מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,582 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
למכירה פיג'ו 106 שנת 1996 ,יד רביעית ,215000 ק"מ ,טסט עד 1-2014 . שרת אותי בנאמנות מופלאה במשך 4 שנים . לאחרונה הוחלפו מדחס מזגן ,משאבת ה"כ חשמלית ומסרק הגה. יש אזעקת קוברה עם מרים חלונות רדיודיסק פיוניר ו4 רמקולים . המחיר המבוקש הינו 6000 ש"ח . טלפון 050-6219520 ,יניב . תמונות :
הודעה אחרונה מאת MAIMONY, -
- 0 תגובות
- 977 צפיות
מאזדה 6 שחורה שמורה מאוד ויפה מאוד, יש לרכב ג'אנטים מקוריים של מאזדה,חלונות שחורים, הרכב במצב מצוין מכל הבחינות , מכנית וחיצונית הכל עובד כמו שצריך.\r\nהרכב ברמת גימור Luxury ולא הבסיסית, רכב מנהלים חזק ומפנק. קיבלנו את הרכב במקום חוב ואין לנו צורך ברכב לכן אנחנו מוכרים, כל הקודם זוכה הרכב באמת שמור ויפה. הרכב עבר 144 אלף קילומטר, כן אני מודע לזה שזה הרבה אבל נוסע כמו חדש ובאמת שמור, אתם מוזמנים להכניס אותו לבדיקה ולראות. המחיר שאני מבקש - 75 אלף, יש על מה לדבר.
הודעה אחרונה מאת Reka, -
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
1.3 ידנית 210.000 קמ , לפני עשרת אלפים ק"מ ( בעלים קודמים ) הוחלף מנוע למנוע מייבוא מצב מכני מעולה !חסכונית מאוד בדלק ! מראות חשמליות מנעול הילוכים דיבורית בלוטוס קבועה 2 בולמים אחוריים הוחלפו גם כן אצל הבעלים הקודמים משאבת ברקס מרכזית חדשה 4500 שח 0507650504
הודעה אחרונה מאת AMOS, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה 106 RALLYE 16V מנוע NFX עם המון תוספות, שאר הפרטים בטלפון. 0529770825.
הודעה אחרונה מאת 22Fast4U, -
מרצדס 450 S
מאת youval11- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אז אחרי 4 שנים הגיע הזמן להתקדם לאהבה הבאה ,את הרכב אני הבאתי לבד והעברת בעלות נעשת במידי ללא עורכי דין והסכמי מגירה . 450 SL מודל 1979 במצב מעולה,גג חדש ובנוסף גג קשיח לחורף. פתוח להחלפה לרכב מיוחד אחר גם יקר יותר בתוספת תשלום שלי ,גם זול יותר בתוספת תשלום שלכם ,עדיפות לרכב ספורטיבי גם לא אספנות אבל עדיפות לגיר רגיל . דורש למכירה 90.000 שקל כדי לנהל משא ומתן ולסגור 85.000 . אז מי שרוצה וחלם על רכב מדהים במחיר זול יותר מאשר לייבא לבד ברמה הזו ,ו/או רוצה לשדרג ו/או רוצה כסף ולהחליף משהו אחר במרצדס פתוחה ומיוחדת אז צרו קשר. באמת רכב במצב מעולה ויפה מאוד. יובל 052-3335380 .
