מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,584 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
פונטו ספייס דינמיק 80 כ"ס V16, גיר רציף שנת-2006. יד 2 (ראשונה פרטית) .91 אלף ק"מ. כל הטיפולים במוסך מורשה, בוצע טיימינג ב60 אלף, נוזל פראפלו במערכת הקירור, שמן מנוע 5W40. צמיגים Kleber DYNAXER HP3. נקי מתאונות מטופל בקנאות מכאנית וקוסמטית- פוליש + ווקס פעמיים בשנה. שטיפה ידנית בלבד. חסכוני, זריז ובעיקר אמין . רכב שני בבית נמכר בעקבות שדרוג. מחיר: מחירון משוקלל ע"פ YAD2 (תחסכו ממני הצעות מגוחכות-מדובר על אוצר שמור בין ים דגמי הליסינג השחוטים של הדגם הזה.) לפרטים נוספים - [email protected]
הודעה אחרונה מאת khc, -
- 0 תגובות
- 884 צפיות
אונו 94 1.4I צבע אדום 190K המנוע במצב מצויין והגיר חלק כמו חמאה . כל המערכות עובדות בלי בעיות ,כולל חלונות חשמל ונעילה מרכזית . הוחלפו לפני חודשיים משאבת מים ראש הזרקה והרדיאטור עבר ניקוי . המחיר שנדרש 2800 אבל גמיש במחיר . רון 0506272200 לא להתקשר אחרי 2200
הודעה אחרונה מאת francis_r, -
- 0 תגובות
- 843 צפיות
דחוף עקב מצב כלכלי! לנטרה ידנית שנת 96 הדגם המאובזר- 4 חלונות חשמל, כריות אוויר, ABS, מראות חשמליות, הגה כוח - הכל פיקס. טסט לחצי שנה, רכב נוח וחזק נמכר מחוסר ברירה. מחיר מציאה ואחרון עקב מצב כלכלי- אפס תקלות! מגיע עם רדיו דיסק ו4 רמקולים שומעים מעולה. יד 5 עם 200 אלף ק"מ אחרי טיפול. טסט עד ינואר13 מחיר 4,500 ואני לא יכול לרדת יותר מזה! אני מחולון, יצירת קשר בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת Dragon_wars, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לא מדובר בסוחר, אז אין מה לדאוג, הרכבים הם של דוד שלי. בקצרה: הרכב שנת 2005, נרכש יד ראשונה ושימש רק את דוד שלי ואשתו, הם שני אנשים מבוגרים שנוהגים בזהירות. הרכב עם טסט עד יולי וכנראה הוא לא מתכוון לחדש אותו כיוון שכבר יש לו רכב חדש יותר. מחירון יד 2 בשקלול נתוני הרכב הוא 30,500...דוד שלי דורש 27,000. הרכב מטופל אך ורק במוסך מורשה ולא נחסך ממנו שקל בטיפולים. בנוסף, הוא מוכר פורד פיאסטה שנת 2000 ידנית, הרכב עם טסט בתוקף ושימש את הבת שלו בלבד לפני שהתחתנה. המחיר המבוקש הוא 6000. במידה ומישהו יהיה מעוניין בשני הרכבים המחיר יהיה גמיש יותר. פלאפון: 057-2279502, לא בשבת וחג.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
- 0 תגובות
- 767 צפיות
800 שקל שלמה חיצונית ופנימית הרכב יפה , עם מנוע עם גיר מניע עם פנסים אחוריים חדשים,בלי טסט 0528341447 אור
הודעה אחרונה מאת or444, -
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בשעה טובה המשפחה מתרחבת ואני מוכר את הרכב שאיתי כבר כמעט 3 שנים אאודי A3 טורבו ידנית שנת 2003 יד 3 (02 ברישיון) 205K הרכב מושקע בכל טוב ומהדברים הכי טובים למקסימום כח זמינות והתנהגות טורבו היברידי FRANKENTURBO חדש הותקן ב 190K וקצת תומך עד 300 כ"ס,כרגע על הצ'יפ של K03S ובהשקעה קטנה של צ'יפ וברז גדישה בE&A אפשר למצות את כל הפונטציאל בשבילי הרכב חזק מאוד גם ככה וזה גם במצבו עכשיו כבר שדרוג מאוד משמעותי מהטורבו הקודם קיט קלאץ מחוזק עד 400 כ"ס עם פלייוויל קל קולר חזית בבניה אישית (הצינורות עוברים מתחת ובצדי הרכב ולא מלמעלה) תומך עד 350-400כ"ס צנרת 3" דאון פייפ מברזל אחרי שהצינור גמיש נירוסטה נסדק דרך ממיר MAGNA FLOW זרימה חופשית (שמוריד…
