מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,581 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכיר BMW שנת 2009 יד 1 מסך מובנה. צבע שחור. הכל חשמלי -כמובן ריפודי עור וגג בערך 93,000 קמ ללא תאונות או תיקוני צבע. התחיבות בבדיקה על הכל מהכל. חייבת להימכר -רחוק מהמחירון למטה- גמיש מאוד. רכב לא שלי אז בלי הודעות. לפרטים רז-0523070993
הודעה אחרונה מאת רז לוי, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה 2 הגברות, ביחד או לחוד: שתיהן בבעלות חברה (לניהול פרויקטים) ומשמשות כרכב צמוד, מטופלות מיומן הראשון במוסך מורשה סקודה רמלה בלבד. לשתיהן מנועי 1.2 TSI ותיבת DSG ורמת גימור אמביאנטה. האוקטביה בדיוק שנתיים על הכביש, עלתה בחודש אוקטובר 11 לכביש, נכון להיום יש 96,000 ק"מ וטסט לשנה מלאה, מחיר מבוקש 78,600 שח'. הפאביה בנובמבר 3 שנים על הכביש, 135,000 קמ' ושמורה בצורה יוצאת דופן, המחיר 58,400 שח'. שני הרכבים נמכרים ישירות מהחברה, לא סוחר רכב או ליסינג, אני קניתי, אני מוכר. משרד: 077 3351046 נייד שלי 054 6785688 קובי
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מפרסם הודעה זו עבור חבר שעושה רילוקיישן: ניסן מקסימה 3000 סמ"ק 6 צילינדרים, 190,000 ק"מ, יד שלישית, שנת 1996, צבע ירוק בקבוק מטלי, אמינה מאוד, מטופלת באדיקות, המון אוטו בקצת כסף. 20,000 ש"ח יש לפנות לאלדד 0524826404.
הודעה אחרונה מאת ssc, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מפרסם עבור חבר, הרכב לא שלי. יבוא אישי שמורה בקנאות. עליה לכביש סוף שנת 2009 . הרכב עומד על 60,000 ק"מ. מנוע 1800 סמ"ק אוטומט, רכב חסכוני מאוד. מגיע עם כל התוספות האפשריות מחירון לוי יצחק 140,000 ש"ח דורש 120,000 ש"ח למביני עיניין. מתחייב בכל הבדיקות! 057-7777791
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למכירה - סובארו לגאסי גיר ידני נפח מנוע 1600 . רכב במצב נסיעה מעולה . גיר ומנוע תקינים, שלדה נקייה לא עבר תאונות . מזגן עובד מצוין , רדיו דיסק + 4 רמקולים. הרכב עבר טיפול 10,000 לפני חודשיים. יד 5 , 300,000 ק"מ . מחיר : 3000 שקלים . למעוניינים יש לשלוח הודעה פרטית .
הודעה אחרונה מאת קלוקי, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מנוע 1400 16V, גיר אוטומטי ושילדה במצב מצוין. לאחר טיפול גדול שכלל גם החלפת רצועת טיימינג ומותחנים. צבע אפור, דהוי עם כמה מכות פח קלות. ח"ח קדימה, ה"כ. המזגן לא מקרר, לא נבדקה הסיבה. 146,000 ק"מ. היד הקודמת היתה סבתא שלי, אני נסעתי על הרכב ק"מ בודדים ורשום בתור יד 5. טסט עד 04/11, עוד שבועיים. 4499 ש"ח, גמיש. 054748174,4, איתמר.
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
פג'ו 306 1.8
מאת ravivraz- 9 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
הרכב היה בבעלותי כ 4.5 שנים. שנת 94 יד 3. שירת מצוין אך כעת המשפחה מתרחבת. חיצונית: במצב מעולה יחסית לכל 306 ובטח לשנתון. רכב יפה מבחינת הבודי, אין כיפופים והקווים נקיים ויפים. צבע לבן. פגושים חדשים של דור אחרון צבועים בלבן. מראות צד צבועות גם. ג'נטים - gti6. פנימית: הכל עובד. יפה ונראה חדש (רק שפריצר אחורי לא עובד...) דש בורד 2001, בניה בתוכו לקומפוננט, בוצע בצורה מקצועית ממש. קונסוליה מרכזית חדשה. צבע ייחודי לפלסטיקה הפנימית, לא מצועצע. לוח שעונים של xsi. הגה ספורט שחור יפה. ידית הילוכים חדשה. מרכב: קדימה -קפיצים ובולמים של xsi. משולשים מקוריים פג'ו בני 8 חודשים - כמו חדשים. בולגוינטים ותפוחי הגה חדשים. מוטות קי…
הודעה אחרונה מאת ravivraz, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אופנוע הונדה NC700X ידני בצבע כסוף. יד 2, עבר 17,600 ק"מ. נראה ונוסע כמו חדש. שרשרת חדשה משקף גבוה אזעקה חכמה ללא שריטות או בעיות. אופנוע מעולה, פרקטי וחכוני. לפרטים בפרטי.
