Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף משופרת-שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני כמה ימים קניתי גולף קופה שנת 2002 מנוע 2000 אני יודע שלגולף רגילה יש 115 כ"ס

אבל אצלי באוטו הוסיפו צ'יפ והורידו ממיר קטליטי......אז רציתי לדעת כמה כ"ס עכשיו יש לרכב ומה התאוצה שלו פחות או יותר מ-0-100 קמ"ש

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבל כמה כ"ס בד"כ צ'יפ והורדת ממיר קטליטי מוסיף?

ב EBAY זה = 40.. אני לא יודע אם זה בגלגל או בטלטל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
שלום לפני כמה ימים קניתי גולף קופה שנת 2002 מנוע 2000 אני יודע שלגולף רגילה יש 115 כ"ס

אבל אצלי באוטו הוסיפו צ'יפ והורידו ממיר קטליטי......אז רציתי לדעת כמה כ"ס עכשיו יש לרכב ומה התאוצה שלו פחות או יותר מ-0-100 קמ"ש

אין דבר כזה גולף קופה. יש גולף 3 דלתות.
פורסם

צ'יפ למנוע אטמוספרי לא מוסיף כמעט כלום! גם הורדת ממיר במיוחד שהרכב חדש יחסית לא עוזרת הרבה, במקרה הטוב אולי כמה סוסונים בודדים אשר השלימו את אלו שברחו מהאורווה במהלך השנים..!

אתה רוצה לדעת נתון מדויק? בדוק את הרכב על דיינו כמו שרז אמר.. 0-100? תבדוק את הנתון יצרן.

פורסם

דווקא הממירים, לפחות בVAGים נותים להשיב חייהם לבורא\להסתם דיי מהר. קרה לחבר שלי ב2002 שלו ולי ב2001 שלי.

פורסם

חבל על הכסף מילא VR6 עם ציפ נותן שיפור די משמעותי אבל גולף 2000

אם הייתה מפרק את הכיסאות מאחורה היתה מקבל שיפור יותר יפה (עקב הורדת המישקל) אני תוהה אם קיבלת מהציפ והממיר 5 כוח סוס ביחד (כימעט ולא תרגיש הבדל בכוח )

לפחות תכניס פילטר פתוח הוא אמור להיות מורגש עם הציפ.

רז...

פורסם

הגולף ידנית או אוטומטית? רק בשביל ידע כללי.

פורסם
אוטמטית

פילטר פתוח עושה רעש כזה כמו אגזוז לחץ???

ציפ פתוח עושה רעש של פילטר לחץ.

והאגזוז לחץ עושה רעש כזה "פרררררר חררררררר פרררררר"

יש לך את הרעשים אחי אח שלי אחינו אחיו?

כן כן, לא לא.

פורסם
ציפ פתוח עושה רעש של פילטר לחץ.

והאגזוז לחץ עושה רעש כזה "פרררררר חררררררר פרררררר"

יש לך את הרעשים אחי אח שלי אחינו אחיו?

למה אתה מסתלבט עליו? אתה בנאדם מגעיל שתידע לך.

בנאדם לא יודע, רוצה לדעת, נכנס לפורום לשאול, אם אין לך מה להגיד סתום את הפה שלך ושב בשקט.

אם הייתי מנהל הייתי שם לך חסימה כזאת שגם הנכדים שלך לא יוכלו להתחבר לפורום.

• תוכן חדש...