Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט אונו ובפניה שמאלה אני שומע מין תיקתוקים מהגלגל ללא תקתוק בהגה

החשש שלי הוא מתלה בעייתי (כל בור בכביש שובר לי את הגב)

מתלה סורר או מה?

פורסם

או סתם אבן קטנה תקועה בחריצי הצמיג.

מתי אתה שומע את התקתוקים? בנסיעה ישרה או בסיבובים?

אפשרי שהשיכוך הגרוע איננו קשור לתקתוק והוא תוצאה של בולמי זעזועים זקנים. מתי החלפת אותם?

פורסם

מתכון לאסון

להתחיל לפרק 92 שנוסעת טוב ?

עדיף כבר יש למכור לפרוק את האוטו

זה פיאט לא פורד

המוסכניק רק מפרק בורג ההברגה אצלו ביד

פורסם

יש לי אונו שנת 92 בבית ואחד הדברים החביבים עלי זה לפרק אותה. כל פעם חלק אחר (סעפות, ראש מנוע, בולמים, בלמים, תושבות מנוע, משאבת דלק, יוניטים שונים ומשונים, דש בורד, קונסולה מרכזית, דלתות, מנגנון חלונות חשמל הבנת את הרעיון אני מניח).

תמיד מה שהתפרק התברג חזרה למקומו. החלפת בולמים (ואולי גם קפיצים) תקצר לך את מרחק הבלימה, את נוחות הנסיעה, ואת גלגול הרכב בסיבובים.

זה אונו, רכב שמאוד פשוט וקל לטפל בו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...