימוש הרכב ( אני משתדל לנסוע איתו פעם בשבוע ) קיים " צילצולים" הזמן האצה כנראה פיח . מעבר לזה, גיר תקין , כל מערכות החשמל עובדות כולל סאן-רוף ללא נזילות. חימום קירור ( מזגן ) עובדים. קצת באופן אישי. הרכב אמין בצורה מפתיעה, בכול הזמן שהרכב אצלי, נאלצתי פעמיים להזמין גרר פעם אחת על שיפוץ דיסדרבוטור,ופעם אחת על החלפת וונטה לרדיאטור. בזמן שרכשתי את הרכב לא ביצעתי בדיקה שלדה,אך הרכב עבר תאונה קלה בטמבון האחורי. מעבר לזה בזמן שהרכב אצלי הוא עבר עוד תאונה קטנה שהצ…
-
- 4 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
למכירה לנד קרוזר קצר פרימיום 2005. מנוע 3.0 דיזל 180.000 ק"מ. ללא תאונות וללא תיקוני צבע! מעולם לא היה בשטח. מאובזר בכל התוספות שרק קיימות ברכב. סלון עור בצבע בז' משולב פנלים עץ מהגוני חלון בגג סט ניקלים מלא לכל הרכב, קיט ספוילרים קדמי +אחורי. כיסוי גלגל רזרבי, קשתות אורך לגגון, חלונות מושחמים בתנור כל הרכב, מערכת מולטימדיה+DVD, וו-גרירה משולב מערכת איתורן כפולה. מחיר 125.000 שקל לפרטים נוספים : 054-7275839
הודעה אחרונה מאת Multivan, -
- 3 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מפרסם לחבר. אלפא רומיאו מיטו 155 יד 2 ידני 65 אלף ק"מ חבילת ספורט, מערכת דאבל דין פיוניר, חיישני רוורס ו- Bluetooth הרכב שמור בפדנטיות,מדי שישה חודשים עובר טיפול דיטיילינג קפדני צבע הרכב שחור אתנה, מטופל במוסך מורשה בלבד דורש מחיר מחירון הרכב עלה לכביש בנובמבר 2009. אילון - 0525122288
הודעה אחרונה מאת Mleder, -
- 6 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אימפרזה שנת 2004 מנוע 2000 4X4 יד שלישית 148,000 ק"מ טסט עד 18/4/14 4 צמיגים חדשים (נסעו אולי 1000 ק"מ) כל הפנים של הצורה היותר חדשה (כיסאות,קונסולה מרכזית,דיפוני דלתות,גלגל הגה,לוח שעונים) ג'אנטים 16 עם צמיגים 205/50R16 ברשיון הרכב נמצא בחיפה 0528-82-88-86
הודעה אחרונה מאת itzikpapo, -
- 17 תגובות
- 15.2 אלף צפיות
פורד קורטינה מודל 82 דגם GL גיר ידני. הרכב של אבא שלי, במשפחה מעל 20 שנים, אבא שלי לא יכול לנהוג כבר מפאת גילו ובצער רב הוא נאלץ להיפרד בדמעות מהרכב הזה, אבא שלי לא היה מוכן גם כשנהג, להחליף את הרכב הזה בשום רכב חדש אחר... הקורטינה נמצאת בפתח תקוה ברחוב ברל כצנלסון מספר 14, היא בצבע ירוק בקבוק, יש טסט,צמיגים חדשים, אחרי אוברול ,קרבורטור חדש, מצבר, רדיאטור ,קלאצ מאוורר רדיאטור,בית פיוזים חדש,קלאץ וכבל קלאץ לפני כשנה. בקיצור,מבחינה מכאנית אין איתו בעיות,נוסע פתח תקוה חיפה כמו שד, צריך השקעה צבע פחחות ,וכו... קילומטראז נמוך מאוד,בקושי נוסע פעם בשבוע טלפון להתקשרות בשעות סבירות: 03-9222310 תודה.
