Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לייעוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה הרדיו דיסק ברכב החל לקרטע,אין תאורה,לעיתים התחנות לא מתחלפות וכו'.הבעייה היא כנראה בחיבורים(99%) שאלתי היא היכן ניתן למצוא מוסך באזור חיפה והקריות שיבדוק את החיבורים ברדיו דיסק וללא כל שחיטה במחיר כי האמת היא שאין שם כ"כ הרבה עבודה לפי דעתי

תודה לעונים!

Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen,for example,there would be no way to make water,a vital ingredient in beer.

פורסם

האם תוכל לפרט קצת יותר על סגנון התקלות?

- מה בדיוק לא עובד?

- באיזה דגם של רדיודיסק מדובר? ושל איזה חברה?

- האם הרדיודיסק חדש/ישן? (כמה זמן הוא אצלך) (באחריות?)

לפי מה שאתה מתאר - הבעיה היא לא בחיבורים האחוריים של הרדיודיסק לרמקולים, אלא בכפתורים/רכיבים של הרדיודיסק עצמו.

אם כך הדבר, אז אני לא בטוח שאתה צריך לחפש מוסכים - אלא אתה צריך לחפש את השירות לקוחות/מעבדות תיקון של החברה של הרדיודיסק שלך.

קח בחשבון שבמידה ואתה שולח את הרדיודיסק לתיקון - זה עלול לעלות לך הרבה כסף - ובמידה והרדיודיסק הוא לא משהו מיוחד ויקר - אז אולי כדאי לחשוב על רכישת אחד חדש (במידה והתקלות באמת רציניות ומציקות).

בברכה!

יונתן.

פורסם

עשית כל שינוי במערכת החשמל\האודיו בזמן האחרון ?

סביר להניח שבעיה במכשיר עצמו .

קח למעבדה לבדיקה \ הצעת מחיר לתיקון

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

יונתן אכן התכוונתי שהבעיה היא ברדיו דיסק עצמו כלומר בחיבורים בין הרדיו דיסק לתושבת שבו הוא נמצא בכל אופן הרדיו דיסק הוא לא מחברה מוכרת וחוץ מזה שהרדיו דיסק לא הותקן על ידי שכן האוטו יד שנייה לכן אין אפשרות לבדוק אחריות או לפנות לשרות לקוחות בכל אופן תודה על הייעוץ.

swiftoren יום ראשון אני מקוה לנסוע לשם ולבדוק תודה בכל אופן

Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen,for example,there would be no way to make water,a vital ingredient in beer.

פורסם
יונתן אכן התכוונתי שהבעיה היא ברדיו דיסק עצמו כלומר בחיבורים בין הרדיו דיסק לתושבת שבו הוא נמצא .......
אתה מתכוון לתושבת שבאוטו לבין הגוף של הרדיודיסק?

או התושבת שבין הגוף של הרדיודיסק לפאנל הנשלף? (במידה והוא נשלף)

אם מדובר בראשון - אז זה מה שהתכוונתי כשאמרתי חיבורים לרמקולים וכל החיווט מאחורה. (ואז יש סיכוי שהמוסך יתקן לך את זה.... אבל לפי הבעיות שאתה מתאר - זה לא מגיע משם)

אבל אם מדובר בשני - אני בספק אם איזשהו מוסך (אלא אם כן יש להם מעבדת אלקטרוניקה צמודה) יוכל לתת מענה לתקלה שלך... מה גם - שמדובר ברדיודיסק של חברה לא מוכרת.

יותר מזה - מנסיון עם הרבה מכשירים אלקטרוניים (לאו דווקא של רכב), מכשיר שמתקלקל פעם אחת, ומשפצים אותו - הסיכוי שהוא יתקלקל עוד פעם, ועוד פעם ועוד... - מספיק מוחשי, כדי להתחיל לחשוב על רכישת מכשיר חלופי לישן. (בייחוד אם אתה אומר ששלך כבר ישן, ולא נקנה על ידך, וגם של חברה לא מוכרת.)

אני לא אומר כמובן ש"אסור" לך לגשת למוסכים או משהו בסגנון - אבל פשוט נראה לי שזה יהיה בזבוז זמן... אבל אתה מוזמן לנסות (אולי עוד תעמיד אותי על טעותי) ולספר מה אמרו לך שם.

בהצלחה!

בברכה!

יונתן.

פורסם

בוקר טוב.

גם אני נתקלתי בבעיה הזו בעבר. לפני שאתה והלך ומנסה להפעיל אחריות תוודא שהקונקטורים בפאנל ובגוף הרדיו (כלומר הממשק בין הפאנל להד יוניט עצמו) נקיים.

תנסה קודם כל לנקות את זה עם מברשת טוב טוב, אם זה לא עוזר את אתה מוזמן לנסות עם טיפה ספריי קונטקט ולנקות ב"תנועות מברשת קלילות" :-) על הקונקטורים, ולאחר מכן טיפה שטיפה עם ספריי פריאון, כדי לסלק שאריות אבק.

התרסיסים אמורים לעלות לא יותר מדי כסף, כך שאם זה יעזור חסכת לך הרבה.

בהצלחה!

פורסם

התכוונתי אכן לתושבת שבאוטו לבין הגוף של הרדיודיסק.אין לי כרגע ראש להשקיע בקניית רדיודיסק חדש וכו'(למרות שאם אני יראה שהטיפול בישן לא שווה את זה אני אתחיל לחפש משהו חדש).

מתן תודה על העצה מחר אני הולך דבר ראשון לנקות את הקונקטורים ב"תנועות מברשת קלילות" כהגדרתך ד"א היכן ניתן למצוא את הספריי שהמלצת עליו(אוטו דיפו? או שמא מקום אחר) בכל אופן מחר אני הולך לעבוד על הרדיו דיסק(מקווה לא לגרום נזק כלשהו נוסף)

תודה לכל העונים!

• תוכן חדש...