מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,582 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הרכב יד 1 פרטית עם 69,000 ק"מ, דגם סדאן הכולל סאנרוף, גלגלים 17 ועוד, מטופל רק במורשה, שמור מאוד!, כל חלקי הפח החיצוני מקוריים ללא החלפה או צבע!! ברכב יש מערכת מולטימדיה הכוללת דיבורית, מצלמת רוורס, DVD, USB, BT AUDIO מגבר, קומפוננטים קדמיים של מורל ו2 טוויטרים אזור ראשון לציון מבקש 78,000 ש"ח נמכר עקב מעבר לרכב חברה עידן 050-8783778
הודעה אחרונה מאת עידן ו, -
- 0 תגובות
- 939 צפיות
צבע שחור שמור מאוד 19.000 קמ 4500 אלף בלבד מחירון 7900
הודעה אחרונה מאת ג'וני43, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם הרכב שייך לדוד שלי שאישתו היא היחידה ברכב הרכב עלה לכביש בחודש 11 שנת 08 צורה חדשה בצבע לבן שנהב לרכב 90,000 קמבמצב מעולה ללא תאונות מחירון לוי יצחק 110,000 שקלים מחיר נדרש 90,000 שקלים בלבד..... הקונה המאושר יקבל סט גאנטים מגנזיום מקוריים מהונדה חדשים באריזה..... הרכב נמצא כול הזמן באזור גדרה לפרטים נוספים בנייד שלי 0502153344 ולאחר סינון רצניים בלבד יקבלו את הנייד של דוד שלי תודה ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת DJ_BITON_BIT, -
- 0 תגובות
- 985 צפיות
קומפורטליין אוטומטית, יד 4 (03 בעלים קודמים), 140,000 ק"מ. לפנות בה"פ.
הודעה אחרונה מאת Avia, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה פונטו hgt 2002. יד 4. 225000 אלף קילומטר. הוחלף מנוע לפני שנתיים עם 40 אלף קילומטר בתלתן. צבע חדש לפני שנה לפני שבועיים הוחלפו. 4 צמיגים חדשים של אס דרייב. ו3 תושבות מקוריות חדשות . האוטו עם קולאוברים של vmaxx. האוטו במצב חדש האוטו בבעלותי כ5 שנים. מחיר מבוקש 24 אלף. מספר של 0526904027. למי שרוצה לראות תמונות של האוטו יש ביד 2. אני מי חיפה
הודעה אחרונה מאת NEON, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בצער רק וביגון קודר, עקב התרחבות המשפחה אני נאלץ לוותר על הרכב שגרם לי לחייך כל בוקר... שירוקו שחורה, 2009, 60 אלף קילומטר, יד ראשונה, dsg, נהג יחיד, צמיגים קדמיים חדשים, טסט לשנה, שמורה, ללא תאונות או תיקוני צבע. ללא פגיעות גוף (שפשופים/מעיכות). אוהד. 0542268620
הודעה אחרונה מאת Vwski, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מיאטה שנת 2007 יד 4 117,000 ק"מ 210 כ"ס נקיה מתאונות גג במצב מושלם! הכל עובד והכל תקין! אין צורך ביישור קו טסט לשנה מדהימה! קוילאוברים KW + אנטירולים מערכת פליטה מלאה בריאן גודוין מערכת יניקה MAZDASPEED ניהול מנוע סנייפר בלמים מחוררים מחורצים EBC YELLOWSTUFF גאנטים עם ציפויי פלסטידיפ ידית הילוכים MOMO ועוד הרבה נגיעות מיוחדות. חובה לראות, במצב מדהים טלפון - 0522-210292 שחר מחיר מצויין 89,990 ש"ח
הודעה אחרונה מאת BLUE-R, -
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
רכב במצב טוב שמור מבפנים מבחוץ יש כמה מכות קטנות וצבע שרוף בגג שנת 99, יד 3, נפח 1.4. הזרקה חד נקודתית. צבע כסף, עבר 232000 ק"מ נעשה טיפול ב 23000 ק"מ. מחיר נידרש 6000 ש"ח, טסט עד 3.3.14. מאיזור אשדוד, פרטים בפרטי.
