Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טורבו למזאדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להרכיב טורבו על מזאדה לאנטיס(323) שנת 98 1.6 גיר ידני(אני הפכתי)

מישהו יודע מקום שיכול לבנות לי טורבו על האוטו? ואיזה חיזוקים צריך לעשות לאוטו שמרכיבים עליו טורבו השאלה כללית על כל אוטו

פורסם

תראה, בוא נצא לרגע מנק' מהנחה שאתה מבין שלשים טורבו למאזדה 1.6 (אפילו אם הפכת אותה לידנית) זה כדאי בערך כמו לתקוע ניטרו בתחת של חמור עם עגלה.

תעבור על השרשור הזה טוב טוב...זה יעזור לך קצת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=92430&highlight=%E8%E5%F8%E1%E5

פורסם

היי אנשים...זה מאזדה לא 106...

המנוע אמור להחזיק טורבו יפה.

הדבר אפשרי,פנה למוטי מיאטה,כנראה שהוא היחידי שיוכל לעזור לך בפורם הזה,כל השאר יאמרו לך להחליף את הרכב.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

להרכבת טורבו השלכות רבות, אותן ניתן לחלק לשני סוגים עיקריים:

1. השלכות הנוגעות ליחידת הכח והשינויים המבוצעים בה.

2. כל השאר, קרי: מתלים, צמיגים, ציריות, תיבת הילוכים ועוד.

דוגמא להשלכות מסוג 1: התקנת טורבו עלולה לחייב שינוי במפת ההצתה של מחשב ניהול המנוע.

דוגמא להשלכות מסוג 2: ייתכן ותיבת ההילוכים לא תעמוד בעומס המופעל עליה - דבר העלול לגרום לכשל באחד ממרכיבי העברת הכוח לגלגלים.

עליך להיות מודע לעניין, משום שהוספת טורבו ללא התחשבות בשאר ה"דיירים" שברכב עלולה לגרום לנזקים ולתוצאות לא רצויות.

אני מניח כי בסופו של דבר הרעיון לטורבו נובע מהרצון לתוספת כוח ומומנט המתקבלים מהמנוע.

אולם, לא תמיד הדבר באמת יפיק את התוצאה הסופית (שהיא, לעדתי, רכב מהיר יותר).

עליך להכיר בכך שרכב הוא מכלול מאוזן של מערכות, ושינוי של מערכת אחת מסך כל המערכות עלול להשפיע על האחרות.

וכמובן שיש לקחת בחשבון את סוגיית המחיר (כלומר, לרוב זה לא להוסיף טורבו וגמרנו).

בהתאם לזאת שרכבך אינו מיועד במקור לתפקד עם טורבו, אני מציע לך לשקול שנית את העניין ואף לוותר עליו.

תן דעתך בלהשקיע את הסכום בקורסים לנהיגה מתקדמת, או בשיפורים אחרים.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

שאלה הראשונה שאמורה להשאל פה היא מה התקציב שלך?

ההמלצה השנייה היא בצע חיפוש, אתה לא הראשון שרצה להתקין על מנוע אטמוספרי מגדש.

וכל אלו מעליי אז נכון הבחור לא מבין אז נכון זאת שאלה שנתחנה כמה וכמה פעמים, אז אולי במקום תשובות מפגרות תסבירו את הלא כדאיות בהתקנת טורבו במאזדה :? .

בברכה L.A

פורסם

בוא נתחיל מזה 20,000 - 30,000 שקל יש כרגע ביד ???

אם לא אז אל תתחיל !!

ואם כן אז תמכור את האוטו תוסיף כסף ותקנה אוטו יותר ספורטיבי .

ממש טיפשי ולא הגיוני לקחת רכב משפחתי 1.6 ולעשות ממנו דראגר .

אתה לא הראשון ולא האחרון שיעלו את נושא ה"יש לי לאנטיס ואני רוצה שהיא תעשה 4 שניות למאה"

רד מזה אחי חבל על הכאב ראש .

ים long time no

פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=48126

אתה אמור להבין כבר למה אני נותן לינק לתמונה הנ"ל.

אממ...מה הקשר?:-)

אני מדבר על אמינות של מנוע צרפתי שמולבש עליו טורבו,ועל מנוע יפני שמולבש עליו טורבו...

אין צל של ספק שה106 היא המכונית המדהימה ביותר ביקום כולו...אבל טורבו? זה סיפור.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

תמיד אפשר לגדוש אותה בלחץ נמוך , ללא שום שינוי במכלולי מנוע

אבל שוב זה כרוך בהוצאה כספית די גדולה וכאב ראש לא קטן ...אתה מוכן לזה ?

תתחיל בריתוך סעפת פליטה טובה

אחרי זה מחשב עם חיישנים שתדע לנהל את הדלק והאוויר שנכנס

מזרקים גדולים יותר, לא חושב שצריך משאבת דלק עם יותר ספיקה , הם בדרך כלל באות עם פוטנציאל לא ממומש

זהו בגדול , שיהיה בהצלחה

והכי חשוב , מישהו בעולם בטח כבר עשה את זה , אז תאתר אותו ותדבר איתו , כי תמיד עולים כל מיני בעיות בדרך

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

paint job יקר!

ראשית תרשה לי לברך אותך על הפרוייקט.

אני לא יודע אם תצליח או לא וכמה זה יעלה לך לברר את העניין אבל אני בעד.

שנית:

יש לי סוד לגלות לך, כשרוצים לעשות פרוייקט בסדר גודל שכזה (מלבד לקבל הערות/הארות מחברי הפורום היקרים) ניתן ואף רצוי להשתמש בכלי הבא:

www.google.com

אם למשל תכתוב שם: mazda 323 turbo תקבל רק 1240000 תוצאות (מיליון ומאתיים ארבעים אלף)

לדוגמא:

323

נסה ותהנה...

וכמובן אם תצליח תקרא לי לעשות סיבוב.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
אני מעוניין להרכיב טורבו על מזאדה לאנטיס(323) שנת 98 1.6 גיר ידני(אני הפכתי)

מישהו יודע מקום שיכול לבנות לי טורבו על האוטו? ואיזה חיזוקים צריך לעשות לאוטו שמרכיבים עליו טורבו השאלה כללית על כל אוטו

למה לך להשקיע את הכסף בכזה פרוייקט מסובך? :roll:

בכסף שאתה הולך להשקיע עכשיו פלוס הרכב אתה יכול לקנות אימפרזה טורבו שהיא תיהיה הרבה הרבה יותר מהירה מהלאנטיס ועוד ישאר לך כסף לשיפורים.

תחשוב על זה..

יוגב

• תוכן חדש...