Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הגיע הזמן להתקדם, אני מוכר את האיביזה שלי, כל מה שצריך לדעת כולל הדברים הטובים והלא טובים - למטה, לא חסכתי אף פרט.

1. שנת 2011, עלה לכביש בסוף אוגוסט.
  2. 30,000 ק"מ בדיוק לפני יומיים
  3. טופלה במוסך ספטון בפתח תקווה (בשני הטיפולים 15/30)
  4. אכלה 4 ליטר שמן ב 30,000 ק"מ, מסוג Castrol Edge
  5. APR Stage 1, K&N Inbox Filter
  6. אפשרות לרדיו Blaupunkt + Morell Dotech + Edisson Amp + Kicker 12" Sub
  7. הרכב לא עשה בעיות כלל, והפגין אמינות מדהימה.
  8. הרכב עבר פוליש בערך ב 20K.
  9. כולל עלוקה + קודן (זה מה שהביטוח שלי דרש)
  10. נהגים : אני ובת הזוג שלי שנאצלה להתמודד עם הטרוף שלי.
  11. צמיגים קדמיים חדשים, עשו 6000 ק"מ - Maxxis MA - Z1
  12. אחוריים מקוריים (BridgeStone)
  13. חנקן בכל ארבעת הצמיגים.
  14. חלון בגג
  15. בקרת שיוט

אז, באופן כללי, אני מאוד אוהב את הרכב, אבל בא לי משהו גדול יותר, וחזק יותר, למרות שהיא מאוד מאוד מאוד חזקה.

אף פעם לא לקקתי אותה בימי שישי ושבת, אבל תמיד דאגתי שהיא תהיה נקייה, שיהיה שמן, מי קרור (אף פעם לא היה חסר).

ביקור אחרון ב Pitstop הראה שאין שום Misfires או Knocks. הרכב אחלה.

אחריות שנותרה היא חצי שנה, והיות והטיפולים היו במוסך בודד, מורשה, אני מאמין שאפשר יהיה לקבל Good Will.

דברים שצריך לדעת :

1. מישהו שפשף לי את הכנף הקדמית הימנית לפני בערך חצי שנה, בזמן שעמדתי בפקק והוא ניסה לעקוף וכמעט דרס קטנוע. יש על זה אשכול שלם.
  2. השפשוף תוקן כמה ימים אחר כך אצל פחח מקצוען, ונקבעה ירידת ערך של 3% לרכב.
  3. יש סדק קטן בשמשה הקדמית, שקיים כבר שנה וחצי. הוא לא השתנה בגודל, והחלטתי שאני לא נוגע בשמשה כל עוד אני לא חייב כי לי הוא לא הפריע. אני מוכן לרדת קצת במחיר על מנת לפצות.
    אין לי שמץ של מושג מה גרם לסדק, יום אחד פשוט ראיתי אותו.
  4. מחיר מחירון לוי יצחק משוקלל 98300.

nzbnmz4qn2lh.jpg

2l72iw.jpg

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

הקפצה +

לגבי החלון, כשאמכור אעשה מה המוכר ירצה, 1000 שקל פחות, או אחליף את החלון, או אתקן את הסדק באוטוגלאס, הוא ממש קטן. - לבחירת הקונה.

אני לחוץ למכור כי יש לי הזדמנות טובה על ה S3 שאני לא רוצה לאבד. אם מישהו רציני ורוצה את האוטו, אני מוכן לרדת במחיר.

הרכב שמור מאוד, ביום שישי נכנס למוסך לביצוע 30,000 + החלפת שמן שוב ל Castrol Edge.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

הקפצה, אם מישהו מעוניין לראות את הרכב, מחר הוא יהיה בפתח תקווה בבוקר,

ובצהריים באיזור יקנעם, אחרי הצהריים חזרה בהוד השרון.

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...