Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין דין ואין דיין!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אינני מסכים,ברמה העקרונית עם אבי-נ. הפורום נועד כדי להחליף דעות וידע,אין מניעה שכאשר "תוקפים" או מביעים דעה על גוף מסויים (משטרה למשל) יבוא מישהו שמבין בענין (שוטר למשל) וישפוך אור ויספק מידע שהוא חשוב. דווקא אנשים שקרובים לתחומים שנתונים בויכוח יכולים לתרום יותר,ברוב רובם של המקרים ולפחות בפורום אספנות לא מזהים חבר פורום עם הגוף בו הוא עובד ולא ראיתי שמישהו טען שרן אשם במה שקרה לחברים שהגיבו. זה דווקא מענין ובעיקר מועיל כשמישהו "מבפנים" מסביר ומדבר על דברים בהם הוא מבין.

זה נכון לגבי עורכי דין,עובדי משרד הרישוי,רופאים,שוטרים וכיו"ב

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ל-כ-ו-ל-ם

אדם הוא תבנית נוף מולדתו.....אירית, צריך הרבה יותר בשביל לסתום לי את הפה...ההסבר:

מתוקף שנים רבות בקו הראשון של משטרת ישראל, פיתחתי תובנות וצברתי נסיון שיכול להועיל ולעזור למי שחפץ בכך....יעידו על כך אנשים רבים ששאלו היתיעצו ושאלו לדעתי...אינני דובר המשטרה ואני לא מנסה להציג מקסמי שווא או תמונה ורודה, כזאת או אחרת... אני מנדב מנסיוני האישי לטובת המעוניינים, מבחינת ירצו יוכלו לא ירצו לא יוכלו.... אני משתדל תמיד להציג את שני צידי המטבע על מנת לישבור סטיגמות מטופשות ומיתוסים לא נכונים, העלולים להזיק למשתמש בהם....המידע שאני מוסר הוא לשימוש הקורא ועל פי שיקול דעתו...לאחר ששמע את העובדות לאשורם....אשמח לעזור לכל מי שיחפוץ בכל תחום שאוכל לתרום, ביעוץ, הכוונה, המלצה ובכל דרך חוקית אחרת ...תמשיכו לקבל מין הסתם מידע משטרתי רלוונטי וגם לשמוע את דעתי האישית.....אבי תודה מכל הלב על הדאגה, אבל קשה להפריד את חובב הרכב מהאבא, השוטר, האזרח, האופנוען, הליצן, הסנטימנטיקן, הצינקן (ועוד כמה קן ששכחתי) כולם שלובים בי וכולם משפעים עלי...להישתמע-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
בדיוק אני מספר לאימא שלי על המקרה הנ"ל ולפי דעתה המקרה הזה מצדיק נסיעה עם אלה ברכב...

משתתף בצערך, דבר כזה הורס את המצברוח בגדול, מקווה שתיתקל שוב בבחור אבל הפעם באיזו סמטה חשוכה כשבידך מקל ארוך מעץ שבקצהו מסמרים חלודים....

ותמצא את עצמך מסובך מאחורי סורג ובריח.....

נ.ב. ביניינו היום לא מספיק אלה

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

אני מסכים עם אירית ועם Spidrman - אחד הדברים היפים בפורום הוא שכל אחד יכול להביא עימו "ערך מוסף" מעבר לעניין המשותף של כולנו במכוניות קלאסיות. רן תורם מנסיונו כשוטר, משה אזולאי מנסיונו כבוחן, אירית מנסיונה בתיירות, אחרים מנסיונם כעורכי-דין, אנשי מחשבים ואפילו יש לנו זווית ראיה רפואית על החיים (בייחוד בנוגע לכאבי גב :wink: ). בקיצור - אני חושב שרובנו אינטליגנטים מספיק כדי לעשות את ההפרדה האישית הדרושה כדי שנהנה מנסיונם של כל אלו שהזכרתי, ועוד רבים אחרים.

שורה תחתונה - אני אישית אשמח לשמוע את דעתו של רן בכלל, וגם בפרט, בכל נושא שבו נסיונו של רן כשוטר יוכל לסייע לכולנו.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני חושב שיש להגיש תלונה. סביר להניח שבישובי מבשרת יש עמדת משטרה המאוישת ע"י שוטר המכיר את אזרחי המקום ויתכן והוא יוכל לסייע בידך. עדיף לפעול מהר לפני שהפרצוף העגלגל עם הזקן הצרפתי ימחק את סימני התאונה מהטרקטורון.

מצא משה

פורסם
אני מסכים עם אירית ועם Spidrman - אחד הדברים היפים בפורום הוא שכל אחד יכול להביא עימו "ערך מוסף" מעבר לעניין המשותף של כולנו במכוניות קלאסיות. רן תורם מנסיונו כשוטר, משה אזולאי מנסיונו כבוחן, אירית מנסיונה בתיירות, אחרים מנסיונם כעורכי-דין, אנשי מחשבים ואפילו יש לנו זווית ראיה רפואית על החיים (בייחוד בנוגע לכאבי גב :wink: ). בקיצור - אני חושב שרובנו אינטליגנטים מספיק כדי לעשות את ההפרדה האישית הדרושה כדי שנהנה מנסיונם של כל אלו שהזכרתי, ועוד רבים אחרים.

שורה תחתונה - אני אישית אשמח לשמוע את דעתו של רן בכלל, וגם בפרט, בכל נושא שבו נסיונו של רן כשוטר יוכל לסייע לכולנו.

בברכה,

קובי

או בנסיונם כבני זוג של עורכות דין....

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
זה לא "נסיון" - זה גורל...

אצלה זה גורל - אצלך זו התאבדות. . . :-D

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...