מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,582 נושאים בפורום הזה
-
BMW 318I E36 98'
מאת ALOK- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה BMW 318I E36 98' במצב מכני מצוין,מטופלת באהבה יד 2 179,000 ק"מ 4 צמיגים חדשים, מצבר חדש. מזגן מקפיא מערכת פיוניר סט מגנזיום. פנים הרכב שמור ונקי הרכב ברשותי משנת 2000. רכב מרשים ושמור המחיר מעל המחירון כמובן צרו קשר בטלפון הבא: 05444 חמש שש שש שתים שלוש
הודעה אחרונה מאת ALOK, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לכל החברים אני מפרסם בשם חבר שאינו חבר בפורום אנא מכם בלי ה"פ בבקשה. ג'יפ צ'רוקי . 2001 , יד שניה , 149000 קמ , הצ'רוקי הכי יפה והשמור בארץ ,טסט לשנה , מוגבה ,מטופל בקנאות. מחיר 58000 ש"ח ישנה גמישות . איתן 0506273527
הודעה אחרונה מאת goose, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם מוכר את האוטו של קרובת משפחה. מדובר בפוקוס 2003,יד שלישית עם 180000 ק"מ. דגם GHIA המפואר (גלגלי מגנזיום מקוריים,פסי קישוט בצבע הרכב,פנים בצבע בהיר,משענת יד מקורית ועוד). הרכב מטופל באופן סדיר,נוסע מעולה והכל תקין. שלדה נקיה ללא תאונות. הגברת עשתה עסקת טרייד אין לרכב חדש (סיטרואן C1) ובסוף החודש האוטו יועבר לטרייד אין, לכן למי שיהיה זריז יש הזדמנות לקנות את הרכב במחיר מעולה. לפרטים: 050-3303093 גידי
הודעה אחרונה מאת Gidi, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מנוע 1600 סמ"ק. ידנית. יד 6. הרכב ללא טסט מספטמבר. אחרי ראש מנוע. צבע דהוי על מכסה מנוע. כמה נקודות חלודה על הגג. כנף שמאלית קדמית עם כמה קטנה. יש ברכב חלונות חשמל והגה כוח. מחיר 2500 ש"ח. זה המצב של הרכב וזה המחיר הדרוש, עם קצת גמישות לרציניים. אין הרבה מה לברר. טלפון : 0523213607 היות ואני כמעט לא זמין בטלפון, אפשר להשאיר אינבוקס ואני אחזור.
הודעה אחרונה מאת Sameer_tuning, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כאמור , למכירה אאודי S3 שנת 2008 ידנית יד 2 88 אלף ק"מ צבע שחור APR STG2+ ג'נטים S LINE אחרי טיפול גדול כולל טיימינג גדעון 050259280
הודעה אחרונה מאת andernalin_junk, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
גם היא הגיע זמנה להמכר והפרטים הם: שנת 2008 60.00 ק"מ,ברקסים קרמיים,חישוקי מגנזיום טקארד,פנסים של הצורה החדשה,כל התוספות לרצינים בלבד אני בנייד אביתר 0577742605
הודעה אחרונה מאת ג.מ פורטל, -
- 0 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
בצער רב אני מוכר את האוטו שלי, שנת 2003 יד 3 עם 147000 ק''מ טסט עד 6/2013 האוטו אחרי יישור קו מבחינה מכאנית וחיצונית, 4 צמיגים חדשים,טיפול גדול ומקיף, אלטרנטור, סטרטר,טרמוסטט,רדיאטור,מצבר חדשים כחלק מיישור הקו ועוד דברים שבטח שחכתי, מבחינה קוסמטית: נצבעו פסי הקישוט ברכב והאוטו עבר טיפול דייטלינג לפני כחודש. הצבע במצב חדש!!!השחרת חלונות אצל אלברט, פנסי אנג'ל אייז במצב חדש שיימכרו עם האוטו, כנף אחורית,וילון עם לוגו של פג'ו, מצלמת רוורס ודיבורית וכו' וכו', לא נחסך שקל מהאוטו! המספר שלי: 0525258141, לירן, מאזור המושבים במרכז, לרציניים בלבד! תמונות שימחישו את המצב: השטיפה שהיא עוברת קרוב ל2-3 פעמים בשבוע
