Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הונדה סיויק מודל 1991.

החל מאתמול דולקת נורת ביקורת צהובה בלוח השעונים. הנורה נדלקת רק לאחר נסיעה של 10 דקות, ונשארת דולקת עד לכיבוי המנוע.

מה משמעות הנורה הזו? נדמה לי שסמל שמופיע עליה הוא של מנוע, אך אני לא בטוח בכך.

תודה על עזרתכם?

פורסם

נורת מחשב.

לפי התיאור הייתי מהמר על בעייה בממיר הקטליטי , אבל זה ממש ניחוש פרוע.

גש למוסך מורשה והתחבר למחשב שקורא את התקלה.

פורסם

שמר היקר, תודה על התייחסותך.

האם בסיויק מודל 1991 יש ממיר קטליטי? למיטב ידיעתי, לא. האם ייתכן שיש קשר לבעיה כלשהי במערכת ההזרקה?

פורסם

ראיתי כמה מקרים של הונדות שאחד המזרקים כושל ואז נדלקת המנורה של המנוע...

אני חושב שרוב הסיכויים זה כשל בהזרקה

שכחתי לציין.. התחבר למחשב ותעלה על הבעיה.. עדיף מאשר לשבור את השכל!

פורסם

לא שמתי לב שמדובר על רכב מודל 91' . אין לי מושג , וכמו שאמרתי - ניחוש פרוע.

בהחלט תיתכן תקלה באחד החיישנים הקשורים למע' ההזרקה.

התחבר למחשב ולא תצטרך לנחש.

פורסם

לדוד - לשאלתך האם יש תופעות נוספות -

האמת היא שאני העלתי את החשד למערכת ההזרקה לאור זה :

החלפתי מנוע לפני כארבעה חודשים (סיויק 1600), זמן קצר לאחר ההחלפה נסעתי באזור הררי והמנוע פשוט לא סחב בכלל בעליות הקשות וראיתי הרבה עשן מאחור. החשש שלי היה כמובן שהמנוע דפוק ושורף שמן... חזרתי למוסך ומבדיקה שלהם ושל מוסך אחר, עולה שהמנוע דווקא בסדר גמור (ובאמת, לאחר כארבעה חודשים, אובדן השמן הוא מזערי ביותר), ועלה החשד לבעיה במערכת ההזרקה.

מעבר לכך, לא שמתי לב לתופעות מיוחדות אחרות.

דרך אגב, כל פעם מחדש אני מתפעל ממהירות התגובה ומהנכונות של אנשים בפורום לסייע. כל הכבוד.

פורסם

עכשיו שאתה אומר ככה זה נשמע כמו כיוון הצתה/כשל במערכת ההזרקה

עצה הכי טובה (כי תשובה חד משמעית על מסך מחשב לא תוכל לקבל פה..)

זה לקחת את הרכב לאיבחון ע"י סורק ופתרת את הבעיה...

חזור לדווח אל תשכח..!

פורסם

חזרת למוסך כי נדלקה נורית צ'ק אנג'ין , כן זו הנורה, יצא עשן שחור, ולא מצאו כלום? איך בדיוק חיפשו?

צריך איבחון!

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בהונדה סיביק מהמודלים 90/91 מנורת התקלות היא המנורה הכתומה שבתוכה יש ציור מנוע.

כאשר המנורה דולקת זאת אומרת שיש תקלה כל שהיא במערכות העברת כח המבוקרות מחשב, כלומר מנוע או גיר אוטומטי, מבחינת מנוע יכול להיות כל חיישן ששיך למנוע, וכן מע' הצתה וחיישנה ,כמו כן יכול להיות חיישני גיר אוטומטי וכו'.

כל הניחושים למיניהם הם ניחושים בלבד.

לכן האפשרות הטובה ביותר היא להיכנס למוסך לבדיקה לצורך אבחון התקלה.

סימל יעקב

מנהל מוסך - מומחה וולוו הונדה

מדריך ירי מעשי בשעות הפנאי.

פורסם

יש רכבים בהם ניתן לעשות קריאת תקלות מחשב ע"י גישור פינים מסויימים בשקע הדיאגנוסטיקה. באופל שלי אפשר וממה שאני זוכר גם בהונדה סיוויק (אבל לא זוכר מאילו שנים). לפני הרבה זמן מישהו הביא פה לינק איך עושים את זה בהונדה. אם תמצא אז תפעל בדיוק לפי ההוראות, כי אחרת אפשר לשרוף הרבה חלקים יקרים. לכן זה גם בגדר המלצה בלבד.

פורסם

יש לך אפשרות לבדוק את זה לבד כמו ש fixxxer אמר !

יש מצד ימין (נוסע) בתוך האוטו מתחת לתא כפפות בצד ימין צמוד לדופן של הרכב שני שקעים (תחפש טוב הם שם בצבע ירוק בהיר אחרי הדיפון ) אחד עם שלושה חוטים ואחד עם שניים .

אתה צריך את זה עם השניים

1)פתח סוויץ

2)תעשה גשר בין שני הפינים

המנורה תהבהב תפסיק ואז שוב אתה צריך לספור היבהובים כדי לקבל "קוד תקלה" (כאשר יש הפסקה ארוכה זה הרווח בין הספרות) לדוגמה : המנורה הבהבה פעמיים והיתה הפסקה ואחרי זה היא הבהבה עוד פעם אחת זה אומר שקיבלת קוד תקלה "21" מה שאתה צריך לעשות אחרי זה זה לחפש בספר יצרן מה הקוד הזה אומר ואני מאמין שאין לך דרך למצוא אחד כזה אז תכתוב אותו פה ואני יגיד לך מה התקלה שלך !

"למה לשתות ולנהוג אם אפשר לעשן ולעוף"

• תוכן חדש...