מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,583 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
הרכב עם טסט צמיגים 35 מזגן מפוצל מוגבהה 23000 ש"ח אפשרות החלפה 050-25606162
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 3 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
למכירה לנד קרוזר קצר פרימיום 2005. מנוע 3.0 דיזל 170.000 ק"מ. ללא תאונות וללא תיקוני צבע! מעולם לא היה בשטח. מאובזר בכל התוספות שרק קיימות ברכב. סלון עור בצבע בז' משולב פנלים עץ מהגוני חלון בגג סט ניקלים מלא לכל הרכב, קיט ספוילרים קדמי +אחורי. כיסוי גלגל רזרבי, קשתות אורך לגגון, חלונות מושחמים בתנור כל הרכב, מערכת מולטימדיה+DVD, וו-גרירה משולב מערכת איתורן כפולה. מחיר 140.000 שקל לפרטים נוספים : 054-7275839
הודעה אחרונה מאת Multivan, -
- 5 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
ג'יפי 800 יד שניה רק 28.000ק"מ עליה לכביש 06/2010 שמור מאוד ומפוצץ בתוספות.(מושקע במעל 25.000 שקל) *קיט RIZOMA מלא! *ואריאטור MALOSSI!! *אגזוז ARROW!! *אזעקה STING *קסנון כפול 8K *מחרשה *צביעה מקצועית חזק מאוד!! לרציניים ולמבינים בלבד!!! ניתן ליצור קשר בה"פ או בטלפון 0547275839 אפשרות החלפה, פתוח להצעות.
הודעה אחרונה מאת Multivan, -
- 5 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
למכירה וולוו 760 ידנית!!! מנוע 2300 טורבו. למי שלא יודע מדובר ברכב הנעה אחורית עם דיפרניציאל מוגבל החלקה. הרכב עם המון תוספות ושיפורים(פירוט בטלפון). הוולוו עברה פחחות וצבע קומפלט עם ניפוחים מפח של הכנפיים. יש כרגע בעיה בגיר ותמכר במחיר טוב ביחס להשקעה הרבה שנעשתה בה. הרכב עם טסט בתוקף, לפרטים בה"פ או בנייד מאור 054-7441818
הודעה אחרונה מאת maor172, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה יונדאי H-1 שנת 2001 יד ראשונה פרטית, גיר ידני, פחות מ100K ק"מ אמיתיים. הרכב עמד כמה שנים עקב תקלה ומחסור בכסף לתקנה, התקלה תוקנה ואיתה יישור קו בסך כמעט 10K ש"ח. הקונה יקבל את הרכב עם טסט לשנה (הכל תקין פשוט לא היה לי זמן להעביר טסט). הרכב שייך לחמי ונמכר משום שהוא עבר אירוע מוחי ולא כשיר לנהיגה. מחיר נדרש 35 אלף ש"ח גמיש לרציניים. 0527648525 מאור.
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
טויוטה RAV4 2009
מאת Eily- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 809 צפיות
5 דל' (הדגם הארוך) האוטו של סבא של ידידה, 32,000 ק"מ אמיתיים. 2000 סמ"ק, ללא תאונות, טופל בזמן בחברה. הרכב כחדש, מוחלף כל 3 שנים. אזור: רחובות. פרטים בה"פ.