הודעה אחרונה מאת liran shalom, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
למכירה רנו קליאו ספורט, נפח 2000 שנת 2002 צבע שחור מטאלי. עברה 130,000 ק"מ, יד 4, 03 ברישיון. נעשה טיימינג עם חלקים מקוריים וטיפול מקיף לרכב, כל הברקסים חדשים. הסלון במצב חדש, חוץ מההגה שהוא מקולף. הכל עובד ותקין צמיגים של טויו R1R ניתן לראות את הרכב באזור אשדוד וראשון לציון לרציניים בלבד, פרטים בפרטי
הודעה אחרונה מאת max-tuning16, -
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אז ככה הרכב הוא יד ראשונה בעלים 00 , אך לצערי מטעמי עקשנות של סבי הועבר לידי מלפני חודש . משמע יד שנייה ללא סיבה למי שזה משנה בכל אופן. רכב אידיאלי לסטודנטים או מי שמחפש צריכת דלק מעולה של 1-16 מחוץ לעיר ו 1-12 בתוך העיר ללא תקלות , אמינות של יפנית לכל דבר. הרכב שנת 1996 ק"מ 208000 ק"מ היה מטופל במוסך מאזדה עד 186000 ק"מ ב186000 ק"מ עבר טיפול גדול שכלל טיימינג ומשאבת מים. לפני שבוע עבר החלפת רדיאטור חדש עקב נזילה בדוד עליון ,הרדיאטור עדיין אצלי למי שרוצה לראות. המנוע מעולם לא התחמם. הוחלף שמן מנוע של ליקימולי , מצתים ופילטר שמן מקוריים של מאזדה , פילטר אוויר , פילטר דלק . המנוע בריא אין לא נזילות שמן ולא נזילות מים למינהם מנוע יבש לגמרי. פנימית הרכ…
הודעה אחרונה מאת turbo2, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת KiaGT, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
נפע 1400 שנת 2002 יד 2 117,000 ק"מ צבע לבן 5 דלתות טסט על יולי 2013 052-8655506 או 052-4717127
הודעה אחרונה מאת daniel_18, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הרכב של אחי למכירה, הסיבה למכירה לאחר חודשיים בעלות, חברתו צריכה גם לנהוג על הרכב, וזה קצת בעייתי על רכב חזק וכל כך נמוך. קצת על הרכב: שנת 95', יד 4, עברה כ220,000 ק''מ. מאוד חסכוני בדלק! נסיעה בין-עירונית 1:14. גיר+מנוע - מגאן 2 ליטר, נוסע גיהנום! 150 כ''ס על כלום משקל, עושה הרבה בעיות לרכבי טורבו. צנרת 2 אינץ', אגזוז פתוח בנייה עצמית. פילטר אוויר פתוח עם צנרת. האוטו מונמך עם קפיצים ובולמים של קוני. ג'אנטים של קליאו ספורט 15'. אנג'ל אייז במצב מעולה, פנסים אחוריים מושחרים קלות. סאנרוף לאחר תיקון, עובד מעולה! לפני פחות מחודש נעשה טיפול ענק כחלק מיישור קוו, אחי רצה להשאיר את הרכב לעצמו, אבל זה קצת בעיה עם התוכניות לעתיד. הוחלף שמן מנוע ו…
הודעה אחרונה מאת JEP, -
- 0 תגובות
- 923 צפיות
דגם האצ'בק (5 דל) - חזקה 100 כ"ס, מהנה לנהיגה. מנוע וגיר וולצווגן WV (זהה למה שיש בפולו/איביזה), למעשה זה רכב מקביל לפולו/איביזה מבחינת חלקים. אמינה למדי. שמורה למדי. חסכונית בדלק ֹ1 ל15. מערכת סאונד משודרגת. מציאה !! ק"מ נמוך מהממוצע (13700 בשנה) !! נהג יחיד - קשה למצוא כאלה, ובטח במצב טוב! טופלה לפני שלשה חודשים כולל 4 צמיגים (מתוכם הייתי בחול). מרווחת ועם תא מטען גדול. פשוט לחטוף ביחס לקטגוריה שלה אפילו מהנה לנהיגה 052-9711175