הודעה אחרונה מאת max-tuning16, -
- 0 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
Seat Ibiza FR 2012 מנוע 1.2 TSI. עלתה לכביש ב27.11.12. יד ראשונה. כרגע עם 11,500 קילומטר. אחריות לרכב לעוד שנה וחצי, אחריות לגיר לעוד 4 וחצי שנים. ברכב יש מערכת מולטימדיה NY835, הותקנו זוג רמקולים מאחורה (רכב מגיע מהחברה רק עם רמקולים מקדימה), מצלמת רוורס, איתורן. הרכב נשטף פעם בשבוע על ידי. טיפול וקס פעם בחודש. הרכב שמור וחונה ביום בחניון מקורה. לא מעשנים ואוכלים ברכב. באמת שומר בקנאות. הג'אנטים ברכב צבועים בצבע פלסטידיפ. זמין באיזור המרכז וירושלים. נייד 0509011140.
הודעה אחרונה מאת Ofersean, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מפרסם עבור חמי נהג יחיד פנסיונר ניסן קאשקאי 2X4 דגם אסנטה שנת 09 עלייה לכביש 08/09 יד ראשונה 21000 ק"מ! מנוע 2.0 צבע אפור עכבר הרכב במצב חדש לגמריי ללא שריטה (חונה בחנייה מקורה) שמור ברמות באדיקות וכמובן מטופל בחברה. נמכר לטובת רכב חדש,בבקשה רק לרציניים! 0505870282 משה אזור הקריות תמונות אני יעלה בהמשך נא לא לשלוח הודעות פרטיות
הודעה אחרונה מאת dudu g, -
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מפרסם עבור חבר. גולף שנת 95, מנוע 1800 ידנית, יד ראשונה!!! 195,000 ק"מ, שמורה ומטופלת בקביעות, נקייה מפגיעות שלדה. טסט עד ינואר 2014. הרכב כולל מערכת ורמקולים. הרכב נמצא באילת, אז כמה שפחות לטרטר את הבעלים. 8,000 שקלים גמיש. אוטו נחמד למי שרוצה לשמר MK3 בעתיד. טלפון: 050-7149177 - שחם.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
- 5 תגובות
- 10.4 אלף צפיות
3 המכוניות במצב שמור , SL 450 ואחת SL380 לעוד פרטים : 052 חמש חמש ארבע 0 ארבע חמש שש . לא מדובר בסוחר רכב ,אדם פרטי ,תושב חוזר . מוזמנים להתקשר .
הודעה אחרונה מאת firemate, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
רכב מטופל מאוד, שתי בולמים חדשים SACHS קדימה (מקורי) טיימינג ומשאבת מיים + טיפול גדול (ברקסים, צלחות BREMBO) שמן VALVOLINE 5W40 ופילטר מקורי מחשב ניהול מנוע MTE - 383 כ"ס ו 50 קגמ מומנט מחשב דיאגנוזה יחד עם הרכב 2 צמיגים טויו T1 ספורט חדשים בני שבוע גיר משופץ כולל קבלה שתי ציריות חדשות(הישנות שגם שופצו ינתנו בחינם) עור,מגנזיום,גג נפתח וטלפון מערכת האודיו המקורית - לא כל כך תקינה ומעט צורמת יד5 , אצלי כשנה וחצי - נמכרת בעקבות קניית גיפ חדש 210 אלף ק"מ (אני עושה טיפול כל 10K) טסט 03-2014 מחיר נדרש: 35K מחירון: 60K 0507947946
הודעה אחרונה מאת omri75, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חדשה 2008 פרימיום, 99000 ק"מ , יד שניה, נקנתה בסוכנות, טופלה בקפידה, מעולם לא נשטפה במכונה. יגאל 054-5424851
הודעה אחרונה מאת יגאל M3///, -
- 0 תגובות
- 830 צפיות
לאון 1.8 TSI יד 1 גיר DSG צבע : שחור אפור. תאריך עליה על הכביש 11/2010 רמת גימור EXECELLENCE כל התוספות הרכב שמור מאוד ונקי לחלוטין מתאונות . נשטף ידנית בלבד חונה כל היום בחניה פרטית בצל ומבודדת וכך גם בעבודה, לא חונה בן מכוניות אף פעם. תקין לחלוטין כמו חדש. מטופל באופן קבוע בצמפיון אחריי טיפול גדול והחלפת מצבר חדש של VARTA פרטים נוספים : 0543300765 או במייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת shaulc, -