הודעה אחרונה מאת E_M777, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כל התוספות סלון עור גג נפתח, גימור עץ מדהים, במצב מכאני וחשמלי טוב. מגנזיום מקורי. בבעלותי 8 שנים טופלה בהמון אהבה. טסט לשנה מלאה. גמיש. נמכר עקב מעבר לסאאב חדש יותר. 054-4529882 אלכס
הודעה אחרונה מאת 2fast4u4ever599, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לנציה דדרה 1600 סמ"ק ידנית שנת 97. עלייה לכביש באפריל 98 . ק"מ-166000 טסט עד -04/2013 יד-4 צבע-סגול חציל הרכב מקורי ושמור מאוד. הטיפול האחרון בוצעה ב 160 אל"ף ק"מ. ברכב הוחלפו:4 בולמי זעזועים של חברת מונרו/ 4 צמיגים של חברת טויו/ מדחס מזגן/ קלאץ/ 2 משולשים+מוט סטבילייזר/ממיר קטליתי/רדיאטור ועוד. לא נחסך אף שקל על הרכב כל הטיפולים נעשו בזמן. ברכב יש מערכת דיסק התומכת באם פי 3 מזגן מפוצל עם בקרת אקלים מראות צד חשמליות ומחוממות כסאות אלקנטרה בצבע בז+ידיות לנוסעים מקוריות גם מקדימה ומאחור. גלגלי סגסוגת קלה מקוריים של הרכב עם הסמלים ועוד הרבה דברים. מחיר הרכב 9000 ש"ח לפרטים- ארתור 054-7321254
הודעה אחרונה מאת bibeti, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה , ביואיק לה קרוס 2010 CXL מנוע 3.0 . יד ראשונה 14,500 ק"מ בלבד. צבע: כסף , טסט לשנה . מערכת מולטימדיה + מצלמת רוורס שהוזמנה במיוחד ב 10,000 ש"ח. 180,000 ש"ח לרציניים בלבד. 050-7351083 דניאל.
הודעה אחרונה מאת dan22, -
- 2 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מאזדה 2 כאמור, שנת 2008, אוטומט, יד 2, 52,000 ק"מ, חיישני רוורס, אורות ערפל, סגירת חלונות אוטומטית בעת נעילת הרכב, במצב מעולה !! תמונות מצורפות(עם מספר פלאפון):
הודעה אחרונה מאת yoyoav, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
*מפרסם עבור חבר נא לא לפנות אליי בהודעות פרטיות* למכירה סיאט לאון טורבו 1800, מקורית לחלוטין, ללא שום תוכנת ניהול שיפורים למינהם ומשחקים, הרכב מטופל ומתוחזק ברמה הכי גבוה שיש, עם ספר טיפולים מלא. למחפשי מציאות, נא לא להתקשר. ללא תאונות. מתחייב על הבדיקה. תוספות: מושבי עור חשמלים, גג נפתח, מראות חשמל,טסט לחצי שנה, צמיגים חדשים, מצבר חדש, הרכב עבר איטום אקוסטי ובניה מקצועית + חיווט בעלות של מעל 10K למערכת סטריאו (המערכת בתוספת תשלום. עלה 30K מבקש 15K).או לחלופין ללא המערכת המחיר בהתאם. שנת הרכב: 2004 יד: 3 (02) בעלות פרטית, אצלי מעל 4 שנים. ק"מ: 160,000 צבע: שחור מטלי אזור מכירה: צפון, מעלות (ליד נהריה) מחיר מבוקש: 62,000 , גמיש. טלפון: 0584-807…
הודעה אחרונה מאת AlexDaniel, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בס"ד. מזדה 626 שנת 99 יד 4 260000 ק"מ. מכני,סלון וחיצוני מצויינים!! בקרת שיוט,ABS ,כריות אויר,נעילה מרכזית,רדיו דיסק,הגה כוח מתכוונן,חלונות חשמל ועוד. 4 דלתות רכב מפנק ומרווח מאד!! ידיים פרטיות!! מחירון 20000 דורש 13000 ש"ח!! הרכב יפה מאד,פלסטיקה שלמה ומושלמת!! 0546-478606 אורן