הודעה אחרונה מאת bruceee, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם! מוכר את האיביזה שלי אחרי כמעט שלוש שנים. סיאט איביזה 3 דלתות, 1996, 1600 ידנית, 188,000 ק"מ (פחות מ12 אלף לשנה), יד 3. הרכב במצב מעולה! בודק כל שבוע שמן ומים אף פעם לא חסר טיפה! מנוע בריא טורים לא מגמגמים מילימטר! מזגן מקפיא בקיץ! בתקופה שהיא אצלי אני עושה לה טיפולים כל 7500 ק"מ בעצמי רק בחלקים מקוריים שאני קונה ממוסך רון! (פילטר שמן גרמני, שמן ליקווי מולי, תוסף 44K כל טיפול). ישנו תיעוד של כל הקבלות ממוסך רון מתקופתי (טיימינג, קלאץ', ברקסים מקוריים וכו'..) תוספות שישנן ברכב: גלגלי מגנזיום שחור אדום 14/60/185 שזה המקסימום באיביזה (מאושר ברישיון), שלט עם נעילה+אימבולייזר מקורי!, דיבורית בלוט', רדיו דיסק. מעבר לזה סטנדרט ברכב: ח"ח…
הודעה אחרונה מאת amit_a, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב בשביל לשמור על שלום בית (מתדלקת חצופה) ובשביל שאשתי לא ואני מצטת ״ואי ואי ואי ״ אני נאלץ למכור את המוסטנג שרק נקנתה , קצת פרטים 1994 3.8 v6 בריא מאד גיר אוטומט גם בריא גג חשמלי חדש , בגדול כל הרכב חשמלי כולל שליטה על כמות הרעש(פתיחת האגזוז) הנעה מרחוק מצלמת רוורס כסא חשמלי , הרכב שמור כחדש נראה ומרגיש כמו רכב במילון שקל , מעבר לזה יש ברכב מערכת הכוללת דיוידי כמובן בבניה מעץ וריפוד בבגאז הרכב כולו נראה כמו רכב שיצא מ pimp my ride גנטים 20 כמובן פשוט אקסמפלר מדהים בכבישי ארצנו לא לנשואים אגב הנשים שלכם יפרקו אתכם מחיר 60000 ויש אפשרות החלפה רק לא על משהו מנקר עיניים ככה , זה כמו להסתובב עם אנג׳לינה ג׳ולי 0543085947
הודעה אחרונה מאת betihut, -
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חיפושית במצב מדהים,ללא חלודות ורקבונות,טסט ארוך,ריפוד חדש,מנוע במצב מצוין,נוסעת ומתנהגת מצוין. אגזוז EMPI 4-1 בשווי 2000 ש"ח,מערכת שמע,רדיו דיסק MP3,טיפול גדול,קלאטש חדש,מחזירי שמן ועוד המון תוספות יש תעודת מקוריות עקב קניית חיפושית אחרת וצורך בכסף לשיפוצה.מציאה אמיתית להתקשר בכל הימים והשעות. הרכב באמת מושקע מכל הלב,המון זמן וכסף אבל לפעמים בחיים צריך לדעת להיפרד גם אם זה קשה אפשר לראות עוד דברים שעשיתי בהודעות שלי עקב שיפוץ חיפושית אחרת וצורך בכסף לשיפוצה 0509822253-דניאל
הודעה אחרונה מאת דניאל לוי, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יד שניה, ראשונה ליסינג נהג יחיד אצל שלמה סיקסט, 97K, אוטומטית 1600 כמובן, רמת גימור אינספייר, טופלה אצל אורן שירותי רכב, טסט עד ספטמבר 13. נהגת יחידה בעדינות וזהירות. ללא תאונות. נשאיר את הדיבורית בלוטות' בשביל הבטיחות. הדיבורית מחוברת בכבל לAUX למערכת. אין חורים מיותרים של דיבוריות. בקיצור, מציאה אמיתית. ניתן לראות כל יום בב"ש ופעם בשבועיים בחולון. בתקווה שנמכור אותה עד שנבוא לחולון איתה. ניתן להתקשר אליי לפלאפון עד 22:00. 050-2820218 להלן תמונות:
הודעה אחרונה מאת מה רע בשביט?, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בס"ד. רנו מגאן שנת 2001 1600 אוטומטית. דגם RXT הכולל הכל ABS כריות אויר נעילה מרכזית הגה כוח 4 חלונות חשמל אימובילייזר מקורי ועוד ועוד.. לרכב סלון מהודר. 152000 ק"מ בלבד ,טסט 7 חודשים. לרכב מזגן מעולה. 4 צמיגים חדשים. וטיימינג שבוצע חודש שעבר,מצורפת חשבונית שולם 1550 ש"ח ז"א שיש שקט להמון המון זמן. הרכב יד 3 פרטית!! מחירון הרכב 12000 אני דורש 8500 ואני גמיש למי שרציני בלבד!! אורן-0546-478606
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
87,000 (!!!!), נהגת יחידה, יד שלישית, צבע תכלת מטאלי, מנוע 1400 אוטומט. שמורה מאוד ומשמשת לנסיעות קצרות בלבד. מטופלת במורשה בלבד. 39,000 ש"ח 050-9600080
הודעה אחרונה מאת ozio, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים אני מציע למכירה את המכונית של אשתי עקב קושי בלהחזיק שני רכבים בבית מדובר בהונדה סיויק שנת 1999 נפח 1.6 דגם sr שמגיע עם שני כריות אוויר הרכב יד שנייה (01 ברשיון) ידיים פרטיות כמובן הרכב נקנה מזוג פנסיונרים שטיפלו במוסך מורשה בלבד מהיום הראשון שהרכב עלה על הכביש יש אצלי את כול הקבלות,החוברות,והספרים המקוריים חתומים ומתועדים. לפני כ-4 חודשים הרכב עבר טיפול גדול מאוד במוסך מורשה בסכום של כ-5000 שקלים כמובן הכול עם קבלות הוחלפו סטרטר ואלטרנטור,מצבר הוחלף לחדש איכותי לפני כ-חצי שנה טיפול 10,000 מלא,סט בלמים קומפלט מקורי קדימה ואחורה,אטם מכסה שסטומים מקורי,רבעיית צמיגים משומשים במצב מעולה משנת 2011,הוחלפו כול הנורות השרופות שהיו ברכב כולל נורות של לוח …
הודעה אחרונה מאת DJ_BITON_BIT, -
סי4 שנת 2008 נקנתה מלוביסנקי - עדיין באחריות היבואן , אחריות מלאה כולל טיפולים תקופתיים! רכב תקין לחלוטין! - מטופלת במוסך מורשה מיום עלייתה לכביש. מוחלפת עקב התרחבות המשפחה. רכב יד 2 87000 ק"מ לפרטים 0524043327 או בהודעה פרטית באתר.
הודעה אחרונה מאת oren1800, -
- 1 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
כמו בכותרת, ג'יפ קיה סורנטו שנת 2004, 130 אלף ק''מ, שמור מאוד! מטופל בזמן. תוספות: סלון עור מקורי( בין הבודדים בארץ) חימום בכיסאות, מיגון תחתון מלא+וו גרירה של אספיר, מגיני רוח(אין בתמונות) הרכב לא רואה שטח ומשמש לנסיעות בעיר ובינעירוני. דורש מחירון על הרכב+ 7% מהמחירון על הסלון עור היחידי בארץ. זאת אומרת 58 אלף. פנים הרכב חדש והרכב כולו במצב חדש. לרציניים בלבד!!! איש קשר: תמיר. 0522931937
הודעה אחרונה מאת liran shalom, -
- 5 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
Audi A3 2.0T FSI שנת 2006 75,000 ק"מ יד שניה (01 ברישיון) לפני חודש עבר טיפול גדול בTIG (שמנים,פילטרים,פלאגים,כוסית,פורק) הרכב עם תוכנה בלבד של APR 4 צמיגים R1R חדשים צבע אדום 3 דלתות מחיר : 75,000 ערן, 0543039008
הודעה אחרונה מאת eran1987, -
- 0 תגובות
- 763 צפיות
אהלן חבר'ה, אחותי עברה לת"א ולכן הרכב שלה מוצע למכירה. דייהו לאנוס אוטומטית, שנת 1999, מנוע 1500, הטסט עתיד להיגמר עוד שלושה ימים. הרכב אמין, ברשותינו 5 שנים, שבמהלכן לא נתקע אפילו פעם אחת. בצד השלילי הרכב צורך מעט שמן, ויש רעידות בהגה במהירויות של כביש בינעירוני, אבל פרט לזה יכול לשמש כרכב שני מושלם לנסיעות עירוניות, או לסטודנט. המחיר מצחיק - רק 5500 ש"ח. לפרטים נוספים - ג'קי 0526-558880.