- 1 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שנת 89 בלי טסט חמש שנים דרוש שיפוץ כללי כמה שמשות ומייסבים בקראנק אבל הכי חשוב! מקורית 5000 ש"ח לא גמיש ולא עושה משא ומתן לגבי המחיר החלפה בכל דבר מעניין אני מהרצליה 0543088428 - צורי. ** אין לי מושג למה התמונות יוצאות הפוכות אני אשמח אם מישהו יעזור
הודעה אחרונה מאת zoriel.haviv, -
- 6 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
רכב שנת 98 3 דלתות גיר ידני מנוע 1.4 דגם XS יד 5 עשתה 148,000 ק"מ אמיתיים! הרכב מושקע בהמון כסף ואהבה מצבר חדש לפני חודש,הרכב עבר טיפול ע-נ-ק הכוולל:ראש מנוע,טיימינכג,אינג'קטורים חדשים,דיסקיות,ברקסים אחוריים,קפיצים הכוללים בולמים ונאבות חדשות!.ברכב יש חלונות חשמל עם נעילה חשמלית ברכב יש מערכת של קנווד MP3 USB עם רמקוליים אחוריים של קנווד מגבר וסאב של רוקפורד,גאנט 14 מניקל . דורש 12 על הרכב לרצינים בלבד יודע מה המחירון ומה הרכב שווה.
הודעה אחרונה מאת עוזי תפוזי, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 928 צפיות
מפרסם עבור חבר: שנת:2001 נפח: 1300cc יד: 2 ק"מ: 200,000 תיבת הילוכים: אוטומט בעלות: פרטית דו-שימושי, שמור, אמין ביותר, נקי מתאונות, מצב מכני מצוין, עבר טיפולים במוסך טויוטה בלבד, אחרי טיפול 15,000. טסט עד 5/2014 מחיר מחירון. 050-8104082 אליהו
הודעה אחרונה מאת syaron24, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
2.3 ל' 5 צילינדרים טורבו - 247 כ"ס מודל 2001, 163 אלף ק"מ, יד 2 תוספות: מושב נהג חשמלי עם זכרונות, סאנרוף מקורי, מגנזיום מקורי, סלון עור, בקרת שיוט. צבע אפור כהה הרכב שייך לחבר קרוב, לא שלי. זאב - 054-7203672
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
כריזמה '98
מאת VitaliGal- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
למכירה מיצובישי כריזמה GLX שנת 98 אוטומטית 1.6 צבע ירוק, קצת חבוטה מהחניות של השכנים, וצבע + פלסטיקה קצת שרופים מהשמש, מכאני מצויין, קוסמטי לא מצויין, עברה רק 360,000 ק"מ טסט עד סוף נובמבר 2013 הרכב חסכוני, וזה ממש הפתעה, עושה בערך 1:13 בממוצע. מכאני: אין שום בעיות, הגיר עובד חלק, מניע בנגיעה קטנה, נוסע מצויין, מגיב להאצה מצויין, עוד יש לה כח. הבעיות הידועות: רדיאטור חימום התחיל לנזול ממש לפניי כשבוע, ולכן נותק מהמערכת מים. יש בעיות אלקטרוניקה פנימית כמו חלונות חשמל. מחיר מחירון כ-10.500 מחיר מבוקש: 5.500 מחיר גמיש, תנסו אותי י יד 2, הרכב שייך לאבא שלי כבר 13 שנים ( הוזכר פעמים רבות פה בפורום לטובה), ואני הוא זה שתתקשרו עליו כי הוא דובר עברית בקטנה. …
הודעה אחרונה מאת VitaliGal, -
- 3 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
ג'יפ מהנה ומפנק מאוד מנוע 2.4 גיפ 3 דל' - קצר. שמור בקנאות, ללא תאונות, ק"מ נמוך (64K). מטופל רק במוסך מרכזי. שטיפות ווקס ידני בלבד. * התמונה להמחשה בלבד אני צריך לצלם את הרכב, הרכב באותו צבע רק עם תוספות . מיגון תחתון מלא מקורי של אספיר, וו גרירה נשלף של אספיר , מערכת איתור לוויני . איטום אקוסטי בדלתות, מפחית רעשי כביש ועוזר באקוסטיקה למערכת אודיו . תוספת ניקלים בידיות הדלתות,פנסי חזית וכונסי אוויר. פסי גומי מקורי לאורך הדלתות למניעת מכות "פתיחת דלת". * אופציה למערכת אודיו מקצועית + GPS.