הודעה אחרונה מאת MINI MATAN, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה ניסן טראנו 2003 , מנוע 3000 , 176 אלף ק"מ משופר מאוד: נעילה ARB , קפיצים בולמים, מיגון, וו גרירה, חיזוקים ובוקסות.. קיצר מלא דברים (עם אחריות לשנתיים) , טסט לשנה מלאה (עבר טסט לפני חודש) השווי שלו סביב 70K. אני ריאלי ופתוח להצעות. או החלפה בגאנד שירוקי סביב 2001 אמיר 8989100 052
הודעה אחרונה מאת Amirst1, -
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
למכירה פג'ו 306 , 1600 ידנית , 5 דלתות , דגם XR/דיאמונד קודם כל בתור חובב צרפתיות מושבע אני חייב לומר שזה אחד הדגמים המפנקים החסכוניים והזריזים של פג'ו (וכן היו לי 205 ו106) ! הרכב במצב מ-ע-ו-ל-ה שנת 1997 יד 4 עשה 174,500 ק"מ הדגם המפואר של ה306 5 דלתות עם 2 חלונות חשמל,נעילה מרכזית בפתיחה עם שלט,הגה כוח,ABS,שתי כריות אוויר,הגה מתכוון,אמבולייזר יש גם רדיו דיסק של פיוניר+שלט+זוג רמקולים טסט עד חודש 5(מאי) 2014 עברה טיפול 10,000 הרכב עושה 14 קילומטר לליטר דלק מחוץ לעיר , ובעיר משהו כמו 11.5 בעיות:מערכת מזגן וחימום לא עובדת ומכת "נשיקה" קטנה בכנף [לא בצד של הנהג] נמצא באזור רמלה בלבד. מחיר סופי - 4-7-0-0 שקלים חדשים נא לשלוח הודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת Dj Shai, -
- 0 תגובות
- 851 צפיות
שלום לכולם, הרכב של אבי למכירה: פורד פוקוס שנת 2009, 62,000 ק"מ (בקושי נסע) הרכב מטופל בזמן ובמוסך מורשה! יש טסט לשנה שלמה, הוחלפו 4 צמיגים חדשים ומצבר! בוצע טיפול שגרתי לפני כ 3 חודשים במוסך עד רעננה-מורשה. כל הקודם זוכה: שי 0547855449
הודעה אחרונה מאת שי כ, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בראבו 2009 הדגם המפואר. טסט עד סוף 2013. צבע חום מטאלי. 105.000 קילומטר. ליסינג לשעבר. יד שניה. הדגם הכי מפואר שיש.מנועים דור חדש 1.4 טורבו. חלונות מושחרים בלייזר מהחברה. מקרר במשענת יד. בקרת שיוט. מערכת מובנת USB בלוטוטס מובנה . שמור ברמה גבוהה. רכב מדהים תוספות: תוכנת ניהול אבסולוט הרכב יושב על 160 כוח סוס. 27 קג"מ. הנמכה V MAXX 50 מ"מ. גנטים אבארט מקוריים + צמיגים R1R. ספייסרים 1.5 ס"מ. כיסאות של גולייטה 2011 בצבע שחור. מחיר 58.000. גמיש קצת. יש מכה קלה בטמבון הקידמי. יש מה לדבר. שחר 0508810671
הודעה אחרונה מאת shahar1, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שברולט קרוז LT מנוע 1600 סמ"ק מודל 2012. עלה לכביש בינואר 2012, כולל אחריות ל-3 שנים. תוספות: מערכת מולטימדיה עם שליטה מההגה חיישני רוורס עם מצלמה דיבורית BT מובנית גלגלי מגנזיום הרכב עבר 60,000 ק"מ, יד 2 (בעלות פרטית), נקי מתאונות, שמור מאוד!! מחיר מחירון. הרכב נמצא בנס ציונה, לפרטים: 050-455-2487 משה או בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת BeBest, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה מודל 94 יד 6 218 קמ הרכב עבר יישור קו ג׳אנט 15 עם 4 צמיגים 50/205 חדשים מאושר ברישיון אחרי ראש מנוע חלונות שחורים פילטר פתוח שעובר ניקוי ושימון פעם בחודש אזעקת ביפר ועוד תוספות.. דורש 10500 גמיש לרציניים טסט לשנה !! 0506311106 גיל איזור רחובות
