Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה VOLVO S80 T6 2004

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב מטופל מאוד,

שתי בולמים חדשים SACHS קדימה (מקורי)

טיימינג ומשאבת מיים + טיפול גדול (ברקסים, צלחות BREMBO) שמן VALVOLINE 5W40 ופילטר מקורי

מחשב ניהול מנוע MTE - 383 כ"ס ו 50 קגמ מומנט

מחשב דיאגנוזה יחד עם הרכב

2 צמיגים טויו T1 ספורט חדשים בני שבוע

גיר משופץ כולל קבלה

שתי ציריות חדשות(הישנות שגם שופצו ינתנו בחינם)

עור,מגנזיום,גג נפתח וטלפון

מערכת האודיו המקורית - לא כל כך תקינה ומעט צורמת

יד5 , אצלי כשנה וחצי - נמכרת בעקבות קניית גיפ חדש

210 אלף ק"מ (אני עושה טיפול כל 10K)

טסט

03-2014

מחיר נדרש: 35K

מחירון: 60K

0507947946

qa.jpg

qa2.jpg

qa3.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון מחיר לפי מצב השוק

25K

מספר דברים שיש לסדר ברכב וגם כדי לחסוך ממני שאלות בטלפון

ריפוד מעט קרוע בצד נהג עור - מהגינסים שלי.

כרית בולם צד שמאל לא תקינה(קרועה) (אחרי שהחלפתי בולמים לא היה להשיג כרית וריצתי לסיים עם זה- החלטה לא טובה שלי) וכבר עשיתי פרונט אפשר לנסוע עם זה בלי בעיה למי שלא מפריע רעש דפיקה בבאמפרים\כביש משובש. כרית איכותית כ 250 שח

חלון צד ימין קידמי - עובד אבל מרעיש לקראת סוף הסגירה (מנגנון) - בערך 300-500 שח תיקון

כיוון שאני כבר רכשתי אוטו חדש וכבר לא נוסע איתה, מי שיקנה יקבל גם את הקיט טיפול שיושב אצלי בבית פילטר שמן מקורי VOLVO, שמן VALVOLINE 5W40 סיננטי מלא

• תוכן חדש...