מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,584 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חייבת להימכר פורד גרנדה, 1977 - יד ראשונה בנפח 4,700 סמ"ק. נדירה!! הרכב במצב גוף,פנים ומכני טוב והיא במצב נסיעה. צרו קשר בפרטי
הודעה אחרונה מאת רוצהלהיותאבא, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה, פורד ECOLINE 1996, 8 צילינדר מפוארת ביותר ובמצב טוב. חייבת להמכר - צרו קשר בפרטי
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מרצדס 320E, שנת 1999 לאחר שיפוץ פחחות גוף יסודי ומצב מכני טוב- דורשת השלמת הליך שיפוץ. חייבת להמכר
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
1600 סמ"ק, חסכונית בטירוף. ספר טיפולים מלא!!!!. טסט לחצי שנה. מטופלת בכל טוב ובחומרים הטובים ביותר- אחרי טיימינג.. מגיעה עם מערכת עוצמתית שכוללת שני מגברים תוספות:ידית הילוכים ניקל שחור. צמיגים הוחלפו בטסט. סאן רופ, מרים שמשות, פנסי ערפל. טוויטרים, רמקולים, מגברים, סאב.
הודעה אחרונה מאת adielretro, -
- 0 תגובות
- 781 צפיות
פונטו ספייס 2001 ידני 230KKM יד 3 כל הידיים פרטיות דגם ELX 80 כ"ס,שימש אותי בנסיעה לבסיס ובחזרה(איש קבע), עבר טסט החודש, הוחלף אגזוז בחדש (יש קבלות). רדיו דיסק עם בלוטות' של פארוט, רמקולים אחוריים של פיוניר טסט לשנה . מחירון 9.5 הוא גמיש מעוניין ב8 ניתאי 0506803104 תמונות אני יצלם מחר ויעלה לכם נ.ב הרכב של חבר לא שלי
הודעה אחרונה מאת mlur, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למכירה גולף קומפורטליין. מנוע 2.0. גיר ידני. 115 כ"ס. יד רביעית פרטית. ללא תאונות. 140K ק"מ. ג'נטים. רכב שמור ומטופל. ספר טיפולים במוסך צ'מפיון. מצבר חדש, 4 צמיגים חדשים של דנלופ.רדיו דיסק עם צ'יינג'ר . מחירון לוי יצחק : 22500 ש"ח. דורש 18000 ש"ח. גמיש לרציניים. מפרסם בשביל חבר, לא לפנות בפרטי בבקשה. הרכב נמצא בשפרעם, איזור הקריות. מוניר : 052-9740885
הודעה אחרונה מאת Sameer_tuning, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מצב מכני נדיר, מערכת סאונד מדהימה כל הקודם זוכר, לחוץ למכור עקב טיסה לחו"ל 7000 ש"ח 0527088880
הודעה אחרונה מאת RaDiCaL, -
- 0 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אהלן חברים, אני מוכר את הפורד שלי בצער רב מפאת חוסר זמן ומשאבים לתקנה לפני חצי שנה נכנסתי ברכב ומאז הרכב עומד במצב הזה.. חשוב לי לציין שהרכב לפני כן היה מנוע 1.1 ועבד ונסע מצויין יש 4 בולמים חדשים וטס פולריטן בכל הפרונט וגם במוטות מייצבים יש גם קיט שמבטל את הפלטינות שמורכב על המפלג יחד עם הרכב ימסרו גם המון חלקים אחרי התאונה התחלתי לבנות מנוע 1.6 זהה במימדים ובסוג (KENT) למנוע 1.1. אבל שוב, חוסר הזמן היכה בי ועזבתי את הכל באמצע ככה שאת הראש מנוע אתם כבר תיסגרו לבד. חבל לי שהרכב הזה עומד ככה כבר חצי שנה ובוקר בוקר כשאני עובר לידו אני מקבל כל פעם מחדש צביטה בלב. ** אני לא מצליח להעלות תמונות, אנסה בערב. חג שמח! אגב, הטלפון שלי לפרטים נוספרים הוא:…
הודעה אחרונה מאת zoriel.haviv, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, מוצעת למכירה מוסטנג GT/CS ידנית, 4600 סמ"ק, 300 כוחות סוס, שנת 2009. קיימת הערכת שמאי של לוי יצחק ע"ס 180,000 ש"ח. לבנה יפייפה. תמונות יש ביד 2 הרכב 01 ברישיון. שמור ומטופל מיום הראשון כמובן, ללא שריטה. תוספות בשפע. 0505637420