הודעה אחרונה מאת youval11, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה וולו S60 T5 במצב מדהים!!! שנת 2005 טסט עד 11/13. מטופלת בחברה עם היסטורית טיפולים מהיום הראשון יד שלישית 143K הכל עובד ברכב כמו שעון מנוע גיר וכמובן הטורבו. כל הפינוקים הקיימים בוולוו כיסאות עור חשמליים עם זכרונות, גג שמש , מראות מתקפלות חשמלית, קרוז קונטרול ועוד דורש 55K גמיש במקצת ומבקש לא להתקשר סתם ולבלבל את המוח עם הצאות החלפה/מחירים מצחיקים. תודה מקס- 050-7777838
הודעה אחרונה מאת max_k, -
- 3 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
למכירה: * סיאט לאון ידנית, מנוע 1.4TSI, מועד עלייה לכביש - מאי 2012. קצת נתונים: * יד ראשונה. * צבע שחור מטאלי. * צבע הריפוד ברכב אפור. * קילומטראז' נוכחי - 13,000 ק"מ. * יש טסט לשנה עד מאי 2014, וכמו כן הרכב עדיין באחריות יצרן עד המועד הזה. * בוצע טיפול ראשון בתחילת החודש במוסך מורשה יבואן. * הרכב שמור ומלוקק, ללא תוספות מיותרות, ללא תאונות (בהתחייבות). אפילו תא המטען נראה חדש מכיוון שאני לא מאפסן בו כלום. * מעולם לא 'התגרזנתי' עליו כמו משוגע, ובעת כיבוי מנוע תמיד ממתין לפחות דקה בשל העובדה שמדובר במנוע טורבו. אל תתנו לתמונות הנהיגה המצורפות להטעות אתכם (אני מת על הרכב, לכן ארגנתי לו יום צילומים), אני הנהג הכי סבא בעולם שפשוט אינו מסוגל לנהוג על רכ…
הודעה אחרונה מאת The Who, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הרכב נקנה על-ידי חמתי (אמא של אישתי) לפני כחודש. מלבד מכה קלה בכנף אחורית שמאלית - הרכב חדש! לקח לה חודש להבין שהמתלים שלו קשים מידי, הוא נמוך מידי, מהיר מידי, אגרסיבי מידי וצעקני מידי בשבילה. הרכב במצב חדש וללא ריג'קטים. מנוע 2700 V6, גיר אוטומטי, יד שלישית (שני בעלים קודמים), 60,000 קמ (עבר עכשיו טיפול 60K). רחל 052-2307925
הודעה אחרונה מאת ספי, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה פיג'ו 206 שנת 2001 ידני, רמת איבזור xt. הרכב עם 220,000 ק"מ, מטופל במוסך גבע. במצב מצוין. לפרטים 0542948922 או בפרטי. 206 1.pdf 206 2.pdf 206 3.pdf 206 5.pdf 206 6.pdf
הודעה אחרונה מאת yosik, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
צבע לבן ידנית 5 דלתות ק"מ 11500 מטופלת במורשה. 4 רמקולים רדיו דיסק של KENWOOD USB 2 ח"ח נ"מ מחירון לוי יצחק הוא 65 אלף אחרי שקלול, דורש את סכום העלבה שנשארה על הרכב זה פחות מ60 אלף פרטים בפלאפון ויטלי 054572802
הודעה אחרונה מאת vitali87, -
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
למכירה לשיפוץ סיטרואן AX SPORT שנת 89, יד חמישית. הרכב עומד מעל שנתיים לטובת תהליך השיפוץ, היה במצב נסיעה כאשר נכנס להתליך. רשיונות מוקפאים ולכן אין צורך לשלם אגרות של התקופה שהרכב לא ביצע טסט (טסט פעמיים בשנה). הרכב ללא סלון, אם הרבה מאוד חלקים שנקנו/הוזמנו לטובת השיפוץ. מנוע 1.6 עם הראש המקורי של 1.3 קרבורטורים כפולים של וובר. עבר הסבה למתלים של 4 ברגים (סרן אחורי מעצורי דיסק של 106, נאבות קדמיות גם כן של 106 עם ברקסים של ברלינגו 266 ממ). טלפון: 0548000201 מיכאל. מחיר 5000.
הודעה אחרונה מאת themichman, -
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
רכב במצב נדיר,פול תוספות ! טל: 057-2252309 פיני . עידכון קטנטן ,לכל הפונים הרבים בפרטי ! הרכב לא שלי אלא של חבר ורק איתו אפשר לדבר לגבי המחיר ! הרכב שנת 93 ואתמול הוא עבר טסט ככה שגם טסט יש .
