Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, מפרסם מודעה זאת בשם חבר.

אני יכול להעיד ממקור ראשון שהבנאדם פדנט בכל נושא השמירה על הרכב, לא קורע אותו ובכלליות נוסע כמו סבתא (ברצינות, בקטע שמעצבן אותי:-P )

פרטים כלליים:

צבע שחור, שילדה נקיה לחלוטין, בודי נקי ויפייפה - ללא שריטות, שפשופים, דנטים וכו', הרכב נראה חדש(ברצינות, אני מקנא בבודי הנקי שלו...)

הרכב סטנדרטי לחלוטין(!) במקומות הקריטיים מעבר לכך ישנם נגיעות קטנות;צנרת cat-back שירדה מSTI Prodrive חוקי לחלוטין, פורק HKS, קפיצים Tein S.

ג'אנטים של הWRX החדשות יותר צבוע בשחור.

סאנרוף, חיישני רוורס, כריות אוויר וכל המסביב.

הרכב מטופל ברמה הכי גבוהה, עבר טיפול לאחרונה- עד שכמה שאני זוכר כלל פלאגים, שמנים ופילטרים. מוזמנים ליצור איתו קשר לפרטים נוספים.

בנוסף הרכב קיבל ברקסים חדשים קדימה+אחורה בשבוע שעבר.

יש על הרכב 134K ק"מ, שנת 2005.

עם יד על הלב - באמת רכב שמור ומומלץ לחברי הפורום.

המחיר הגיוני לחלוטין - 65K. אם תעשו השוואה תראו רכבים קרועים במחירים גבוהים בהרבה.

קובי 0525970377

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...