מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,581 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
מוכר בצער את הרכב. לאון קופרה 2011 יד 1 צבע לבן 37,000 ק"מ עם ג'אנטים שחורים מקוריים מהחברה הזמנה מיוחדת. תוספת של קסנונים ומשענת יד מקוריים מהחברה הרכב מגיע עם מערכת ברמה גבוהה בשווי 30,000 ש"ח מבקש עליה 15,000 head unit - alpine iva 520R Processor pxa H100 kce 400BT Component Morel Hybrid Front Component Audio System back Amp 1 - Audion Lrx 4.1 Amp 2 - Monoblock sxpl Helix Sub - Mbquart Flat איטום בדלתות בנייה מיוחדת בקורות ובבגאז' בסדנת עלית קאר אודיו של יוסי ECA AUDIO האוטו שמור מאוד, מחנה בחנייה מקורה, כול שבוע שטיפה ידנית. דורש על האוטו 143,000 בבקשה לא להתקשר סתם כי אני לא יורד שקל. המחירון שלו 139,500 למעוניינים בפרטי בלבד
הודעה אחרונה מאת asik, -
- 0 תגובות
- 762 צפיות
קאיה מנטור מודל 2000 טסט לשנה יד 3 145KM הכל תקין הכל עובד 9500 גמיש בה"פ.
הודעה אחרונה מאת MILLA, -
- 0 תגובות
- 966 צפיות
שלום לכולם אני מציע את הרכב למכירה AS-IS . יש צורך בתיקון גיר או חיישן גיר בנוסף נורית כרית אוויר דלוקה ( כיול כנראה ) . לרכב מזגן מצויין מנוע 1300 165000 ק"מ מרוווחת מאוד ! חסכונית ABS כריות אוויר . הגה כוח נקודה חשובה 4 מקומות ישיבה בלבד (4 חגורות ) ניתן להכניס גם חמישה נוסעים .. טס עד פברואר 2014 אני יד שלישית ( ראשונה ושניה אב ובן מתועד ) צבע טורקיז עם מעט צריבות שמש בגג התקלה מופיעה לעיתים לא כל הזמן. הרכב נוסע תקין ומשרת אותנו ביוםיום. מחירון בסביבות 14500 הצעות מעל 6900 אפשר כאן או בפרטי או בנייד 0543312210 נמכר לרגל התרחבות המשפחה. תמונות נוספות ישלחו לבקשתכם לנייד. חג שמח
הודעה אחרונה מאת eli3052000, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, אני מוכר קלנועית יד שניה מסוג האמר הקלנועית במצב די טוב לא נראה שנסעו עליה הרבה... הקלנועית עומדת כבר בערך שנה אז כנראה צריך להחליף מצברים בעלות של 1700 שח וגם לקנות כבל טעינה ולהחליף סוויץ (השקעה כוללת של 2500שח +-) קלנועית חדשה כזאת עולה 22000 מוכן להחלפות על משהו מעניין... 0544-503993 ליאור
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
- 5 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מצב מצויין מזגן חימום הכל עובד טסט לעוד חודש 050-2606162 ליאור
הודעה אחרונה מאת dodge, -
ZX 1400 לפירוק
מאת dodge- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב שלם אחרי טיימינג וראש מנוע מחיר מציאה 050-2606162
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום ושבוע טוב לכל החברים. עקב הזדמנות מהירה להחליף את המיאטה שלי לאחת מבציר 2010 אני מציע את המיאטה שלי למכירה. קצת פרטים: המיאטה שנת 2004 ידנית כמובן,גיר 6 הילוכים ודיפרנציאל מוגבל החלקה. בעלים קודמים 04 (אני חמישית) 122,000 ק"מ לרכב יש היסטוריית טיפולים מסודרת מהיום הראשון במוסכים מורשי מאזדה. טיפול אחרון נעשה במאי (120,000) לאחר הקניה הוחלפו שמן גיר ושמן דיפרנציאל כדי לבדוק את תקינותו. מתודלקת 98 בלבד! לא עשתה מעולם ג'ימקאנות,דריפטים,ושום סוג של ספורט מוטורי. טסט במרץ חונה אך ורק בחניה מקורה בבית ובעבודה. כולל טנו (כיסוי גג) מקורי לאחר קניית הרכב,ועקב בלאי,הוחלף כל פנים הרכב לחדש! מדובר על כיסאות,הגה,לוח שעונים,קונסולה בין הכיסאות …
הודעה אחרונה מאת dj-jack, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
VW GTI 2011 יד ראשונה, dsg6, ננהג רק על ידי אשתי ועל ידי. 5 דלתות, צבע כחול מטאלי נדיר (יש שניים כאלה בארץ למיטב ידיעתי), תוספת חיישנים גרפיים ודיבורית BT מחוברים למסך המגע המקורי. התוספות הורכבו על ידי קלאס A עם קבלת הרכב. בלי תאונות, הכל מקורי ולא הותקן שום צ׳יפ, שימש לשינוע המשפחה ולא השתתף מעולם בקורסים/תחרויות וכו׳. 30 וקצת אלף קמ, עלתה לכביש במרץ 2011. מטופלת במורשה יבואן. תמונה אחר כך. כרגע לא מפורסם בשום מקום אחר אז פניות בה״פ. מחירון. מצ"ב תמונה. 0545-651150 איל.