הודעה אחרונה מאת gilz19, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שירוקו 2010 יד ראשונה ידנית עלתה לכביש בפברואר בצבע לבן נהג יחיד בן 45 79 אלף קמ ללא סריטה!!! מתודלקת 98 מיומה הראשון תוספות: מערכת מולטימדיה עם שליטה על אייפון במסך מצלמת רוורס מערכת משודרגת כל הרכב עם הדבקה נגד סריטות מתחייב על כל בורג מחיר הוגן לרכב הכי שמור שתמצאו באחריות בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת liran22, -
- 0 תגובות
- 964 צפיות
פרטים בבקשה רק בנייד זמין עד 23:00 . 0508500437 מקס
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
- 2 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
* הרכב לא שלי, מפרסם עבור חבר, לא להשאיר הודעות פרטיות* כללי: הונדה האצ'בק, שנת 93 מוסבת למנוע H22 ברשיון. חוקילגמרי. רכב שהושקע בו המון המון כסף, זמן ואנרגיה. מושקע בחלקים הטובים ביותר שניתןלקנות. רכב שלא מתאים לכל אחד ולנהגים חדשים. עבר לאחרונה צבע כללי, סאן רוף מקורי תקין, סלון אימפרזה GT. וו גרירה. גאנטים 16 + סט 15 עם צמיגי סמי סליקס. הרכב הוציא בדיינו של דני 550 בגלגל בגדישה של 1.2 באר (כיוונים שלאמיר) – יש עוד הרבה לאן להגיע. מנוע תחתון: H22 בלוק שעבר השתלה של סליבים של DARTON – בוצע ע"י חברת MAZWORx ארה"ב. ההשתלה נעשתה בארה"ב, המנוענשלח לשם לצורך הבניה. מנוע בנוי להספקים גבוהים במיוחד. היחיד בארץ שעבר השתלהכזו. …
הודעה אחרונה מאת Gidi, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
םיאסטה 1.3 97 ללא טסט חודש. צריך להחליף מצבר ולהחליף דוד אמצעי של האדזוז והרכב עובר טסט. מצב מכני תקין נעילה מרכזית עם שלט חלונות חשמל קידמיים. הרכב בצבע שחור. 057-7678237
הודעה אחרונה מאת fiesta1997, -
איביזה FR 2005
מאת Gidi- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
איביזה FR שנת 2005 שמורה ומטופלת. התחייבות לגבי גיר מנוע ושלדה. 151000 ק"מ. מטופלת ושומרה באדיקות. עברה לאחרונה (במהלך השנה האחרונה) טיימינג מלא - רצועות גלגלות ומותחנים, הוחלפו רבעיית כוהלי הצתה. פלאגים BKR7 וטיפול מלא, שימוש בשמן סינטטי מלא ופילטרים מקוריים. ברקסים צלחות ורפידות הוחלפו, קלאצ' VR6 עם גלגל תנופה קל. ג'אנט 17 נדיר, בצבע הרכב (מקורי לא צביעה בארץ). רבעיית יוקהומה S DRIVE חדשים. חלונות כהים בכל הרכב. משופרת קלות, צ'יפ אבסולוט, פורק HKS SSQV, בוסטקונטרולר APEXI A-VCR. רכב שלא עבר התעללויות או ילדים קטנים. ננהד כמעט תמיד בצורה רגועה ומתונה. למי שיודע להעריך ולא מחפש מציאות. מחיר מבוקש: 45K גמיש ממש במעט לרצניים. …
הודעה אחרונה מאת Gidi, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
כפי שכתוב בכותרת,הרכב שייך למכר של ידידה טובה שלי.,שנת 1999 יד 2,עבר 180,000 ק"מ,שמור ומטופל. לרכב יש טסט עד 14/2/14. מחיר 5,000 ואולי מעט גמישות לרציני/ת. את הרכב ניתן לראות בקריות או בחיפה בתיאום מראש. 0523307901 ארז.