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
בצער רב, אני מוכר את רכבו של אבי שנפטר לפני מספר חודשים. שנת 96, מנוע 1600 - טסט עד סוף אוקטובר האוטו שמור להפליא ומטופל כמו שמבוגרים יודעים לטפל ...הכל שמור, הכל עובד. כולל אפילו אזעקה, חיישני רוורס, שני חלונות חשמל, יד רביעית ומטופלת להפליא. טסט עד סוף אוקטובר אני מראשון המחיר הוא 5000 0505793832
הודעה אחרונה מאת ramimos, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה בצער רב מאוד סיוויק קופה שנת 96 צבע שחור יד שניה אצלי . הרכב 3 שנים אצלי מבטיח לכם שאין שאסי יש לי אני חושב את הבדיקה מאז שקניתי את הרכב שילמתי 400 שקל רק כדי לראות שאין שאסי באוטו . תוספות :ריפודי עור שעון אלטרנטור ומצבר, צנרת חדשה מהדאונפיפ עד הדוד כולל הדוד, פילטר פתוח של סימוטה הוחלפו לא מזמן :אלטרנטור משאבות קלאץ שניהם שמן מנוע שמן גיר פילטר שמן פלגים ניקוי רדיאטור עשיתי 3 פעמים מאז שהרכב אצלי כל שנה בידיוק . כדי לשמור על הראש מנוע צריך רק להחליף אטם מיכסה שסתומים שקניתי אני רק צריך להחליף כל הטיפולים אני עושה בעצמי לא מכניס למוסך מיכוון שאני לא סומך אליהם והעבודה שלי הרבה יותר טובה ונקיה מאשר מוסך ששובר דברים על הדרך . יש לי קצת קבלות על דברים שקניתי…
הודעה אחרונה מאת NADAVX2X, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
נמכרת בצער רב אלפא רומיאו 146 1.7 16V מקורית לחלוטין דגם נדיר מטופלת בהמון אהבה וזמן, מושקעת בהרבה כס. לאחר ישור קו רציני. מנוע חדש מיבוא, לפני 30 אלף קילומטר הוחלף גיר לחדש, טיימינג ומותחנים חדשים, טופל בשמנים איכותיים מחברת VALVOLINE, פלגים חדשים אירדיום, חוטי הצתה חדשים, לאחר ניקוי מזרקים, קלאץ' חדש, חיישן למבדה חדש, חיישן כמות אוויר חדש, גומיות הגה חדשות, פנים הרכב חדש ללא קרעים או שיפשופים, חדשים, דשבורד שלם. תוספות: צמיגים רחבים חדשים ג'אנט מגנזיום 15 אינץ' סאן רוף תקין חלונות חשמל נעילה מרכזית ABS מראות חשמל לקונה רציני ימסרו חלקי חילוף רבים. לפרטים נוספים: 0524606025 0549526176
הודעה אחרונה מאת EmptySoul, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
גולף דור רביעי, מודל 2001 צבע כסף מטאלי, יד שניה (01 ברישיון). מנוע 2.0 ידני (חווית נהיגה לא רעה בכלל) לא זולל דלק. הרכב עם טסט לשנה שלמה, 113000 קילומטר בלבד, היה בבעלות אישה מבוגרת מאוד 10 שנים, טופל במוסך פליקס מיומו הראשון בלי לדפוק חשבון לכסף (הכל ברכב מקורי לחלוטין). ברקסים חדשים, צמיגים מחוזקים כמעט חדשים לגמרי, ארבע מרימי שמשות, מערכת של סוני עם בלוטות' ועוד ימבה שטויות. מציאה אמיתית למי שמחפש רכב נוח מפנק חזק ואיכותי ולא זבל קוריאני. מתחייב שהכל תקין ברכב. מוכר (בצער) כי אני רוצה לטוס בקרוב ואין טעם להשאיר את הרכב עומד סתם. פרטים נוספים בטלפון 0507442334
