מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,581 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
בס"ד יונדאי אקסנט שנת 2000 יד שלישית 168000 אלף מצב מצויין לאוטו היסטוריית טיפוליים מאז שיצא מהחברה במורשה יונדאי מתוחזק בחלקיים מקוריים ובמצב יפה לגילו לפרטים נוספים0545331715
הודעה אחרונה מאת itamar_vtec, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מפרסם עבור אחי הקטן. 205TOP XRI ,יד שלישית,שנת 94. עשתה 230000 אך עברה ראש מנוע אצל היד הקודמת. מדובר על רכב מאוד שמור , כל החשמל ברכב עובד,נעילה מרכזית,חלונות חשמל,מרימי חלונות וכמובן מזגן מצויין. החלפתי ברכב שבוע שעבר קלאץ חדש של luk וטיפול 10. הרכב מגיב מצויין,נוחות בלתי רגילה. פנימית הרכב פשוט במצב חדש. דשבורד שלם ויפה. לרכב 2 שלטי אזעקה. קשה מאוד למצוא את הדגם הנ"ל במצב הזה. הרכב בזמן הקרוב עובר החלפת סרן. ימכר עם סרן תקין לחלוטין. סיבת המכירה היא שכרגע יש לי 2 מכוניות (הראלי) ואימי שתחייה שונאת את הרעיון ולא נותנת לי מנוחה. המחיר הוא 9500 ש"ח עם סטייה ממש קטנה דרומה.
הודעה אחרונה מאת tu3s, -
- 2 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הרכב: סיטרואן ZX וולקן כסופה, 3 דלתות ידנית בציר 1996 250K קילומטר מקורית לחלוטין, פרט לשיפורים במערכת הבלימה (קאליפרים ודיסקים קדמיים וצינורות בלימה שזורים). הרכב במצב חיצוני ופנימי מצויין. טופלה באהבה במוסך איציק (שישב פעם בבית דגן) ומוסך גבע, טיפולים קטנים בוצעו ע"י. יש לי את כל הקבלות של הבעלים הקודמים, שהחזיק אותה 7 שנים, והקבלות שלי, 3 שנים בבעלותי (כולל קובץ אקסל שמרכז את כל הטיפולים והתידלוקים ב 10 שנים האחורנות). הרכב עומד ללא טסט ועם רשיון מוקפא מחודש מאי 13', עקב חוסר בשימוש, רכב חדש במשפחה, שינוי סדרי עדיפויות בחיים וציר משאבת מים שבור. פרט לטיפולים השוטפים, חלק מהעבודות שבוצעו ברכב: * החלפת אטם סעפת פליטה ואטם מכסה שסתומים. * ניקוי…
הודעה אחרונה מאת Yoni P., -
- 5 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
רכב במצב מצויין יד 5 עשה 160 ק״מ.טסט לעשרה חודשים . הוחלף ראש מנוע , מצבר חדש באחריות עדיין , קלאץ חדש של ולאו לרכב יש המון תוספות פרטים נוספים בפרטי.
הודעה אחרונה מאת עוזי תפוזי, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
מפרסם עבור חבר. מגאן ספורט RS 225, שנת 2009 (עלתה לכביש ביוני 2009) בצבע כסף. יד ראשונה. 68 אלף ק"מ. עברה כבר את הטיפול הגדול שכולל טיימינג ב-60 אלף. צמיגי R1R חדשים הותקנו לפני חודש (הרכב סטוק ללא שיפורים). שמורה מאוד ללא תאונות. מחירון משוקלל 82 אלף. לפרטים: עידו - 050-6788676
הודעה אחרונה מאת NMP, -
- 0 תגובות
- 893 צפיות
האוטו עם טסט עד אוגוסט חיצוני לא משהו. האוטו צריך ככל הניראה ראש מנוע מחיר של לבוא ולקחת 2000 שח גמיש לרציני שיבוא 0504070969 האוטו נימצא בקריות האוטו ימכר עם העברת בעלות או לחלקים עם הורדה מהכביש
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ראשית - הרכב לא שלי אלא של זוג חברים טוב שלי, ויש לשוחח עימם, ולנהל איתם את המו"מ. אני רק צינור פרסום לאנשים שמבינים דבר או שניים במכוניות. סוזוקי איגניס, מודל 2005. גיר ידני. 86,000 ק"מ בלבד. יד שניה, פרטית כמובן. טסט 6/14 למיטב ידיעתי הרכב במצב מעולה. הרכב היה של הבחורה לנסיעות מקומיות, ונמכר עקב קבלת רכב מהעבודה. חסכוני, מרווח ואמין. מחירון לוי יצחק לאוטומט 28,100 - לידני 10% פחות. לק"מ הנמוך יש להוסיף 7% וליד הנמוכה עוד 1%, בשורה התחתונה המחירון הוא 27,500. הרכב נמצא ברמת השרון. בבקשה, לרציניים (תחסכו לעצמכם זמן עם שיחות טלפון של "אחי אני בא לקחת את האוטו ב 20,000 במזומן") - לפנות לגרט ושני בטלפון 052-6040025
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 5 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
אני אומר ביי לפוקוס שלי. 1.6, powershift, רמת אבזור ׳ספורט׳... כולל BT, מערכת מקורית של סוני, קרוז קונטרול, בקרת אקלים ועוד עלייה לכביש בינואר 12, יד ראשונה (00 ברשיון), 15000 ק״מ. ללא תאונות ובמצב כללי טוב מאוד. מחיר 100 אלף ש״ח עם אופציה לגמישות קלה לרציניים. לא מנהל מו״מ טלפוני. 054-5927949 או בפרטי. מיכאל. אני באזור ירושלים.
