מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,581 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה קורבט 74 משופצת ברמה גבוה מנוע בנוי 400+ hp ראשי אלומניום קראנק טלטלים ובוכנות קיט מסרק הגה חדש מתלים גיר בנוי צנרת נירוסטה מלאה צמיגים חדשים פנים הרכב במצב מושלם ועוד הרבה מידי לפרט לפרטים 0544779944 איציק ראובני
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למה מוכר: המשפחה גדלה , ונאלצתי לקנות מיניוואן דגם: סיטרואן C4-SX-PK אוטומטית המכונה במחירון "140 כ"ס" מנוע: 1600 טורבו. מנוע מדהים, עתיר מומנט מסל"ד אפסי שעושה 0-100 בפחות מ- 9 שניות, ולא עוצר שם... ק"מ: 80,000 טסט: מרץ 2014 (עליה על הכביש 03-2010) מצב כללי: מעולה. מתחייב בבדיקה שאין שום נגיעה בשלדה ומתחייב לתקן כל דבר שבור לפני המכירה. מחיר מבוקש: 69,000 כאשר מחירון לוי יצחק לאוגוסט הוא 71,800 ומחירון יד2 בערך 5,000 יותר. פרטי קשר: איל 052-5670014. לא תמיד אני זמין בטלפון, אבל במייל עונה מהר [email protected] דגם מפואר המשופע בתוספות מקוריות לעומת הדגם הבסיסי (איחס "ליסינג"): מנוע טורבו חזק מאד, חיישני רוורס בצג המרכזי, חיישני אור להפע…
הודעה אחרונה מאת eyalzo, -
- 0 תגובות
- 920 צפיות
יד ראשונה מצב חדש 19 אלף ק״מ צבע לבן עלייה לכביש סוף 2012 מחירון 19300. מוכר עקב חתונה 058-6833334 במידה ולא עונה להשאיר הודעה ואחזור
הודעה אחרונה מאת 318m, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה מיצובישי קינג קצר ,הדגם המפואר , תוספות : ריפודי עור קרם ,פנסי ערפל ,ספוילר אחורי ,חלונות מושחמים בכל הרכב ,מראות ניקל +ידיות ,פנסים שקופים אחורה מערכת מולטימדיה ,מגן יתושים ,ניקל בגלגל האחורי ,מרים שמשות , אין על הרכב שריטה! מטופל בצורה הטובה ביותר ,יש תיעוד , 184:000 ק''מ על השעון , תקלה קיימת בגג שמש ,תיקון של כ900 שקל , אין אצלינו מישהו באיזור שמתעסק עם זה ואין לי כ''כ זמן לזה ,אבל מנוע הגג עובד ותקין! חוץ מזה הכל תקין ברכב אין משהו שלא עובד רכב חדש לגמרי מחיר נדרש 89000 ,מחירון 107:000 יד 5
הודעה אחרונה מאת rny, -
- 0 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
נתחיל בזה שהרכב של חבר. כל הפרטים אצלו. מנוע 2.5 מקורי של מאזדה, ברשיון. מערכת מושקעת וחזקה. נוסעת נשמעת ונראית מצוין. כל הפרטים המלאים אצלו בטלפון: 052-9761538 מספר של יד 2 הרכב לא שלי. בלי ה"פ בבקשה
הודעה אחרונה מאת lesles, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
170K ק"מ נקנה מרופא בבעלות מעל ל5 שנים יש היסטוריית טיפולים מסודרת מטופל באותו מוסך לכל אורך התקופה. יש רביעיית צמיגים חדשים,מצבר חדש,הכל תקין ועובד ברכב,4 חלונות חשמל נעילה מרכזית עם אזעקה. סוחב מצויין מצב מכני מעולה,מטופל לפי הספר. לפרטים נוספים ישראל 050-9566606 מחיר מבוקש 13K ש"ח יש גמישות קלה במחיר. מפרסם בשביל חבר נא לא לשלוח הודעות פרטיות,תודה.