הודעה אחרונה מאת bar72, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בצער רב מוכר את הבובה שלי הרכב במצב חדש, מאוד נהנתי בתקופה איתו, לא הורכב עליו שום חלק לשיפור ביצועים (כנ"ל לגבי קסנונים/ כל דבר זוועתי חיצוני אחר) מי שמכיר את הרכב יודע שמדובר ברכב שאין הרבה כמוהו. פרטים על הרכב: אני יד שניה, 33 אלף קילומטר, הרכב ללא תאונות וללא תיקוני צבע מתחייב על כך נהג יחיד, לא עישנו ברכב לעולם. גרסא הכי מפוארת, עם גג פנורמי, ריפודים בצבע אדום, דשבורד מקרבון אדום וגם דלתות עם קרבון אדום בפנים. יש עוד המון תוספות ייחודיות לדגם התלתן ירוק כגון ג'אנט בצבע אפור מאט ורפידות אדומות עם חריטת אלפא רומאו. התמונות ידברו בעד עצמן מחירון 128.000 דורש 118.000 ש"ח, 0527-222277, אילן
הודעה אחרונה מאת IStyle, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אלפא רומיאו 147 2.0TS ידנית 3 דלתות שנת 2002 לפירוק. הרכב נפגע מאחור והושבת מעדיף למכור בשלמותו. אפשר לקנות גם רק את המנוע או מנוע+גיר האוטו עבר 131,000. יד שניה, בבעלותי כשנה וחצי. בזמן שהרכב אצלי לא נחסך כלום בתחזוקה. האוטו עבר יישור קו מקיף לאורך הזמן ובקושי הספקתי להינות ממנו כ-3000 ק"מ לפני ההשבתה המנוע עבר שיפוץ מקיף: שופץ ראש המנוע, מובילים חדשים לשסתומים, מרימים הידראוליים חדשים, רינגים חדשים, לאגרים חדשים, שופץ הוריאטור ועל הדרך נעשה גם טיימינג. כמו כן, לפני זה הוחלפו כל הפלאגים, אטם מכסה השסתומים, תרמוסטט, וכל צינורות המים הוחלפו בחדשים. מנוע ה-2.0TS במצב מעולה ואינו צורך שמן כלל מאז השיפוץ. המנוע עדיין ברכב ומניע (כאמור הפגיעה היתה מאחו…
הודעה אחרונה מאת BiG Kahuna, -
- 5 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מוצעת למכירה פיג'ו 206 דגם xs 90 כ"ס שמורה ויפה שנת 2001. 02 בעלים קודמים.(הרכב היה אצל היד השניה כחודשיים) הרכב בבעלותי כשנה עבר טיפול לפני 3500ק"מ שכלל החלפת שמנים,פילטר שמן מקורי,פילטר אוויר,פילטר מזגן,רצועת מנוע ונוזל רדיאטור. לרכב בוצעה החלפה של רצועת טיימינג ב 195 אלף אצל הבעלים הקודמים. בנוסף הוחלף לרכב קלאץ' וכבל קלאץ חדשים ומקוריים לפני 1000 ק"מ. המזגן עבר שיפוץ שכלל החלפת מדחס ומיסב מדחס,וואקום ומילוי גז- עכשיו המזגן מפקיא! כמו כן גם החימום עובד מעולה! לרכב הותקנו רביעיית גלגלי מגנזיום חדשים לפני שנה (כשרכשתי את האוטו). כמו כן גם הוחלף השבוע כויל הצתה חדש ומקורי,עם ארבע פלאגים חדשים. קונה הרכב יקבל גם מערכת חדשה של פנסוניק, ורמקולים של חברת רוקפו…
הודעה אחרונה מאת dprt, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
דגם פרימיום יד ראשונה אוטומט 00 21500 קמ אוטוט שנתיים על הכביש (11K קמ לשנה) צבע אפור עכבר נהג יחיד בלבד חונה בחניה מקורה,לא חונים ליד הרכב אפילו לא קרוב אליו) אין שום נגיעה בפח איזור מכירה-כפר ביאליק (קריות) 0502890880 בברכה ליאור
