Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאבים SQ עד 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז אני עם הסאב שלי שמאוד מאוד סיפק אותי כבר שנה שלמה ועשה את עבודתו נאמנה אבל תמיד אמרו לי אל תהנה לבד תחלוק את ההנאות שלך..

לכן אני שוקל למכור את הסאב ובעקבות כך השאלה שלי אלייכם סאב SQ עד 2000 שקל עם גמישות של 300 400 לפה או לשם....

אני חשבתי בכיוון של ADS R12 נראה סאב מעולה מנתונים שלו....

הצעות הארות הערות יתקבלו בברכה חוץ מההערות של מיכאל אתה חולה תפסיק להחליף כבר אני כבר יודע הלכתי לרופא שלי הוא אמר לי את זה גם...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לפני זה! כל האוטו שלך רעידות

תשקיע באיטום, אפילו בבאגז מחומר לא ייעודי הכי פשוט שיהיה רק בשביל למנוע רעידות של פח ופלסטיקים.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

רום איטום לא יגיע על האוטו הזה...

אולי סתם איזה חומר פזקר או משהו אבל באמת שלא מעבר לזה האוטו הזה יוחלף בזמן הדי קרוב אני מאמין למזדה 6 או משהו בסגנון...

בכל אופן אם תוכלו להדבק לנושא התרד זה יהיה מעולה...

אגב אני שומע הרבה טראנס ראפ הרבה פחות ככה שסאב שיהיה עם מהלך זריז יהיה סאב מאוד מוצלח למעני...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

זה מה שאמרתי, שים משהו הכי פשוט בעולם רק שיחזיק את הפח קצת במקום...

בכל מקרה, במחירים האלה זה מין אזור ביניים שכזה, תנסה לשמוע את האלפיין R או אולי איזה סאב של MB QUART...

אופל קורסה 2003

פורסם

גם MBQ עלו לי בראש...

האלפיין טייפ R סאב שמאוד אהבתי ברכב של תומאס הוא תיפקד מעולה לטעמי...

האלפיין אבל יעלה מאוד מאוד יקר נראה לי...

בקשר ל MB יש את העשר אינץ' שנכנס לי בתקציב ה400 RMS מדגם PWE...

פורסם

תומאס מוכר אותו ב1100, תנסה לשמוע אותו...

לגבי ה MB תנסה לברר אם ניתן להשיג כזה ב 12 או שאולי ה 10 יספק אותך.

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...