הודעה אחרונה מאת subaru_loyale, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הרכב של קרוב משפחה ומטעמי נוחות וכדי לחסוך ממנו כאב ראש אני אטפל בהליך המכירה. הרכב יד 4,צבע כחול,עם טסט לכמעט 8 חודשים,גיר ידני,5 הילוכים.הרכב נוסע מצויין. הוחלפו משולשים ברכב (הרכב קיבל הורדה מהכביש על העניין,תוקן ועבר שוב רישוי). המזגן אינו עובד בגלל תקלה קטנה אבל אני מתחייב,שהרוכש יקבל את הרכב עם מזגן תקין לחלוטין. מדובר על פלטה כלשהי שצריכה החלפה ועלותה נמוכה. לרכב אין מחירון כפי שרובכם יודע. מחיר נדרש 5,500 אבל מעט גמיש (לא שפגט). קונה רציני,יקבל רכב מצויין,שפרט לדלק וביטוח אין לו כמעט השקעה כלל. אפשר לפנות אליי בפלאפון: 0523307901-ארז או לשלוח הודעה פרטית. אני נמצא בקרית אתא,אפשר לבוא לראות את הרכב בתיאום מראש גם בחיפה/קריות אחרות פרט לאתא. ת…
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 5 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
סוזוקי ויטרה ידנית במצב מעולה מתוחזקת ושמורה. נמכרת עקב קבלת רכב מהעבודה. מנוע הזרקה חדש, קלאץ חדש ועוד הרבה, לרציניים בלבד 0508185232 אזור תל אביב רחובות לא בשבת, תודה!!
הודעה אחרונה מאת barig, -
- 6 תגובות
- 6 אלף צפיות
למכירה אלפא 156 שנת 98 יד שלישית מנוע 2.0 TS גיר ידני צבע שחור 250,000 ק"מ הדגם המפואר: מושבי עור, הגה וידית הילוכים מעץ, קונסולה מרכזית דמוי עץ. עברה לפני חודש וחצי טיפול גדול מאוד שכלל בין היתר טיימינג (כולל הכל), בלמים (4 דיסקים ורפידות חדשים), 8 פלאגים חדשים, ועוד. המון חלקים ברכב חדשים לגמרי. לא נחסך עליו שקל. הרכב במצב נדיר. לא נראה לי שיש עוד 156 שמורה כזו בארץ. נוסעת כמו חדש. מחיר: 25,000 ₪ לא לקשקשנים. תמונות יועלו בהמשך. גל 054 שלוש אחת שלוש אחת 844
הודעה אחרונה מאת KoF-sHeLeG, -
- 2 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום חברי פורום. למעוניינים, אבא שלי מוכר יונדאי ולוסטר 2012, רכב בתול. עשה 14,500 ק"מ בלבד. יד ראשונה 00 גיר ידני 6 הילוכים יש מצלמת רוורס, קודן שמגיעים מהחברה הרכב בצבע צהוב יש נעילה מרכזית הנועל ומכבה הכול הרכב ממש חדש.. ליצירת קשר - 054-217-6505, רק בהודעות SMS או במייל [email protected] לא עונה לשיחות טלפוניות. הרכב נמצא בירושלים. אבא שלי דורש 100 אלף, פחות 7 אלף ממחירון יצחק לוי, עקב הרצינות למכור. הערה-המחיר בהחלט סופי!
הודעה אחרונה מאת idan92, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב לא שלי לא להשאיר לי הודעות!! למכירה פונטו 98 ברשותי הרכב קרוב לשנתיים בקניית הרכב נעשה ישור קו מלא מכל הכיוונים! הישור קו נעשה ע"י אבא שלי מכונאי ולא מוסך זר ולכן הכל נעשה בלי חיסכון ונעשה ברמה גבוה- נעשה אובראול מלא למנוע, גיר, קלאץ', ציריות תפוחים משולשים פרונט כל חצי שנה כיוון הגה רדיאטור, רדיאטור חימום, משאבת הגה, משאבות וצינורות ברקסים + ברקסים ממיר חדש אגזוז חדש מגנזיום חדש + צמיגים חדשים, פנים הרכב שמור ללא קרעים ללא שברים כמו חדש, הרכב לא עבר 10K אפילו מאז היישור קו, ושמרתי עליו בקפידה! עם הקניה הקונה יקבל: טמבון קדמי, ג'אנטים ברזל, זוג פנסים + 2 זוגות איתות (שקוף וכתום) בקלית אחורית ורדיו דיסק AUX ובלוטוס ו4 רמקולים, אחוריים 6X9 JBL + חיווט ש…
הודעה אחרונה מאת Dragon_wars, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה הונדה סיוויק אהצבק מנוע 1500 115 כ"ס מנוע מקורי של v-tech שנת 1996 הרכב עומד כרגע על 182.000 ק"מ מקוריים. רכב הובא ביבוא אישי בשנת 2001 מאיטליה. הרכב שמור מכאנית מעולה נוסע ומרגיש כמו חדש. נעשה לרכב טיפול 10 אלף לפניי מספר ימים מבחוץ מכיוון שהרכב לא נצבע יש לו שריטות שנגרמו במהלך השנים והגג שרוף. וחסר הפלסטיק של הקונסולה הוא נשבר בגלל השמש! ישנם עוד הרבה תוספות כגון חלונות מושחרים גלגלי מגנזיום מערכת ועוד. מתחייב בכל הבדיקות! מחיר 16.000 לא גמיש! אפשרות החלפה ברכב אוטומט בשביל אישתי כמו לאנטיס וולבו s40 וכו...