הודעה אחרונה מאת Filius_Dei, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מפרסם את הרכב שלי חמי. מדובר בפורסטר שנת 2001 גיר אוט' מנוע 2000 סמ"ק, יד שנייה פרטית עם 315.000 ק"מ. הרכב שמור ומטופל בחברה נראה טוב ביחס לשנתון. מחיר 28.500 ש"ח. לפרטים נוספים טל' 0507265748 חיים.
הודעה אחרונה מאת erez_matas, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האוטו של אשתי. מי שמכיר אותי יודע איך אני מטפל ברכבים שלי. יש רדיאטור חדש, ברקסים אחורה חדש, מצבר חדש, אחרי טיימינג וטיפול, טסט לכמעט שנה וצמיגים לא סיניים (מקסיס) במצב מעולה. יש רדיודיסק, דיבורית בלוטות אזעקה ונעילה מרכזית. 160 אלף קמ יד שלישית. צבע ירוק. המחיר 15.000 סופי. מדובר באוטו שמור מאוד. 0504345789 אפשרות החלפה ברכב מנהלים - מונדאו, 406 407 וכולי.
הודעה אחרונה מאת aa123, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כמו בכותרת. יד 4 170000 ק"מ שמורה מאוד. 0-50-62-7-68-13 באיזור ירושלים. הרכב לא שלי. נא לא לפנות בה"פ.
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה סיאט איביזה טורבו 20VT שנת 2001 רכב שמור בצורה לא הגיונית מושקע בהמון אהבה והמון כסף... טיפולים כל 7 אלף ק״מ והוחלפו חלפים למקוריים ואיכותיים בלבד,טיפולים ב E&A ואיציק VR תודלק רק 98 177 אלף ק״מ תוספות: #טורבו K03S #צ׳יפ אפסולוט חדש מ-E&A עדיין באחריות #אינלט סיליקון של ריבו #פילטר פתוח סימוטה #פורק לחץ GFB עם וואסט #חיישן מאפ חדש #רוב הצינורות סיליקון #צנרת מלאה כולל דאון פייפ 3׳ #דוד בנייה עצמית מאחורה #הזרקת מתנול #קפיצי הנמכה OMP #ברקסים ודיסקים חדשים של בוש #בוקסות מחוזקות במשולשים מפולוטריאן #צמיגי YOKOHOMA S- Drive #בנייה למערכת בקונסולה המרכזית כוללת קארבון (פיונ…
הודעה אחרונה מאת gilzz, -
- 5 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
למכירה טויוטה אוריס שנת 2008. TERRA תיבה רובוטית. יד 3. מטופלת בזמן ובמוסך מורשה בלבד. שמורה ובמצב מצויין. מחירון לוי יצחק 58000 דורש 54000. טסט עד 7/2014. [/size] מכירה עקב מעבר לחו"ל. מס' טלפון להתקשרות ולפרטים נוספים: 052-888-4473 הרכב לא שלי נא לא לשלוח לי ה"פ.
הודעה אחרונה מאת Alex_b, -
- 0 תגובות
- 894 צפיות
מגאן 2006 שמורה מאוד 4 שנים אצלי לא עשתה שום טיפולים מיוחדים חוץ מהשוטפים ,טיימינג לפני כמה חודשים יד 2 אחרי ליסינג 0507869316 דודו
הודעה אחרונה מאת Yoavs8, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה קימקו אג'יליטי סיטי (גלגלים גדולים) שנת 2009, שייך לאישתי בשנתיים וחצי האחרונות, יד 3, עבר כ-14,000 ק"מ, ללא תקלות, מטופל, פלסטיקה שלמה ובמצב מעולה. מחיר - 5,500 ש"ח 0584081285 - מרינה
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 0 תגובות
- 985 צפיות
אהלן, לרגל נסיעה לכמה שנים אני מוכר את הפיאט האהובה שלי. מודל 2005, יד 3 (כל הידיים פרטיות!) במצב מצוין 152000 קילומטר, אצלי מאז 2008 וטופלה רק אצל שמשון. לא הייתה לי אפילו תקלה אחת במהלך כל התקופה הזו (להוציא כבל הארקה שהשתחרר) - לא התחממה, לא נתקעה, שום כלום, נסעה ושירתה אותי נאמנה. כמו בכל אוטו בגיל הזה, יש קצת שריטות ולחיצות, אבל היא ללא תאונות מג'וריות. לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר אוטו נהדר, חסכוני ואהוב ביותר. מחיר מבוקש: 18,000 ש"ח אני בהרצליה - צרו קשר פה, או בטלפון 0528801015 דניאל שכחתי לציין שמדובר בגירסת הגיר הרציף (המצוין), מנוע 16V 80 כ"ס.
