Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים יש לי שאלה שאני לא ממש בטוח לגבי התשובה שלה (יותר נכון להגיד שהייתי בטוח, עד שיחה קצרה עם מישהו):

במידה ואני נוסע ברכב אוטומט, ולוחץ גז בצורה מתונה, המחשב מעביר הילוכים אוטומטית, מבלי שאני אוריד את הרגל מהגז.

במידה ואני לוחץ גז עמוק (או "פול גז" בשפת פשוטי העם :wink: ) האם המחשב גם יעביר הילוך, ולכן אין מה לחשוש שיהרס המנוע, או שאני אצטרך להוריד את הרגל קצת מהגז, מכיוון שבמצב כזה הסל"ד יגיע לסוף שלו, והמחשב לא יוכל להעביר הילוך לבד? וכתוצאה מכך יכול לההרס המנוע (להישרף)?

תודה רבה לעונים

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהלן חבר :)

אם תלחץ "גז עמוק" המחשב ידע להעביר הילוך לבד (או להוריד הילוך אם מדובר בקיק דאון). במקרה ולא תוריד את הרגל מדושת הגז הסל"ד לא יגיע לסוף אלא אם אתה נועל הילוך (למשל D3) כאשר במקרה הזה הסל"ד יגיע עד מנתק ההצתה כלומר לא יכנס לקו האדום. המנוע לא ישרף בכל אופן.

מקווה שעניתי לשאלתך ושהסברתי את עצמי נכון.

לילה טוב.

פורסם

אם תלחץ "גז עמוק" המחשב ידע להעביר הילוך לבד (או להוריד הילוך אם מדובר בקיק דאון). במקרה ולא תוריד את הרגל מדושת הגז הסל"ד לא יגיע לסוף אלא אם אתה נועל הילוך (למשל D3) כאשר במקרה הזה הסל"ד יגיע עד מנתק ההצתה כלומר לא יכנס לקו האדום. המנוע לא ישרף בכל אופן.

לילה טוב.

תודה רבה, מה שהבנתי ממה שאמרת, זה שבכל מקרה הסל"ד לא מגיע למצב של הישרפות מנוע, כיון שקיים דבר אשר מנתק אותו במקרה כזה.

נכון?

להישרף? מכמה שניות במנתק?

כל עוד הדלק טוב והמנוע מתוחזק,אתה סתם פרנואיד.

לא שזה רע...

פרנואיד אני לא :-P , אך גם לא התכונתי לבדוק את זה, סתם רציתי לדעת מה קורה שם..

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
דחוף תדוושה עד הסוף ואז תרגיש כאילו שאתה עם הדוושה לוחץ על כפתור.

זה המנתק.

?????????

על מה אתה מדבר?!?!?

תאר לך שהייתי רוצה להאיץ מרמזור בפול גז, המנתק היה נכנס לפעולה??

לא.

המנתק הוא דווקא דבר נחמד, נסה להאיץ בשני, ואל תפחד, עד שתרגיש אותו, ותאמין לי אתה תרגיש אותו!

פורסם
דחוף תדוושה עד הסוף ואז תרגיש כאילו שאתה עם הדוושה לוחץ על כפתור.

זה המנתק.

אני מקווה שמדובר בבדיחה. בכל מקרה, תיבת ההילוכים תחליף הילוך גם ב"פול גז". לפיכך שאלת הניתוק אינה כ"כ רלבנטית.
פורסם
זה המנתק.
אנא הפסק לכתוב שטויות בפורום. מישהו שלא מכיר אותך ואת ההיסטוריה שלך ככותב שטויות עוד מסוגל לחשוב שזו תשובה רצינית.

מה שאתה מרגיש בסוף מהלך הדוושה ברכב אוטומטי זה כבל\חיישן הקיקדאון. התפקיד שלו הוא להוריד הילוך במידת הצורך והאפשרות בעת לחיצה חזקה על דוושת התאוצה.

פורסם

לילה טוב.

מה זה קיק דאון ?

פורסם

קיק דאון זו הורדת ההילוך שמבצעת תיבת הילוכית אוטומטית כשנדרשת התפרצות כח, לצורך עקיפה לדוגמא.

התיבה מזהה את הצורך בכח מיידי באמצעות חיישן\כבל על דוושת התאוצה.

פורסם

מה זה מנתק הצתה? ואיך אמורים להרגיש אותו?

ולאון, המחשב יעביר הילוך בכל עוצמה שתלחץ בה על הגז.

ורגע, עוד משהו, אני ניסיתי פעם אחת לנסוע בהילוך LOW ברכב שלי וזה הגיע לבערך 65 קמ"ש וזה כן היה כבר בתוך האדום. האדום מתחיל מ6 וזה היה ב6 וחצי. האם אין לי מנתק הצתה? או שמה הוא נכנס לפעולה ולא הרגשתי אותו? או אולי כן הרגשתי ולא ידעתי שזה זה....

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

לילה טוב.

מנתק ההצתה כימעת תמיד נימצא אחרי הקו האדום.

יש מכוניות שב 200 סלד אחרי ולרוב זה 500-600

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...