הודעה אחרונה מאת niro007, -
- 10 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
בצער רב אני מוכר תרכב (=את הרכב) גולף ידנית 1.6 שנת 97 טסט לשנה מחיר 13000 טלפון 0547931391
הודעה אחרונה מאת מאור דוידי BORA, -
- 3 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
הרכב אצלנו במשפחה כבר מ 2007 יש העברות בעלות מצורפות למי שזה מענייין הרכב יד 5 04 ברישיון מנוע 2400 חזק ובריא 140000 ק"מ לפי הטסט האחרון בלוח שעונים זה דיגיטלי וכבר לא עובד משום מה . טסט עד מרץ 2014 גג חשמלי תקין יחסית לשנתון מצב מעולה אין קרעים או סדקים צריך חידוש עם חומר חוץ מזה נראה מצוין מגנזיום מקורי הרכב דגם Z24 פנים הרכב שלם וללא סדקים למי שמחפש קבריולט עם פוטנציאל מדהים לדעתי. 050-6244899 מאיר מחיר : 15000 ש"ח גמיש לרציניים
הודעה אחרונה מאת turbo2, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הרכב התחמם הלך מנוע יש טסט ומצב מצוין אפשר לעשות מנוע ולנסוע ,אפשר גם לחלקים פנים הרכב שמור ותמונות יעלו בהמשך. הרכב לא שלי אז בלי ה''פ , איזור חולון ניקיטה 054-354-3556 7500 גמיש
הודעה אחרונה מאת RENAULT 5, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3 אלף צפיות
מדובר ברכב שמור עד מאוד, 119k אמיתיים. אונו 45 1.0, שנת 93', יד 3, 4 היל', עברה טסט באפריל (טסט כל חצי שנה, עברה בקלות יתרה). מיד לאחר קבלת הרכב בוצע יישור קו מכני בשווי מעל 2,500₪, הוחלפו בין היתר: נוזל קירור פראפלו מקורי, קלאצ' חדש, תושבות מנוע חדשות, פילטרים חדשים (שמן, אויר, דלק),ברקסים חדשים כולל צלחות, רצועת אלטרנטור, רצועת טיימינג כולל משאבת מים, אטמים. בקיצור כל מה שהיה צריך להחליף הוחלף. לרכב אין מזגן, ככה הגיע במקור. מיותר לציין כי התחזוקה אפסית, בדיקה שבועית שמן ומים רק בשביל בקרה, נדיר שצריך למלא. יש נעילה משלט לשתי הדלתות הקדמיות, הכל באוטו עובד. ניתן לקבל ריפודים שתפרתי במיוחד לרכב, וילון אחורי ואופציה למערכת. המחיר המבוקש הוא 4K עם גמ…
הודעה אחרונה מאת odedos, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
[מפרסם בשביל חבר] יד 2 מנוע 1.4 ידנית. 20,600 ק"מ בלבד. מתחייב בבדיקה. שמורה, עדיין עם ניילונים על המושבים מאחורה, חונה בחניה מקורה. כולל כל התוספות המקוריות: סאן רוף, ג'אנטים חתך נמוך, רדיו דיסק מקורי, שליטה מההגה, פנסי ערפל וכו' בנוסף קודנית + כספת (כמתבקש ע"י הביטוח). 64,500 ש"ח. לא לקשקשנים. טלפון: 052-9189161
הודעה אחרונה מאת OhadBH, -
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
עוזר לחבר למכור. HGT 2003 אבארט במצב דנדש. האוטו שמור ומושקע מאוד. צבע לבן. 150 אלף קילומטרז. יד 5 עוד שתי ידיים עברו במשפחה. פנסים חזית חדשים מזגן מקפיא.תושבות מנוע כל השלוש הוחלפו לפני חצי שנה. נוסעת פיקס. שמורה ביותר. צמיגי R1R מאושרים ברשיון. קיט מדבקות אבארט . מחיר 25.000 ש"ח יש על מה לדבר. 0508810671 שחר
