מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,582 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אופל קורסה שנת 1989 נפח 1200 סמ''ק ידנית , לבנה ,בתוצרת סדאן יד 2 111 אלף ק"מ אופיר - 0545457337 (לא בשבת)
הודעה אחרונה מאת OfirGS, -
- 6 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
טויוטה לנד קרוזר פרדו קצר. מנוע דיזל עשה 253000 ק"מ. יד 7. הרכב לא שלי לא לשלוח לי ה"פ. פרטים ב-050-2205508 איש קשר אדם
הודעה אחרונה מאת danielfp02, -
- 0 תגובות
- 859 צפיות
טסט עד 7 2013 צבע לבן יד 6 אחרי טיפול 10 אלף,טיימינג,ראש מנוע עבר 177 אלף קילומטר דורש 7200 תמונות בפרטי
הודעה אחרונה מאת עוזי תפוזי, -
- 0 תגובות
- 823 צפיות
מדובר ביונדאי סונטה מודל 2000 ברמת גימור GLS המפוער שמגיע עם מנוע בנפח 2500 תצורת מנוע V רכב מנהלים מפנק שמור ומטופל בצורה הכי טובה ! רכב מקורי לחלוטין מנוע וגיר ושילדע תקינים לחלוטין ! האוטו עבר את כל הטיפולים הנידרשים יד 02 ברישיון (אני שלישי ) 140000 ק"מ 1 טיפול 10 2 משאבת מים חדשה 3 טיימינד 4 הוחלפו פלגים של NGK אירדיום 5 צמיגים חצי שנה על הרכב 6 רפידות לכל 4 הגלגלים האוטו נושם ומרגיש חזק כמו שנולד במפעל . שאלות בפרטי . 8)
הודעה אחרונה מאת lishaina, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
מוכר את הלאון שלי עקב שדרוג לFR\GTI חדשה יותר עם DSG. מקורית עם 142000 ק"מ בלבד, יד 4. בשנה האחרונה עברה יישור קו בהשקעה של מעל 15000 ש"ח בסדנאות\מוסכים המובלים בתחום, יש קבלות על כל בורג. טופל אצל רון ובעבר בג'דאב. מה נעשה: *ג'נטים 17' חדשים במשקל 6.5 קילו. *4 צמיגים ספטרטיביים שעברו עד היום רק כ8000 ק"מ. *כיוון פרונט. *המנוע עבר שטיפה אצל רון והוחליף שמן פעמים אחרי אלף ק"מ כדי להוציא את המשקעים ש10 שנים השאירו בו. *דאון פייפ הוחלף עקב חור שיהיה בישן. *משאבת דלק הוחלפה בגלל עייפות. *חיישן מד אוויר. *מצבר. *צינורות נשם הוחלפו לסיליקון. *נוזל קירור. *פלאגים. *תושבת גיר. *שמן גיר. ועוד דברים קטנים שבטח שכחתי. הרכב אחרי כל הטיפולים הג…
הודעה אחרונה מאת ExoduS, -
- 3 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
הרכב שנתיים וחצי בבעלותי. אחרי פרוייקט מקיף. הכל הוחלף!! מנוע 1600 8V. TD05 16g!! 250 כוח סוס בגלגל!! ניהול מנוע. קלאץ' קראמי. ווסטגייט חיצוני. גאנטים 15' 206CC צמיגים חדשים TOYO T1R. משולשים חדשים. ציריות לאחר שיפוץ. אלטרנטור שופץ. סטרטר שופץ. תושבות מנוע. מיסבי גלגל. בתי בולם + מיסבים. בולמי קוני. קפיצי המכה 50 מ"מ. מוטות קישור. קוויק שיפט. שטנגות. רדיאטור ולאו חדש. פנסים קדמיים חדשים. פנסים אחוריים חדשים. בוסט קונטרולר של greddy. שעוני Boost + EGT. צנרת 2.5 דוד אחורי שקט של STI. סלון הרכב במצב מושלם, ללא קרעים! סאן רוף מקורי עובד ולא נוזל. ספייסרים 16 מ"מ עם מירכוז. נוסע מאוד מאודדד חזקקק! …
הודעה אחרונה מאת Silver S16, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 755 צפיות
(שכן שלי שעובר מסניק לסניק מרוב שמרוצה, מוכר) יד שניה, שמורה, ללא תאונות, מטופלת "לפי הספר" במוסך רשת של קרסו. 149,000 ק"מ, תימסר עם טסט לשנה. מוטי 052-8351895