הודעה אחרונה מאת shay_M, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הדגם סיאט איביזה קופרה 07 הרכב שמור ברמה חולנית ללא שריטה מטופל כל 8000 k בחומרים איכותיים בלבד קיים קלסר טיפולים . מתולקת 98 בלבד . לרכב 4 צמיגים חדשים מערכת בשווי 20K וקצת חמוצים . נוסעת כמו חדשה. הרכב בצבע שחור 3 דלתות היא עברה 54.000 קילומטר . טסט לשנה מלאה. מעוניין בהחלפה רק על מכוניות מעניינות , לא מעונין בכל מיני משפחתיות אוטומטיות. 0526681110 רז
הודעה אחרונה מאת leibraz, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
צבע תכלת, יד 01, מכאני מצויין. נהגת יחידה, נמכר בשל התרחבות המשפחה. 45 אלף ש"ח. 0543034004
הודעה אחרונה מאת צפריר, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר. למי שמחפש הרבה "רכב" בפחות "כסף". רכב מנהלים מסוג פורד מונדאו מודל 2006, רכב מפנק, מרווח, הדגם מפואר ומאובזר, יציבות על הכביש מדהימה, מזגן חזק, משרד ראש הממשלה לשעבר,2000 סמ"ק אוטו' , 215,000 ק"מ ; טסט עד ל- 28.11.2012 (עוד 5 חודשים פלוס), 2 צמיגי TOYO , ועוד 2 צמיגי DUNLOP במצב מצויין (זוג נקנו לפני מספר חודשים וזוג נקנו לפני שנה וחצי בערך), מצבר שנפ חדש בן 4 חודשים. הרכב במצב מצויין למעט סעיפים בעלי משמעות שולית אלו: ציריה דופקת קלות , ידית אחיזה (העליונה שמחוברת לגג) לנוסע- אחורית שמאלית שנפגמה , פגוש קדמי בצד שמאל מחובר עם בורג , מכה קלה בפח בכנף השמאלית , שריטות קלות פה ושם (לא משהו רציני) עקב החסרונות המפורטים וכן סיוו…
הודעה אחרונה מאת ravidp18, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
דיזל 3 ליטר אוטומטית יד שלישית 190,000 ק"מ צבע שמפניה חונה בחניה מקורה בבית ובעבודה 4 אינג'קטורים חדשים 4 צמיגים חדשים מיגון תחתון מלא וו גרירה מערכת מולטימדיה 158,000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת YNV, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה פזו' 106 XS שנת 95,אני יד שניה, הרכב אצלי 12 שנים, מעדיף למכור למי שיסדר, חבל לפרק רכב שמור. לרכב דרוש החלפת אטם ראש מנוע, אלטרנטור בן שבועיים מערכת הזרקה נוקתה לפני שבועיים, רדיאטור חדש, מנוע חדש מייבוא בן שנה וחצי עם ק"מ נמוך, לרכב טסט לעוד חצי שנה, רכב באמת יפה ושמור שחבל שימכר לחלקים, מחיר 2000 ש"ח, הרכב בראש העין, 0526260022 אופיר
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רכב מאוד שמור ללא תאונות אחרי טיפול גדול הכל עובד כמו שצריך,100,000 ק"מ רכב מיוחד ויפיפה הרבה תוספות מקוריות : חלון גג חשמלי,מושבי עור,מושבים מחוממים,גלאי חניה,4x4, ועוד ועוד לפרטים 052-6738111 אבנר
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה תמה ידנית {לא טורבו} מצב חיצוני טוב , מכאנית הרכב נוסע מעולה המזגן עובד, טסט עד 11\2112 מחיר מצחיק הרכב ללא שימוש , נא לא להתקשר ולהציע הצעות זנותיות הרכב יכול להגרט ב 3000שח חבל עליו. 0505486903
הודעה אחרונה מאת fantic84, -
- 0 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שברולט קרוז, דגם LS PLUS מנוע 1.6 דגם מאובזר 16,000 ק"מ צבע שמפניה יד ראשונה (00 ברישיון ) האוטו של אבא שלי, ננהג רק על ידיו (לי ולאחי יש רכב מהעבודה), שמור ללא תאונות טיפול היחיד שהיה (10K) היה כמובן במורשה שברולט. מחיר מחירון. 054-7434433 - שמואל.