הודעה אחרונה מאת Michael.R, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 955 צפיות
למכירה פולקסווגן ג'טה שנת 2010. בנזין, 1600 סמ"ק, במצב מצוין מכל בחינה. כ-97,500 ק"מ, יד 2 ל(ראשונה מליסינג). מחירון כ-75,000 ש"ח, משוקלל 63,500 ש"ח. נא להשאיר הודעה פרטית עם פרטי התקשרות. תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מפרסם לחבר פורד פוקוס אקובוסט 1.6 182 כ"ס רמת גימור טיטניום צבע לבן ,ידני, 60 אלף ק"מ יד ראשונה,רכב ייחודי אין הרבה כאלו על הכביש מטופל רק במוסך מורשה עשה טיפולים בזמן,צמיגים חדשים שמור! מיכאל-054-990-0476
הודעה אחרונה מאת Mleder, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר מוכר את הרכב שלו. יצרן- סיטרואן דגם-C4 מנוע- 1.6 טורבו(140כ"ס) שנה- 2009 תיבת הילוכים - אוטומטית ק"מ- 35,000ק"מ צבע- בורדו מטאלי רמת האבזור הגבוהה ביותר- ג'אנטים מגנזיום. שליטה על המערכת מגלגל ההגה. בקרת שיוט ועוד... הרכב עבר לאחרונה- החלפת טיימניג החלפת צמיגים(מישלין) החלפת בלמים טיפול עשרת אלפים. דניאל- 052-8334778 לא בשבת
הודעה אחרונה מאת ariel-ro, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה סוזוקי גרנד ויטרה "דה לוקס". 3 דלתות שנת 2004 מנוע 1.600 אוטומט 130.000 ק"מ טסט ארוך! טיפול גדול! יפיוף אמיתי!!! ניתן ליצור קשר בטלפון: 057-4600066
הודעה אחרונה מאת Multivan, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 885 צפיות
הורי מוכרים את המכונית שלהם. I30 INSPIRE שנת 08' יד שנייה, אוטומטית. קודן ושלטים לפתיחת ונעילת הדלתות. המכונית נקנתה חדשה עם 0 ק"מ משלמה SIXT ורשומה כרכב השכרה\החכר ברישיון, למרות שכמובן לא שימשה לכך. טופלה מיומה הראשון במורשה יונדאי, לא עברה שום תאונה או פגיעה משמעותית, למעט שריטות קלות שאפשר שיתוקנו. בשל העובדה שלא נרשמה כפרטית, נדרש עבורה מחיר נמוך ממחיר המחירון. 052-5394494 אלי.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שנת 2001 קילומטרז 255 אלף. יד 3 כחול מטאלי. טסט עד 8-2014 בבעלותי 6 שנים. מטופל שמור מאוד. גרסה מפוארת. HGT. מנוע 1800. מצב מצויין על אף הקילומטרז. בנוי לאחיזה. הנמכה WEITEC. ברמה גבוה. מוט מייצב עליון. צמיגי R1R . גנטים חדשים. הכל תקין ועובד. לא לקשקשנים. מחיר 17.000 ש"ח שחר 0508810671
הודעה אחרונה מאת shahar1, -
- 1 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
הרכב אחרי תאונה מאחורה. יש את כל החלקים המיכניים, החיצוניים, הפנימיים. לפרטים : 0527282029 ג'ורג'. הרכב נמצא בשפרעם. *להגיד שהגעתם דרך סמיר עלי*
הודעה אחרונה מאת Sameer_tuning, -
- 0 תגובות
