Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקראו את התגובה של 10.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

גם לי היה מקרה באיביי עם חנות בעלת מאות פידבקים וכמעט 100% חיוביים מתוכם, וגנבו לי 150 דולר - ולעוד שני אנשים באותו יום על אותו מוצר. הכסף בדרך חזרה.

הנק' שלי - אי אפשר להיות בטוח לגמרי אף פעם. צריך לנקוט בכל אמצעי הזהירות ולהיות מוכן עדיין להגיש תביעה.

1. לשמור כל תכתובת עם כל מוכר, שבה שאלתם את כל השאלות החשובות וקיבלתם עליהן תשובות.

2. לשמור את הקבלה מפייפל.

3. לקבל אישור מהמוכר מעבר לקבלה מפייפל שהוא קיבל את הכסף ועוד אישור כשהוא שולח את המוצר.

4. אם המוצר לא מגיע תוך פרק זמן סביר בהתאם לסוג המשלוח (יש הרבה סוגים), כתבו למוכר.

5. את תשובת המוכר יש לשמור גם כן - להוכיח שהוא שיקר במידה ואכן זה כך.

6. תלונה ניתן להגיש עד 45 יום מתאריך התשלום - אל תפספסו!

כל אלו כמובן בנוסף לדברים הפשוטים - עסקאות רק דרך פייפל, רק עם מוכרים בעלי פידבקים טובים ורבים וסיכום דמי משלוח לפני הצעה המחיר.

עוד נק' - כאשר קונים מאנשים פרטיים יש לבדוק את מפרט הפידבקים - לפעמים ניתן לראות מוכר עם 68 עסקאות ו-94% פיבקים חיוביים ועיון ברשימת הפידבקים תעלה שמתוך 68 עסקאות ב-59 הוא היה הקונה, והפידבקים השליליים כולם בתוך ה-9 עסקאות שלו כמוכר. מכזה מוכר לא קונים!

עומר.

קוואסקי EN 500 VULCAN

• תוכן חדש...