הודעה אחרונה מאת e.e, -
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה סוזוקי וויטרה 96' מוגבה,צמיגים 100% מיגון מלא בולמי קוני. אלכס: 0522-461-911
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה סיטרואו C1 , 500 ק"מ על השעון , עלתה לפני חודש וטיפה על הכביש . צבע כחול כהה ( כחול אלקטרה על פי לובינסקי) אין אף שריטה או נגיעה . ניילונים במקומם עדיין !!! לוי יצחק טוען 61.4K , אני מבקש 60 . חדשה עולה 64 , הרכב נסע חמש מאות ק"מ ! בה"פ או 05 שתיים שלוש אחת שתיים שמונה אחת שתיים שמונה .
הודעה אחרונה מאת amisha, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
יצרן:סיאט דגם:איביזה תת דגם:Reference ידני 1.4 (85 כ"ס) נפח:1400 שנה:2012 תאריך עלייה לכביש:יוני יד:1 ת.הילוכים:ידנית מחיר:₪62500 סוג מנוע:בנזין טסט עד:06-2014 ק"מ:10500 צבע:לבן מזגן:יש בעלות נוכחית:פרטית מוכן להחלפה:לא מחירון לפי לוי יצחק 65500 רכב חדש יש עוד שנה אחריות טסט לשנה פרטים נוספים בפלאפון לא להתקשר סתם ויטלי 054572802
הודעה אחרונה מאת vitali87, -
- 0 תגובות
- 981 צפיות
למכירה קיה קרניבל שנת 2007!! דגם LX. מנוע 2900 טורבו דיזל אוטומט. ק''מ- 182000. רכב שמור באהבה ובקנאה, מטופל בזמן במוסך מורשה קיה "צמרת" טבריה. תוספות: חלונות כהים,ריפודים בהתאמה H&R,מצלמת רוורס,רדיו דיסק JVC MP3,ניקלים בידיות,תאורת LED חסכונית. יד שנייה-פרטית. יד קודמת השכרה. לפרטים: 0523684449 גבי.
הודעה אחרונה מאת gabini99, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אלפא רומיאו, מיטו תלתן ירוק, 170 כ"ס שנה: 2010 (יולי) ק"מ: 53,000 יד שניה סיבת מכירה: מעבר לחו"ל מחיר: 103,500 ש"ח הרכב לא שלי. לא לפנות בה"פ. יש לפנות ל-עדי. טלפון: אפס חמש ארבע, חמש שבע שלוש אחד שלוש תשע שבע.
