Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתפסתי על 105 קמ"ש. כמה שאלות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופן כללי אני חושב שלמדתי כמה דברים...

מן חוקים לא כתובים כאלו...:

בסוף כל ישורת טובה יעמוד שוטר...

מתחת לגשר יעמוד שוטר...

מאחורי שיחים יעמוד שוטר...

והכי חשוב... בסופ"ש ובחגים - בכל מקום יעמוד שוטר!!!

גם מי שאוהב בגז - ההמלצה האישית שלי?

חמישי עד ראשון - סעו רגוע.

פשוט לא שווה להיתפס.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
הודיעו פה בפורום וזה ידוע כבר כמה חודשים שבימי שישי,יש ליד תחנת האוטובוס בניות (זאת שליד בנק הפועלים),ניידת שממל"זת.

אין מה לעשות הכביש הזה הוא ישורת רצינית שנהפכת לירידה קטנה,זה המקום האידאלי לתפוס על מהירות,להבא תזהר.

חבל שלא ידעתי לפני..

בדר"כ אני נוסע על הכביש הזה רגוע.. מקסימום 80.

לא נורא.. נלמד..

פורסם
כן, אם תשים מדבקת "לא פייר" על השמשה (שמשה באופנוע?!) ותמחה על אפלייה חברתית ותצעק מספיק פעמים "ויקי כנפו" ו"עמיר פרץ" אז הוא יוותר לך על הדו"ח :wink:

ועבריין?

איפה?

אני נוסע כמעט תמיד על 100 - 120 (מייל)

לא ידעתי שפיאט אונו יכולה לעשות 100:roll:
פורסם

לפותח השירשור-יש לך מזללללל...

אני נתפסתי על 103(108 לפני הפחתה של הממל"ז)בכביש של 70 גם בהיותי נהג חדש.רק מה קיבלתי במקום זימון ליום ראשון (זה היה בבוקר יום שישי)לקצין תעבורה,שמיידית שלל לי ל-30 יום.

רק לפני חודשיים נסגר המשפט עם קנס+הוצאות משפט (1050 ש"ח כולל)...למזלי ללא שלילה נוספת...

השוטר שעצר אותך היה או מטומטם או עיוור שלא שם לב לנהג חדש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יצאת עוד בזול, קנס כספי ואתה עדיין עם הרשיון ביד.

התקופה הכי עדינה היא התקופה של נהג חדש. סע לאט וצבור נסיון אחרת תאבד את הרשיון לפני שיצא לך להנות ממנו.

פורסם

לפני שנכנכנסתי חשבתי שנפתסה ב105 במקום של 90 אמרתי נו טוב קורה בטח השוטר היה משועמם.

אבל לשמוע על 35 קמ"ש מעל המותר. ממש חבל שככה אתה נוהג וסה"כ אחרי 4 חודש על הכביש.

פורסם

בכביש הזה, 100 זה לא כ-ז-ה מסוכן. למי שלא מכיר הכביש הוא 3 נתיבים לכל כיוון עם הפרדה בין כיווני הנסיעה. בשעות הלילה הוא גם דיי ריק.

פורסם

מיני המשוגע - אתה יכול להירגע. שלם את הדוח ולך לישון בשקט.

גם אותי תפס פעם אדון שוטר והחליט שנסעתי במהירות 132 קמ"ש בכביש של 90 באמצעות ממל"ז ממרחק 327 מ' (לפני שנכנס הסעיף של מתחת ל 300 מ'. בנקודה זו עליי לציין שאני נהג זהיר ואחראי שלא עובר את המהירות המותרת, גם במקרה הזה). לא עזר לי שום דבר והוא רשם דו"ח ולא נתן שלילה "בגלל שאין לך שום הרשעה קודמת". מאחר וידעתי שאין לי מה ללכת לבית משפט ודרך להוכיח את חפותי, שילמתי את הקנס + 4 נקודות (בזמנו). שום דבר לא נשלח הביתה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לפני שנכנכנסתי חשבתי שנפתסה ב105 במקום של 90 אמרתי נו טוב קורה בטח השוטר היה משועמם.

אבל לשמוע על 35 קמ"ש מעל המותר. ממש חבל שככה אתה נוהג וסה"כ אחרי 4 חודש על הכביש.

אתה מכיר את הכביש? למה לדבר סתם?

כמו שאמרו מקודם, הכביש הזה בעל 3 נתיבים שאפשר לנסוע שם בשקט על 100.

Starlet16v - תודה.

אני אשלם את הדו"ח עד יום שני. נגמור עם זה שלא יהיה בעיות.

תודה רבה לכולם!

פורסם

חשבתי שמדובר על כביש כזה ולא כביש בנוי עם ידלים בשלויים. מתחנת כסף של המשטרה. גם לנו יש אחד כזה פה. אין מה לעשות מפתה ליסוע מהר אבל צריך להזהר.

פורסם

בלי לדבר בקלישאות יש הרבה כבישים באזורינו (באזור ש"מיני המשוגע" נתפס) שמאפשרים בזמנים

מסויימים לנסוע מעל מה שמותר בחוק בלי לסכן ולפגוע באף אחד, וחבל מאוד שהמשטרה נטפלת לאותם כבישים,

בעוד בכבישים אחרים, אנשים נוסעים כמו חיות ובאמת מסכנים את מי שסביבם אין אפילו פעם בשנה שוטר..

1.8T 8)

• תוכן חדש...