מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,581 נושאים בפורום הזה
-
אודי 80
מאת איציק פוליקר- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה אודי 80 1991 1600 אוטומטית במצב טוב מוכן להחלפה גם בתוספת מזומנים, תציעו הצעות, גם ידני הולך בחשבון. 6000 ש"ח לרציניים בלבד 0546120442 משה
הודעה אחרונה מאת איציק פוליקר, -
- 0 תגובות
- 989 צפיות
שלום לכולם אני מכור את הבובה שלי ששירת אותי נאמנה 5 שנים הרכב שמור מאוד מכנית וקוסמטית למעט תא כפפות שנופל מידי פעם,לא סידרתי אותי כי הוא גם ככה קטן מאוד ולא פרקטי מד אוץ: 198000 ק"מ יד:2 קלאצ' חדש של LUK דיבורית בלוטוס ומערכת סטריאו המחיר הינו 6500 שקלים גמיש לרציניים יום טוף אביאל 0546388271
הודעה אחרונה מאת Aviel, -
- 1 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שנת ייצור: 2008 דגם :מאזדה 6 לקצורי צבע : כסף יד:01 (יד שנייה) פרטית לחלוטין ק"מ 102000 טסט יוני 2014 טופל אך ורק במוסכים מורשים רכב במצב מצויין חיה רעה נמכר עקב רצון לעבור ל 4*4 הרכב מגיע עם חיישני חנייה, מרימי שמשות, קודנית, חימום בכסאות, בקרת שיוט, גלגלי מגנזיום. מחריון לוי יצחק 81000, אני דורש 75000 (גמיש). טלפון שלי לפרטים נוספים 050-4482878 נועם. תודה וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת נועם חבה, -
- 4 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
יד 01 , ללא תאונות , מצב מכאני ופנימי חדש , בצבע כחול בהיר מטאלי. מחירון יד2 68,800 מחירון יצחק לוי 59,000 , מבקש 61,000 , ניתן ליצור קשר דרך ה״פ או בפלאפון 052-9747304 , מוכן להחלפה על סיאט איביזה fr 3 דל׳ 2007-8 או קופרה בתוספת כסף.
הודעה אחרונה מאת PePSi, -
למכירה סובארו 700
מאת yb- 1 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
למכירה סובארו רקס 700, שנת 1983, הרכב בבעלותי בשבע שנים האחרונות, במהלכם היה בשימוש רצוף וכמעט מידי יום, הרכב בסטטוס אספנות והוא עומד מושבת בשנה האחרונה עקב תקלה נדרש (יש לו רישיונות מסודרים ומופקדים ויכול לעלות חזרה ללא אגרה), לרכב נדרש בלוק מנוע חדש, מלבד זה לא ידוע על בעיה מהותית אחרת נכון לזמן ההשבתה, יחד איתו יקבל הרוכש רכב נוסף זהה לחלקים, נא ליצור קשר בהודעה פרטית, תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yb, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יפיפיה מנוע 2000 אחרי טיפול גדול ,מטופלת מהיום הראשון במוסך מורשה בלבד. 220000 ק"מ יד 2 01 ברשיון. צבע מקורי ללא תיקונים ותאונות . מחיר 11000 גמיש,מוכן להחלפה עם מזדה 6 פרימיום 2.3 בלבד. גיל 0527395559 אזור ראשון לציון.
הודעה אחרונה מאת suzu, -
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
רנו סניק 1.6 אוטומטית (עם תפעול ידני). נמכרת רק כי הזוג עבר לחו"ל. יד 3, 135,000 ק"מ. רכב מאוד נוח לנהיגה, ננהגה בשנתיים האחרונות ע"י זוג עם ילדים ששמר עליה ונהוג רגוע. ברכב יש הרבה מאוד תאי אחסון, הוא נחשב בטיחותי מאוד לזמנו, הוא מרווח מאוד, והוא נוסע מעולה. לא לשכוח, הרכב לא חדש, אז קיימות שריטות חנייה. רחובות, 24,000 גמיש. לא לשלוח הודעות פרטיות כי הרכב לא שלי ולא אני מטפל במכירה! אפס חמש ארבע - חמש שמונה חמש - שתיים שמונה שבע שמונה.
הודעה אחרונה מאת Asfanut, -
- 4 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שייכת לחברה שלי. לא עישנו ברכב בזמן שהוא אצלה(כמעט שנתים). עברה צבע כללי לפני כמה שנים, חוץ מבגג. ללא תאונות שלדה. מנוע במצב מצוין. עברה 206 אלף ק"מ. לעוד פרטים אפשר ה"פ.