הודעה אחרונה מאת wil, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
המטרה בבניית ה-GN הייתה לגרום לאופנוע שמעולם לא עשה לי כלום, לגרות לי את המחשבה ולרצות לרכב עליו בכל רגע והמטרה הושגה מבחינתי. הכלי נרכש ושונה "קלות" על-ידי במטרה לשמש אותי ככלי יום-יום פרברי. את מה שנעשה, הוחלף, שופר, שופץ וכו' ניתן לראות בשרשור הבנייה בפולגז - http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=111744 בשל שינוי השימוש הצפוי מבחינתי לאופנוע ככלי יום-יום, התחדשתי בכלי אחר (סוזוקי DR650 שנת 1992) אשר ייבנה גם הוא כ-Tracker, עם יכולות שטח וכביש. ולכן.... ה-GuN יועמד למכירה, במחיר ההשקעה בלבד - 15,000 ש"ח. האופנוע שנת 1993, יד שלישית עם כ-41,000 ק"מ בלבד, מצב מכאני מעולה מכל בחינה (מתלים, בלמים, בולמים, מנוע, גיר, חשמל וכו' וכו'). במיד…
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, חבר טוב מוכר את רכבו, אופל קורסה שנת 2001 3 דלתות, הרכב יד 3 (אני אישית הייתי יד 2), תיבה הילוכים רובוטית תקינה ומתפקדת יפה ללא שום בעיות, הרכב מאוד שמור ועובר טיפולים כל 5 אלף עם שמנים איכותיים, לרכב ישנם סט מלא של בולמים(צהובים) וקפיצי הנמכה של חברת KONI,הרכב ללא תאונות או החלפות פח למיניהם, פנים הרכב שמור והכל שלם ועובד, על הרכב כרגע מותקנים סט ג'נטים מגנזיום מקוריים של אופל ניתן לקנות בנפרד סט ג'אנטים דמוי BBS כפי שרואים בתמונה. הרכב מאוד חסכוני ומאוד מתאים לסטודנטים ולחיילים. ק"מ 181000. אזור הצפון. מחיר 13000 ש"ח. 052-3654883-דניאל.
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יצרן:סובארו דגם:אימפרזה גרנד לאונה תת דגם:GL אוט' 1.6 נפח:1597 שנה:1994 מחיר:₪6900 יד:3 ת. הילוכים:אוטומט אזור מכירה: תל אביב עיר/ישוב: תל אביב טלפון: 050-4444831 סוג מנוע:בנזין טסט עד:11-2013 ק"מ:293000 צבע:טורקיז מזגן:יש בעלות קודמת:פרטית בעלות נוכחית:פרטית מוכן להחלפה:לא Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us האהבה לסובארו לעולם לא ניגמרת,אין על הרכבים האלה פשוט אין,נימכרת עקב מעבר לרכב חדש,האוטו במצב מצוייין כמו שניתן לראות,מוזמנים לבוא ולשמוע גם
הודעה אחרונה מאת דור-ל, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם. אחרי הרבה מחשבה הגעתי להחלטה למכור את הרכב הרכב שמור מאד מבפנים ומבחוץ ברכב יש: אינלט בושינגים אגזוז רמוס 2 יציאות קפיצי הנמכה KW צ'יפ של אפסולוט פורק לחץ HKS מרים שרשרת טיימינג חדש טיימינג עשו לפני כ 10 אלף מאורר רדיאטור חדש הרכב מטופל כל 8 אלף בשמנים איכותיים! מיכל מים חדש צינורות וואקום,צינורות דלק חדשים באוטו יש מערכת ג'נט17 מאושר קסנון 10K שעון BOOST הורדתי את הממיר ואת הדוד האמצעי טסט לשנה ק''מ 205 בטח יש עוד דברים ששכחתי לציין כמו שרשמתי הרכב T אדום אין על הרכב שריטה עובר שטיפה ידנית מבפנים הרכב נקי (אני לא מעשן)ככה שאין ברכב ריח של סיגריות או לכלוך בבקשה לרצינים בלבד!!!! אני דורש 40K על המחיר אני …
הודעה אחרונה מאת maxif7,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,950 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoni162
- itamar_by
- 3n
- benwin21
- David32
- nisimdbd
- baer
- אריה שאג
- אהרן ג
- אלעדית
- osheri
- stx