הודעה אחרונה מאת clohmh, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה קסרה 1.6 יפיפיה ומטופלת, שנת 2003 עם 120k על השעון! חלונות חשמל נעילה מרכזית בקרת שיוט מערכת מקורית עם שליטה מההגה סאנרוף מקורי! מזגן מקפיא. רדיאטור חדש, משאבת דלק חדשה, מפוח מזגן ועוד המון... פרטים בטלפון 0545930116 מפרסם עבור חברה טובה.
הודעה אחרונה מאת skitsa, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ערב טוב, בהזדמנות - ממישהו מבוגר, שנאסר עליו לנהוג עקב מצבו הרפואי. (מפרסם עבור בן משפחה) פולו 95, 1,600 ידנית בנזין יד 5 270,000 ק"מ רכב שמור ומטופל, עם טסט כמעט לשנה. מחיר 5,000 ש"ח 054-4933559 יעקב
הודעה אחרונה מאת ALEX2424, -
- 2 תגובות
- 5 אלף צפיות
אני מוכר את הפיאסטה שלי, אחרי שהיא אצלי שנה. ידנית, שנת 1997. רכב אמין בצורה מטורפת, בכל השנה שהיא אצלי היא עברה בסה"כ טיפולים שוטפים, רכב פשוט כ"כ שאין שם שום דבר שיכול להתקלקל. עם הרכב ימסר גם ספר רכב של הפיאסטה שבו כתוב הכל על גבי הכל. היא עברה טסט ביום שלישי האחרון (27., בתוך פחות מ5 דקות. ההרשמה לקחה לי יותר זמן. אני יד חמישית שלה (04 ברישיון), קניתי אותה בנוב' 12, בתור רכב ראשון, בשביל ללמוד על הכביש ולהשתפשף עליו. הייתי מטפל בה בצורה מטורפת, נכון להיום אני עובד, אבל מתגייס בנוב' 13, אבל בכל השנה הזאת לא חסכתי בכלום. אם היה צריך להחליף משהו לא הייתי מושך ומתעלם, הייתי עושה שמיניות באוויר ומגיע למוסך גם בשעה מאוחרת ומשאיר את הרכב שם, למרות ששוב, חוץ מסט…
הודעה אחרונה מאת New Vegas, -
- 0 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן, למכירה סיאט איביזה קופרה שנת 08 יד 2 45000 ק"מ טסט לשנה מלאה עד 09/14 שמורה מאוד לעולם לא ננהגה באגרסביות,לא השתתפה בימי מסלול/לחיצות/תחרויות [למי שזה חשוב לו..] הכל במצב מצויין,לא עברה שום תאונות או מכות. דלת נהג הוחלפה לאחת חדשה אצל הבעלים הקודם עקב חריטה טופל אך ורק במוסך מורשה צ'מפיון. בבעלותי 4 שנים. הרכב נמכר עקב חוסר שימוש בתכונות הספורטביות שלו ומוחלף ברכב לא ספורטיבי. תוספות: חלון גג מראות מתקפלות חשמלית ידית הילוכים סיאט ספורט מקורית חלונות מושחמים נורות MTEC super white רמקוליים של מורל הייבריד אוביישן אגזוז סברינג אובלי פילטר פתוח שעון וואקום פורק לחץ חיצוני forge 007 תוכנת אפסולוט כל "השיפורים" נ…
הודעה אחרונה מאת PsyRax, -
- 0 תגובות
- 910 צפיות
למכירה, מיצובישי לנסר שנת 1993, 135,000 ק"מ, יד רביעית (הייתה עכשיו 15 שנים אצל קרוב משפחה מבוגר), במצב מצויין! המחיר: 2,200 ש"ח (רק בגלל שהטסט שלה הוא עד 10.9.13). הרכב נמצא בגבעת שמואל. לפרטים: 054-5342288
הודעה אחרונה מאת משפחתית, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 740 צפיות
אופל קורסה 2004 , יד שנייה , 160 אלף ק"מ , רובוטית . כול השאר בה"פ .