הודעה אחרונה מאת Aviv_DsX, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים ברשותי סיטרואן קסנטיה שנת 94 בעלת מנוע 2.0 ליטר 8 שסתומים RFX שזה מנוע זהה למנועים שמותקנים בוולקן,306 xsi דור ראשון,405,ועוד... הרכב יד 2 עם 136,000 ק"מ מקוריים כמובן הרכב במצב מעולה מניע ונוסע יום יום הכול עובד!!!! רבעיית צמיגים חדשים של קומו מיזוג אוויר וחימום עובדים מעולה ריפוד גג חדש אצל רפד ברמה גבוהה כול נושא הבומבות עובד ללא דופי סטרטר ואלטרנטור לאחר שיפוץ גיר ומנוע מתפקדים בצורה מעולה וללא כול בעיה לצערי הרכב ללא טסט כשנתיים הרכב יימכר בשלמותו ב-1500 שקלים בלבד!!! הרכב משרת אותי ביישוב יום יום אך מעוניין למכור אותו בכדי להמשיך את הפרוייקט בוולקן שלי הרכב נמצא בבני עייש צמוד לגדרה לפרטים נוספים בנייד 0502153344 תודה מראש ת…
הודעה אחרונה מאת DJ_BITON_BIT, -
- 0 תגובות
- 976 צפיות
למכירה סיאט איביזה 2010 אוטומטי (DSG) מנוע 1600 הרכב בצבע שחור, במצב מעולה. יש לרכב את כל התוספות (סאנרוף גדול, מגנזיום , פנסי ערפל, דשבורד לבן וכו'...) ללא תאונות מתחייב בבדיקה ! יד 1 22,000 ק"מ בלבד הרכב שייך לחברה שלי ונמצא אצלה מהיום הראשון שיצא מהחברה, שמור מאוד לעולם לא ננהג בפראות ולא עבר התעללות ממש לקבל רכב חדש מהחברה במחיר מצחיק לעומת מה ששילמו ! מחירון - גמיש אבל לא בלרינה לפרטים: שוקי - 052-2526697
הודעה אחרונה מאת 133hp, -
- 0 תגובות
- 737 צפיות
שברולט מאליבו 2005 יד 3 מליסינג מטופלת במוסך מורשה, לרכב יש טסט לשנה צבע כחול כהה מטאלי, שמור. הרכב שייך לאחותי ובעלה. 0507724248
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
למכירה קופרה שנת 2008. הרכב בצבע שחור, במצב מעולה. מעולם לא שופר, מעולם לא עבר תאונה (מתחייב בבדיקה) ותמיד טופל במוסכים מורשים. יד 2 (01 ברשיון) מועד עלייה לכביש נובמבר 2008 48,000 ק"מ בלבד טסט עד נובמבר 2013 אצלי מינואר 2010 נהג יחיד בכל השנים שהרכב אצלי (לא יודע להגיד בוודאות על יד 1) הרכב נמכר עקב ירידה מהארץ. 85,000 ש"ח. נא ליצור קשר בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת טל172, -
WRX 2000 2004
מאת 7172277- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יד- 3 ק"מ - 140 טסט שנה ברקסים חדשים קלאץ חדש צמיגים R1R . נייד 0587800003 מקורית וסנדרטית מאוד .
הודעה אחרונה מאת 7172277, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה פיז'ו 206 CC שני ליטר ידנית של חבר. יד שלישית, 211K שמורה ומטופלת לפי הספר, צבע כסוף, ג'נטים, בקרת אקלים, מערכת מושקעת ואיכותית במיוחד. ידיים פרטיות, לא עברה התעללות משום סוג! שמורה ומדהימה. חוויית נהיגה מיוחדת. לפרטים, גילויים ועניינים: 0525887669 נדב אפשר לראות את הרכב באופקים ושדרות (מכללת ספיר)
הודעה אחרונה מאת streicher_19, -
- 4 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
פיג'ו 206+ שנת ייצור 2011 עלתה על הכביש ביוני 2011 יד ראשונה ידנית טופלה במוסך מרכזי של פיג'ו האוטו באמת במצב נדיר כמו חדש ויפיפה בצבע שחור,חסכוני בדלק , רכב צעיר ומפנק,הרכב מגיע עם מגנזיום,ידיות ניקל בדלתות,מערכת שמע מובנת של היצרן עם שליטה מההגה.האוטו שמור מכל הלב. מפרסם בישביל חבר אז מבקשר לא לשלוח לי הודעות.0542376397 שלומי.
הודעה אחרונה מאת gleb, -
למכירה הX5 של אבא. דצמבר 2006, אפור עכבר, 100,000 קילומטר. מטופל ושמור כחדש! ריפודים עור מתכוונים עם זכרונות, סאן רוף כפול, דיבורית, צנגר 6 דיסקים. האוטו יד שניה שתיהן פרטיות. בפרטי או במספר הבא: 0508466006 רז. אם לא זמין תשאירו הודעה.
