Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי הצעה מבנאדם לקנות זוג קומפוננט של פוקל מסדרת פוליגלס ב1000 ש"ח

(הוא לא עוסק באודיו לרכב הוא פשוט מכיר בנאדם שמייבא, הוא עושה לי טובה שהוא קונה לי אותם אז אין לי מה לפחד מעקיצה) הבעיה היא שהוא לא יודע את הדגם הספציפי אבל הוא בטוח שהקומפוננטים האלה עולים בסביבות ה1800- 2000 ש"ח בחנויות..

למישהו יש מושג מה זה יכול להיות בדיוק?

ואם כן, האם הם מתאימים למגבר JBL GTO 7.4 ?

ועוד שאלה בלי קשר, (חוסר ידע...)

מבחינת עוצמה מה עדיף סאב אחד חזק או שני סאבים פחות חזקים, לדוגמא (בצורה כאילו הכי מופשטת שאפשר) שני סאבים של 100RMS או סאב אחד של 200RMS, מה יהיה יותר חזק ואיכותי? והאם אפשר לשים שני סאבים על מגבר 4 יציאות (שיהיו עליו גם זוג קומפוננט ופאנל)?

(מצטער אם השאלות נשמעות אינפנטיליות)

תודה רבה !

פורסם

מבחינת מקום עדיף להביא את הסאב של 200 לפי הדוגמא שלך מבחינת עוצמה בד"כ 2 עדיפים אבל הכל תלוי בסוג של הסאב איזה חברה איזה הגברה יקבלו וכו'

פורסם

תודה רבה!

עזרתם לי מאוד

המערכת שאני בונה היא:

(900 ש"ח) - מגבר JBL GTO 75.4

(1000 ש"ח) - זוג קומפוננט פוקל מסדרת פוליגלס

עכשיו הדילמה שלי היא לגבי פאנל וסאב... והתקציה הכללי שלי הוא 3000-3500 ש"ח (גג! אין לי אפשרות לחרוג מה3 וחצי, וזה כולל התקנה כבר.. ) ז"א ששני הרכיבים ביחד הם 1900, אז נשאר לי בערך 1500 ש"ח לסאב ופאנל... בפאנל חשוב לי שתהיה שליטה על הבאס אבל תצוגות וצבעיים וכאלה לא חשוב לי.. לגבי הסאב אין לי מושג אבל חשוב לי מאוד שיהיה חזק כי אני חולה באסים...

מה אתם אומרים? למישהו יש הצעות?

ועוד שאלה, במקום הפוקל כדאי ללכת על הדוטק (140W)?.. או אולי הפולס? דיברתי עם כמה אנשים (מקצועיים ולא חרטטנים) שאמרו לי שאין שום הבדל בין סדרת הדוטק לפולס ושעדיף להביא את הפולס כי הם עולים 50% מהמחיר ונותנים את אותה תמורה. המליצו אם כבר ללכת על קומפוננק איכותי ב1000 ש"ח אז ללכת על הP162 של רוקפורד...

אני ישמח לשמוע תגובות...

תודה רבה

פורסם

נתחיל בזה שהפולס והדוטק הם ממש אבל ממש לא אותו הדבר , יש להם סאונד שונה לגמריי !

ולדוטק יש צליל הרבה יותר נעים מלפולס ...

איני אישית גם חושב שהם נשמעים יותר טוב מהפוקל אבל כל אחד ודעתו , יש שיגידו שהפוקל נשמע יותטוק

על טעם וריח אין להתוכח..

לגבי הסאב ב 500 ש"ח לך על הקיקר COMP C12 , הסאב הכי מומלץ במחיר הזה.

(יש גם את הפיוניר , המקס של לאנזר ואת הרוקפורד P1 , אבל הקיקר לדעתי הכי מוצלך....)

לגבי HU , ב 700 ש"ח - 1000 ש"ח אתה יכול להביא יד שניה סידרה 7 של פיוניר למינהם.

אם אתה מעוניין רק בחדש , אז סידרות 5 אולי 6 ...

פורסם

יש כמה סטים של פוליגלס

165CV1

165V1

165V2

165VSLIM

CV1 זה רמקול אם וופר מפוליגלס אבל הוא בלי קרוס חיצוני זאת אומרת הוא רמקול קואקסיאלי לא קומפוננט אלה רגיל.

V1 הוא סידרת קומפוננט הנמוכה של פוליגלס שכוללת וופר מפוליגלס ו קרוס חיצוני אבל פשוט ו גם טוויטר יותר פשוט מאשר ב V2

גם הספק של V1 הוא 60RMS

V2 זה על מה שמדבר חבר שלך כנרא, הוא עולה 1600 1800 שקל בחנות ו אצל יבואן 1000 1100 שקל

יש לו קרוס יותר משוכלל טוויטר יותר משוכלל ו גם העוצמה של הסט היא 75RMS

SLIM זה הסט אם מגנט דק!

פורסם

אני מניח שכשאתה אומר "עוצמה" אתה בעצם מתכוון להספק...

אם כן אז התשובה היא לא, הדוטק יותר "עוצמתי" מהפולס...

כמוכן מה זה שווה הספק גבוה יותר אם מדובר על תחום של עיוות?

בוא נניח ששניהם 60 וואט RMS לצורך העניין..

ההבדל הוא מתי כבר הסאונד יתחיל להתעוות והתשובה היא שהפולס יקדים את הדוטק, וזה מה שחשוב.

אין מה להשוות בין 2 הסטים.

שמיים וארץ, הפולס הוא סט פשוט, שיש לו מתחרים גם זולים יותר וגם קצת יותר יקרים כמו לדוגמא הליטנינג אודיו ועוד'.

לעומת זאת לדעתי עד 1000 ש"ח, בארץ אין מתחרה לדוטק של מורל.

אבל זו דעתי, ויש כאלו שבכלל לא אוהבים את הציויון סאונד של מורל בכלל והדוטק בפרט.

כמו שאני אישית לא אוהב את הסאונד של פוקאל, כי הטוויטרים חדים מדי לטעמי, לעומת זאת הוופרים שלהם מעולים.

ואני אישית גם הייתי מעדיף את הדוטק ב1000 ש"ח מאשר את הפוקאל V2 ב1800 ש"ח, ולא מבחינה כלכלית אלא רק מבחינת ציויון הסאונד.

under construction..

• תוכן חדש...