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
דייהטסו סיריון 1.0 מודל 99 ידנית 158000 ק"מ- הסטוריית טיפולים מלאה מ1999 טסט עד פברואר- הקונה יקבל את הרכב עם טסט לשנה הרכב אחרי טיפול גדול הכולל : שמן + פילטר פילטר אוויר פילטר מזגן פלאגים כויל ביום שישי הרכב יעבור הכנה לטסט + בלמים 4 צמיגים חדשים - עברו פחות מ3000 ק"מ / בני 3 חודשים קוסמטיקה ואביזרים: הרכב ללא תאונות ( למעט שריטות חניה קטנות בפינה) פנים הרכב נראה כחדש. ריפודים ללא כתמים, קרעים , או דהייה . לוח שעונים עם תאורה כחולה . 4 חלונות חשמל מראות חשמליות ידית פתיחת תא מטען + פתח מילוי דלק מתוך תא הנוסעים . כל האבזור מקורי תקין ועובד . מע' סטריאו (באחריות לעוד 10 חודשים ), 6 רמקולים , BT, USB ** עם ה…
הודעה אחרונה מאת Gregos, -
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
רכב אמין וחסכוני, במצב טוב, מנוע 1300, אוטומט, ללא תאונות, 185,000 ק"מ, נא לפנות למספר 0523678682
הודעה אחרונה מאת yb, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה טויוטה קורולה 1998, יד ראשונה, רכב שמור ומתוחזק, צבע כסף מטאלי במצב מעולה, הרכב חנה כל השנים בחניה מקורה ונשמר עם כיסוי רכב כשחנה במקומות אחרים, לכן נראה מעולה, ישנן רק שריטות ושפשופים מינורים ממכוניות חונות, הפנים של הרכב במצב מעולה ממש, שמור מאוד הכל עובד, מזגן, חימום, חלונות חשמל וכו, כל הכפתורים והפלסטיקים במקומם, הספידומטר עומד על 285k בערך, כמובן מנוע וגיר מקוריים, הרכב תקין וכאמור במצב מעולה, ננהג במתינות ונשמר בקפדנות ונמכר רק בגלל רצון לשידרוג, לפרטים ניתן ליצור קשר בהודעה פרטית תמונות של הרכב
הודעה אחרונה מאת yb, -
גולף GTI 1987
מאת לירוי1- 0 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
מדובר ברכב תצוגה ייחודי בארץ ,ונדיר ברמה העולמית !!!! גולף גי טי איי 1984 סמ"ק 16 שסתומים מקורי . אותיות מנוע 9A גיר מיוחד 2y ניהול מנוע עם צ'פ משודרג . הרכב מוערך סביב 180 כ"ס -930 ק"ג נוסע חזק . הרכב מגיע מקורי עם ABS מזגן הגה כח כמו כן מוטות מייצבים קדימה אחורה , גג נפתח . קלואוברים אייבך הרכב מונמך ב5 ס"מ הגה מקורי GTI 4 צופרים חדש לחלוטין. סט 3 שעונים ואקום טעינה לחץ שמן . סלון ריקארו צנרת 2.5 + אגזוז VR6 מקורי .מערכת שמע אזעקת ביפר ה כוללת הנעת הרכב מהשלט . סט פנסים קריסטל קדימה + פנסי ערפל קריסטל - אחורה פנסים מושחרים מקוריים , גריל קידמי ללא סמל . גנטים יוקרתיים ונדירים של BBS כמו כן צמיגי מקצועיים של TOYO R1R 195-45-15- סט חדש לחלוטין . ה…
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
למכירה או החלפה וולבו S70שנת 99 מנוע 2500 בלי הטורבו .מוצלח יותר האוטו במצב טוב( צריך לתקן כמה דברים קטנים.)גיר הוחלף לפני שנה כולל קולר לגיר.166000 ק"מ הריפודים במצב טוב .יש לאוטו טסט לחודשים.חישני ריברס. האוטו בצבע לבן האוטו במחירון 18500 שח +- אני רוצה 10000שח הרבה אוטו בקצת כסף בהחלפה תלוי ברכב האוטו נימצא בקריות 0504070969 יש אפשרות להוסיף 3000 שח ולקבל וולבו כזאת נוספת במצב נסיעה ללא רישוי במצב מצוין. לידע כללי רק חלקים מהאוטו הנוסף אפשר למכור ביותר מ10000 שח למי שייש מקום לפרק
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