הודעה אחרונה מאת lesles, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פיג'ו 307 שנת 2003 שמור ומטופל טסט לשנה ק"מ נמוך : 107000 ק"מ דגם: XT הדגם המפואר כולל בקרת אקלים מחיר: 17,000 בלבד חל איסור מוחלט על פרסום קישורים במודעות המכירה, כל מידע נוסף ו/ או תמונות יש לפרסם אך ורק בגוף ההודעה! אזור חדרה טלפון ליצירת קשר 054-4928999
הודעה אחרונה מאת k1235, -
- 0 תגובות
- 854 צפיות
רנו קליאו 2012, הרכב משמש את אבי הפנסיונר וגמע עד כה 17,000 ק"מ בלבד. מעולם לא עישנו ברכב, ללא שריטה חיצונית או פנימית במצב חדש לחלוטין. מחיר מבוקש 62,000 ש"ח מתחייב בבדיקה. 0527959479.
הודעה אחרונה מאת juop, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מזדה פרמאסי שנת 2003 יד 4 פרטית!!מנוע 2000 אוטומט, מזגן ,חלונות חשמל ,כריות אויר, מראות חשמל ,גג שמש חשמלי ,ABS ,מצבר חדש, 4 צמיגים חדשים ,מושבים מתקפלים 180 מעלות,מדפים מתקפלים במושבים עם מתקני כוסות..תא מטען ענקי פרקטית ומרווחת ומיותר לציין מדהימה ביופייה הקודם זוכה!!!מחירון 33000 דורש 28500 0546-478606 הודעות יש לפרסם אך ורק בפונט אחיד, שחור ובגודל קטן. הודעות שונות להבא ימחקו!
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר חיפושים רבים של רכבי אספנות הצלחתי לפני חצי שנה בערך לשם את ידי על הרכב הנ"ל התחלתי לעשות את ההכנות לשיפוץ, הרכב ללא מנוע עם רישיונות מסודרים ומוקפאים הרכב לאחר פירוק חלקי הפנים של הרכב והכנה להפרדה של מרכב משילדה , לפני חודש עלתה באפשרותי הזדמנות להגשים חלום עם רכב אחר והוא נקנה - כיוון שהם חולקים בסיס לשיפוץ רציתי להשאיר גם את הואריאנט לשיפוץ איטי יותר . לאחר חודש וחצי של ניסיון תימרון בכול הרכבים מטלות הבית וחיי המשפחה הגעתי למסקנה כי עדיף להעביר את השאיפה והחלום לאדם אחר אשר יוכל לקחת אותה מכאן לחיים טובים יותר ובועטים . אני מעדיף לבצע החלפה על הרכב ברכב שלא הגיע לסטאטוס אספנות עדיין או שם ללא טסט הרכב שאני הכי מעוניין בו הינו וולבו …
הודעה אחרונה מאת toyota_16v, -
- 0 תגובות
- 965 צפיות
למכירה פיג'ו 306 מנוע 1800, מצב חדש. , טסט לשנה. רכב במחיר מצחיק ,עם כל התוספות מתאים לסטודנטים וצעירים, רכב קטן וחסכוני. ברכב לא חסר שום דבר
הודעה אחרונה מאת odiva-art, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סיאט איביזה 1.2 TSI גיר: DSG יד ראשונה עלייה לכביש יולי 2013 ק"מ: 3500 תוספות : מערכת מולטימדיה הכוללת dvd' gps דיבורית מצלמות רוורס איתוראן כספת למחשב רכב 4 חלונות חשמל נעילה מרכזית מערכת למניעת הידרדרות לאחור האוטו שלי, רכשתי אותו מהחברה לפני 4 חודשים הרכב במצב חדש, שמור מאוד, ללא שום תאונה או בעיה. נשיא רק עירונית. אחריות יצרן מלאה לעוד 20 חודשים. אחריות על הגיר לעוד 4.8 שנים. דורש 100K טיפה גמיש ליצירת קשר:0545472802 ויטלי חברים אמא שלי גם רוצה למכור את הרכב הרכב שלה אותו דבר כמו בתמונה רק גיר רגיל ובלי דאבל-דין יש מערכת מקורית הרכב עבר 2600 ק"מ מחיר 65K גמיש
הודעה אחרונה מאת vitali87, -
- 0 תגובות
- 922 צפיות
שלום חברים, חבר טוב מוכר את הרכב שלו עקב קבלת רכב מהעבודה מדובר על סיטרואן קסארה שנת 2001 גיר אוטומאטי 231,000 ק"מ צבע כסף מחיר גמיש מאד ליצירת קשר 052-5017362 - אופיר
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- 0 תגובות
- 870 צפיות
רכב במצב טוב מנוע מצויין ללא טסט חן - 052-3808866
הודעה אחרונה מאת chen green, -
- 1 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