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מוכר את היפהפייה,118000 ק"מ יד ראשונה, V8 כולל כל התוספות,חבילת שטח,וו גרירה,חימום כסאות,זכרונות הגה וכיסאות, צבע שמפנייה ריפודי עור נראית חדשה לגמרי כולל טסט לשנה (מאתמול) מחיר 12000 ש"ח סופי. דני לוי 0544339807
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום ! שוב, אני מגיע עם רכב מיוחד במינו בארצנו (טוב מיוחד אולי זה עניין של טעם). ללא ספק הוא פריט אספנות נדיר (וחזק ) ! ובכן, למכירה מאזדה MX-6 שנת 92', ידנית, מנוע 2500 (לא הטורבו) V6, כוללת סאנרוף מקורי, יד שלישית! אחת מתוך שלושה רכבים אשר קיימים בארץ במצב נסיעה נכון לשנת 2011 (כאשר אני בדקתי זאת). לקחתי יוזמה להציל את הרכב שלא ימשיך "לשבת" עוד כמה שנים וניצלתי את ההתיאשות הרגעית של בעל הרכב . את הרכב אני מכיר שנים. הרכב הנ"ל היה אחד הרכבים היפים והחזקים בדרום בשנות התשעים והאלפיים, ויהיו חברי פורום אשר יוכלו להעיד על כך . בעל הרכב חבר קרוב, שאין לו זמן להתעסק עם הרכב - הרכב סגור אצלו בבית כבר כ-4 שנים בגלל פנס שמאלי שבור כתוצאה מזה הר…
הודעה אחרונה מאת Vertigo., -
Audi A4 2010
מאת Matanel- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
למכירה הרכב של אמא שלי, נתונים יבשים: Audi A4 1.8T 160 HP חבילת לקשורי. לא נמכרו הרבה יחידות מהסוג הזה, רוב הA4 שנמצאות על הכביש הן ה120 כ"ס וללא חבילת לקשורי. עליה לכביש יולי 2010 יד 00 כמובן 20500 ק"מ (נמוך מאוד) טיפולים שוטפים בחברה כמובן. כל התוספות האפשריות והפינוקים שאודי יודעים לתת: ריפודי עור, כיוון חשמלי למושב נהג+נוסע, פנסי בי קסנון מקוריים עם שורת לדים, ג'אנט 17,בקרת אקלים מפוצלת,חיישני תאורה+גשם,בקרת שיוט, KEY LESS ENTRY, חיישני חניה מקוריים קדימה + אחורה ועוד ועוד. G.P.S בהתקנה מקומית של CLASS A, תוספת שנרכשה דרך היבואן ועלתה 6000 ש"ח. הרכב מקורי וסטנדרטי לגמריי, ללא שיפורים או תוספות לא מקוריות כלשהן. קיים שפשוף בדלת האחורית…
הודעה אחרונה מאת Matanel, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה סיאט איביזה 1600 ידנית אדומה מודל 2000 למכירה, 171 אלף ק"מ, יד רביעית (3 ידיים קודמות), גג סרדין חשמלי נפתח, טסט לשנה, מערכת פיוניר, קלאץ' ומצבר חדשים. שמורה במצב מצוין, לאחר טיפול אצל מוסך רון. מצוינת בתור רכב ראשון לצעירים, מחליפים עקב מעבר לרכב חברה. מחיר נדרש 13,000 - גמיש. לפרטים צרו קשר בה"פ. התמונה להמחשה בלבד
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה סוזוקי וואגון 2002 אוטומטית מנוע 1.3 במצב טוב מאד הרכב דומה לאיגניס ומעט יותר גבוה ומרווח. קיימת בעיה קלה בהחלפת הילוך רביעי במהירויות גבוהות אך בגדול הרכב נוסע תקין, בנוסף נורית כרית אויר דולקת. טסט עד פברואר 2013 חיצונית ופנימית שמור מאד לשנתון. 157000 ק"מ פרטית 02 קודמים. נמכרת לצורך רכישת 7 מקומות. מחירון 16000 דורש 12000 וגמיש לרצינים שמכירים את הרכב... ניתן להתקשר 0574848048 אליהו (לא בשבת )
הודעה אחרונה מאת eli3052000, -
- 6 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
סקודה פאביה שנת 2010 בגימור SPORT מנוע 1.6, ידנית. קילומטרג' נמוך מאוד(25,000) יד ראשונה(00) ננהגה ע"י נהג יחיד בלבד צבע כחול עם גג לבן מטופלת במוסך מורשה בלבד, שמורה בקנאות מאוד, שטיפות ידניות בלבד ומאוד חסכונית! נמכרת בלב כבד עקב חוסר שימוש, המכונית ממש כמו חדשה. נקנתה עם כל התוספות המקוריות: *גלגלי 16 אינץ' מגנזיום. *פנסי ערפל. *גג לבן, *הגה עם כיסוי עור. *משענת יד. *מושבי ספורט. מכונית מדהימה לפרטים נוספים: מקסים - 0543982977
הודעה אחרונה מאת max007,
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,973 אורחים (הצג רשימה מלאה)