סובארו אימפרזה טורבו GT הדגם המפואר 2 כריות אוויר , סאן רוף ואי בי אס שנת 2000 צבע לבן יד 05 ברשיון ק״מ 130.000 הרכב מלוקק ושמור בקנאות הכל חדש ועובד כאילו יצא עכשיו מהחברה !!! טיפולים כל 4,000 ק"מ ואפילו לפני. אפשרות החלפה ברכב משפחתי רשימת תוספות : בלוק מנוע : STI 2.0L קראנק : STI 2.0L מיסבי קראנק : ACL Racing בוכנות מחוזקות : CP-Pistons טלטלים מחוזקים : Eagle מיסבי טלטל : ACL Racing ברגי טלטל : ARP ברגי ראש : ARP קפיצי שסטומים : Brian Crower קאמשאפטים : Crower STAGE 3 פורטינגים : פליטה + יניקה STAGE 5 הדרסים : GT Spec דוד בניה עצמית שקט תוצרת לירן סיסו ( Argonetics ) צנרת פליטה : 3 אינצ' לא זבל סיני פלאגים : …
הודעה אחרונה מאת tu3s, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מפרסם הודעה זאת עבור חבר: בצער רב עברתי תאונת פרונט ביום שני, ואין ביטוח מקיף... מדובר על: סיאט איביזה 2003 טורבו דיזל FR 3 דלתות שחור מטאלי סאן-רוף, ג'אנטים דמויי GTI, רביעיית צמיגים במצב טוב מאוד Toyo T1R הרכב טופל באדיקות במוסך רון - המנוע, גיר, טורבו וכו' במצב מצויין. חלקי הרכב שווים כמה עשרות אלפי שקלים, אני מבקש 10000. לפרטים נוספים בבקשה בפלאפון: ארנון - 0526837043
הודעה אחרונה מאת oyway, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חיפושית שנת 2001 יד שנייה (01 ברשיון) מבחורה (אחותי) - נהגת יחידה ב-8 שנים האחרונות. צבע שחור מצב מכני מצוין, מצב חיצוני טוב מאד (אין מכות/דפיקות או תיקונים) שלדה נקייה מנוע 2.0 אוטומטי (מנוע כמו של גולף) בובה של אוטו! מחיר : 37,000 ש"ח לפרטים : אלי - 052-6115555
הודעה אחרונה מאת Gilad_172, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה רנו קליאו משנתון 98, יד שניה, 135000 ק''מ, שמורה ומטופלת. מבקש 6000 ש"ח, גמיש.. זמין רק בפלאפון! 0544548451 רון
הודעה אחרונה מאת Sanction, -
- 0 תגובות
- 997 צפיות
שמור שמור שמור בקושי נוסע נראה חדש הקטנוע הכי אמין שיש מטופל רק בחברה ובחלקים מקוריים דורש מחירון +400
הודעה אחרונה מאת ג'וני43, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה פולו GTI שנת 2000 מנוע 1600, ידני, יד 5, טסט 4-2013, 186,000 ק"מ, צבע כסף מטלי. נמכרת בצער רב! שמורה מאוד, נהג יחיד, מטופלת במוסך רון, בבעלותי 5 שנים, יש היסטורית טיפולים מסודרת. קלאץ חדש, מחשב ABS+משאבה חדשים, פנסי קסנון מקוריים(מצורף למסמכי הרכב אישור רשמי מהיבואן)+נורות חדשות, מגנזיום, סאן רוף, חלונות אחורים כהים, צבע חדש (עקב דהיית הצבע המקורי), ריפוד גג חדש,דיבורית בלוטוס. מחיר: 30,000 ניתן ליצור קשה בהודעה פרטית או בנייד 054-9988531 (חן) אני נמצא באזור המרכז - ראשון - פתח תקווה
הודעה אחרונה מאת PorscheN, -
- 0 תגובות
- 898 צפיות
איביזה שנת 2012 עלתה לכביש ב 8\2012 יד ראשונה פרטית,עשתה 7800ק"מ טסט עד 8\2014 וגם אחריות יצרן. צבע שחור מיטאלי יפייפה,עם מגנזיום,חיישני רברס,ועוד מלא תוספות.הדגם הוא 1.4 REFERENCE ידני. הרכב שמור מאוד כחדש,ללא תאונות או תיקוני פח כלל!!!מתחייב בבדיקה על הכל הרכב נמצא בדרום(איזור ב"ש) פרטים בפלאפון 0505067443 אסף
הודעה אחרונה מאת אסף גולדשטיין, -
