Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות אחרי טיפול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום האוטו שלי 323 '96 עבר טיפול בטיפול הוחלפו רצועת טיימיג מותחנים וכן שמן ושאר ירקות.מניסיון שלי עם כמה שמנים אני משתמש ב ESSO 10W-40 חצי סינטטי SL בנסיעה הביתה הרגשתי שינוי באוטו

לחיצה נדיבה על הדוושה לא מגיבה כמו לפני הטיפול האוטו מטפס בסל"ד הרבה יותר לאט ומפיק יותר רעש

המצב היחידי שאוטו מתנהג כמו לפני הטיפול הוא בטווח של 2100 - 2500 סל"ד כל שאר הרבה יותר רועש כאילו המנוע "לחוץ"

הניחושים שעלו בדעתי.

1. הטימינג "לוחץ על המנוע" רצועה חדשה פחות משוחררת.

2.השמן הוא לא מה שביקשתי.

האם יש שיטה לבדוק איזה שמן קיבלתי?

ואיך אמורה להשפיעה החלפת הרצועה?

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

לדעתי בעייתך קשורה להרכבה לקוייה של הטימינג, אך למרות שזהו הדבר הראשון ההגיוני

העולה בדעתי כרגע, המתן לשמוליק ולעוד מומחים למזדה, וקיימים רבים כאלה בפורום!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לפני הטיפול נסע טוב.

מה עשו?

שמנים

פלטרים

גלגלות

מותחנים

טיימינג

צריך לבדוק טיימינג מחדש.ולא רק לפי הסימנים, רצוי לוודא בוכנה מס' 1 באמת ב-נ.מ.ע(נקודה מתה עליונה)

שים לב:

בגלל שמן לא סביר, /

פלטרים( אלא אם כן סתום/ או שהורכב איכשהו בצורה שלא עובר כל כמות הדלק שאמורה לעבור כולל מחזור ספיקה)

וגם /

גלגלות (אלא אם תפוסות חלקית והרצועה מחליקה ללא רעש עליהם ומאוד קשה לה.... נו ..נדיר, לא יכול להיות זה) כך שבגלל כל אלה ,לא תרגיש כזה הבדל כפי שאתה מתאר.

בעקרון, לאחר בדיקת הרישומים הקודמים, נשאר הטיימינג או שנגעו במשהו שלא אמורים היו לנגוע.

או שאולי רק נדמה לך?

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
היום האוטו שלי 323 '96 עבר טיפול בטיפול הוחלפו רצועת טיימיג מותחנים וכן שמן ושאר ירקות.מניסיון שלי עם כמה שמנים אני משתמש ב ESSO 10W-40 חצי סינטטי SL בנסיעה הביתה הרגשתי שינוי באוטו

לחיצה נדיבה על הדוושה לא מגיבה כמו לפני הטיפול האוטו מטפס בסל"ד הרבה יותר לאט ומפיק יותר רעש

המצב היחידי שאוטו מתנהג כמו לפני הטיפול הוא בטווח של 2100 - 2500 סל"ד כל שאר הרבה יותר רועש כאילו המנוע "לחוץ"

הניחושים שעלו בדעתי.

1. הטימינג "לוחץ על המנוע" רצועה חדשה פחות משוחררת. שטויות במיץ עגבניות, תוציא את זה מהראש.

2.השמן הוא לא מה שביקשתי. שמן חדש לא יגרום לך לבעיות סחיבה על הק"מ הראשונים.

האם יש שיטה לבדוק איזה שמן קיבלתי? רק במעבדה כאשר הבדיקה מתבססת על השוואה.

ואיך אמורה להשפיעה החלפת הרצועה?

כמו שדני ומר צביקה הנחמד רשמו, אני גם מהמר שלא כיוונו את הסימנים (שני גלי זיזים, ופולי מנוע) בזמן הלבשת הרצועה.

עוד המלצה, ברגע שאתה חוזר למוסך לבדיקה, תאמר להם שיבדקו גם את הרוטור במפלג. יש לו מחלה בדגם הזה למות לאחר מס. שנים.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

טוב אני אחזור למוסך למוסך נראה מה הוא יגיד.

תודה לכל המשיבים

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

• תוכן חדש...