הודעה אחרונה מאת danielzoran, -
- 1 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
דגם: RXT-255 (יבוא אישי) שנה: 2008 מפרט טכני: מנוע 1500 טורבו סופר צ'ארג'ר - 255 כוחות סוס, 121 שעות, טסט לאוגוסט 2014, יד ראשונה. מטופל לפי הספר, אחרי טיפול טורבו (100 שעות), מתודלק באופן קבוע ב 98, מגיע עם 5 אפודות (2 מהן אפודות סיליקון בשווי 1500 ש"ח) + עוגן. האופנוע ים הכי שמור בארץ בהתחייבות ! מחירון לוי יצחק: 39 אלף ש"ח, לפרטים נוספים: 054-724-7078
הודעה אחרונה מאת ZpoWer, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
צבע אדום שמורה בצורה מפחידה , הרכב כמו חדש , 3 דלתות יד 01 , עברה 60 אלף . ננהגה בזהירות ובקפידה ללא שום שיפורים מקורית מהחברה . נא לא לשלוח הודעות פרטיות אני מפרסם עבור חבר . בני - 054425444.
הודעה אחרונה מאת ניטרו מאן, -
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
פונטו ספייס 2001 ELX ידנית (לא נפוץ במיוחד) צבע: תכלת ידנית 200 אלף קילומטר. מערכת סטריאו טובה, עם קומפוננט JBL, דיבורית BT. טסט ל11 חודשים. מצב הצבע החיצוני - גג שרוף כמו בכול הפיאטים, הוחלט לא לצבוע. צמיגים לפני כשנתיים. גילוי נאות - ישנה תקלה במעבה המזגן, תיקון של כ700 ש"ח, יש אפשרות שאני אתקן או שהקונה יתקן עצמאית. עבר טיפולים בזמן. מטופל אצל אורן שירותי רכב בחולון. לפני כ8 חודשים הוחלף: קלאצ' מקורי, רדיאטור, תושבות מנוע, טיימינג! - יקר בדגם הנ"ל. מצב פנימי טוב, שמור. מחירון 10,200 ש"ח. מחיר מבוקש: 8200 ש"ח מוטי - 0543165510 נמצא באוזר ראשון לציון או רחובות כול יום. הרכב לא שלי! להתקשר לטלפון.
הודעה אחרונה מאת m.l, -
טויוטה יאריס 2006
מאת BMW- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
דגם סול, מנוע 1300 סמ"ק, אוטומטית. 82500 ק"מ. יד 2 (ידיים פרטיות). צבע כסף. טסט עד דצמבר. עברה תאונה אצל היד הראשונה אך לא נקבעה ירידת ערך. מחיר מחירון: 45K. מחיר מבוקש: 40K. גמיש. *רכב לא שלי, נא לא לשלוח ה"פ. ניר 0526236016
הודעה אחרונה מאת BMW, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה הרכב של אמי. פולקסווגן פולו 1.2 TSI. עליה לכביש בחודש אפריל 2011 בצבע שחור מטאלי. עברה 22K ק"מ בלבד, נשמרה וטופלה בכפפות של משי: חנתה בחנייה מקורה, נשטפה ידנית בלבד ועברה טיפולי וקס שוטפים. לא בוצע תיקון פחחות או צבע כלשהו.מדובר בדגם נדיר יחסית בעל ריפוד פנים בהיר, מערכת סטריאו מקורית של פולקסווגן נשלטת מההגה ומחשב דרך. כמו כן מותקן איתוראן SAVE המייתר את הצורך בקודנית מציקה. לתמונות חפשו פולו שחורה בגוגל - האוטו חדש. גמישות קלילה ממחירון משוקלל. מעדיף להשיב לשאלות והבהרות בטלפון ולא בהודעה פרטית: אפס חמש ארבע ארבע - שלוש שתיים שלוש שתיים שבע שמונה.