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לא ליסינג!פרטית, ללא תאונות,במצב מושלם, היסטוריית טיפולים מלאה במוסך מורשה פורד. הרכב חונה רוב הזמן בחניה מקורה,והנסיעות רובם בינעירוניות מודיעין - תל אביב,נהג אחד, אדם מבוגר . הרכב מאוד מרווח, נוח ודינאמי,כייף לנהוג בו. משפחתית מוצלחת ביותר. 108000 ק"מ טסט עד 04.2014 צבע אפור עכבר מטאלי צריכת דלק 1/12.5 אני ממודיעין, רכב של אבא, מפרסם בשבילו. מחירון לוי יצחק 67000 אחרי שכלול קילומטראז', קצת גמיש. נא לפנות בהודעות פרטיות,תודה.
הודעה אחרונה מאת Albert, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה ויזה קלאב 652 סמק, רשומה כאספנות, מנוע אמין מאד ובסיסי כמו בדה שבו נוחה מאד, מאובזרת ובעלת נסיעה מפנקת. צריכת דלק של כ 18 ק"מ לליטר!! מדובר ברכב שמור מאד וייחודי. מושלם ומקורי. אידאלי לאספן מתחיל או למי שמחפש תחבורה זולה במיוחד! מוכן להחלפה באופנוע דו"ש מחיר: 8000 ש"ח. אמיר 054-7449977
הודעה אחרונה מאת אמיר110, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הרכב קיים משנת 2011 ינו-פברואר על הכביש. * הוחלפו לו גלגלים * פגוש קדמי בגלל שמישהו שפשף את האוטו שלו על שלי קניתי פגוש מקורי חדש מטויוטה בעלות מלאה * פנס מקורי הוחלף למקורי אחר גם מטויוטה - מוצר שהוזמן מחו"ל על ידי סוכנות טויוטה * קילומטראז עומד על 48900 נכון לרגע זה. * הוחלפו ברקסים לרכב (הטיפול הבא הוא באפריל, טיפול גדול). יש פגיעה ממש קטנה בכנף של הדלת האחורית (זה לא נחשב כנף, זה משהו קטן שאני שוקל אם לסדר או להשאיר ככה) אוטו שקט, שמור. יש בפנים מערכת שהתקנתי (מערכת מולטימדיה מקורית של טויוטה 2011 לא מטויוטה אלא רכיב מחו"ל שהתקנתי). * מערכת ניווט * דיבורית בלוטוס מובנת ברכב ברמקולים של הרכב * דיבורית נוספת שהותקנה - אני יכול להוריד אותה אם…
הודעה אחרונה מאת ToyotaGLI, -
- 4 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
יד שניה (01 ברשיון) במצב מעולה מכל הבחינות, נקנתה על-ידי כשהיתה שנה על הכביש ומאז כבר 5 שנים ננהגת על-ידי בלבד. שמורה מאוד, נשטפה אך ורק ידנית ורוב הזמן חנתה במקום מוצל. עברה אחת לחצי שנה ציפוי וקס וטפלון. טופלה במוסך מורשה בלבד. לא משופרת ב-כ-ל-ל, סטוק כמו שיצאה מהמפעל. קילומטרז': נכון לעכשיו 97,000 ק"מ. את הרכב ניתן לראות בחיפה. מחיר מבוקש: 63,000 ש"ח. שאר הפרטים: בה"פ/טלפון: 054-6372968 תומר.