הודעה אחרונה מאת Eily, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאנטיס 2003, יד 5 (יודע שמעט גבוהה, היד הראשונה והשניה היו אותם בעלים, הרכב עבר מהבעל לאישה למיטב זכרוני) 132 אלף קילומטרים. מטופל היטב ובקביעות אצל אורן שירותי רכב בחולון (למי שמכיר, בנאדם אומן בעבודתו) לפני כחצי שנה בוצע טיימינג כולל מותחנים, כול הרצועות ברכב' כולל תושבות מנוע. לפני כחודש - משאבת מים, נוזל קירור, ניקוי סעפת באינפוזיה, שמן מנוע, ופילטר שמן מקורי. לפני כשנה הוחלף טרמוסטט על מנת לוודא ראש שקט בנושא (שריטה מרכב קודם) צמיגים בני שנה - הוחלפו ברכישה. אין נזילות שמן, לא אוכל שמן או מים. הרכב נרכש עם 124 אלף קילומטר, כול מה שבוצע חוץ מהחודש האחרון בוצע כחלק מיישור קו שביצעתי בשלבים. עובר ווקס פעם בחודש, פח וצבע במצב נקי ומאוד יפה לגילו, פני…
הודעה אחרונה מאת m.l, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה: סובארו אימפרזה ניו אייג' 2002. מנוע 1.6 תיבת הילוכים אוטומטית. צבע אפור מטאלי יד 3. ABS, כריות אוויר, מראות חשמליות, 4 חלונות חשמל, בקרת אקלים, מזגן מקרר ומחמם - הכל תקין! עברה ניקוי מצערת היום. המנוע נוסע כמו חדש, מתנהג מצויין - 226500 ק"מ. הרכב כחדש, מטופל ושמור בקנאות! משמש כרכב שני למשפחה עם ילד. ברכב מותקנת מערכת גפ"מ עליה נסע הרכב כבר קילומטרים רבים ללא תקלות. תימסר לקונה המאושר ביחד עם הרכב. ברכב כל התוספות, פירוט יימסר בטלפון. נמכר עקב התרחבות המשפחה. חייבת להימכר! המחיר גמיש - לרציניים! אפשר לקבל קישור בהודעה פרטית למודעה ביד 2 בה יש תמונה. מחירון יד 2 משוקלל - 27,000 ש"ח. מחירון לוי יצחק משוקלל (משוקלל ללא …
הודעה אחרונה מאת Alonyam, -
- 0 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
תת קטגוריה: בומברדיר/קאן אם דגם: אוטלנדר 650 MAX שנה: 2007 יד: 5 טסט עד: 11-2013 צבע: אדום בעלות קודמת: פרטית בעלות נוכחית: פרטית במצב מצויין ! 4X4 דו מושבי. מנוע חזק מאוד ואמין מאוד. עבר טיפול ענק ב 3000ש"ח ליפני שבוע: שמנים פילטרים רצוע ,רפידות מעצור וכו... יש טסט !!! קשת, תיק גדול מקורי , מגיני ידיים , סבל קדמי 0522692206
הודעה אחרונה מאת LIORWAGNER, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה - קאיה פיקנטו, נפח 1250, אוטומטית, רמת גימור LX (רגילה - יש חלונות חשמל, מערכת שמע מקורית, USB...). יד ראשונה פרטית, עלתה לכביש אוגוסט 2011 (נקנתה בקאיה צפון בצ'קפוסט), 27,000 ק"מ על השעון, אוטו נקי ושמור במצב כחדש, להזכירכם - 7 שנים אחריות - נשארו עוד יותר מחמש! מחיר מבוקש - 60,000 שקלים. נא ליצור קשר בטלפון 052-9186967. ניתן לראות את הרכב בשעות היום במקום עבודתי, באזור קיסריה.
