Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

כבר שנתיים שאני נוסע בכיף עם פלאגים 3 אלקטרודות של "בוש", אשר קניתי לאחר המלצה חמה, באוטו דיפו, לפי בדיקה בקטלוג שלהם ומצאתי את הדגם המתאים לרכב שלי.

הרכב המדובר הוא וולוו 740GL משנת 1986. קרבורטור.

לפני שבוע החלטתי שהגיע הזמן להחליפם לחדשים יותר, לרענן את המערכת, וניגשתי לחנות חלקי חילוף מוכרת לברר מחיר. (לפני זה שאלתי באוטו דיפו ואמרו לי שפלאגים 4 אלקטרודות של "בוש" יעלו לי 240 שקל בערך...)

בחנות חלקי חילוף אמרו לי 140 שקל על אותם הפלאגים של "בוש" (גרמניה), 4 אלקטרודות גם כן !

מיד חטפתי אותם אך לא לפני ששאלתי מספר פעמים אם הם מתאימים לרכב שלי. כמובן אמרו לי שכן.

הרכבתי את הפלאגים (דגם WR-56) ברכב ויצאתי לנסיעת מבחן. האוטו היה קר ואם בד"כ האוטו נותן "בקפייר" אחד כשהוא קר (מקסימום שתיים!), אז כאן הוא נתן לי לפחות 5 ! וכשהתחמם לטמפ' עבודה ונעמדתי ברמזור, הוא התחיל לרעוד ולרטוט, יותר מאשר בד"כ.

מיום שישי שעבר, ככזה זה נשמך עד היום, חשבתי שאולי זה יעבור, אבל לא. כל יום בקפיירים ורעידות בעמידה, אפילו בניוטרל.

מצאתי לנכון להתייעץ אם מומחי הפורום ולשמוע עצות ודעות...

אז בבקשה, מי שיכול לעזור, אודה לו מאוד.

להזכירכם, ברכב היו פלאגים בעלי 3 אלקטרודות שהוחלפו ל- 4.

תודה מראש, רוברט.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה.

אבל למה, צביקה ? מטבע הדברים חושבים שכמה שיותר אז יותר טוב, אולי הדגם לא מתאים או האורך ?

קראתי פה תגובות בפורום שמילימטר אורך משפיע וכו'...שפלאגים זה עניין עדין.

ז"א, אולי אני עדין יכול להנות מהאפקט של ה- 4, אם יתנו לי דגם מתאים, או שאין בכלל אפקט ?!

או שזה אותו הדבר כמו ה- 3 ?

תודה

פורסם

היי,

ייתכן שהפלגים לא מתאימים למנוע.

מהו קוד המנוע ונפח המנוע (רשום ברשיון הרכב).

נוכל לבדוק בקטלוג של בוש.

מהו המק"ט המדוייק של הפלגים שקנית ? יש לך את האריזה ?

איזה כייף לי :)

פורסם
קודם כל תודה על התגובה.

אבל למה, צביקה ? מטבע הדברים חושבים שכמה שיותר אז יותר טוב, אולי הדגם לא מתאים או האורך ?

קראתי פה תגובות בפורום שמילימטר אורך משפיע וכו'...שפלאגים זה עניין עדין.

ז"א, אולי אני עדין יכול להנות מהאפקט של ה- 4, אם יתנו לי דגם מתאים, או שאין בכלל אפקט ?!

או שזה אותו הדבר כמו ה- 3 ?

תודה

בעוד שלפני כן כתבת -

הרכבתי את הפלאגים (דגם WR-56) ברכב ויצאתי לנסיעת מבחן. האוטו היה קר ואם בד"כ האוטו נותן "בקפייר" אחד כשהוא קר (מקסימום שתיים!), אז כאן הוא נתן לי לפחות 5 ! וכשהתחמם לטמפ' עבודה ונעמדתי ברמזור, הוא התחיל לרעוד ולרטוט, יותר מאשר בד"כ.

מיום שישי שעבר, ככזה זה נשמך עד היום, חשבתי שאולי זה יעבור, אבל לא. כל יום בקפיירים ורעידות בעמידה, אפילו בניוטרל.

אכן, נשמע כאילו אתה "נהנה" כבר מהאפקט...:roll:

בקשר לשאר השאלות, בצע חיפוש.

מוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...