הודעה אחרונה מאת goop34, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלומות פיג'ו 306 שנת 2001 בעלים קודמים 02 נסועה נוכחית 105k ברשותנו מתחילת 2009 טסט עד 9/2013 מנוע 1.6 בנזין 90 כוח סוס גיר אוטומט במעמד הקנייה נלקחה לבדיקה ושלדה נמצאה נקייה. למעט כסתחים רגילים ומוכרים של המכונים, מצב הרכב ללא דופי. עובר טיפולים כל 10K עם חלפים מקוריים, במהלך 4 שנים שהרכב ברשותנו הוחלפו טרמוסטט בחברה, משאבת דלק, וטיימינג כולל כל החלפים בוצעו במעמד הקנייה כשהרכב עמד על 50K+-. מזגן עובד מצוין כולל חימום, לא צורך שמן ולא מים. למעט טיפולים שוטפים והדברים שהוזכרו, הרכב במצב מצוין יחסית לגילו. רביעיית c drive 2 הולבשו לפני חודש וחצי. טיפול 10K בוצע לפני שבועיים. מצבר שנפ עם אחריות לעוד שנה הוחלף לפני שנה. לפני שנה בנוס…
הודעה אחרונה מאת ליאור קלה, -
- 3 תגובות
- 4 אלף צפיות
באמת בצער רב עקב מעבר לת"א וכנראה מעבר לקטנוע מוכר את ה406 קופה היפייפיה שלי נתונים: שנת 98 194,000 ק"מ מנוע 2 ליטר אוטומט(138 כ"ס) רכב קרוז אמיתי. מנוע חדש מלפני 7 אלף ק"מ.,כולל מותחנים רצועות משאבות ובקיצור ראש שקט לעוד הרבה מאוד זמן.גיר משופץ ובאחריות!!מתחייב לכל בורג באוטו. תוספות"ג'אנט 17 יפייפה ברשיון ,סנרוף,ומערכת עם קומפוננט ,6/9 סאב ומגבר. רכב מפנק מאוד עם איכות נסיעה מהטובות שהיו לי(עברו בידיי כ-20 רכבים)מזגן מקרר מאוד,אמין בצורה יוצאת דופן.הכל עובד בצורה מושלמת וללא פגמים כלל. מחיר:30,00 עם גמישות לרציניים שיבואו ויראו את האוטו כמובטח.054-6630334 חן קצת תמונות:
הודעה אחרונה מאת CHENLI6, -
cj1991
מאת בן יגאל גל- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
1991 בודי של סופה קומפלט ,עם חזית רנגלר, צבע ופחחות נעשתה ליפני כשנה, כל הרכב מרופד בעור (כסאות,קשת,בר אמצעי,ועוד..) ג'אנטים 10 מגנזיום,צמיגי קומהו שטח מלא,31 מנוע ,לאחר אוברול קומפלט,ליפני 10 חודשים,קרבורטר משופץ כל החלפים,תיבת הגה לאחר שיפוץ,ברקסים,תפוחים ,בוקסות קפיצים,חשמל חדש כללי,נעשה ליפני חודש אצל איציק מת"א כמוכן: מתקן לצמיג רזרוי,מותקן גל הפגוש האחורי דיסטרוביטר של g/m אגזוז של פלומאסטר מזגן עובד פצצה קומפרסור לניפוח צמיגים פילטר פתוח מערכת שמע,כוללת סאב מגבר וכו,,, סגירת בסטופ לקיץ,ורגילה לחורף וו גרירה טסט לחצי שנה לא צריך שום ישור קו,להניע וליסוע ועוד... 35000 ש,ח זה לא שלי אך ניתן להיתרשם אצלי 0506504300
הודעה אחרונה מאת בן יגאל גל, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה. יונדאי אלנטרה דגם GLS שנת 2004 02 ברישיון פרטית!!! 138000 ק"מ טסט 7 חודשים מלאים. מצבר חדש. חלונות חשמל הגה כוח נעילה מרכזית ABS כריות אויר בקרת אקלים מחשב דרך מראות חשמל פנסי ערפל מקוריים. הרכב הינו פרטי !! לרכב קבלות על טיפולים ותיקונים עבר טיימינג ב-110000ק"מ. מצב מכני מצויין הכל עובד. סך הכל לשנתון הרכב במצב טוב מאד. הרכב בצבע ירוק בקבוק המחירון 23000 ש"ח-דורש כ-18000 ש"ח יש אפשרות לרציני לקנות בתשלומים-צ"קים. כמו כן הצעות נוספות כגון השאלה בתמורה לתשלום חודשי!! 0546-478606
