Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני מגיע למוסך ומתחיל לעבוד עליהם.

נשפוך קצת שמן ברקס בצילינדרים לפני ההתנעה, וננקה אותם מכל הג'יפה שהצטברה עליהם מאז 1999.

מי שרוצה להגיע - מוזמן! (למרות שהמוסך לא שלי :oops:)

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רמי דיברתי איתך לפני כמה שבועות שתברר לי על הרנו ליד הכפר שלך ,זאת שתקועה בתוך מפעל יש חדש איתה?

לצערי אין חדש היתי שם כמה פעמים , שמתי לו פתק על השער הוא לא חזר אלי , יש אחת כחולה ביד2 אני מכיר את הבעלים המקוריים של האוטו

פורסם

היום המשכנו לטפל באחים פ',

פינינו הרבה זבל מהארגזים ומצאנו מעט מציאות! (גריל אלומיניום וטאסות ישנות מקוריות של R4 - שמורות לרמי)

קצת ספריי חלודה בצילינדרים ושימון במקומות הנחוצים.

מחרתיים ננסה להתניע.

בנוסף גם פרצנו לעליזה עם מפתח (בלי רשות של הבעלים כמובן) ונסענו בה כדי שלא תתיבש.

מאחר והברקסים היו חלשים בצורה מפחידה, היא הובהלה במצב אנוש אל הליפט הקרוב ושם תטופל.

דרך הגב, זה הזמן לאחל לדני החלמה מהירה.

מצורפת תמונה של פסח, פרוספר ועליזה הגנובה. (אין צורך לדווח על רכב גנוב, היא הוחזרה למקום שממנו נגנבה :lol:)

DSCF8514.jpg

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

הטנדר הלבן נראה מאד אומלל...:-( ובלי עין אחת! איפה נשברה לו השלדה?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חבל...:-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

במיוחד בשבילכם,

ביום שישי המשפחה גררה אותי לקיבוץ עין שמר, מצאתי שם בתוך גן ילדים את זה:

IMGP1446a.jpg

IMGP1447a.jpg

IMGP1448a.jpg

IMGP1449a.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

איזה חינוך קיבלו שם הילדים ?

ככה הורסים ?

לדעתי יש מספיק אויר בגלגלים כדי להתניע ולנסוע...

סמוך על הדודג' :-)

פורסם

גם לא כנער...:lol:

פורסם

אסף ואו איתמר

הרנו השחורה מהממת לא היתי משנה לה את הצבע

הוא עושה אותה חייתית ופראית

יש בה יחוד לדעתי אן צבע כזה פה בארץ

• תוכן חדש...