Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב של אבא שלי, לאחר כמעט 4 שנים עם הרכב לאור שדרוג ל-6 החדשה ולפני שהרכב מוכנס לטרייד אין הוא מציע אותו למכירה.

הפרטים היבשים:

הרכב נמצא בבאר שבע.

הרכב עבר טסט לפני מספר ימים, ככה שיש טסט לעוד שנה וחודש (יוני 14).

יד - 02 ברישיון, פרטי.

ק"מ - 180,000.

מחיר: 46,000 ש"ח סופי בהחלט!

הרכב שמור מכנית וויזואלית, עובר טיפולים סדירים בזמן, ובאמת שנמצא במצב מעולה, לא נראה לי שקיים כזה רכב במחיר הנ"ל. רכב מפנק, בעל ריפודי עור בגוון קרם, גלגלי מגנזיום, מערכת מקורית, בקרת שיוט, תא מטען ענק, חיישני רוורס, שליטה על המערכת מההגה ועוד שלל פינוקים. על מנת לסנן סוחרים או אנשים לא רציניים אני אטפל בסינון הטלפוני הראשוני, אנחנו לא מסתירים שום דבר, כל הפרטים הרלוונטיים ותמונות הוצגו במודעה, לכן אני מבקש רק מאנשים רציניים להתקשר. כאמור, סיבת המכירה האמיתית היא הזמנת 6 חדשה.

מס טלפון - 052-8540864.

במידה ואני לא עונה, ניתן לשלוח ס.מ.ס ואני אחזור.

כמובן להתקשר בשעות סבירות, ניתן לטלפן בשבת.

תמונות:

ywjkjjimtnzf.jpg

yzmjdmnogmlj.jpg

zyynitgodymx.jpg

mzvm3nykzmd2.jpg

mi2m5yjbmd1u.jpg

2ztzexcmmdo3.jpg

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...