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
פולו 1.4 GTI
מאת or_18d- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה פולו 1.4 GTI שנת 2011 תאריך עליה לכביש 23/5/2011 יד 2 ברישיון 01 46.000 קילומטר ללא תאונות או שריטות או תיקוני צבע ... שריטות קלות בג׳נטים ג׳נט 17 פנסי ערפל גג פנורמי טיפול 45 נעשה ב 23/5/2013 במוסך המרכזי חיפה 3 שנים אחריות לגיר נמכר עקב פתיחת עסק, ישנה אפשרות החלפה בזולה\TT. מחירון 115 אלף גמיש טסט עד 23/5/2014 0528402677 מראש אני אומר הרכב לא שלי, אני מפרסם בשביל חבר. אין טעם לשלוח לי הודעות בפרטי
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פולקסוואגן טוראן טורבו דיזל, שמורה בפדנטיות, רכב מפונק, מטופל במוסך מורשה בזמן, מטופח, עובר פוליש ווקס ושטיפות יסודיות כל מספר שבועות. רכב מאוד מאוד חסכוני!! בקושי נוגע בדלק, מדובר בגרסת הסולר החסכונית. צמיגים חדשים, צבע במצב מצויין, ג'אנטים מקוריים של פולקסווגן רכב מרשים ונוצץ. מנוע טורבו דיזל חסכוני ביותר! שמורה מטופלת מטופחת וחסכונית מאוד. מנוע 1900 טורבו דיזל, גיר DSG, רמת אבזור Trendline, קילומטרז' 104000. 054-5781300 054-6766835 שמעון.
הודעה אחרונה מאת snorlax, -
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
דגם: FLY 125 נפח: 125 שנה: 2009 מחיר: ₪7100 יד: 1 ק"מ: 11K אזור מכירה: רמת גן קטנוע שמור,מטופל במוסך מורשה. ננהג ע"י נהגת יחידה, עשה רק 11K ק"מ בארבע שנים, טיפולים בזמן ע"פ ספר הרכב. המחיר כולל ארגז KAPPA חדש ואיכותי 35 ליטר אטום למים. ניתן לקנות בנוסף במחיר סמלי : שרשרת 12 מ"מ ברזל מחוסם +מנעול שרשרת OnGuard, מנעול דיסק , קסדת NITRO (קטנה יחסית - לבחורה) מחיר לגבי פריטים אלו ימסר בנפרד למעוניינים . סלולרי: 0509151186 שם: שרי
הודעה אחרונה מאת adidas1, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה הקטנוע שלי ושל אישתי. הונדה SH125 שנת 2007, יד 3, קילומטראז' נמוך יחסית - 20,000 ק"מ. מטופל בקפידה לפי סדר טיפולים מומלץ, מצב מכני מעולה, קוסמטי יש קצת שפשופים. ברשותי 3 שנים. דורש 5,000 ש"ח. הקטנוע של אישתי, קימקו אג'יליטי סיטי שנת 2009, עבר רק 14,000 ק"מ, במצב מעולה מכנית וקוסמטית. הקטנוע שנתיים ברשותה. 6,500 ש"ח פיליפ 0547265575
הודעה אחרונה מאת Philip R,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 239 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- nadavd4
- TvrSpee12
- `Infinity
- Tal7
- sfargol
- nglancer
- Chmimo
- SlowRide
- itzik123
- shaymolcho
- yuvk
- ofralon