Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול למצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מצבר חדש לפני מספר חודשים, מצבר של "שנאפ" מהסוג עם המים המזוקקים. כל השנים הייתי משתמש במצברים שלא דורשים טיפול והחזקה, אני מבקש לדעת מתי ואיך צריך לטבל במצבר מסוג זה.

תודה!

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

אני יחסית מקפיד, אבל זה לא מזיק.

כל תחילת חודש אני בודק שיש מספיק מים בתאים של המצבר, ואם חסר, ממלא. שים לב שהמים צריכים לכסות את העופרת, אבל לא למלא יותר מדי, שכן אז המצבר יפלוט הרבה גאזים, ויצור קורוזיה מואצת בסביבתו.

המים שממלאים הם כמובן מזוקקים בלבד! ולא מי מזגנים/גשם/שתן כלבים מאודה וכו'.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ואם זה היה אוטו צבאי היה אפשר לשים גם מים מהברז:wink: .

סתם!

תשים מי מזגן אם אתה מתקמצן לקנות מים מזוקקים ושלום על ישראל.

תמלא רק במידה ואתה רואה את התאים שבתוך המצבר וכמו שכתבו לפני! לא עד הסוף!

שבוע טוב...

פורסם

החלפתי מצבר ובזמן האחרון יש לי קורוזיה כל הזמן שהולכת וגודלת בצד העליון שלו, ממש מסביב לברזל שתופס אותו למקום, ממה זה קורה? יכול להיות שאולי יש יותר מדיי מים במצבר?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
מי מזגן הם מים מזוקקים וניתן להשתמש בהם למצבר.
המים של המזגן טובים גם למערכת הקירור??

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

פורסם
המים של המזגן טובים גם למערכת הקירור??
לא!

השתמש במי קרור פרפלו מקוריים ,המיועדים לפיאט!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

קורוזיה בנעל כבל המצבר עלולה להגרם כי היו יותר מדי מיים בתאים הקרובים אל נעל הכבל או עקב

מתח טעינת אלטרנטור גבוה מדי הנגרם עקב וסת מתח פגום.

בדוק שמפלס המיים במצבר רק עובר במעט את פני הלוחות שבתא, וכן בדוק את מתח טעינת האלטרנטור ע"י מד מתח על קוטבי המצבר, כשמנוע הרכב פועל בערך ב 1500-1800 סל"ד (כל צרכני החשמל כבויים) ואז מתח הטעיה המכסימלי צ"ל 14.3 וולט.

את נעל כבל המצבר נקה ע"י מברשת ו/או סמרטוט רטובים במיים חמים ולאחר שהתייבש המקום מרח בגריז דק או וזלין לצורכי הגנה.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...