Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לבעלי יותר מרכב אחד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי שאלה של בור. האם הפתרון המושלם הזה מיושם באיזשהי מדינה ?
למה בור לא עדיף ליפט??

אין לי תשובה לעניין היישום - בכל מקרה לי באופן אישי חשוב מאד יישום האפשרות השנייה - קרי, ביטוח אישי שיאפשר לי שימוש במספר כלי רכב.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

כנ"ל - מצידי, שיהיה לצורך העניין בעלות "המלאה" גם לרכבי האספנות, אבל יהיה תקף לכל רכב, שרשום על שמי (וכמובן, עם טסט בתוקף).

נכון להיום - יש משהו, שניקרא "ביטוח מסחרי", שניתן לעשות רק לבעלי מיקצוע, העוסקים בתחום, עולה הון, ורק "חובה", ככל הידוע לי.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

נכון להיום - יש משהו, שניקרא "ביטוח מסחרי", שניתן לעשות רק לבעלי מיקצוע, העוסקים בתחום, עולה הון, ורק "חובה", ככל הידוע לי.

אז כמו שהבנתי:

זה ניקרא ביטוח סחר. הביטוח כולל פגיעות גוף בעיקר אבל ניתן להוסיף ביטוח לנזקי רכוש [(צד ג') שמייקרת את הביטוח], והרכב צריך ליהיות רשום על שם חברה או בעלים שהם לא בעל הפוליסה של הביטוח סחר.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
אז כמו שהבנתי:

זה ניקרא ביטוח סחר. הביטוח כולל פגיעות גוף בעיקר אבל ניתן להוסיף ביטוח לנזקי רכוש [(צד ג') שמייקרת את הביטוח], והרכב צריך ליהיות רשום על שם חברה או בעלים שהם לא בעל הפוליסה של הביטוח סחר.

משה.

ותוסיף לזה סוחר רכב מורשה (לא חייב להיות חברה).
שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
צבי - בזמנו (לפני כשנה וחצי) בדקו במשרד הרישוי כמה כלי רכב רשומים כאספנות - והמספר נע סביב כ-11,000 מתוכם נעו עם רישוי תקף כ-4,000.

נכון להיום (נתון טרי מההרצאה שהיתה) נעים בכבישי הארץ כ-10000 רכבי אספנות עם טסט בתוקף,

הרכב הישן ביותר עם טסט בתוקף הוא משנת ייצור 1929,

יש 10 מכוניות עם רשיון בתוקף משנות ה-30 של המאה הקודמת.

ובסה"כ כ-470 מכוניות בנות חמישים ומעלה עם רישוי תקף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...