הודעה אחרונה מאת shandor, -
- 3 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
סיאט איביזה 2011 1.2 TSI DSG7. עלה על הכביש ביוני 2011,רמת גימור SPORT בתוספת מערכת מולטימדיה+מצלמת רברס+GPS+משענת יד. הרכב משמש כרכב 2 לרכב חברה לכן עוד לא הגיע ל10KKM. הרכב שמור בצורה חולנית!
הודעה אחרונה מאת dvirk11, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה הסוזוקי שלי יד 3 . צבע אדום(בזלת) אצלי שנה וחצי יש טופס בדיקה מהיום שנקנתה. מטופלת רק במורשה. טסט ארוך. 95 אלף קילומטר. המחיר שאני רוצה הוא 50 אלף שח גמיש אך ממש לא גומי. הרכב במצב מעולה פנימי וחיצוני. ניתן ליצור איתי קשר בפלא מספר 0507544502 שמי שחף מרחובות
הודעה אחרונה מאת chef85, -
(למכירה) אאודי A6
מאת JEP- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שנת 2001, 215,000 ק''מ, יד רביעית ללא תאונות. מנוע 2.7 BI-TURBO, הנעה כפולה. טסט עד 10/2013. 057-6445046.
הודעה אחרונה מאת JEP, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
הי ! זוהי מודעה בשם חברי הטוב שמוכר את הרכב שלו. מדובר באלפא מיטו לבנה מדגם תלתן ירוק -1.4 טורבו עם 170 כוחות סוס. הרכב שנת 2011 ונמצא באחריות 39000 ק"מ. ניתן ליצור קשר לבירורים ב 0545909578
הודעה אחרונה מאת Silencer23, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, אלפא מיטו יפיפייה ושמורה במצב מעולה. שנת 2011, ידנית, יד ראשונה. 35k ק"מ מנוע 1400, 105 כ"ס . מטופלת במוסך מורשה. נהג יחיד,ללא תאונות, התחייבות לשילדה נקייה. טל. 054-6738138 מחיר: 89,000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת GiLz, -
- 0 תגובות
- 742 צפיות
שלום רב. ברשותי הונדה סיויק 5 דלתות, אוטומטית, שנת 2012, מנוע 1800 סמ״ק 140כ״ס. היום בדיוק שנה על הכביש. שולם טסט מהיום לעוד שנה שלמה! הרכב עם קילומטרז׳ נמוך! 9000 אלף ק״מ. ננהג ע״י אישתי בית-עבודה-בית. הרכב במצב מושלם, ללא תאונות, תיקוני צבע ושאר ירקות. הוספתי לרכב ג׳אנטים מקוריים מהיבואן בעלות של 5700 ש״ח. כמו כן התקנתי ברכב חיישני רוורס, גם הם מקוריים של היבואן. סיבה בגללה אני מחליף את הרכב ? שיגעון! כל שנה בא לי משהו חדש. שמי אבי, את הרכב ניתן לראות בבאר שבע. נייד: 0505328895 נ.ב נראה לי מיותר לציין שברכב מותקנים כל אמצעי הבטיחות הנדרשים ע״י חברת הביטוח.
הודעה אחרונה מאת Avinusha, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הגיע הזמן להתחדש,ולכן הרכב של אחותי יוצא למכירה: 130K ק"מ,לאחרונה עבר טיפול תקופתי. הרכב ברשותה 3 וחצי שנים,(מאוקטובר 2009),מטופל בקביעות במוסך עדי ביהוד וניתן לקבל היסטוריית טיפולים מלאה. טסט עד דצמבר 2013. הרכב ללא תאונות! רמת גימור CX, יש 2 כריות אוויר, 4 חלונות חשמל, הגה כוח. אחותי היחידה שנוהגת ברכב,אני זה שיטפל בנושא המכירה. הרכב נמצא באיזור קרית אונו, ניתן ליצור קשר כאן או בנייד 050-7778959 מחיר מבוקש 31Kש"ח,יש גמישות קלה במחיר לחברי הפורום הנחמדים
הודעה אחרונה מאת Filius_Dei, -
- 0 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
בקצרה: קורולה שנת 2004, יד שניה. יד ראשונה היתה ליסינג, אבל היה רכב צמוד של עובד מבוגר באינטל והיד הנוכחית החזיקה ברכב קרוב לשש שנים. שלדה נקייה מתאונות. 160,000 ק"מ, טסט לחצי שנה. רכב שמור ומתוחזק בצורה מאוד קפדנית, לאחרונה הוחלפו 4 צמיגים. הרכב נמצא במושב נהורה (בין קריית-גת לאשקלון). 33,000 שקלים - גמיש. 052-9726708 - שלום.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בעקבות מעבר לרכב שטח אני מוכר את המאמי הזאת שליוותה אותי 3 שנים. לפני הייתה שייכת כ-6 שנים למשפחה בוגרת בקריית גת (שימש רכב שני של האישה) אז כמו שאמרתי ידנית, שנת 95 (מנוע 1.6 הזרקה רב נקודתית למי שלא מכיר) אלו מנועים חזקים מאוד 113 כ"ס במקור. 240K קילוטרים צבע שחור. (מפורסם ביד2 + תמונות) תוספות מקוריות: חלונות-חשמל, נעילה- מרכזית, הגה-כוח, מראות-חשמל. בשנה האחרונה הוחלפו: 4 צמיגים ומצבר טיפול אחרון (10K) נעשה לפני כחודש טיפול גדול אחרון לפני כשנה (טיימינג+מותחנים, משאבת-מים, רצועות מנוע) מצב פנימי מושלם! מזגן שאין דברים כאלה! רכב אמין מאוד, זריז וחסכוני (צריכת דלק משולבת 1:12.5) מחיר: 9000 ש"ח סופי. 050-9801729. אסף.