הודעה אחרונה מאת שי, -
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
פיג'ו פרטנר דיזל ידני 1,900 (דגם עם דלת צד) יד 2 - פרטי. 276,000 ק"מ. כל הטיפולים בוצעו במוסך מורשה, מיום שהאוטו עלה לכביש ועד היום. הכל מתועד במסמך מודפס שהופק במוסך, יסרק וישלח לרציניים במידה וידרש. באוטו לא היו תקלות חריגות, או תקלות חוזרות. כל החלקים המתבלים הוחלפו בזמן, לפי הספר. טסט עד מאי 2013! יצויין כי יש מכות פח מסביב לרכב, אך אין פגמים בצבע (פרט לשריטות שטחיות ללא חלודה) מחיר מחירון לוי יצחק: 28,400 ש"ח. הרכב שמור מאד מכנית, ואני לא רואה סיבה שימחר מתחת למחירון. לכן, ההצעה היא כזאת: קח/י את האוטו לבדיקה במכון, ואת חו"ד המכון קח/י למוסך מורשה לבחירתך. את הצעת המחיר לתיקון (אם יהיה), אפחית ממחיר המחירון, וכנ"ל את מחיר הבדיקה. כמובן שאני …
הודעה אחרונה מאת felixr, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הונדה סיווק דגם קומפורט 2010 יד ראשונה מפרטי,נהג יחיד מבוגר 50,000 ק"מ שמורה ומטופלת במוסך חברה בלבד. 050-8570525 מיקי *** הרכב נמצא באשקלון,פעם בשבוע ניתן לראות בראשל"צ ***
הודעה אחרונה מאת adib, -
- 1 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
בהזדמנות לרציניים בלבד, MGF - VVC 1998 כסופה, שמורה ללא תאונות, הסטוריה מלאה. נדרשת החלפת אטם ראש מנוע (7,000 ש"ח במוסך החברה) + כמה דברים קטנים + טסט שהסתיים במרץ השנה. הרכב מניע אך יש דליפת קומפרסיה למערכת המים. עברה בחברה לפני כשנתיים טיימינג + משאבת מים + רדיאטור + צנרת מים ומאז נסעה מעט רק בשבתות. 160,000 ק"מ. גג במצב תקין, מושבי עור מלא, לקונה ינתנו שני בולמים תקינים נוספים (הידרוגז) ומשאבה מקורית של רובר למילוי נוזל בבולמים. אצלי מ 2007 , יד 09, נהג יחיד מבוגר, נמכרת עקב חוסר שימוש. הרכב נמצא בצפון תל אביב. להצעות מעל 10,000 ש"ח בלבד - אורן 054-4400604
הודעה אחרונה מאת oren, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
I-30 2011 יד ראשונה (פרטית) 33000 ק"מ צבע בז' מטאלי,גלגלי מגנזיום מקוריים , סאן-רוף הרכב במצב חדש לחלוטין מחיר מחירון גמיש 0544826013
הודעה אחרונה מאת dino, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
למכירה אאודי גיר רגיל A3 2002 1.8T, שמורה ומושקעת. ק"מ נמוך. פרטים: טסט לשנה שלמה! (עד 14/7/14) 120 אלף ק"מ, טיפולים כל 8 אלף, טיפול אחרון היה לפני 5 אלף וכלל שמן,פילטר שמן מקורי ,פלגים אירדיום, פילטר אוויר, שתי מייסבי גלגל קידמיים. למדה קידמית חדשה. מצבר Varta חדש נקנה לפני יומיים ב20/7/13. טיימינג ומשאבת מים נעשו ב 80 אלף. יש ספר טיפולים במורשה עד 80 אלף, ומאז מטופל אצל איציקVR. מנוע AGU מאושר ברישיון. טורבו K03S חדש מלפני 3 חודשים. ג'אנטים 225/45/17 מאושרים ברישיון. שילדה נקיה. החלקת סמלים בבגאז'. תוספות: טורבו K03S קלאץ VR אינלט + פילטר פתוח סימוטה, פורק פנימי פורג' חדש מלפני שבוע, צ'יפ אפסלוט דאונפייפ 3', צנרת 2.75, דוד מ…