הודעה אחרונה מאת shahar1, -
- 0 תגובות
- 780 צפיות
רנו מגאן שמורה מאוד טיפולים כל 10 אלף במקום 30 נעשה טיימינג לאחרונה ב190 אלף, אוטו היה ליסינג ואחי הוא יד שנייה האוטו 4 שנים אצל אחי וחוץ מטיפולים שוטפים 0 תקלות,היה בעבר אצל נהג יחיד מרפא"ל........ האוטו יד שנייה 210 אלף ק"מ,מחיר 16000₪ תמונות יועלו בהמשך 0524618156
הודעה אחרונה מאת Yoavs8, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
פיג'ו 306, דגם SL ידני, 1.4L, שנת 1995. 108,000 ק"מ בלבד, אמיתי לחלוטין. מנוע וגיר במצב מצוין, בודי יפה ונקי, ללא פגיעות שילדה (למיטב ידיעתי), סלון שמור ושלם, ללא שברים. מסמכים וחשבוניות מיום רכישת הרכב, כולל חשבונית הרכישה וספר רכב. המזגן הפסיק לעבוד לפני כחודשיים ותוקן לפני מספר ימים (הוחלף מדחס), כרגע עובד מצוין. ברכב הוחלפו: מצבר, צירייה ימין, מוט ומסרק הגה, שני צמיגים. עבר טיפול לפני 8000 ק"מ. השפריצרים זקוקים לניקוי, אחד סתום לגמרי ואחד מוציא שפריץ חלש. ככל הנראה אחת הציריות זקוקה להחלפה. מעבר לזה לא ידוע לי על תיקונים נדרשים. נמכר עבר מעבר לשבעה מקומות. מחיר: 5000 ש"ח בלבד. אין לי הרבה מקום לגמישות במחיר כזה אז נא להיות הגיוניים. …
הודעה אחרונה מאת madmon10, -
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אודי A3 שנת 2004 134000 ק"מ במצב ממש ממש טוב גם מבפנים וגם מבחוץ מנקה אותה עם ג'ילדה ידני לעולם לא במכונות שטיפה תוספות: סאן רוף,חבילת שארפ,מגנזיום 16" חיישני רוורס לרציניים בלבד!! נא לא לצלצל סתם 0542190186 תודה
הודעה אחרונה מאת orel86, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה סיוויק 5 דל' שנת2006 רובוטית. יד שניה ( פרטי גם ביד ראשונה ),130.000, טופלה רק במורשה ( היסטוריית טיפולים מלאה מודפסת ). ללא תאונות, היה שפשוף בפינת פגוש אחורי שנצבע במוסך מורשה, על הדרך נצבעה דהייה קלה בכנף אחורית, ללא עבודות פחחות וירידת ערך, רק צבע, כמובן שלא הוחלף אף חלק פח ברכב. רכב שמור מאוד, הכל עובד, בנוסף לתוספות שבאות עם הדגם יש חיישני רוורס ומרימי שמשות בשלט, צמיגי טויו R1R בני שנה במצב מעולה, מפתח קפיץ. מחירון ( 53,000 ). 0544621011 - ואדים ( הרכב בבעלותי ).
הודעה אחרונה מאת v.ch, -
- 0 תגובות
- 906 צפיות
החלפה בלבד הרכב עם טסט עדד סוף שנה מזגן מקפיא מעוניין החלפה על רכב אחר פתוח להצעות . תמונות ישלחו לכל המעוניין במייל או דרך הסלולר .
הודעה אחרונה מאת 7172277, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סיויק 96 בריטניה, מצב כללי טוב. סאן רוף עובד, לא נוזל, מגנזיום מקוריים יפים מידה 14. צמיגים קדימה מצב מעולה(קונטיננטל) אחורה מקסיס צריכים החלפה. טסט עד 29/6. צריך להחליף מנוע וטורק של הגיר. הרכב עומד על 150 אלף ק״מ. מחיר טוב לרצינים. אפשרות לחלקים או רכב קומפלט והחלפה על חלקים ל206. (צמיגים גאנטים כיסאות ויוד.