- 7 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מוכר את הטרקטורון שלי- ארקטיקט DVX 400 מהדורת TS (צבע כתום) שנת 2007, יד 3. לקח לי חצי שנה למצוא כלי ראוי לרכישה ובדקתי אותו עד רמת הבורג לפני הקניה. הכלי אצלי מאוגוסט 2012. טסט נעשה לפני חודש- כלומר לטרקטורון יש 23 חודשים של רישוי. 2 צמיגים חדשים קדמיים בני חודש, צמיגים אחוריים 70%. פלסטיקה מושלמת! הכלי מושקע מאוד, טיפולים תקופתיים ושמנים איכותיים (שמנים, מי קירור,ספריי סילקון לשרשרת ונוזל בלמים- הכל של וולווליין) , ברקסים חדשים,ווילי בר, אגזוז HMF, כיוון שסתומים מלפני כמה חודשים ועוד תוספות כאלה ואחרות. הקונה המאושר יקבל גם קשת מתנה (שלא מגיעה עם הכלים האלה, אני קניתי בנפרד והיא לא הורכבה מעולם על הכלי) וקובץ טיפולים מסודר מיום הרכישה שלו…
הודעה אחרונה מאת BMW, -
- 0 תגובות
- 993 צפיות
היי חברים יקרים, אני מוכר את רכבי בגלל קבלת רכב מהעבודה ברשותי סיאט איביזה שנת 2001 מנוע 1600 ק"מ : 102000 טסט : 04/14 יד : 3 , כל הידיים פרטיות עבר החלפת ברקסים לפני חודשיים רכב מאוד זריז וחסכוני. 4 צמיגים חדשים חלונות אחוריים מושחרים צבע שחור מטאלי ללא שריטהה, הרכב ניראה חדש לגמרי מחיר : 16000 ניתן ליצור קשר בהודעה פרטית מספר תמונות: חל איסור מוחלט על פרסום קישורים במודעות המכירה. תמונות יש לצרף בגוף ההודעה בלבד.
הודעה אחרונה מאת gilic, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה כמו בכותרת, יונדאי 2008 i30 90,700 ק"מ יד ראשונה, פרטית צבע אפור כהה שמורה, נהג יחיד לא שלי, מפרסם עבור חבר 052-7099764
הודעה אחרונה מאת ערן-S, -
- 1 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
למכירה סיאט Mii ידנית בת 10 חודשים. 3 דלתות, שחורה, על הכביש מ-12-2012. 15,300km, לאחר טיפול 15,000km בפליקס. טסט עד 12-2014, גם אגרת רישוי שולמה לפני מספר ימים. תוספות: קודנית. 52,000 ש"ח. אלכס,
הודעה אחרונה מאת alexg1987, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מפרסם לחבר: רנו קליאו ידנית יד ראשונה פרטית 2011 הרכב יגיע לטרייד אין בסוף החודש עקב קנייה של רכב חדש ולכן המחיר מאוד אטרקטיבי (מחירון 52000) מי שמחפש רכב חסכוני, ידני עם אחריות יצרן יכול לצאת עם אחלה עיסקה. 0529749631 או בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת Ron_Melner, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
שנת 2000 יד 05 170,000 קילומטרז שמורה ומטופלת,הכל עם קבלות. סטנדרטית לא נגעו במנוע לעולם,מנוע מקורי לא הוחלף! דורש 50,000 ליצירת קשר 054-6416334
הודעה אחרונה מאת sally, -
- 1 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
גולף MK1 שנת 1982, רישוי אספנות, מנוע 2.0 ליטר (ABF), גיר 5 הילוכים. אחרי פרוייקט פחחות מקיף מאוד שכלל הסרה של כל החלודה וחידוש של כל הרכב. קויילאוברים של Weitec. בושינגים מפוליאוריטן. ג'אנטים 15 של מדגם Lenso BSX. קלאץ' חדש, בולג'וינטים חדשים, תפוחי הגה חדשים, רצועת הגה כוח, טיפול שמנים שכלל החלפת שמן מנוע, שמן גיר, נוזל הגה כוח, נוזל קירור ונוזל בלמים. המחיר עומד על 30K, גמיש מעט לרציניים. פרטים בה"פ.
