Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה יונדאי גטס שנת 2004 אוטומט 130000 ק"מ השכרה לשעבר.חלונות חשמל ,מזגן וחימום

האוטו אחרי ישור קו מעל 6000 שח. בינהם החלפת כל השמנים באוטו .החלפה משאבת מים,טימינג קומפלט,צמיגים ומגנזיום חדשים.מערכת פיוניר,מפתח מקודד חדש מקורי.החלפת גומיות שסתומים .האוטו עבר צביעה בגלל קילופים בצבע המטלי.

האוטו נימצא בקריות

מחיר 17000 שח האמת שאני לא יודע מה המחירון אבל מי שמחפש מציאות זה לא האוטו.

0504070969 לירוי

האוטו לא היה מיועד למכירה ולכן השקעתי בו נימכר מחוסר ברירה

Photo0138.jpg

Photo0126.jpg

Photo0271.jpg

Photo0272.jpg

Photo0274.jpg

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • חודש מאוחר יותר...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

למהירי החלטה. אני רוצה על האוטו 12000 שח . האוטו יד 7 למי שזה חשוב עם 140000 ק"מ

רק 12000 שח כמו שכולם רושמים גמיש אבל לא עושה שפגאט

האוטו נימצא בקריות .

עץ ריח מתנה

0504070969

פורסם

מבקש לצרף למודעה

אני מפרסם גם את הסובארו B4 אני לא סוחר ובסך הכל רוצה לשדרג את 2 המכוניות למכונית אחת

האוטו נימצא בקריות ואני לא מגיע למרכז .עדיפות לבוא ליראות את האוטו בשבת או בשעות הערב .במידה ויתאים לקונה אקח יום חופש לקחת לבדיקה

• תוכן חדש...