הודעה אחרונה מאת ron_man, -
הרכב אוטומט יד 3 עשה רק 113,000 ק"מ זה לא טעות אני במקרה מכיר את הבעלים הקודמים טסט עד אוגוסט ,וכמו כן האיגרה הבאה כבר שולמה 3,500 ש"ח במצב מכני מעולה הכל עובד ותקין ברכב 054-6435504
הודעה אחרונה מאת polov16, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
פיאט בראבו שנת 2000,מנוע 1600 החזק יותר 16V ,רמת גימור SX. 103 כח סוס,2 כריות אוויר רכב מאוד שמור עם היסטורית טיפולים מהיום הראשון שיצאה מהחברה במורשה פיאט . אוטומטית,230000 ק"מ,יד רביעית , טסט עד ינואר 2014,ידיים פרטיות. תוספות:ג'אנטים מגנזיום,מערכת יפה של JVC. צבע כסף מטאלי,הצבע במצב מאוד טוב,בגג טיפה מתקלף בצדדים. הרכב נמצא בתל אביב נמכרת עקב אי שימוש. ברכב הוחלפו מספר דברים והוא עבר הכנה לקראת הטסט,עוד פרטים בפלאפון. הרכב לא שלי אלא של חבר! אין מה לשאול עליו בפרטי כי חוץ ממה שרשום אני לא יודע עוד כלום. מחירון יד 2 9600 מחיר 6500. 052-5277252 אבי
הודעה אחרונה מאת Or05230, -
- 0 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
פונטיאק סולסטיס בצבע שחור, מנוע 2.4 ל', תיבה אוט'. הרכב מבציר 2008 , ללא תאונות, יד 2 ועבר 44,000 ק"מ. פרטים נוספים: הרכב שמור וטופל במוסך UMI. מכיל את כל התוספות האפשריות: מערכת מולטימדיה הכוללת DVD, מצלמת רוורס ועוד. טלפון: 050-858-4444(בן) * יש לציין כי אני מפרסם את הרכב כטובה עבור מכר, מעולם לא ראיתי\נהגתי ברכב.
הודעה אחרונה מאת danielharati, -
- 0 תגובות
- 742 צפיות
הרכב: ניסן אלמרה לבנה שנתון 2003. יד שניה, רק בידיים פרטיות. 217.000 ק'מ. טסט לשנה (בוצע שבוע שעבר) קבלות על כל הטיפולים. התחייבות בבדיקה. מחירון 23,דורש 21! (מעט גמיש לחברי הפורום) הרכב הוא של גיסתי ואני מטפל לה במכירה ניתן ליצור קשר איתי 0548046805 אלי. (העברת בעלות תתבצע מולה\מול בעלה)
הודעה אחרונה מאת E-A, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה פיג'ו 106 שלוש דלתות נפח 1400 גיר ידני שנת 96 260 אלף ק"מ. צבע בורדו, חלונות חשמל נעילה מרכזית. ג'אנטים 14" למעוניינים בפרטי
הודעה אחרונה מאת max-tuning16, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה: פולקסוואגן גולף שנת 2011 יד ראשונה - פרטית לחלוטין צבע לבן 1.4 122 כ"ס - TSI רמת גימור: TRENDLINE תיבת הילוכים: DSG7 (באחריות לעוד3 שנים) ק"מ: 15,900 ללא תאונות, פגיעות פח או תיקוני צבע הרכב טופל במוסכי רשת צ'מפיון, עבור טיפול 24 חודשים (טיפול גדול) לפני שבוע, הוחלף מצבר לחדש (שנפ) טסט ל11 חודשים. חודש עליה לכביש: מאי מחירון. גיא - 054-4246234
הודעה אחרונה מאת beresford,