הודעה אחרונה מאת שניר106, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר, נא להימנע משליחת הודעות פרטיות. הי לכולם. אחרי 4 שנים ביחד אני נאלץ להיפרד מהטיפו שלי. (פיאט טיפו ספורטיבה טורבו שנת 1994) כל הפרטים בטלפון בלבד. הכל מאושר ברישיון. מושקע בהמון זמן וכסף. מתחייב על כל בורג. הרכב בנוי לדלק 95 ונוסע כך משנת 2001. כל המכלולים של פיאט קופה 16VT כולל מזגן. מחיר 30000 ש"ח גמיש טיפה (בגלל הטסט באוגוסט) טלפון 0523336024 סלבה. רכב מאוד נדיר בארצנו. אני אישית מושקע מעל 60000 ש"ח אז אנא לא להתקשר סתם.
הודעה אחרונה מאת iwalup, -
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
למכירה SLK 230 שנת 98 108,000 ק"מ רכב שמור מאוד הכל עובד ללא תקלות מטופל בחלקים מקוריים בלבד עם שמנים איכותיים ביותר טסט לשנה , מצבר חדש , 4 צמיגי ברידג'סטון חדשים ועוד. פרטים בטל 0546700330 איציק
הודעה אחרונה מאת itzikm10, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
***מפרסם בשביל חבר, לא לפנות אליי בבקשה*** מדובר על ספארק 2011-אפריל, אדומה עם 29K קילומטר, הרכב נמצא בנהריה כל התוספות מהחברה. מרימי חלונות אוטומטי, מגנזיום, חיישני רוורס, מערכת MP3. עדיין באחריות יצרן 050-2242100 / 052-9720076 - יאיר
הודעה אחרונה מאת NINJMNKY, -
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שמור לחלוטין +תוספות
הודעה אחרונה מאת ג.מ פורטל, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פולקסווגן בורה 2001 (קומפורטליין). מנוע בנזין בנפח 2.0 מדגם APK. גיר אוטומט 4 הילוכים, תקין לחלוטין. רק 121,000 ק"מ, ללא תאונות. בשנה אחרונה: - טיפול טיימינג מלא. - 4 צמיגים חדשים. - מצבר וולטה חדש. - גיר משופץ, ועוד... מצב מכני מצויין, מטופל בזמן, מצב קוסמטי מעולה. רכב אמין ומפנק מאוד, מרגיש נוכח וחזק בכביש. נא לרציניים: 0523057096, מיכאל. אפשר גם בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת Freak_Miky, -
- 4 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
פולקסווגן פולו קלאסיק 2001. יד 01 (אני היד השניה), בעלות פרטית. מנוע דיזל 1.9 SDI מדגם AGP. גיר ידני 5 הילוכים. 380,000 ק"מ. בשנה אחרונה: - טיפול טיימינג מלא. - 4 צמיגים חדשים. - מצתי חימום בוש. - מצבר וורטה בלאק. - רדיו-דיסק קנווד. הרכב במצב מכני מצויין, מטופל בזמן, פנים הרכב נקי ונעים מאוד. אמין בצורה בלתי-רגילה, 1:20 בסולר (יש לי את כל החשבוניות ). תימכר +\- באזור המחירון. 0523057096, מיכאל.
הודעה אחרונה מאת Freak_Miky,
-
מי מחובר 16 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 1,463 אורחים (הצג רשימה מלאה)