למכירה הרכב: טויוטה לנד קרוזר פראדו קצר שנה: 1999 מנוע: 3.0 ליטר טורבו דיזל תיבת הילוכים: אוטומט + הילוכי כח HIGH ו LOW ק"מ: 320000 יד: 4 תוספות: - מיגון תחתון מלא ומדרגות צד של אספיר - ספייסרים בכל הגלגלים - וו גרירה ברישיון - בולמים חדשים של אולדמן - נעילה כפולה- אחורית מקורית מהחברה, קדמית בהוספה. - 4 צמיגים חדשים גודייר - מערכת מולטימדיה, מגבר, מצלמת רוורס. מחיר מבוקש: 60,000 הרכב מלוקק! כל הטיפולים מתבצעים בזמן ואפילו מוקדם יותר, כל דבר הכי קטן מטופל ישר. מפרסם בשביל חבר, אז להתקשר לטלפון שלו: טלפון: 052-828-6966 אפשר לראות את הג'יפ אציין שזה לפני התקנת הנעילה הקדמית. עכשיו הרכב נעול גם קד…
הודעה אחרונה מאת shlomi_e11, -
- 6 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום מפרסם בשביל חבר סיטרואן ZX וולקן לבנה שנת 95 לחלקים סלון במצב ממש טוב אפשר לפרק הרבה חלקים מהמנוע צמיגים במצב חדש וגאנטים מקוריים של וולקן כל החלק האחורי במצב תקין לחלוטין כולל פנסים כמובן בנוסף יש פילטר של K&N יעודי לרכב חדש שנקנה לא מזמן מאנגליה. לפרטים 0547868532
הודעה אחרונה מאת sh1506, -
- 10 תגובות
- 22.5 אלף צפיות
סקודה אוקטביה 2003 מנוע בנזין טורבו 1.8 20vT 150 כ"ס אוטומטי מצב מצויין! רכב מפונק בתוספות, רשימה חלקית : סלון עור במצב ח-ד-ש, צמיגים רחבים ברשיון, חיישני רוורס עם מסך דיגיטלי, מגיני רוח, מערכת סטריאו בכ-3.5 אלף..... מהדברים הפחות נעימים - לא חידשנו טסט. לא היה זמן, לא היה כסף.... בקיצור - מפאת המצב (שלנו, לא של הרכב) הוחלט לצמצם את הפינוקים ולהפרד מהרכב :mm_sad: מבקשים 30 אלף, יש גמישות מסויימת ניתן לראות את הרכב באזור קרית אונו בתאום מראש 050-6663223 (גם בשבת)
הודעה אחרונה מאת ish_, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה הונדה סיויק קופה. שנת 1995 גיר רגיל מקורי! שמורה. שאסי נקי! פנים הרכב שמור ויפה. ג'נטים 15' של VTI מקוריים מידה 195\50\15 ברישיון! צבע סגול חציל\ כהה 052-4353198
הודעה אחרונה מאת snake-man, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מוכר את הטיוטה שלי (של אישתי) הרכב יד שניה. ראשונה היתה ליסיניג הרכב נסע 92000 קמ. הוחלפו ארבע גלגלים חדשים, רפידות בורקס חדשות בכל הגלגלים וגם צלחות בחלום חדשות מקדימה ,מצבר חדש. רדיאטור חדש ומגן גחון. לפרטים נוספים בפרטי. מחיר גמיש במידה.
הודעה אחרונה מאת talroze, -
- 2 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
למכירה סוזוקי גרנד ויטרה "דה לוקס". 3 דלתות שנת 2004 מנוע 1.600 אוטומט 130.000 ק"מ טסט לשנה! טיפול גדול! יפיוף אמיתי!!! ניתן ליצור קשר בטלפון: 052-3380220
הודעה אחרונה מאת Multivan, -
- 2 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
למה מוכר: המשפחה גדלה , קניתי מיניוואן , והוא הגיע הבוקר. דגם: סיטרואן C4-SX-PK אוטומטית המכונה במחירון "140 כ"ס" (לא דומה בכלום לדגם המוכר שנמכר בליסינג). מנוע: 1600 טורבו. מנוע מדהים, עתיר מומנט מסל"ד אפסי שעושה 0-100 בפחות מ- 9 שניות, ולא עוצר שם... ק"מ: 85,000 טסט: מרץ 2014 (עליה על הכביש 03-2010) מצב כללי: מעולה. מתחייב בבדיקה שאין שום נגיעה בשלדה ומתחייב לתקן כל דבר שבור לפני המכירה. מחיר מבוקש: 66,000 כאשר מחירון לוי יצחק לאוקטובר הוא 70,000 ומחירון יד2 הרבה יותר. פרטי קשר: איל 054-4090585. נמצא לרוב בצפון, אבל נמצא לפעמים גם במרכז ובירושלים. לא תמיד אני זמין בטלפון, אבל במייל עונה מהר [email protected] דגם מפואר המשופע בתוספות מקורי…
הודעה אחרונה מאת eyalzo, -
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
למכירה כרשום בכותרת, אודי A3, r32, ניהול האלטק e11v2, ידנית 6 הילוכים. מנוע בן חודשיים. שמורה מאוד, כל תוספת אפשרית(ג׳אנט 18, קוילאוברים, באקטים trl וכו׳ וכו׳). 55,000 ש״ח. אפשרות החלפה. למבינים בלבד שמעריכים את גודל ההשקעה, תודה. 054-7719718.