הודעה אחרונה מאת Stav132, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
אבארט 500, רכב חדש מכל בחינה הן חיצונית והן פנימית, ללא תיקוני צבע וללא תאונות, לאחר טיפול 30 אלף בחברה עם קבלות, עדיין עם ריח של חדש. פרטית, יד שניה, 33K אלף ק"מ.תאריך עליה ינואר 2011. מערכת בלוטוס מובנת עם שליטה מההגה, כניסת USB, מושבי ספורט, מערכת מיזוג מפוצלת, חלונות כהים מקוריים. 7 כריות אויר. 105,000 ש"ח. לפרטים נוספים בהודעה פרטית. שבוע נפלא
הודעה אחרונה מאת AlexDaniel, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מפרסם בשביל ידידה קליאו B; מודל 2008; אטו' ; יד שניה; שחורה; 96,000 ק"מ 46,000 ש"ח שמועה אומרת שיש טיפה גמישות. לא רכב שלי, לא לשלוח ה"פ. פרטים נוספים - אפס חמישים - שישים ותשע, שישים ושבע, אפס, אפס שמונה.
הודעה אחרונה מאת Joe MX, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
סובארו B4, ידנית , יד שניה, מודל 2001, מנוע 2000 מטופלת וחסכונית, עם וו גרירה, ומגן גחון ייחודי (הותאם במיוחד), צבע כסף. [יד ראשונה היה בי"ס לנהיגה (במשך 5 חוד'), נקנה עם קלומטרג' מזערי)]. 240,000 ק"מ מחירון גמיש מפרסם בשביל ידידה - לא לשלוח ה"פ יש לדבר עם מיקה 052- שלוש, שתיים, שתיים שתיים, שתיים, אפס, שתיים
הודעה אחרונה מאת Joe MX, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
ניסן פרימרה מודל 2007 ק"מ 112,000 יד 4 רכב שמור ביותר , יש מלא מלא תוספות: קודן ,שליטה מההגה , חיישני רוורס , ג'נטים יפים ואיכותים , צמיגים חדשים ועוד.., ספר טיפולים מלא ממוסך מורשה של ניסן כולל כל הקבלות והטיפולים שנעשו ברכב . פלאפון 0545230599 , 0545230422
הודעה אחרונה מאת itzik12127, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר קטנוע KYMKO MOVIE שנת 2008 יד ראשונה, מטופל, נהג יחיד 43,000 ק"מ מחיר 4100 ש"ח טלפון : 054-8151919 אריק
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מנוע : 1.4 ליטר 100 כ"ס יד : שניה (01 ברישיון) צבע : אפור עכבר מטאלי קילומטראז' : 120000 שנה : 2005 טסט עד יולי 2014 טיפול אחרון בוצע לפני חודש, כל 15000 מתבצע טיפול במוסך מילניום באשדוד (לא מורשה אבל מתמחה ב-VW), יש לי את כל הקבלות טיימינג הוחלף לפני שנתיים וחצי עברה פוליש ווקס לפני 3 חודשים אצל נס-דיטיילינג צמיגים בני שנה Yokohama C-Drive 2 195/55/15 הרכב אצלי מסוף 2010 (כ-3 שנים בבעלותי) ושימש בעיקר לנסיעות בינעירוניות לבסיס וחזרה, לא עבר תאונות מערכת מולטימדיה של JVC (דיבורית בלוטות') עם מצלמת רוורס, מגבר וסאב של JBL, רמקולים אחרויים JBL וקומפוננטים קדמיים של Infinity הרכב מלוקק מכל כיוון, אני שוטף אותו ב90% מהמקרים לבד, נוסע מצויין עם 0 תקל…
הודעה אחרונה מאת jenia7188,