הודעה אחרונה מאת amisha, -
- 0 תגובות
- 928 צפיות
למכירה או כל הצעה מעניינת. על הרכב..יונדאי אלנטרה 2005 דגם GL עם 4 חלונות חשמל הגה כול מתכוונן מראות חשמל ABS כריות אויר מזגן מעולה ועוד. לרכב 165000 ק"מ טיפול גדול וטיימינג עבר ב-160000 ק"מ. המצב המכני של האוטו מבחינת גיר ומנוע יוצא מן הכלל באופן מוחלט. לרכב פגיעות קלות-פגעי הזמן/שריטות חנייה וכדומה. הרכב יד 3 יד 1 היה ליסינג מימוני אצל אדם פרטי ברשיון כלל אינו מופיע רישום "ליסינג" וכדומה. מחירון הרכב כ-25000 שקלים אני דורש בסביבות 17500 ש"ח כאשר מבחינתי יש אפשרות לתשלום במזומן של 4500 שקלים+6 צ"קים על סך 2150 שקלים כל אחד אפשרויות נוספות בטלפון. כמובן מי שמעוניין ישנה אפשרות לקבל את הרכב בתמורה לתשלום חודשי שפוי כאשר כל ההוצאות למעט ביטוח ודלק עלי…
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
- 0 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
אז הגיע הזמן להיפרד. מאחר והרכב החדש כבר בפתח, האופטרה עומדת למכירה. הרכב יד 1, עם 180K. לפי שנרתעים מהקילומטרז, כדאי לדעת שהרכב מפגין אמינות מצויינת והמנוע הוא של אופל. תיבת הילוכים אוטומטית. וכל זה בצבע כחול מטאלי ושלדה נקייה. הרכב נשטף ידנית בלבד, עם חומרים איכותיים, חונה בחניה מקורה ולא מעשנים בו. טסט לשנה ( עד אוגוסט 14 ) אבזור : גג שמש חשמלי - תקין לחלוטין פנסי ערפל בקרת אקלים דיגיטלית מערכת KENWOOD עם כניסת AUX ו USB טלפון ספיריט מובנה עם מתקן מקורי מהיצרן מעור מרים שמשות וסוגר גג אוטומטי מובנה באזעקה המקורית קבלות על כל הטיפולים שבוצעו צבע במצב מצויין חישוקים מקוריים 15" מחירון לוי יצחק כולל קילומטרז משוכל…
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
- 1 תגובות
- 3 אלף צפיות
מאזדה 3 מנוע 2000 יד2 שמורה כחדשה,הייתה עד לפני 3 חודשים אצל מבוגרת, האוטו מטופל אך ורק במוסך מורשה,הכל עם קבלות. מושקע חיצונית ופנימית. נשטף רק בשטיפות ידניות פעם בשבוע. מתחייב בבדיקה! נמכר עקב גיוס. יצירת קשר בהודעה פרטית לרציניים בלבד. מחירון יצחק לוי:57,700. דורש מחירון - גמיש.
