Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קיק דאון זו הורדת ההילוך שמבצעת תיבת הילוכית אוטומטית כשנדרשת התפרצות כח, לצורך עקיפה לדוגמא.

התיבה מזהה את הצורך בכח מיידי באמצעות חיישן\כבל על דוושת התאוצה.

זה כמו שבידני לוחצים פול גז בהילוך נמוך כדי שהטורים יעלו ואז להעביר להילוך גבוה יותר ?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה כמו שבידני לוחצים פול גז בהילוך נמוך כדי שהטורים יעלו ואז להעביר להילוך גבוה יותר ?
זה בדיוק ההפך, "קיק דאון" זו הורדת הילוך כדי להעלות את הטורים של המנוע. כשאתה מעביר להילוך גבוה יותר אתה מוריד את הטורים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

בשורה התחתונה, הבנתי שאין מה לדאוג שהמנוע ישרף. או שמחשב יעביר אוטומטית הילוך, או שהמנתק ינתק אותי.

כך או כך אין מה לחשוש.

אני צודק?

ושוב פעם תודה רבה לעונים.

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

חיובי. אם אתה על D - הגיר יעלה הילוך.

אם הגבלת את הגיר להילוך מסוים - תגיע למנתק.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
דחוף תדוושה עד הסוף ואז תרגיש כאילו שאתה עם הדוושה לוחץ על כפתור.

זה המנתק.

דווקא לחבר שלי יש פורד סיירה, אוטומט שנת 92 או 93, וכאשר לוחצים את הדוושה עד הסוף באמת מרגישים מין כפתור כזה, שעושה קיק דאון.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

וסתם עוד שלה בנושא..

אם אני על הילוך "1" (לא "D") ואני נותן פול גז, מה יקרה כשהטורים יגיעו לקו האדום?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם
וסתם עוד שלה בנושא..

אם אני על הילוך "1" (לא "D") ואני נותן פול גז, מה יקרה כשהטורים יגיעו לקו האדום?

אז תרגיש את המנתק כי הסלד יעלה ויעלה וההילוך לא יתחלף לך, משתמשים בזה בד"כ בירידות ארוכות, יותר בטיחותי ולמניעת טיגון הבלמים שלך-בלימת מנוע זה נקרא.

המנתק הוא גמד קטן מאחורי דוושת הגז שאם תלחץ עליו יותר מידיי הוא מפליץ.

Honda hornet 600

פורסם
וסתם עוד שלה בנושא..

תאמין לי שכשתגיע למנתק הצתה, אתה כל כך תבהל תעזוב מיד את הגז תעצור בצד ותרוץ תוך כדי ניפוף עם הידיים מעל הראש.

נסחפתי?

בכל מקרה, אתה תרגיש אותו מצויין.

פורסם

רק הערה קטנה - לא לכל רכב יש מנתק הצתה!

אל תשלחו אף אחד עם רכב קרבורטור לחפש להגיע למנתק, כי כל מה שהוא ימצא זה את עצמו עומד שבוז ביזדי מחפש מנוע מפירוק...

ובכלל, הקו האדום אינו לנוי. בשביל זה יש חוברת עם תמונות של ערומות מתחת למושב הנהג. אמנם יצרני הרכב לוקחים טווח בטחון, אבל מי שלא זוכר מתי הוחלפה רצועת הטיימינג שלו, ושחסך כמה ג'ובות בפעם האחרונה שקנה שמן, או שסתם המנוע שלו לא עובר בדיקה כל 100 שעות טיסה - רצוי שלא יבלה יותר מדי מעבר לקו האדום.

פורסם

האם ביונדאי אקסנט פמילי יש מנתק הצתה? וקרבורטור?

ואף אחד עדיין לא ענה, מה זה מנתק הצתה בכלל? איך מרגישים אותו? מה הוא עושה?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
אל תשווה גיר מכני לחלוטין מהסיירה לגירים הממוחשבים של היום.
הגיר בסיירה דווקא לא מכני.

יש לו בקרה אלקטרונית והוא מתוצרת ZF.

השימוש בכבל קיק דאון הופסק לפני מספר שנים,לאחר שכל תיבות ההילוכים האוטומטיות עברו לפיקוד ממוחשב.

מתג קיק-דאון היה קיים בסובארו ליאונה,ההפעלה של הקיק דאון היתה חשמלית.

כל המנועים בעלי הזרקת דלק ו\או הצתה ממוחשבת הם בעלי מנתק הצתה,שממוקם בערך 500 עד 1000 סל"ד לאחר שיא ההספק.

לדוגמא-מנוע מאייד של מזדה 323 מסוגל להגיע ל 8000 סל"ד די בקלות,אם כי מורגש איבוד הספק לאחר 7000 סל"ד,ובגירסה המוזרקת המנתק מתערב ב 6800 סל"ד.

אגב מנתק הצתה,בפולקסווגן טרנספורטר(T-3)היה מנתק הצתה פרימיטיבי למדי שהותקן בתוך המפלג.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

רק דקה, חן, אתה אומר שבעיקרון אם אני לוחץ "פול גז" במאזדה 323, עם המאייד, סיבובי המנוע ימשיכו לעלות, עד.. דלא ידע?

כנ"ל לגבי כל הרכבים מוזני הקרבורטור..

אור.

פורסם

מתג קיק-דאון היה קיים בסובארו ליאונה,ההפעלה של הקיק דאון היתה חשמלית.

על איזה מתג בדיוק אתה מדבר?

אני פשוט לוחץ גז עד הסוף ואם האוטו מחליט בטעות שמגיע לי לסוע מהר יותר, הוא טורח לעשות קיק

וגם אז הוא מצפה שאני אשחרר את הדוושה בשביל להעלות את ההילוך בחזרה

אז יש איזה מתג שאני לא יודע עליו אני אשמח להכיר

עומר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...