הודעה אחרונה מאת assaf234, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה סיאט לאון 1.8 TSI ידנית: רכב שמור מאוד ומטופל. פרטי נהג יחיד יצא מהניילונים לפני שנתיים 22000 קילומטר חלונות כהים מאחורה,ג'אנטים 17" מקוריים מהחברה. ללא חלון גג דש בורד דמוי קארבון+ניקלים בשעונים גריל כוורת קדמי (פסים+כוורת) מותקנת גרסת ניהול מנוע APR STAGE1,לא בוצעו שינויים מעבר לזה.ניתן להסיר את התוכנה (210 כ"ס +-) פילטר אינבוקס הוחלף לפילטר בד שמסייע בניקוי קל ע"י שטיפה. מבקש 95000. מחירון לפני שיכלול ק"מ 88000. מעט גמיש. איזור כפר סבא,הוד השרון. ניתן לקבל עוד פרטים בפרטי.
הודעה אחרונה מאת Barmudes, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אבא רוצה להשתדרג פרטים: יד 1 פרטית 25 אלף ק"מ (כן זה לא טעות) מודל 2010, עליה לכביש פברואר 2010 טסט לשנה. רכב מטופל במורשה רמת גימור Inspire - יש 6 כריות אוויר, ABS, ESP, מראות חשמליות, 4 חלונות חשמל, חלון בגג, מערכת מקורית עם שליטה מההגה וחיבור AUX וUSB. צבע שחור, קודן וחיישני רוורס. הרכב לא עבר תאונה או תיקונים פח למיניהם מעולם. נדרש מחיר מחירון (לאחר שכלול!) עבור הרכב. תמונה של הרכב טלפון: 052-2570155 054-9955623
הודעה אחרונה מאת taotao161, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 790 צפיות
החברה (סטודנטית שסיימה לימודיה לאחרונה - שימש אותה בבלעדיות) מוכרת את רכבה בעקבות מעבר דירה שלנו ללב ת"א (יש לנו חנייה אחת השמורה לרכב שלי), הרכב יושב אצל ההורים במערב ראשון. קנינו את הרכב מיד ראשונה (לאחר אינסוף חיפושים וטלפונים לרכב שמור), הרכב טופל כל השנים במוסך סוזוקי מורשה כך שיש לנו ספר טיפולים מלא מיום הוצאת הרכב מהסוכנות ע"י היד הראשונה+בדיקות קומפיוטסט שביצענו לפני כ4 שנים בעת העברת הבעלות+טסט לכ10 חודשים נוספים+מצבר חדש תחת אחריות. הרכב עבר באדיקות את כל הטיפולים בזמן כולל טיפול טיימינג גדול וטיפולים מונעים לאחר רכישת הרכב כמו החלפה לרדיאטור חדש, גומיות לציריות, פילטרים ועוד... הרכב עבר צביעה ע"י היד הראשונה אך לא נצבע כל הרכב כך שישנם קילופים של הלכה…
הודעה אחרונה מאת ranll, -
- 0 תגובות
- 770 צפיות
מוכר את הרכב שלי פיג'ו פרטנר 2005 יד 3 300,000 ק"מ מנוע וגיר במצב מצויין מצבר חדש סטרטר אחרי שיפוץ הרכב עבר ליפני 3K ק"מ טיפול 10K משמש כרכב פרטי לא עבודה! פרטים נוספים 0548174456
הודעה אחרונה מאת maxfirsov,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 16 אנונימיים, 1,699 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Pika007
- roi
- Itzik-b
- quzzaa
- David32
- davemustaine87
- orsh99
- Benor
- asix
- hans
- Boris
- לירון .ה.