הודעה אחרונה מאת נמרוד33, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
פיאסטה 88' יד שנייה שמורה, מטופלת ומתוחזקת ברמה גבוהה! חלפים מקוריים בלבד! טסט עד 9/13 פרטים בטלפון: 052-889898שש מחיר: 7K
הודעה אחרונה מאת orfiesta, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, מפרסם מודעה זאת בשם חבר. אני יכול להעיד ממקור ראשון שהבנאדם פדנט בכל נושא השמירה על הרכב, לא קורע אותו ובכלליות נוסע כמו סבתא (ברצינות, בקטע שמעצבן אותי ) פרטים כלליים: צבע שחור, שילדה נקיה לחלוטין, בודי נקי ויפייפה - ללא שריטות, שפשופים, דנטים וכו', הרכב נראה חדש(ברצינות, אני מקנא בבודי הנקי שלו...) הרכב סטנדרטי לחלוטין(!) במקומות הקריטיים מעבר לכך ישנם נגיעות קטנות;צנרת cat-back שירדה מSTI Prodrive חוקי לחלוטין, פורק HKS, קפיצים Tein S. ג'אנטים של הWRX החדשות יותר צבוע בשחור. סאנרוף, חיישני רוורס, כריות אוויר וכל המסביב. הרכב מטופל ברמה הכי גבוהה, עבר טיפול לאחרונה- עד שכמה שאני זוכר כלל פלאגים, שמנים ופילטרים. מוזמנים ליצור איתו קשר לפר…
הודעה אחרונה מאת Maor Bracha, -
- 5 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
למכירה טויוטה קורולה בת שנתיים , שמורה ומטופלת במוסך מורשה קילומטרז' 34500 טסט לשנה , גלגלי מגנזיום 0508688250
הודעה אחרונה מאת dima83, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה הסקודה החמודה שלי אחרי שנתיים מדהימות, השתחררתי מצהל ורוצה להשתדרג. מנוע 1600 GLX 267 אלף ק''מ שנה 1999 יד 2 חסכונית מאוד! 1:15 רדיודיסק של פיונר. http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/306059_2582348415812_2112946806_n.jpg הרכב נמצא באריאל, פ''ת והסביבה . סאם - 0528422122
הודעה אחרונה מאת CASTRO_PK, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
**אני לא קשור למוכר בכלל, לא מכיר את מצב הרכב. ראיתי את האוטו חונה מול מקום העבודה שלי** תצפית: מאזדה 323F 1997 נצפתה במרכז הכרמל. חיפה
הודעה אחרונה מאת omar87, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מכונית מאוד מיוחדת, מושקעת ונמכרת לאחר לא מעט לבטים... מדובר בe30 שנת 87, קופה. הרכב יד חמישית וארבע שנים אצל היד הנוכחית. הרכב שופר ועבר שינויים בכל המכלולים לטובת התנהגות, אמינות ואין סוף כיף! פירוט: מנוע- 1800 m42 מודרני בעל 140 כ"ס. המנוע הורכב יחד עם צמה,מחשב ואביזרים מודרניים והוא תפור על משקל הרכב "בול" העברת כח- גיר ידני 5 הילוכים, דיפרנציאל מוגבל החלקה. לא ריתוך ולא קומבינה. מתלים והתנהגות- בולמים בילשטיין, קפיצי הנמכה, בוקסות מחוזקות, בושינגים פוליאוריתן, ברגים לכיוון קאמבר מאחורה,סרן דיסק אחורי, בלמים משודרגים מקדימה, זויות קאסטר גדולות יותר, מסרק הגה קצר של e36 אך עם יכולת צידוד מרשימה. כמו כן כל שאר חלקי המתלים חדשים לגמריי! …
הודעה אחרונה מאת אוהד, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, חבר שלי מוכר פונטו ספייס 2001 יד ראשונה 188,000 ק"מ ידנית מצב מכני תקין, מבחינה חיצונית יש קילופי צבע. מחיר 10,000 עם גמישות קטנה פרטי המוכר: נחום 050-3023318 תמונות עדכניות
הודעה אחרונה מאת ALEX2424, -
- 4 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום רב, למכירה גולף דור 6, גימור הייליין, 160 כ"ס. צבע שחור, 77000 ק"מ, יד1, בעלות פרטית. נסעה רק נסיעות ארוכות. מטופלת בצמפיון המוסך המרכזי ברחוב לח"י בבני ברק. טסט עד אוגוסט 2013. סלון אלקנטרה בצבע בז'. צמיגים חדשים, כיסוי מדבקה שקופה מיוחדת על כל הרכב (סאן פילם) המונע שריטות - עלה לי כ9000 ש"ח. צ'יפ APR שלב 1 המשדרג את המנוע ל201 כ"ס - תוכנתי בלבד (ניתן לביטול מההגה, כרגע מבוטל). - עלה לי 3900 ש"ח. האוטו במצב מקורי ללא תאונות קשות (דפיקות בטמבון וכנף ימין שתוקנו ללא ירידת ערך). אחריות על הגיר 5 שנים. למי שירכוש את הרכב דרך CARSFORUM יקבל גלאי מהירות וולנטיין 1 גרסא אחרונה שעולה כמה אלפי שקלים גם כן. תיקונים שבוצעו: החלפת מצמדים, החלפת מאוורר פ…
הודעה אחרונה מאת בראבו, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, הרכב של סבא שלי למכירה, מדובר בסזוקי ספלאש צבע אפור עכבר, כל התוספות של החברה, 149 קילומטרים בלבד!!הרכב כמעט ולא נסע. עלה לכביש בחודש מאי 2012 סגור בחניה ללא שמש,ללא שריטה נמכר עקב חוסר שימוש לצערי סבא שלי אינו יכול להשתמש ברכב. מתחייב בבדיקה! 0526-955912 ספי.
