Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמממ אני לא כל כך מבין בקטע של מערכות ואני רוצה לשאול כמה דברים

1. מה זה טוויטרים?

2. מה זה קומפוננט?

3. מה ההבדל בין קומפוננט לרמקולים אחוריים וקדמיים?

4. מה זה מגבר מונו בלוק?

5. מה זה RMS?

תודה לכל מי שעונה לי :)

Mazda 3 2004

פורסם

א. תקרא את ה FAQ יש שם תשובות להכל.

ב. אם יש לך עוד שאלות תערוך חיפוש אתה בטוח תמצא תשובה בנושא שנפתח פעם.

ג. אם עדיין יש לך שאלות יותר מסובכות לך ל http://www.autosound.co.il/main.asp?url=subjects.html

פורסם

1. רמקול קטן שמוציא צלילים גבוהים

2. סט של טויטר ווופר וקרוס אשר מחלק את התדרים בינהם (נמוכים לוופר גבוהים לטויטר)

3. הבדל בין רמקול (קואקסיילים) רגיל לקומפוננט היא שיש חלוקה שונה אל התדרים בכל אחד מהם

בקומפוננט היא חלוקה יותר "רצינית".

4. מגבר בעל ערוץ 1 , בד"כ מיועד לסאב.

5. מידות שבהם מודדים את ההספק האקטיבי של רמקולים \ מגברים וכו..

פורסם
אמממ אני לא כל כך מבין בקטע של מערכות ואני רוצה לשאול כמה דברים

1. מה זה טוויטרים?

2. מה זה קומפוננט?

3. מה ההבדל בין קומפוננט לרמקולים אחוריים וקדמיים?

4. מה זה מגבר מונו בלוק?

5. מה זה RMS?

תודה לכל מי שעונה לי :)

עד כמה שניתן" קומפוננט הוא שילוב של רמקול טוויטר ומיד וופר שבעצם מפריד את הצלילים ובכך נותן את איכות הרבה יותר גבוהה מרמקול רגיל, קומפוננט ניתן לשים גם בקדמיים וגם באחוריים...

מגבר מונובלוק זה מגבר בעל ערוץ אחד בלבד שבדרך כלל שמיש להגברת סאב.

RMS זה כמות הוואטים הנקיים שהרמקול יכול להפיק זתומרת איזו עוצמה הרמקול באמת נותן..

אל תחייב אותי על הטוויטרים אבל הם מעין רמקולים קטנים שעושים את צלילי ה "צ" ("צ" "צ" "צ") חחח בעצם מפיק את התדרים הגבוהים שאתה שומע... מקווה שעזרתי....

פורסם

לי יש 106 שלוש דלתות יספיק לי לשים קומפוננט(מורל פולס) רק מקדימה? כלומר בלי אחוריים בכלל...

Mazda 3 2004

פורסם

יספיק למערכת ברמה טובה.....אני לא מחפש פה משהו מפציץ אתה ידוע משהו סביר כזה

וברור להגביר! עדיין לא החלטתי על מגבר יש לך משהו להמליץ לי?

Mazda 3 2004

פורסם

למרות שאתה לא אוהב שמפנים אותך לתשובות לשאלות שכבר נשאלו בפורום עשרות פעמים, ולא ממש מבין שלאנשים אין ממש חשק לענות לאותן שאלות של אנשים שלא אוהבים שמפנים אותם לתשובות, אני אפנה אותך לכללי הפורום.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737

אני לא אוהב שרשורים עם כותרת סתמית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...