הודעה אחרונה מאת Mr_Shankly, -
- 3 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר, למרות שאפשר לשאול גם אותי בפרטי. אופל אסטרה CDX אוט' 4 דל' 1.6 (100 כ"ס), שנת 2002, צבע כחול. 220 אלף קילמוטר, ללא תקלות, נוסע חלק. מצב מכני מצויין. החלפת ארבעת הצמיגים (לצמיגים של goodyear) ורצועת טיימינג גם כן הוחלפה לפני כשלושה חודשים. כמו כן, מצורפים קומפוננט של פוקאל ומגבר של סוני וג'אנטים של אופל. טסט עד נובמבר - מוכן להתחלק חצי חצי עם הקונה. מחירון 15,900. מבקש 12 אלף, עם גמישות קלה לקונה הרציני. הרכב נמצא בבאר שבע. איש קשר: אודי 050-889-7803 תמונות:
הודעה אחרונה מאת Chris04, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר, למרות שאפשר לשאול גם אותי בפרטי. פיאט פונטו איבו - 150TH אוט' 1.4 שנת 2012 יד ראשונה ברישיון 23,400 ק"מ טסט עד פברואר 2014 רכב יפייפה ללא תאונות, גיר רובוטי. הרכב נמצא עדיין באחריות יצרן. חסכוני בדלק, צריכה ממוצעת 1:17 מוכר עקב קבלת רכב מהעבודה. הרכב מגיע עם גג שמשsunroof n מקורי, חלון פנורמי מעל המושב נוסעים חישוקי סגסוגת מקוריים 16' וכמו כן, חלונות מושחרים ברמה גבוהה נגד שמש הרכב נמכר עקב קבלת רכב מהעבודה. המחיר המבוקש הוא 79,000 ש"ח. גמיש במחיר!! ובנימה יותר אישית, אני עובד עם המוכר ורואה את האוטו על בסיס יומי. הרכב באמת נראה ונוסע פשוט מצויין. למישהו שמחפש איבו, אני באמת ממליץ על גיחה לראות את הרכב. …
הודעה אחרונה מאת Chris04, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לנד קרוזר קצר צבע כסף שנת 2004, מנוע בנזין 4 ליטר, 250 כ''ס אוטומט. 163,000 ק''מ. וו גרירה. מיגון מלא של אספיר כולל מדרגות צד. הרכב שמור ביותר חיצונית ופנימית ומכנית ,מטופל בקביעות אצל מוסך היבואן. מערכת מולטימדיה PIONEERהכוללת מסך טא'ץ מולטימדיה 7" GPS, DVD, צ'יינגר 6 דיסקים, 2 מסכי 7" DVD במשענות המושבים. מערכת רמקולים איכותית של FOCAL. חיישני רברס. תמונות בקישור: חל איסור מוחלט על פרסום כל סוג של קישור בלוח המודעות. כל מידע נוסף ו/או תמונות יש לפרסם אך ורק בגוף ההודעה. למעוניינים, גיל - 0544324910
הודעה אחרונה מאת idozsound, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
יד 3 צבע אפור בהיר. 4 צמיגים חדשים. מנוע 1600 סמ"ק, גיר אוטומט. 127000 ק"מ מטופל ושמור במצב מצויין (מכיר אישית את הנהג- אדם מבוגר, אחראי ומסודר). לא נסע שטח טכני כלל. נמכר עקב שדרוג לגרנד ויטרה 2009 (עם האוכל בא התאבון). הרכב נמצא בזכרון יעקב. 0522452552 אלי.
הודעה אחרונה מאת BMW, -
- 0 תגובות
- 969 צפיות
גולף פלוס מונית לשעבר יד שניה מנוע דיזל 1.9 105 כ"ס 500000 ק"מ נהג יחיד מבוגר בן 66 אחרי טיימינג בחברה, וונטה חדשה ולאחר טיפול גדול נמכר לפרטי עקב מעבר לאוטומט. מחיר אחרון 25000 שקל יעקב 0546677545 טלפון נוסף 0544307615 לרגל קבלת רכב חדש מחיר גמיש
הודעה אחרונה מאת mozman11, -
- 4 תגובות
- 4 אלף צפיות
לכלל חברי הפורום שלום. אני מפרסם את רכבי למכירה. נתונים: יונדאי I30 03/2008 נפח מנוע:2000 רמת אבזור: SUPRIME ק"מ: 65,600 ק"מ. בעלים קודמים ברישיון: 01. מדובר בדגם המפואר ביותר של I30 אשר שווק ב 2008. הרכב מצויד בחיישני אורות, חיישני גשם, פנסי ארפל, ג'אנטים 16'', קיפול מראות חשמלי, מראת פנים נגד סנוור, שליטה מההגה על מערכת שמע מקורית+ שליטה על בקרת שיוט, כניסת USB+IPHONE, גג שמש חשמלי , תאורת איפור בסככי שמש, מושבים משולבים עם עור אמיתי, מיזוג בקרת אקלים דיגיטלי, 6 כריות אוויר, בקרת יציבות. הרכב במצב חיצוני ומכני ברמה גבוהה ביותר, קיים ספר טיפולים מלא+ בדיקת קניה אשר נעשתה במכון קומפיוטסט תל אביב. הרכב לא עבר תאונות ובוצעו תיקונים קוסמטיים בלבד לאורך חי…
הודעה אחרונה מאת DOHC,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,511 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- garicho
- SlowRide
- orsh99
- דובצע
- פאטון
- lanosforce
- nglancer
- בנא
- ארז 1
- hunter22
- Obgel
- Rשף