הודעה אחרונה מאת avihai_r, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מנוע 900 טורבו מחיר מחירון 30,000 קמ טסט עד יולי יד 2 מטופל רק בחברה 0526362746
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
- 2 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
קצת פרטים: פונטיאק גרנד פרי 1996 מנוע 3.1 מטופל במוסך המרכזי מיומו הראשון . הרכב היה של חמי ונעשה העברת בעלות עקב עקשנותו של איש מבוגר. יד 2 למי שזה כזה חשוב 139000 ק"מ צבע שחור ללא תאונות מצב מעולה מכנית הכל תקין הכל פועל ברכב כיסא נהג חשמלי, בקרת שיוט, מחשב דרך כולל כל הנתונים, הקרנה על השימשה הקדמית של לוח השעונים ועוד. סלון מצב חדש ללא קרעים או לכלוך מיותר. הרכב בקושי נסע וגם שנסע היה רק בידי איש מבוגר. הרכב הועבר לאח של אישתי והורכב בו מערכת של ALPINE שכולל רדיו 9882 כולל קומפוננט של ALPINE ,מגבר פיוניר וסאב (יימכר בהתאם למחיר) טסט עד סוף השנה. 12-2013 מחיר 9999 ש"ח כולל המערכת , לרציניים ניתן לדבר גם בלעדיה , החלפות מענינות יתקבלו בשקילה בהוד…
הודעה אחרונה מאת turbo2, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הרכב של אבי עולה למכירה. X5 2006, עלתה לכביש בדצמבר, טסט עד דצמבר. איבזור: סאן רוף כפול, ריפודי עור לבנים מתכוונים עם זכרונות לנהג, צנגר 6 דיסקים שליטה מההגה, דיבורית בלוטוטפ, מדרגות צד ובטח עוד דברים ששכחתי. האוטו ננהג אך ורק על ידי אבא, הוא שמור מאוד ומטופל, ללא תאונות! לא נסע בשטח. עומד על 98.000 קילומטר. באמת מציאה. מחירון לוי יצחק לפני שקלול 174000 אחרי שקלול 1860000. אנחנו ראלים ולא מבקשים מחירון. אני מפרסם את הטלפון שלי אם אני לא עונה אני בעבודה תסמסו ואחזור, או בפרטיות. 0508466006 רז.
הודעה אחרונה מאת shandor, -
- 0 תגובות
- 923 צפיות
למכירה פאסאט 2001 TDI הדגם החזק עם 130 כ"ס, גיר טיפטרוניק אחרי שיפוץ. ברכב מותקנים חיישני רוורס ודיבורית בלוטוס. 4 צמיגים במצב מעולה. 262000 ק"מ. הרכב במצב ירוק, צבע הגג והמכסה מנוע קצת מקולפים. הרכב נוסע ומתנהג כחדש לגמרי. הרכב ללא טסט בערך חודש, אין לי העיה למסור את הרכב לקונה עם טסט. הרכב ללא תאונות. נמכר AS IS מחיר מצחיק של 15.500 שקלים חדשים. לפרטים נוספים בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת shahar2708, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ספרדייה לוהטת התגיירה באוגוסט 2012 וישר הגיעה לזרועותיי ,אני החבר הראשון שלה (00 ברישיון). 3 דלתות. ידנית, מנוע 1.2 עם שבלול קטן, לובשת על עצמה קיט "fr" מהחברה שזה כולל את כל התוספות בהתאם. לפני הכרת מדינתנו היא עברה הרצה עדינה למרות שהיא תיירת, טיולים בהכרת הארץ סה"כ 7,100 ק"מ. צבע שזוף (אפור פחם ) כמובן שהיא אוהבת להתיפייף אז היא מטאלית. מיותר לציין שהיא חובבת מקלחות מפנקות ורק ידני שום מכונת שטיפה מחורב*נת לא פזלה לכיוון שלה. מעולם לא טיילה בשדות זרים ,אני החבר היחיד והקנאי שלה (נהג יחיד). אוהבת לשמוע מוזיקה כל היום אז היא מגיעה עם מערכת משופרת. בבקשה רק לקשר רציני ! ! לפרטים נוספים ותמונות..צרו קשר מחיר יינתן בטלפון. אלון-0528307833