- 1 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
למכירה גולף TSI 1.4 122HP 2010. יד 1! רכב במצב כחדש עם ספר טיפולים, מטופל רק בצ'מפיון מוטורס. צבע אפור מטאלי. טסט עד מרץ. 78000ק"מ מחירון משוקלל. גיל 0527792299
הודעה אחרונה מאת XtremeIL, -
- 5 תגובות
- 4 אלף צפיות
85,000 ק"מ דגם: XRN 75 כ"ס תאריך עלייה לכביש: ינואר 2008 יד 2 צבע לבן רכב שמור עם ק"מ נמוך, טופלה במוסך המרכזי בבני ברק ועברה לאחרונה טיפול גדול. הסטוריית טיפולים מלאה. בה"פ או במספר: 5676161 - 050
הודעה אחרונה מאת daniel_18, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קליאו במצב מצוין, מתודלקת רק 98 אחרי טיפול גדול. כולל ספר טיפולים מיומה הראשון על הכביש. הרכב עם 148,000 ק"מ ובלי תאונות. יש לרכב קואילאוברים של KW ופילטר INBOX של K&N. מחיר- 27K ש"ח עוד פרטים בטלפון 0524839772 לוטן במידה ואני לא זמין, תשאירו הודעה ואני אחזור אליכם.
הודעה אחרונה מאת לוטן זק, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 782 צפיות
שלום למכריה: מאזדה 5 2007 יד 2 צבע כסף 180000 ק"מ רכב שמור,מעולה,מטופל. מס' פלאפון: 0505068815
הודעה אחרונה מאת explorer, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. אני מתלבט באם למכור את ה206 שלי. בחצי שנה האחרונה החלפתי: משולשים, סטרטר אלטרנטור רדיאטור רדיאטור מזגן רפידות בילום ברקסים שיפצתי את הגיר האוטומטי ועוד ועוד ועוד. פירוט מלא ימסר באם תרצו. אני יודע מה מחיר הרכב ולאור ההשקעה שלי בו אני לא כל כך ממהר למכור , מתלבט אם משהו מעוניין לקנות שיצור קשר בפרטי.
הודעה אחרונה מאת talroze, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם לפני שאפרט אתחיל בזה שהרכב לא תוכנן להיות למכירה בזמן הקרוב, פשוט נשברתי ללחצים של החברים והחלטתי לשפץ את הגולף דור ראשון שנת 82 שברשותי. האוטו מתוכנן לפרוייקט מטורף שיכלול מנוע וגיר 20VT ולכן אני זקוק לכול שקל כרגע, אז נתחיל: מדובר בפולו 16v מקורית שנת 1999 יד 6 (05 ברשיון) 180,000 ק"מ מקוריים, צבע ירוק מטאלי, מנוע 1400 16 שסתומים דאבל קאמשפט 100 כוחות סוס על משקל של כ-800 קילו מרגיש חזק מאוד וזריז!!! האוטו שמור מאוד!!! שלדה נקייה לחלוטין בהתחייבות!!! מזגן מקפיא,חימום ממיס. דשבורד מקורי במצב מושלם!!! הכולללל עובד בצורה תקינה לחלוטין!!! חיצוני במצב מעולה ללא מכות או מעיכות כלל צבע מבריק ויפה יש קבלות מהבעלים הקודמים באלפי שק…
הודעה אחרונה מאת DJ_BITON_BIT, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קיה ספורטז' - Lx טיפטרוניק 2.7 שנת 2008 יד 2 עם 140,000 ק"מ. ממושב בצפון ליד נהריה . טסט עד 4-13 מוכן החלפה ברכב עד 30-40 אלף ותוספת. לא בשבת. רכב מדהים יד 2 חונה תחת חניה מקורה בלבד,תמיד נקי!!מטופל בזמן. מאישה נהגת יחידה שנוסעת בו פעמיים שלוש בשבוע גג. מחירון-גמיש. שווה להתקשר לראות . אלי וקנין: 0506-888-086 תמונות: קליקליק
הודעה אחרונה מאת avikkllk, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה הפולו 16V שלי שמורה מדהימה, יד 12 אבל המבצ כאילו יד 1 שנת 2012. כל הפרטים נמצאים כאן: רכב פשוט חדש שמור ומדהים. אלי: 0506888086 אבי: 0545707658 או ה"פ. גמיש. המשך יום נעים. .
