Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה וודאי מתכוון, מתכתי-אלומיניום. הרי ברזל זה מתכת בפני עצמה :)

ובכל מקרה רומן צודק, ההבדל בשמיעה ב A מתבטא באופי מתכתי שלא לומר "צעקני" יותר וחדות גבוהה יתר.

ואילו ב S רך יותר עדין יותר וקשה לי לאמן שלא מספיק מדוייק.

אם אומרים שצריך לשמוע סט לפני הקניה אני חושב שזה תקף כפליים כשמדובר באותו הסט עם טוויטר שונה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

לדעתכם איזה טיווטר יתאים לי יותר...?

אני שומע דאנס-קלאב (אופר ניסים,טיאסטו), רוק (לינקין פארק, מטליקה) וגם מדי פעם אבל בווליום גבוהה ראפ ופופ..

אני חושב שטוויטר מאלומיניום (A) יתאים יותר...האם אני צודק..?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

פשוט אין לי אפשרות לשמוע ת'סט הנ"ל...

ואני בעיקרון בגלל בעיה תקציבית יקנה ת'סט הנ"ל:

http://www.sonicelectronix.com/item_3110.html

שבו גם יש אותה אפשרות של טוויטרים...

אני עוד צריך לסגור על תקציב אבל תגידו לי האם הסטים הנ"ל יוכל לעבוד בהספק של 200W RMS כל צד? זה לא יהווה סיכון לסט?...מכיוון שאני חושב לגשר את ה 4 ערוצים במגבר שלי (4X50W RMS)

פורסם

שאלה. איך אתה מביא אותו מחו"ל?

כי אני רוצה להביא 2 סטים של הסדרה הזו לארץ.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בדיוק האותה דרך כמו שקיבלתי ת'מגבר שלי...

מזמין לבן דוד ת'סט והוא יביא לי כבר אותו כשינחת בארץ....

על תפחד ממכ"ס....כי עם הקומפוננט במזוודה אטוף באיזו מגבת נעימה....הכל יעבור בשלום...

פורסם

בבקשה תענו לי על השאלות שלי:

"לדעתכם איזה טיווטר יתאים לי יותר...?

אני שומע דאנס-קלאב (אופר ניסים,טיאסטו), רוק (לינקין פארק, מטליקה) וגם מדי פעם אבל בווליום גבוהה ראפ ופופ..

אני חושב שטוויטר מאלומיניום (A) יתאים יותר...האם אני צודק..?

פשוט אין לי אפשרות לשמוע ת'סט הנ"ל...

ואני בעיקרון בגלל בעיה תקציבית יקנה ת'סט הנ"ל:

שבו גם יש אותה אפשרות של טוויטרים...

אני עוד צריך לסגור על תקציב אבל תגידו לי האם הסטים הנ"ל יוכל לעבוד בהספק של 200W RMS כל צד? זה לא יהווה סיכון לסט?...מכיוון שאני חושב לגשר את ה 4 ערוצים במגבר שלי (4X50W RMS)"

תוה מראש לכל העונים....

מנואל...

פורסם

אני מסכים איתך

במוזיקה אלקטרונית כגון האוס טראנס וכולי לדעתי עדיף טויטר אלומניום אבל כל אחד וטעמו

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

סבבה...

עכשיו האם אני יכול להסתדר עם ההגברה שיש לי (4 ערוצים בגישור= 2 ערוצים של 200W RMS כל ערוץ)....כלומר לכוון תמגבר כך שהסט יקבל את ההספק שהוא דורש מבלי לסכן אותו..

אני עוד לא בחרתי סט (תלוי בתקציב):

או

http://www.sonicelectronix.com/item_3152.html

האם שני הסטים הנ"ל יתפקדו טוב עם ההגבר שאני יספק להם ..? (אני לא מדבר על חוסר הגברה אלא על עודף*)

פורסם
אני מסכים איתך

במוזיקה אלקטרונית כגון האוס טראנס וכולי לדעתי עדיף טויטר אלומניום אבל כל אחד וטעמו

אני דוקא מעדיץ טוויטר רך ומאוזן ואני שומע בעיקר טראנס

• תוכן חדש...