Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתקציב הזה ההמלצה היחידה שאני מוצא זה הPPI1000.4 הוא מוצהר 125 וואט RMS לערוץ, בפועל הוא מוציא באיזור ה140, אני מאמין שניתן יהיה למצוא אותו במחירים יותר שפויים ממה שצ'יפר מוכר.

עד כמה שזכור לי הוא מיובא ונמכר ע"י "אדי מערכות", אני מאמין שתיגש אליהם ותוכל לראות את המגבר הנ"ל , מדובר על מפלצת לא קטנה...בכלל.

under construction..

פורסם

ביחד עם האריזה והכל הוא מגיע לחבילה במשקל של 12 ק"ג...

וזה מה שמשפיע על המשלוח.

בד"כ מחיר משלוח של מגבר סטנדרטי הוא באיזור ה80-100 דולר, אני מניח שמשלוח של בהמה כזאתי יהיה באיזור ה120-130 דולר.

under construction..

פורסם

הפיניקס גולד הוא 4 ערוצים 200RMS

נכון שהוא פחות איכותי מהפי פי אי

אבל האם לרמקולים כאלה לא עדיף לספק את מלא הכוח?

פורסם
הפיניקס גולד הוא 4 ערוצים 200RMS

נכון שהוא פחות איכותי מהפי פי אי

אבל האם לרמקולים כאלה לא עדיף לספק את מלא הכוח?

פחות איכותי במה?

יש מיליון דיונים על "איכות מגברים" בפורום. שני המגברים המדוברים הם לא "אקזוטיים" ולכן אין כל סיבה לשלם עלהם פרמיית "היי אנד".

המורל יהנו מתוספת הכוח.

שאלה נוספת בנוגע להגברה... בשביל מה אתה צריך את שני הערוצים הנוספים? בשביל סאב? איזה סאב? יתכן ועדיף לך לרכוש 2 ערוצים חזק ומונו דיגיטלי.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

דיברתי על שני סטים של מורל... זאת אומרת 4 רמקולים...

אז פי פי אי 125X4 מוצהר

או פיניקס גולד 200X4 מוצהר

פורסם

בשביל מה 2 סטים?

מה אתה מנסה להשיג? לאיזה תוצאה אתה מכוון.

סט אחורי לא יוסיף, זה בגדר כל המוסיף גורע.

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

פורסם

אם אתה רוצה לרכוש בארץ את ההגברה אז יכול להיות שעדיף לך לרכוש זוג מגברי 2 ערוצים חזקים.

הנה מספר דוגמאות:

האופציה הזולה היא המק אודיו Z2200 שיתן באיזור ה200*2 בעלות של 1,300 = 2600 ל-4 ערוצים

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=560&CatCode=166

אופציה נוספת היא EARTHQUAKE power house שמוצהר 175*2 במחיר 1,500 => 3,000 ל-4 ערוצים

http://www.lanzar.co.il/Product.asp?Pid=PH1000&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=9

יש גם פיז RS2, מאק אודיו מקסימוס ועוד... מגברי 2 ערוצים חזקים לא חסר. אפשרות אחרת היא זוג מגברי 4 ערוצים חלשים שעובדים בגישורים.

מגברי 4 ערוצים בהספקים של מעל 100W לערוץ הם לא נפוצים ויקרים מאחר וקיימים מעט מאוד שימושים נורמליים למגברים כאלה. אין ביקוש -> אין היצע.

• תוכן חדש...