הודעה אחרונה מאת avikkllk, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
סקודה אוקטביה שנת 2008 אוטמטית עם 80,000 קילומטר. רכב שמור ומטופל בזמן בחלפים מקוריים בלבד נהגת יחידה על האוטו ללא שום מכות ושום תאונות. קילומטר נמוך אוטו שווה כל שקל! טסט עד מרץ 13 יד 3 כל הידיים פרטיות צבע כחול. מבקש על האוטו 62,000 ש"ח מוכן להתגמש לרציניים. פרטי יצירת קשר: אילן - 052-2 שלוש תשע שש שמונה אפס שש אפס דבורה - 052-2 שמונה חמש אחד שבע ארבע חמש סורי על החפירה זה כדי למנוע תוצאות מיותרות בגוגל
הודעה אחרונה מאת ROEi1, -
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מדובר בקסנטיה 95' 1.8 ידנית. יד 5, 310000 ק"מ. ירוק כהה. רכב עם כמה בעיות ולכן לבעלי סנטימנטים לדגם.. הבעיות העיקריות: חלק אחורי קפיצי, כנראה בומבות אחוריות. מנוע מאבד מים ושמן. לא בהכרח משהו רציני אבל צריך לבדוק. לא רואים עשן מהאגזוז. חיצוני נראה קצת מצ'וקמק. צבע שרוף, פנסים דהויים וכו'. יש לפעמים קטעים חשמליים מוזרים(הפעלת מגבים גורמת לכיבוי הרדיו..). יש עוד כמה קטנות אבל אלו העיקריות. האוטו מניע ונוסע יפה מאוד. מרגיש בריא. מזגן עובד. יש טסט עד 15-5-2013. אני דורש "מחיר גריטה": 3000 ש"ח. לא נתון למיקוח. האוטו באיזור חדרה\נתניה. 050-4758342
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 1 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מדובר בדגם עם הבסיס גלגלים הארוך, שנת 1988. הרכב מתוחזק ובמצב טוב מאוד. * צמיגי שטח מלא 235/75/15 ברישיון כולל צמיג רזרבי תואים. * סרנים רחבים ומחוזקים * נעילת דיפ' אוט' בסרן האחורי * גלי הינע משופרים, אחורי מחוזק. * טרנספר 1300 עם קיט הפחתה של טרנספר 1000 (בנסוף יש קיט הפחתה 4.9 שעוד לא הותקן) * הגה כוח * קיט קפיצים ובולמים בהזמנה בחברת המתלם שנותן הגבהה שך 2.5 אינץ * קרב' סובארו 1800 כולל פילטר סובארו, אמין יותר מהמקורי ומשפר את בעיית השיפועים בנוסף הפילטר סובארו מגביהה את נק' ינקת האויר. * קומפרסור מותקן בתא המנוע * מיגוני סף ומיגון מיכל דלק * פגושי מתכת כאשר הקידמי יש מקום לכננת * כלוב מסיבי מוגבהה * מושב נהג אספיר שולמן * מושב נוסע יונ…
הודעה אחרונה מאת ishc,
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,952 אורחים (הצג רשימה מלאה)