הודעה אחרונה מאת co_udi, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
* הרכב לא שלי, מפרסם עבור חבר של חבר, נא לא לפנות בהודעות פרטיות* למכירה אלפא רומאו 156 מנוע: 2.0 Twin Spark ת. הילוכים: Selespeed שנה: 2002 יד: 4 ק"מ: 153,500 צבע: אפור מטאלי מחיר: 22,000 רכב מטופל ושמור מאוד, עם תוספות. טסט עד ינואר. הרכב נמצא באזור אשדוד. טלפון: 0544228824 - אלכס
הודעה אחרונה מאת A_lex, -
- 1 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
עקב נסיעה לזמן ממושך לחו"ל, הרכב שלי מוצע למכירה. הרכב היחיד בארץ מהדגם הנ"ל, מושקע בהמון כסף, רכב מיוחד מאוד. מנוע V6 עם סאונד מדהים (צנרת נירוסטה), 190 כ"ס הנעה אחורית, אחרי שיפוץ מכאני ארוך, שיפוץ חיצוני ופנימי (ריפודים) מלא. פרטים על הרכב בשירשור: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=386231&highlight=%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%90%D7%A0%D7%95 קשה להעריך בכסף רכב כזה משום שהוא היחיד בארץ, כמו כן הוא מושקע בה-מ-ו-ן כסף, לכן אם מישהו מעוניין ברכב שיצור עימי קשר, ניפגש ונגיע לעמק השווה. עד יום שבת יש ליצור קשר איתי- 0508346706 יהונתן מיום שבת אני כבר בחו"ל ואז ניתן יהיה להתקשר עם אבא שלי- 0508346701 רן.
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 937 צפיות
למכירה רכב במצב מעולה. טסט עד אפריל עשה 310k יש ברשותי חלקי חילוף שימסרו ללא תמורה לקונה הרכב. אני גר בצפון הארץ טל להיתקשרות-054-5564375 חיים כהן
הודעה אחרונה מאת chaimeco, -
- 2 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
למכירה אבארת' פונטו איבו שנת 2012, נפח מנוע 1.4 טורבו, הספק 165 כ"ס ומומנט של 25.5 קג"מ. האוטו עלה בתאריך ה06/2012 על הכביש אחד מתוך 2 מכוניות שקיימות עם הצבע הנ"ל בארץ. הרכב נוסע חזק, מותקן עליו בולמי KONI FSD עם קפיצי הנמכה של אייבך 30 מ"מ סדרת הPRO-KIT, לפני כחודש שמתי 4 צמיגים חדשים של GOODYAER F1 ASYMETRIC 2, בנוסף קיט יניקה של חברת CDA (חברת בת של BMC). אני מודע למחירון של יצחק לוי ושל יד 2 אבל אני יודע מה אני דורש, מי שלא רציני ולא מבין מה זה האקזמפלר הזה שידלג על המודעה. אני לא לחוץ למכור והסיבה שאני נפרד מהעקרב הזה אחרי כשנה ו-4 זה המעבר להנעה אחורית. נא לשלוח ה"פ או SMS או לטלפן למס' 054-7719492 אם אין מענה להשאיר הודעה או לשלוח…
הודעה אחרונה מאת Skyline GT-R34, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה אוטו שמור ונקי מטופל במורשה המנוע המוצלח שלהם 2500 נפח צבע לבן נמכר עקב שדרוג למנוע גדול יותר 95.000 קמ ועוד תוספות מרובות
הודעה אחרונה מאת ג.מ פורטל, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה: סקודה ניו פליסיה שנת 2000 מנוע 1600 גיר ידני עבר כ-200,000. הרכב במצב מכאני מצויין! לאחר שיפוץ. השיפוץ כלל החלפת טיימינג, החלפת משאבת מים, החלפת רדיאטור, החלפת בית תרמוסטט ותרמוסטט החלפת פלאגים, שמנים, פילטרים ונוזל קירור. לרכב יש נזקי צבע מהשמש. מציאה ששווה לבוא ולראות. מתאים מאוד לסטודנטים! נמכר עקב שידרוג לרכב מתקדם יותר. מחיר מבוקש - 6000 ש"ח בברכה ניר. 054-2902002
הודעה אחרונה מאת NirBarLevi,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 545 אורחים (הצג רשימה מלאה)