הודעה אחרונה מאת sally, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה רנו מגאן קופה 2.0 שנת 1999 יד 8 טסט עד 19.02.2014 173930 אלף קילומטר הרכב עבר בחודש האחרון טיפול 10.000, תושבת מנוע עליונה, גז למזגן, נוזל קירור + שמן ברקס. מקדימה פנסי אנג'ל אייז, עם קסנונים. סאן רוף עובד ותקין ! נפתח אחורה קדימה. נדיר במגאנים. גנטים 16 מקוריים, צמיגים במצב מצויין. ברכב אין מערכת, אבל תקבלו את הרכב עם קומפוננטים מקדימה ורמקולים אחורה. 13.500 גמיש
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
למכירה אלפא 75
מאת zobie8- 5 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
מנוע 2 ליטר הרבה תוספות 0546837640 נדב
הודעה אחרונה מאת zobie8, -
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
[למכירה] הונדה סיויק הצ'בק 1997 S אוט' 3 דל' 1.4 ק"מ: 215 טסט לשנה עד אפריל 2014 , מצבר חדש ! 05 בעלים קודמים (כמעט כולם חברים)\r\nצמיגים חדשיםTOYO-R1R 195\50R15 (מאושרים ברישיון) . סאנרוף , מזגן . יש אפשרות למערכת מפלצתית של ALPINE טלפון: 054-5851610 סטאס ! עיר/ישוב: תל אביב - אשקלון מחיר המבוקש : 20,000
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 3 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
הרכב שבכותרת למכירה. יד רביעית, מצב מכאני מעולה, מצבר חדש (הותקן היום), מנוע הוחלף ב-140K ק"מ. רכב שמור וללא תאונות. ק"מ עדכני: 164K מחיר: 11,000 ש"ח לפרטים: 054-7774156 אריה
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- 1 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
מצב מצויין יש בעיה בגיר , בהזדמנות 0524632534
הודעה אחרונה מאת izhak, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אפריליה RX125 חוקי, טסט עד 03/14. אופנוע מושקע ומטופל כמו שצריך ! צמיגים חדשים, כידון RENTHAL חדש,רדיאטור חדש, רפידות בלמים חדשות, 4 וינקרים לדים חדשים, מראות קרבון חדשות. מחיר נדרש : 17000 ש"ח גמיש לרציניים בלבד !! - מחירון יד 2 21600 !! לפרטים נוספים : 0546576480 - גלעד.
הודעה אחרונה מאת Eladb2, -
- 8 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
למכירה יונדאי גטס שנת 2004 אוטומט 130000 ק"מ השכרה לשעבר.חלונות חשמל ,מזגן וחימום האוטו אחרי ישור קו מעל 6000 שח. בינהם החלפת כל השמנים באוטו .החלפה משאבת מים,טימינג קומפלט,צמיגים ומגנזיום חדשים.מערכת פיוניר,מפתח מקודד חדש מקורי.החלפת גומיות שסתומים .האוטו עבר צביעה בגלל קילופים בצבע המטלי. האוטו נימצא בקריות מחיר 17000 שח האמת שאני לא יודע מה המחירון אבל מי שמחפש מציאות זה לא האוטו. 0504070969 לירוי האוטו לא היה מיועד למכירה ולכן השקעתי בו נימכר מחוסר ברירה
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שנת 1998, 210000 קילומטר יד שלישית, E36, 328I נפח 2800 שש צילנדר שמורה ביותר! מושקעת מאוד, רכב חזק ומפנק במצב תצוגה, ק"מ ויד נמוכים, טסט ארוך, נקי ומתוחזק בקפדנות כמו שעוןן, הכל תקין, כל התוספות האפשריות, עובר שטיפה פעמיים בשבוע, שלדה נקיה, 204 כ"ס, למביני עניין סלון עור, סאן רוף, נ"מ, ח"ח, ה"כ קסנון, קיט תאורת לד (פנים וחוץ), פנסי ערפל, ASC, ABS, מזגן מפוצל, איתורן, ליפ ספויילר, מצלמה וחישני רווס, DVD, סאב כפול ומגבר, brembo calipers,אנגל אייז, גנטים 17 של M טלפון 0507222188
הודעה אחרונה מאת AVIRAM_M, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ניסאן ג׳וק 2011 יד 1 גיר רגיל עם טסט לשנה, 38000 ק״מ מונמך אייבך פרו קיט 35 מ״מ, ספייסרים קדמיים ואחוריים, גגון של Thule, מערכת משודרגת, מראה מתכהה, חלונות אחוריים כהים משענת יד מקורית, דוושות ספורט מקוריות ועוד הרבה תוספות. 100000 ש״ח. מטופל בקרסו 054- 770 05 46
הודעה אחרונה מאת rover turbo,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,511 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- garicho
- SlowRide
- orsh99
- דובצע
- פאטון
- lanosforce
- nglancer
- בנא
- ארז 1
- hunter22
- Obgel
- Rשף