הודעה אחרונה מאת alon-g, -
- 0 תגובות
- 784 צפיות
אופל ווקטרה 91 נפח 2000 אוטומט 4 הילוכים יד שניה, עברה 160000 ק"מ, 115 כ"ס, אחרי טיפול ובלמים חדשים כולל צלחות, אני מעביר אותה טסט בימים אלו ככה שלקונה יהיה טסט בתוקף לחצי שנה. מבקש 6500 קצת כסף להמון אוטו. 0544307615
הודעה אחרונה מאת mozman11, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יד שנייה 16.000 ק"מ בלבד 2 דלתות כל התוספות מהחברה שנת 2011 שמורה יניב 054-4610462
הודעה אחרונה מאת ג'וני43, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שנת 2011. יד ראשונה, פרטית. 21.000 ק"מ. טסט ל-10 חודשים. שמורה, מטופלת במוסך מורשה, מתחייב על מנוע גיר ושלדה. עדיין באחריות. מדובר בדגם דינמיק (המאובזר), בתוספת קודן, חיישני רברס, מרימי שמשות, מערכת אזעקה. הדגם הזה מיוצר ביפן ולא בתיאלנד (כמו דגם האקטיב). מבקש מחירון לוי יצחק משוקלל = 82.800. לפרטים נא לפנות לשמואל: 052-8720835 04-5795229 לא בשבת האוטו של אבא שלי אז בבקשה לא לשלוח ה"פ.
הודעה אחרונה מאת motik, -
- 0 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
למכירה, ניסאן אלמרה פרפקט, מנוע 1.8, מזגן תקין, מטופל במוסך מורשה,172 אלף קילומטר, שנתון 2003, אוטומט. טסט לעוד יותר מחצי שנה, יד 2. האוטו לא עושה בעיות !! מחיר הוא 23 אלף ש"ח. גמיש מעט במחיר. נמצא בקרית אתא מספר: אברהם - 0523499248, לא בשבת.
הודעה אחרונה מאת yoyoav, -
- 2 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
CUP מצב מצוין, מטופלת במוסך המרכזי, אחריות לעוד שנה וארבעה חודשים, שלדה נקייה. רכב הנעה קדמית הכי טוב בעולם. יד שנייה, 39000 ק"מ. דפרנציאל מוגבל החלקה, ברקסים של ברמבו, גג פנוראמי, גאנטים 18, צמיגים חדשים, מושבי ספורט בקרת אקלים 2 אזורים, דיבורית בלוטוס מקורית ומוניטור של רנו ספורט. 057-8556955 דורון 054-9706721 אורון
הודעה אחרונה מאת ororororo, -
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
סיאט לאון סטיילנס מנוע BZB 1.8 TSI שנת 2009, ידנית 52,000 ק"מ, יד שנייה קלאץ חדש עבר רק 6000 ק"מ + 2 משאבות עליונה ותחתונה (העבודה כולל חלפים מקוריים נעשתה במוסך סיידון בהוד השרון) הרכב במצב תצוגה! חונה תמיד בחנייה מקורה ונשטף תמיד ידנית בבייתי. מוכר עקב מעבר לרכב חדש. אני נהג יחיד, הרכב אצלי כמעט שנתיים. מחיר: 80 אלף (מחירון יד 2).
הודעה אחרונה מאת ozwrx,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,940 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- שחר 1
- FROGIE
- fatboy1340
- לב טוב
- אורי מ.
- פול-טנק
- matan-d
- Coresh
- orankohn
- nglancer
- דוד דרעי
- stx