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
מזדה 2 2008
מאת Yishay- 0 תגובות
- 866 צפיות
יד II - שתיהן פרטיות. טסט ל-11 חודשים. טיפול בוצע לפני חודש. כל הטיפולים לפי הספר במוסך מורשה. 137K ק"מ , כמעט הכל על כביש שש. גמיש סביב 48 K ש"ח. ישי 0526376700 הכתם על הכביש זה הכלב של השכנים. האוטו לא מרטיב
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
קטנוע ג'וירייד evo 125, עלייה לכביש בספטמבר 2011, יד ראשונה (00 ברישיון), צבע לבן, בעלות פרטית. 23K ק"מ, ללא תאונות. שמור בפדנטיות, מהיום שיצא מהסוכנות מטופל אצל מוסך מוטוריקה בהוד השרון (מוסך מורשה מטרו) לפי הספר. עבר טיפול אחרון ב21k, הוחלף צמיג אחורי חדש, טסט לשנה. הקטנוע שימש לנסיעות הלוך חזור לאוניברסיטה ולא עבר "התעללות עירונית". כל ההיסטוריה של האופנוע מתועדת בקובץ Excel ובקלסר קבלות עד לרמת הקבלות תדלוק מהיום שהקטנוע יצא מהסוכנות ועד היום. את הקטנוע ניתן לראות בתל אביב או איזור פתח תקווה (כפר סירקין). מחירון 13100, דורש 11500 סופי. תום - 052.4.5.5.2.3.8.1
הודעה אחרונה מאת tomz, -
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
למכירה ניסאן אלמרה שנת 96 יד 3(02 ברשיון) מזה 5 שנים הרכב משמש כרכב שני במשפחה. כול הטיפולים נעשו במוסך מורשה(יש תיעוד להכול) 263.000 ק"מ. שמור,מטופל בעקביות כול 10.000 ק"מ 5500 ש"ח. 054-4397297 אלכס. להלן תמונות:
הודעה אחרונה מאת easyrider0, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם. אחרי 6 שנים משותפות אמא של ידידה שלי מוכרת את המגאן שלה. הרכב הוא יד 2 (נרכש מליסינג נהג יחיד), שמורה ומטופלת במוסך מורשה רנו (ברחוב ישראל בק תל אביב) בכל 6 השנים האחרונות. לרכב אין תאונות, רק מכות חנייה. קילומטרז': 135,000. מחיר: 20,000 ש"ח. הרכב נמצא באיזור המרכז. לפרטים: ארזה, 050-7844582
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רכב חסכוני ואמין מאוד. הדגם המפואר של הפונטו, 16 שסתומים. הרכב מטופל בחלקים מקוריים בלבד. מצב פנימי מעולה, מצב חיצוני טוב. אוטו חסכוני מאוד בדלק טיפולים זולים ואמין אזעקה חדשה. יד 2 215 אלף ק"מ, דורש 8000 ש"ח, גמיש מעט לרציניים. 0506784367- עידו
הודעה אחרונה מאת עידו בורלא, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מודעה של חבר,לא שלי,נא לא לפנות אלי בה.פ מנוע 1.4,אחרי מנוע קלאץ 1.6 הדרסים נירוסטה 4-2-1 פילטר אינבוקס של k&n דוד זרימה חופשית פלוס דוד מקורי. ימסר אם האוטו קוויק שיפט אורגינל,לא הזבלה שחותכים בולמים חדשים משולשים קדמיים חדשים מוטות סטיביליזר חדשים. האוטו אחרי טיפול גדול הרכב במצב חדש. בטלפון בלבד 0505422885 דוד.
הודעה אחרונה מאת DAn-BP 1.8, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה סוזוקי DR750S BIG מוסב לטרקר שנת 1989 ב-2 מילים, האופנוע פורק, שופץ, והורכב חזרה. ביותר מ-2 מילים, האופנוע אחרי שיפוץ מקיף הכולל: - צמיגי מישלין אנאקי-2 בני חצי שנה. - פרונט של סופר טנרה, דיסק כפול. - אחרי שיפוץ מלא למע' בלימה אחורית. - בולם אחורי של בנדיט 1200 עם מתאם שתוכנן ויוצר ב-CNC עבור האופנוע. - מיכל דלק של הונדה CB750 1973 אחרי ניקוי וציפוי פנימי ושיפוץ ברז דלק. - צמת חשמל אחרי סידור וביטול כל הקומבינות שנעשו ב-23 השנים האחרונות. - מיישר זרם (רגולטור) חדש. - סלילים (Stator) משופצים. - מצבר חדש - מושב בבניה אישית וריפוד חדש. - כידון פאטבאר עם מתאמים. - גריפים חדשים. - מראות חדשות. - תיק כלים מובנה. - ספידומטר בודד. …
הודעה אחרונה מאת Syoma, -
למכירה יונדאי ix35 שנה:2013 יד :1 צבע :לבן ק"מ:1800 (זה לא טעות אלף ושמונה מאות ק"מ) דגם: 2*4 כל התוספות 2סאןרופ מגנזיום חישניי רוורס+מצלמת רוורס מולטימדיה+gps רכב חדש לגמרי עקב קניית יונדאי וולוסטר כרגע לא מצליח להעלות תמונות ישלחו למי שמבקש. טלפון 054-5960008 אלי
הודעה אחרונה מאת erezz100,