Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. האם חובה לתלות את האפוד על הכיסא?

ב. למה לא מידעים על החוק החדש במדיה השונה? למה חידוש טסט או התראות תשלום שונות אני כן מקבל בדואר ועידכון לגבי החוק הזה לא? בכוונה כדי שאנשים יתחילו לקלבל דוחות על ימין ועל שמאל? דמי כיס למשטרה?

תודה L.A

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

א. לא, לא חובה לתלות על הכסא.

ב. למה לא מיידעים? דווקא שמעתי שהם יתחילו בפרסום ברדיו, בכל מקרה בחודש הראשון לא יתנו דוחות.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
לפי החוק הוסט חייב להיות בתוך תא הנוסעים במקום שהוא יהיה נגיש ללא יצאה מהרכב. אם אתה שם אותו בתא המטען זה לא חוקי.

גם בתא המטען זה יכול להיות חוקי.

מושבים אחוריים מתקפלים, שולפים את האפוד מהתא.

כן, אני יודע שזה נשמע מפגר, אבל אני מעדיף להתקפל בתוך האוטו ולשלוף את האפוד מהמושב האחורי מאשר לתלות אותו על המושב!

פורסם
א. לא, לא חובה לתלות על הכסא.

ב. למה לא מיידעים? דווקא שמעתי שהם יתחילו בפרסום ברדיו, בכל מקרה בחודש הראשון לא יתנו דוחות.

פליקס

דוחות יתנו למי שיעצור בשוליים ולא ילבש את האפוד, כמו כן רכב לא יעבור טסט אם לא יהיה בו אפוד זוהר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בתחנות הדלק שמציעות אותו חינם בתדלוק מעל מספר ליטרים מסויים או מחיר מסויים.

אם אני לא טועה בתחנת דלק סונול באמריקן סיטי ברחובות זה עולה 10 שקלים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כרגע מוכרים את האפודים במחיר של 19.99 בתחנות "פז" ללא קשר לתדלוק.

אני מאמינה כי האפודים יחולקו בחינם או במחיר זול יותר כאשר שוק הצרכנים יהיה רווי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
גם בתא המטען זה יכול להיות חוקי.

מושבים אחוריים מתקפלים, שולפים את האפוד מהתא.

כן, אני יודע שזה נשמע מפגר, אבל אני מעדיף להתקפל בתוך האוטו ולשלוף את האפוד מהמושב האחורי מאשר לתלות אותו על המושב!

שים אותו בתא הפלסטיק שמתחת לכסא הנוסע :idea:

פורסם

אכן, סוגיית המושב האחורי המתקפל היא משהו שכנראה לא לקחו בחשבון.

אצלי ב-106, אני לא מתכוון לשים אותו על המושב, תא כפפות יש לי אבל הוא מלא (יש בו עט, ומי שראה תא כפפות של 106 דור ראשון מבין את ה"מצוקה"), כך שהוא גם ייזרק בתא המטען.

אם וכאשר שוטר יעצור אותי ויבקש לראות את האפוד, אני אביא לו אותו תוך 20 שניות בלי לפתוח שום דלת, רק קיפול של המושב האחורי ושלום על ישראל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

סכנה!!!!

לרכבים עם כריות צד במשענת הכסא הלבשת האפוד על הכיסא מנטרל

את יעלות הכרית.

היות ולא כל אחד יודע על מיקום הכרית באו נתרגל להניח את האפוד במגירות או

בגב הכסא - לרוב הרכבים בגב הכסאות הקימיים יש כיסים.

נסיעה טובה

פורסם

אכן ישנה סכנה בהלשבת האפודים על מושבי הרכב, וזאת מפני שהן מבטלות את יעילותן בעת תאונה, מרבית הרכבים החדשים מצויידים בכריות אויר האמורות להפתח בעת תאונה ולהגן על האגן של הנהג בעת פגיעה.

השבוע הייתה כתבה יחסית גדולה בנושא במעריב המזהירה את הל הנהגים לא לפרוש את האפדים על המושבים.

ל'

פורסם

רק שתדעו שלפעמים יש ייתרון גדול אם הווסט על המושב ליד הנהג, חשבתי על זה כשנסעתי מול רכב שאורותיו לא היו דלוקים, אבל המושב שלידו והפסים מחזירי האור שבווסט שעליו החזירו את האור מהפנסים שלי, לפעמים זה יכול להיות טוב. אמנם תלוי איזה גובה יוצא הפסים מחזירי האור. וכמובן כל זה במכוניות בלי כריות אוויר צדיות לפי מה שכתבו כאן.

ואני משער שעכשיו שהחוק נכנס לתוקף, יהיו הרבה שוטרים שיעצרו רכבים לביקורת ויחפשו לתת דוחות על חסרון האפוד. אם יהיה כך, הסיכוי שלך להתעכב לביקורת יורד באם האפוד שלך נמצא במקום בולט.

• תוכן חדש...